Bm vagy Wp? :oo

Indította EomerR, 2013-05-13, 22:53:05

Idézetet írta: Wexox Dátum 2013-08-13, 01:25:16
Szerintem a bm ha fut és ügyes akkor full harmat ellen is képes megfogni a wp-t.. de ha elkapja a wp akkor rángat és ott a vége.. De a többi kaszt ellen is a wp az esélyesebb kivéve talán a tőr meg a táv ,a tőr mert gyorsan üt.. a táv mert képes kerülgetni:D és ha sokat fut akkor  a méreg lassan megeszi a wp-t..
Testit:kioltja aura mámor nélkül a testi egy semmi
Menta:ha nem oltjuk ki akkor szép nagy áthatókat rácsapunk.. csontal harmattal 2k is simán..
Gyógy:gyorsaság nélkül lassú kurál lassabb skillek..harmattal 1-15k s skillek..
Sárkány:segítség áldás nélkül se rossz de harmatba szintén no sebzés..

Wp ellen nincs harmat Bm ellen van..
Szerintem a wp jobb fulloscuccba..
Ennyi :D:D

A WP esélyesebb egy BM+WP pvp-ben akkor is ha a BM folyton futkos. Nem fontos a WP győzelméhez a közelség,lehet vele nyomatni úgy mint egy íjász vagy gyógy sámival, csak sok varázs sebesség kell.
Ugyan ez a helyzet ninja ellen is,hiába futkos az íjász,vagy rángat a tőr,megfelelő távolság és lehet verni bármelyiket pvp-be.

Abban én is eggyetértek,hogy sokkal esélyesebb egy wp,de nem lehetetlen megfogni.. nemszabad ütnihagyni ennyi:D bm ellen úgy is kioltással kezd,addig kicsit hátrébmész,kő meg egy csapás,mikor odaér te is ütöd(ha mérgezed és ő nem már nyertél..) szóval ütöd,rányomsz egy láng csapit eldobod messzira,addig skilezheted,futsz még 1 kört,ha jól csináltad még hozzád se ért..:D,és már nem sok élete van..:) nem lehetetlen ott a bm helyzetese..;)

Én úgy vagyok vele hogy nem kifejezetten közelharcos kaszt a WP,még kisebb és gyengébb voltam nyertem úgy pvp-t 90 feletti ellen hogy közelébe nem mentem,esélye nem volt megütni.
A WP használható távharcosként is,ha megfelelően van optolva,cuccolva.

a Wpnek egy skillje van amire ha távharcot szeretne folytatni számíthat..,nem beszélve arról hogy pont 1 bmel akarsz távharcba bonyolódni wpként? annak nem sok értelme lenne:)

Crazy , ez igaz . Azonban , ha verseny helyzetben ( fullra belőve minden..) el lehet képzelni mennyi 1 sötét kő... 1 oltás több mint a bm köve.. és ha oltás áth. krit . + azért azt ne mondja nekem senki , hogy 1 -1 tornádót nem tudsz rátolni.. mert pl. amig követ tolja simán odamész 1 tornádóra, ha mákod van lököd is aztán full tám.sebbel azonnal berángatod.. de a bm tényleg nem esélytelen , azonban több esélye van 1 wp.nek...( de ezt sem úgy kell elképzelni h. na most 5/3 cuccok + full harmat , és nyertem..., 5/4 5/5 cuccok kellenek wp.re is.. sapi csukába 8-8 tám. , 54karos 10áth. , 1 bivaly triton..)
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Persze,ha ütöd is akkor már egész más a helyzet,de az előtted szóló távharcot emlitett.:D ami odáig oké is hogy nagyobb az oltásod,de amig te csak azt tolod rá neki sebeznek a skiljei meg a láng is:) és úgy nem sok esélye lenne:D

Sok varázs sebivel és krittel,egy harmatos pvp-be elég a kioltás BM ellen :D
Hiába van ott a lélek,meg a skilljei, full sura def,full mágia def harmatokkal,és megeheti a skilljeit.
Elég ha 3-4 kioltás rá megy,ha kritel is akkor már fekszik,ha nem akkor rá küldöd az 5.-et azt jó éjt..

Komolyan gondolod,hogy full varázsal elégvagy?:D simán rádver 4-5t mágiádal mindennel eggyüt addig 1 bm amig viszatölt a kioltás...,egy wp szinte a legrosszabb távharcra:)

Majd ha kész lesz akkor meglátjuk :D
Am BM ellen nem nagyon szaladgálnék,az csak pl wari és tőr ellen jön be.
A BM elleni táv harcot azért írtam,mert valaki említette hogy egy BM sura ha sokat szaladgál WP ellen akkor esélyesebb hogy ő győz,de ha jól van építve a WP akkor táv harcra 4k alap kioltások mennek minimum, ami sok krittel és varázs sebességgel legveszélyesebb skill sztem..

Bejöttek az új vértek és WP +5% mágia védelemmel meg a 30as harmattal MEG ESZI A BM surit ! persze 5/4es cucc feltétlen szükséges ;)
Kölcsön adva...