Köszönetnyilvánitás~Összevont! ( m )

Indította Rycsinho80, 2010-06-08, 14:58:38

2010-08-24, 20:17:46 #60 Utolsó szerkesztés: 2011-04-14, 12:45:11 Szerző: [MOD]Niix
hogy nelegyen off.:
fekatestvérnek hogy megmutatta metin2öt
BmRebb/BmRebbvoltam: nak h a legjobb haverom:$
Audrey: Nemtudom de fontos..
4everFight: Céh,régóta ismerem,tisztelem jófej:D
halmos: Nemnagyon ismerem,de nagyon állat:D
Magamnak..
Meg sok sok embernek amit értem tettek :$

Hello!

Elég jó kis téma!
Akkor kezdem is
agoboszi2- Vele 9 hónapig voltam magyaron.
mateking1997-Igazi barát és folyton versenyeztünk fejlődésben és erőben.(szintileg megelőzött de erőileg nem )
ky4everhun-sokan gyűlöltek de elég jó fej voltál
Dandi-lengyel vagy, de angol tudásomnak köszönhetően sokban segítesz ynlMt2őn
babywest-téged annyira de annyira bírtalak csak átmentél a kékhez és megnőtt a képed
zsoltpsp- sokban segítettél csak egyszer hátba szúrtál
budosparaszt-xD de igazi barát vagy. mindig kiálltál mellettem akárhányszor rángattalak más szerverre
harcos000000-csúcsfej vagy és jó veled versenyezni metin2ős eredményekben
Kumar-veled lehet sokat bolondozni!!!
hurrikan-igazi perverz hű haver vagy
88 vagy ahogy szoktál karaktert elnevezni-tisztára mint a testvérek. sokban hasonlítunk.

Tehát köszönöm hogy a barátaimnak nevezhettem őket.

Hali!

Én Th3Kill3R-nek köszönöm h mindig mellettem állt, és kitartott mellettem mindig, még akkor is ha nem volt igazam
Köszönöm blackangel-nek h örökké mellettem állt és mindig életet lehet belém..

Üdv. Krisi ^^
ddmt2 s2: OneWarrior, Xavi
Máshol: Krisi     : )

1et tudok még régről nagyon..:)
magich-hugom felesége és az én jó barátom:)

Tremon, BSI, Gamer:D, Droug, GM-ek, Joshi, Árnyékangyal, GTAonline
Nemrészletezem kit miért;)

nah hat, ez jo kis tema xD
akkor ugy latom en jovok :)

[SMOD]THymea, [MOD]lasek71 :)
ShaoKhan
Aleo
Johonny
Gaara07 Jo haver...Mar nem beszeltunk
zalan133 en es o :D mindig valami hulyeseg
Theater
abence  --- kicsit makacs, de a szerver keszitesben jo :D

Ezek baratok :)

utana

ATAG
BSI
Droug
Akkor en magam Proxy XD

Pff.. Megy a nyalizás rendesen a team felé azt látom. Nos én itt 1 emberre nézek fel aki ne mmás mint, BSI.... Ha ő nincs a ddmt2 a fasorban sem lenne. ;)

Unstopable a legenda...  :) ;)

Idézetet írta: GhostInTheShell Dátum 2010-08-25, 09:19:49
Metin2 akikre felnéztek....= nyali topic,és magamra nézek mindig fel.....

Valami igazság van benne. :) BSI re fel lehet nézni, meg rám , de másra szerény véleményem szerint, lehetetlen. xd

metin2.hu---kira30,halkan,nyulkagyilos,krisz
Bármi kérdés van,írj...

Nekem Terrorist segitett sokat és köszönöm neki

ddmt2 s2.
SirSuraMarco
DjBall
akkor még áá nemjut eszembe xD. az is sura xD
spartacus
akkor még jobbjövöt. és ennyi.
s1-en a rokonom csikdaniel   http://www.youtube.com/watch?v=75C8o2ZXT2A
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Nah.. én jövök..xD

1. sorba Kido/Hisanának szeretném megkösszöni.. ha Ő nem lett volna.. én se lennék itt

