Köszönetnyilvánitás~Összevont! ( m )

Indította Rycsinho80, 2010-06-08, 14:58:38

2010-08-16, 21:45:28 #20 Utolsó szerkesztés: 2010-08-16, 21:55:48 Szerző: Wiseman
Hát ez egyáltalán  nem hülyeség, pont hogy jó, mivel mindeenki kifejezheti az érzéseit..:D
hogy nel egyen Off:
legelőször: LordTivadar, hogy kezdetek óta a barátom volt, segített ahol csak tudott, és a tesóm volt ^^
Másodszor:WéjPéj: Metin 2-s p szerveren az első barátom volt, akivel mindig is jót hülyültünk, szívattunk másokat, az optimista, vadállat ^^
Harmadszor: Aximoon, a legmegértőbb ember, aki-t valaha csak ismertem, jófejsége, komolysága feledhetetlen:)
Negyedszer: iScared, alias NateRiver aki szintén magyar metines ismerős,ő az én mesterem, aki betanított, a karakterépítésbe
ötödször: Kántor,a jófej, pörgős, figura aki mellet felhőtlen a szórakozás....
Hatodszor: FreNky22, a jófej, komoly, bulizus arc, akivel színesek voltak az esték ^^
Hetedszer: RielleSherin, ehh mégse, róla semmi jót nem tudok mondani
Nyolcadszor: PinyaColada, hát férfiból vagyok, valamit elrontottam, megharagudott =(
Kilencedszer: Alesha, a magyar metines, legjobb barát :) Akivel jókat szórakoztunk anno...
tizedszer, a román haver, DARMON, a sok ökörségével, mindig felvidított
Szeretlek titeket, fiúk lányok ^^
"Egyszer lássuk még, hogy a régi fények tényleg égnek
és a nevünk DicsÅ'ség, értünk szól a gyÅ'zelmi ének.
Egyszer mondjuk még: „lemostuk a gyalázatot”,
mit ránkmért az Ég, mások és az évszázadok."

Paksi Endre

Ez mellett akkor a "mizu" a csod

[HIGHLIGHT=#92d050]
Szerintem nagyon kedves dolog , megköszönni a játékostársainknak h "vannak"
Én nem igazán tudok kit említeni..nem mintha bunkó paraszt lennék, csak nehezen nyitok mások felé :) Ami nem zavar, de most azért keresgéletm a nevem :D potyára :D
Szal jó ha van melletted valaki a játékban, mert az ember alapvetőleg társas lény, és nagyon rossz lenne egyedül...nekem megvannak a magam barátai az életben , a metin 2 világában meg csak ellébecolok egyedül is :) 
Különben nagyon tettszik a topic, grat a téma nyitónak, jó ilyen hsz-eket olvasgatni:)
Szal h ne legyen off.....
Köszönöm a téma nyitónak a thread-et, néhány kedves percet szerzett vele nekem!
[/HIGHLIGHT]

2010-08-16, 22:30:19 #22 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:25:27 Szerző: [MOD]Bluebell
W3P-petitosz:Köszönöm,hogy annyit hülyéskedhettünk együtt bátyó. Kár,hogy Gambit ellopta a karid.
Barbiss/xBarbyx/Smartise:Köszönöm,hogy annyit hülyéskedtünk/hülyéskedünk,annyit segítettél nekem,örök hála
Wednesday:Te kis mókamester. Annyit hülyéskedünk/hülyéskedtünk.Agyonujjazta szegény egérkémet.
Nóriii:Hjaj,te másik mókamester.Annyi mindent csináltunk/csinálunk a lovásznál
Chidory/Megantribul:Itt a 3-adik mókapeti.Egyik nap vele együtt kitaláltuk a neveket,h ki milyen fiú nevet kapna.Nóriii=Emő ,Chidory=Béjcííí ,Yeniuma(Én^^)=Petíí
xXRa1z3nXx,xXRa1zenXx,Darkninja22:Veled is sokat szoktunk hülyéskedni
                                     Köszönöm mindenkinek!

2010-08-18, 20:27:34 #23 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:26:48 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Én is le írom hogy kinek mit köszönök (játékban, ddmt2-ben és a Metin  HU-n)

Metin2 HU-n:

Tonyjaa-nak hogy segített mindenben kezdetektől támogatott (akár szintelés segítséggel, tippekkel vagy bármivel. Sokat köszönhetek neki)
Másra a Hu-ról nem emlékszek senkire >.<
Ddmt2-ről:

Először is: SirMamutPl-nek hogy jókat warozhattunk, illetve poénkodtunk. Ő is el látott pár jó tanáccsal pl. Optolási tippek illetve kövezés és egyebek
Minden játékos társamnak akivel régen PvP-zhettem akár vesztettem (nekik külön köszönöm, mert ők segítettek erősebbé válni) illetve nyertem.
Illetve minden normális játékosnak, akik akár megöltem őket mert ellenséges birodalomba voltunk, vagy szabadba (én csak P skillezés-ért öltem szabadban, de legtöbbször meg kérdeztem hogy nem-e segít)
Köszönöm a jinno-soknak (mindenkinek) hogy végre rá jöttem: nem akarok jinno-s lenni.
Illetve köszönöm a TEAM-nek hogy meg csinálták ezt a szervert, sokat tanultam itt is.
Illetve köszönöm annak a NoName Warriornak aki még kezdő koromba segített (nem Tonyjaa) azzal hogy meg mondta hogyan kell fel venni a cuccokat, kardot mivel sokat szenvedtem még akkoriban azzal hogy megöltek a vad kutyák
Köszönöm Yusarius-nak (remélem jól írom a nevét) hogy meg mutatott még pár P szervert (köztük a Edgmt2-t is)
Hát, azt hiszem ennyi remélem nem hagytam ki senkit.

