Bm vagy Wp? :oo

Indította EomerR, 2013-05-13, 22:53:05

Na ti melyiket bírjátok jobban?:D

Szerintem a Bm a legerősebb kaszt "tisztán" (harmat,csont,istem shop nélkül) ,de őszintén manapság ki az aki  nem használja legalább csak az 1iket? (senki) Mert ha harmattal veszünk miden kasztot akkor a bm nincs benne az 5 legjobba:) a 8ból :'D talán úgy az egyetlen amit még képes megverni az a sárkány sámi de kitudja lehet még azt sem:o De akkor is annyi bm -et látok fent ,h nem igaz:D nem is értem..

"Fullosan" véve viszont a Wp az egyik legkeményebb kaszt.. Talán a mi full harmat, csont, item ellenében is veri az a Tőr ninja..

Szerintetek melyiket érdemesebb manapság elkezdni? Miden kaszt ellen véve ha van harmatunk,csontunk egyéb..Vagy abba segítsetek ,h ennyi ellen érvel ellentétben tele van bm el a szeró:)

Az indokolatlan szavazatok NEM SZÁMÍTANAK!!
Előre is köszi a segítséget!!:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

2013-05-13, 23:15:10 #1 Utolsó szerkesztés: 2013-05-14, 14:58:34 Szerző: Kereskedem
Kiegészített változat:

A BM-ek számára egyszerű a válasz: Elég csak pár "bénább" szett + egy kevés ész és akkor is megtudod verni a gyengébb szettel rendelkező más kasztokat, van sikerélményed.
A Wp-hez kitartás és rengeteg pénz szükséges de 10%-os mágiával, sőt anélkül is ,már 99%-ban meg tudod fogni az "átlagos" szettel rendelkező Bm-eket. 30%-os harmattal az erősebbeket is simán megfekteted van ,hogy oltás nélkül is, mivel a wp-ellen nem nagyon van harmat,mágia nem igazán jó ellene, egyetlen gyenge pontja az, hogy közelharci skillekel rendelkezik és ha 1 BM nagyon sokat fut ki tud térni a skillek elől.
Más kasztok ellen elég erős, egyedül a tőr ninját nem nagyon lehet vele megfogni talán a mentális warit.
Warra is nagyon jó kaszt sőt nélkülözhetetlen 1 jó céhbe a wp.

Ha van rá pénzed ( és ezt vettem ki abból amit írtál ) egyértelműen wp, sokkal élvezetesebb.

Köszi! :)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

egyszerű válaszom , ha sok pénzed van , akkor wp-zz.. [ csont + harmatokkal bivaly erős] , ha kevésbé tudsz "pocsikolni" akkor bm.et ajánlom , def + lélek miatt nagyon erös kaszt.. : ) de azt tudni kell h. 1 jó wp. full áth./tám.érték/mágia harmattal megeszi a bm.-et... csak nagyon sok pénzbe kerül a pvp... ha kezdő vagy talán a bm.et ajánlom , aztán ahogy javul az anyagi helyzeted menjj wp.re : )
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

A pénz nem gond.:D Köszi az indoklást!
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Szerintem mindenképp wp. Igaz mikor nem volt jó duplám wp-re. (2ktp,10krit) nyaki pld. meg ilyenek, akkor a BM-ek és a WP-k elvertek, előtte a BM-el ugyan ilyen szettel csak a fegyó volt más vertem a wp-ket akik nem harmatoztak és persze sok BM-et de a fullos BM-eket nem.
Mikor egyszer eladtam a 8 Pró D.Sámit és a gyenge 8D.Surát csináltam 5/3 & 5/4es cuccos szettet WP-re, akkor harmattal nem nagyon vertek a BM-ek. Szerintem PvP Versenyen a WP-k lesznek az ellenfelek és a szerencse, mert ha a BM kritel 2-t akkor lehet, hogy győzni fog.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Várom a további indoklásokat!
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Ha van pénzed 20as harmatokra,csontokra akkor wp! De persze 5/4 cuccokkal kb.. Mondjuk egy BMnek futkosva még van esélye. Meg persze a wphez tudás is kell.. De szerintem ne mások véleményére alapozz..Vagy szerezz egy gyengébb szentet (22-12-10) , Meg egy durva tritont és akkor döntened se kell.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Csácsá! WP egyértelműen, mivel a BM sura a skillei miatt volt bika(gyorsak voltak, nagyot sebeztek, és mágikus védelem), na már most a 30%-s mágiával megölték sebzését 1-2 K-ra, egy topp cuccal levő WP agyon veri, fele hp-ra :p főleg ha 20K hp-ja van, nem beszélve a tp regéről! A warit, ninját, sámit nem igazán tartom ellenfelének, talán a gyógy sámit de annak se nagyon lesz sebzése 30-s miatt! Hát itt a wp az úr szerintem, top cuccokal, dupla csontal full harmattal stb. a the best, RIP BM SURA!!
Nagyon sok kemény ember van, és én még is laza vagyok! <3

"mar elvertem mindenkit pvp-ben akkor en vok a top1 nem?!" ~pls (s)írj hogy nem igaz <3

Ő sem jacccccik már

Eddig minden indoklása wp mellett szólt de várok még..!
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

oke, akkor szólok a BM sura mellet is pár szót, na skubizza... bm sura, skilljei gyorsasága és erőssége miatt volt mindig kiváló és a mágikus védelme miatt, pvp-re tökéletes mivel a skillei biztos találatok, nem többcélú támadásai vannak egyet kivéve! na már most ez által minden skille sebez tutira...