Tiffany:öcsém.. tiff.. ha te nem lennél.. még unalmasabb lenne a dd..xD hülye vagy.. deh mi igy szeretünk Fanny..<3
Mizumi: jó h vagy.. kössz h meghalgatod a nyavajáimat és ha tudsz akk segítesz is*-* A talizásrol meg ne is beszéljünk.. felejthetetlen élmény..:D
99lv(Dóóóri):a 2 boszi lecsap..x'D a régi széép idők... amikor csapkodtuk a kékeket.. és halgattuk a nyávogásukat.. hajaj de jó vót..:D Kössz h mindig ott voltál velem.. a nagy harcokba..^^
Diaspro:nah igen.. a skizóink rendesen verhetetlenek..^^ és igen is kérdezz-felelekbe verhetetlenek vagyunk..xD
Tillus:tudom h nehéz elviselni.. mégis kibirod.. deh.. végre van 1 élő ember aki elvisel..xD kösszi<3
ProMage:el sem birom mondani h mennyire jó volt kibaszni veled*-* de.. haveromnak/sogoromnak is vagy olyan jó^^
Meee:ha te nem lennél.. én se lettem volna a HunterS-be.. kössz h vigyázol Diasra^^
Crew:ha hiszed.. ha nem én élveztem h az ellenséged lehettem..xD a mi harcunk nekem történelem*-*
Gourry:csak összehoztad:D egy tökéletes társoságot tudhatsz a magadénak.. kössz h benne lehetek..
Erisz:csendes és megfontolt döntéseket hozol.. a céh annya:D 1 fix.. felesz v merszbe bárkivel ki birsz baszni:DDD
LexyChan/G4LL:de jóó vót veletek játszani.. azok a jó menetek.. "ne.. ne jashint válasszátok"x'D nah ez hiányzik^^
MézesBagoly:baglyoom<3 jó veled hülyülni.. a megismerkedésünk:"Szereted az animéket?" az nagy vot..x'D
Volfram/Mogi:"Mogi da pro" egod határtalan.. deh mi igy szeretünk..x'DD
bENGIII:teh.. begin.. te tudod h kell felidegelni az embert..xD nem baaj... jókat lehet veled hülyülni.. és akkor is enyém lessz az a legyi*-*
IHitYouSit:uff.. a puskázás mestere.. fiammá fogadlak..x'DD bárki bármit mond.. nagy forma vagy..xD
Nesteaaakics&Daphne:legyetek bodogok.. Daphne szép lassan kezdesz ráérezni a játék lényegére..xD nesta.. kár h koleszos leszel..T_T
Vincenzo:teee.. teee... te arany kezű valami..xD ami nekem nem jött össze 100 millábol.. neked 10-böl összejött..xD majd ha ugy esik meghálálom^^
Benikeee:nah igen.. 1x fent 1x lent.. jó ellenség vagy bárki bármit mond..xD deh majd eljön a nap.. amikor te fekszel elöttem és nem foridtva..x'D
Monaco:MÓÓNIII..x'DDD egyrészt neked köszönhetem h megusztam Tiff kinzásait.. hálám üldözzön a sírodig..xD és igen.. Láwoljuk JásínKáát..x'D
Vasili11/Vas:tudom h élvezed amikor probálsz basztatni.. deh érdekes.. sose jön össze..x'D jegyezd meg:amit Jashin mond az ugy is lessz^^ kössz azt az 1 évet
hardyy:nemtom h te hogy álsz vele de én élvezem a balhézást..xD remélem te ish.. valahol érzem h még lessz folytatás..

Éééés.. végül minden Cooldown/Hunters tagnak szeretném megköszönni..
Név:ShamanJashin (A szerver közutált sámija..xD)
Lv:90 (ezt is megéltem..)
Kaszt:PvP villám sámán
Birodalom:Chunjo

Game over

ToTylkoOn  ( http://www.youtube.com/watch?v=59CtP4UvRe8 )  ---Őt ismertem is, ddmt2-őzött, csak a Pistikék miatt távozott, illetve bannolták ---

Mistrzo ( http://www.youtube.com/watch?v=KGpZXSxWWe8 )

Milten  ( http://www.youtube.com/watch?v=An9iW7Yoc0k ) ---> igaz hogy noob szerveren van, de akkoris kemény sámi. :)

NoRemorse

2010-08-31, 09:09:57 #73 Utolsó szerkesztés: 2011-04-14, 12:46:25 Szerző: [MOD]Niix
kismeszi... :D
IceT:Nagyon jo haver..Igazi segitökész ember

Hayme: Te kis angyal..Szeretlek imádlak..Nem tudom mit irjak

MoonLady, Diaspro, Daxx, Tiffany, Erisz, FighterAngel. Úgy ennyi:)

PhoneyLord,ATAG(nem a szervere miatt,az egy xar),Gergöweb.Ők hárman nagyon sokat segítettek a hivatalos fórumon,még a kezdeti időkben.Ők igazán értenek ehhez a játékhoz!

Tudom...előző hsz-ben OFF-oltam de végülis rájöttem hogy az hülyeség volt.
Nah:
Köszönöm NagasakiHero-nak hogy meghívott ddmt2-re....köszönöm  a barátoknak hogy segítettek az első DT-runom ban.....:D
Sok sikert mindenkinek!

én meg szeretném köszöni:
attilaHUNak:segítet minden be
Hunter:nagyon rendes velem
ProxTEST:ő is rendes sok
cuccot
adot ingyen

és még sok havernak....

ddmt2:
TheGenesis
CaLiBeR
ATAG
Proxy
DarkNaar
MarsTsT
Gyilkos54
kamiz
FreeWay
forum:
LiL ..:D
WallBait
ShaoKhan
Droug
Tremon
adriano31

2010-09-05, 20:35:58 #79 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:35:26 Szerző: [MOD]Bluebell
Na ez jó kis téma

Metin2.hu Draco:

Warmaster95 (A céhvezetőm volt.Jókat hülyültünk.)
Dzsingiszkan(Top 2 )
SzTi (Top 1 )
még vannak csak most nem jut eszembe több ember.

ddmt2:
ATAG
Tremon(Király a kliense)
BSI (A király)
Proxy
[SMOD]THymea(A legjobb MOD és a legokosabb)
[MOD]Lasek71
Az egész TEAM.
DarkNaar
HeSsIaNbAby
stb..