Üdv!

sziasztok.
Én Olaj-barátomnak szeretném megköszönni, h ott volt mellettem a bajban is.Sajnos egyik játékos belevitt a hacbe de Olaj segített és még időben leálltam azzal a programmal, ezt is neki köszönhetem.
sokat hülyültün,fejlődtünk, de egyszer csak elment és sosem láttam többé.
Ezt üzenem neki:
Ha estleg ujra metinezel és várlag auriga szerón a kékeknél,tudni fogod kit keress :D

2010-08-19, 16:55:01 #25 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:30:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Ohh   Nagyon köff Pinkym & Mizum h megemlítettetek nagyon gyól esett.. szval én is írok hát pár sort =)
Elsősorban megköszönném a jóságosnak odafent :D                                                    

Meee: Annyira köszönöm hogy vagy:$, nélküled olyan üres volt az élet <333                            
Tiffany:A kis balos, sokx összekaptunk, de tudod h nagyon szeretlek, és nélküled se igazi a dd ^^         
Mizumi:A kis Mizum, Köffim cukrom, hogy ittvagy ésés nagyon szeretlek, köszönöm a vidiket és  téged=)

Jashe:A kis öldöklőkirálylányom, imdáom a skizóinkat<3 Nadon facák vagyunk, és verd a bátyád amig lehet :D
Crew:Köffi h vótáál a kis húúúsom, nágyonde megkloffolak, ha durcizol de most komolyan.. de azé köff :D
Mogyi: Én kis Mogyim, igaz volt veszekedés, deh deh nagyon szeretlek ám mintha te lennél a kistesóm :$
99lv(Dóri-ann): Köff h a kis réti kurwám voltál :$ Nagy szeretlek.. találkozunk majd az aboruszoon..XD
Méziii: Nagyon köff a kicsijányom vágyol:>Láww <3                                                   
ProMage: Kááárcsy, köffim h ilyen szépen nyííílatkoztá rólam nagyon jól eset:$ Kis spanom<3          
Tillus: A kis pádlingooooom <3 Tillus tudod h szeretlek és nagyon de  maradj a ksi pudlingom<3         
Gourry:A ksi főnökciluuuu ^^ Köff h tag lehettem.. Béke *-*                                             
IHitYouSit:HITes cicaa köff h a cicám voltál :$ Maradj a kis dorombolóm <333                           
CsokiBaby:Köff vagy a kis csokis csokilikörös csokimázas csokis sziruposs csokimm <3 Szejetlek*-*   
noname124: Köff h noncsi voltál.. nem nagyon siemrlek de kis noncsiii leszek ^^                        

Shamanen:Köff a kis csajszim voltál<333 Te vagy a pacis libimmm^^Szejetlek :$                        
Cassy:Kis Keccim^^ Non szeretlek én vagyok a kis mankód:$                                          
[SGA]Nemesis: Köff a  beszélgetést...Ésés az inspirációt, de még mindig tiltja a vallásom..:D                  [HIGHLIGHT=#0c0c0c]
                                                           ÉS bocsiem ha kihagytam vkit.. Sokan vagyunk na :$                        ♥♥♥♥   

ija

Theater/WallBait
Migel
WorldSwitch
MaffiaVezér

:D
ja és Istenre :D

đripone,4everFight.Nameg jómagamra,ZsírHawerre:D

2010-08-21, 19:49:28 #29 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:30:55 Szerző: [MOD]Bluebell
Én [SA]ATAG-ra

Én Proxy,Aleo,Becse,GaNgStA,SahoKahn,és magamra Johonny

Proxy,Aleo,Becse,GaNgStA őket a FrendlyMt2 őböl ismertem meg:D GM ek :D
[SA]Proxy volt már [DJ]Proxy is :D,[SGA]Aleo,[GM]Becse,[SGM]GaNgStA,És én:[SPA]Johonny
Sahot meg a dkm böl ismertem meg nagyon rendes meg proxy aleo....is

én hát KryS nézek fel:)

Hat hol is kezdjem :D

Eloszor is LiLWaYnE kedves ''apam''

te akarmeik szeron nagyot alkottal :D
Meg felneztem WallBait re :) Aki akarhova irt normalis dolgokat irt es segitett :D

En tollem ennyi :)

Metin2:
Spartan
( több nem jut eszembe XD )

DDMT2: Proxy, Petitosz, Sajt, És persze hogy persze a TEAM :)

2010-08-21, 22:03:19 #35 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:31:23 Szerző: [MOD]Bluebell
Háth..

Nekem ÉSZLÉNY, Zolkoh19 és Magich. A legerősebb BM-ek.
Meg a legrendesebbek is. Nem nagyképűek és Magichal mindig jókat hülyültem.
Metin2_hu-n Aquilán voltak csak ott Eclipse, Proteus, Intrachis és hogy a lányok
közül is említsek JaDe.

Kriszu,
CrazyBoy,
Nyuszo, :) (Metin2Hu)

Metin2 US: JoaoLuis
ddmt2: TheKiller
       [SA]Atag