"mar elvertem mindenkit pvp-ben akkor en vok a top1 nem?!" ~pls (s)írj hogy nem igaz <3

Ő sem jacccccik már

hali:)
WP surára szavaztam
a támadó skill igaz nem olyan jók mint a bmnek, de a varázs kioltás több kaszt ellen nagyon hatásos.
a védekező skillei is nagyon jók:)
és ott van még az elvarázsolt penge ami visszatölti a TP-t:)
szóval WP:)

Halli.:)
na sok a wp írok egy bm es sztorit..:)
8d sura 5/4 5/3 as cucokal..:D gondolj bele wp skille ha nem olt ugyan ilyen cucokal mennyi?:) 1k körül benyom egy harmatot te még mindig 2-3k tolsz.
nos mivel ö mágiázik te előveheted a jó öreg fehér piros és narancssárga harmatot.:)
aki nem tudná. védelem,krit,átható
próbáljátok csak ki.:)
de ez persze elvek kérdése..:D
nekem is van bm/wp de valahogy bm erősebb ha értesz hozzá.. sokan álitják hogy hülyék kasztja nem kell hozzá érteni.. ez valahol igaz mert kőnyű erős lenni de pl hogy egy erős wpt megfogj kell kis ész.:)
de a saját döntésed alapján válasz..:) az itt hsz elő emberek 50% nem is sura..:D

Sok sikert a surádhoz.:) Gondar

Na ez ellen van pár ellenvetésem!! 1. fehér harmattal kicsinálja magát, a wp sura rengeteget is üt ami következtében gyakoriak az átható találatok, ÉS MIVEL A FEHÉR HARMAT MIATT TÖBB VÉDELME LESZ NAGY LESZ A WP ÜTÉSE IS :/ 1-2K-t is belehet kapni full kard deffel :/
2. áthatónak a bm nem sok hasznát venné szerintem, ja és 30-s mágiával a bm se sebez többet 1-2 K -nál :/ míg a wp az ütéseivel is hazavághatja... ennyi!

Ő sem jacccccik már

Idézetet írta: elzahar Dátum 2013-05-15, 21:59:45
Na ez ellen van pár ellenvetésem!! 1. fehér harmattal kicsinálja magát, a wp sura rengeteget is üt ami következtében gyakoriak az átható találatok, ÉS MIVEL A FEHÉR HARMAT MIATT TÖBB VÉDELME LESZ NAGY LESZ A WP ÜTÉSE IS :/ 1-2K-t is belehet kapni full kard deffel :/
2. áthatónak a bm nem sok hasznát venné szerintem, ja és 30-s mágiával a bm se sebez többet 1-2 K -nál :/ míg a wp az ütéseivel is hazavághatja... ennyi!

figyú 1k bolt áthatókritel 3-4k megy.. sz van.:)

jó esetben kritel max 4K-t :D és a wp is ugyaúgy rendeljezhet ezekkel szóval... nem magyarázd már meg hogy a bm veri a WP-t :D

Ő sem jacccccik már

csinálj egy erös bm et nem mondom hogy nem veri a wp mert bm defje nélkül semmi. de megszenvedvele.:D és wp-n kivül nemsok kaszt veri..:)

100%osan a wp nyert akkor még se tévedtem ,hogy a bm már régen nem a legkeményebb kaszt!:) Köszi mindenkinek!!
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Szerintem a bm ha fut és ügyes akkor full harmat ellen is képes megfogni a wp-t.. de ha elkapja a wp akkor rángat és ott a vége.. De a többi kaszt ellen is a wp az esélyesebb kivéve talán a tőr meg a táv ,a tőr mert gyorsan üt.. a táv mert képes kerülgetni:D és ha sokat fut akkor  a méreg lassan megeszi a wp-t..
Testit:kioltja aura mámor nélkül a testi egy semmi
Menta:ha nem oltjuk ki akkor szép nagy áthatókat rácsapunk.. csontal harmattal 2k is simán..
Gyógy:gyorsaság nélkül lassú kurál lassabb skillek..harmattal 1-15k s skillek..
Sárkány:segítség áldás nélkül se rossz de harmatba szintén no sebzés..

Wp ellen nincs harmat Bm ellen van..
Szerintem a wp jobb fulloscuccba..
Ennyi :D:D
;)

WP harmatokkal, egyéb potikkal kb verhetetlen az egész játékban.. :)