Melyik birodalmat szereted a legjobban?

Indította Juvia, 2013-04-24, 10:00:40

Miért pont azt  választottad ki?
Miért szereted?
:)

Sárgára szavaztam, mert az jön be nekem, kevesen vannak, ezért nics lagg :D
Mindig is sárga voltam, és az is maradok! :)
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Én most kék vagyok, deee sárga a kedvencem.:D
Mert, nyugalom van ott !:)
[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]

kek-be mentem legeloszor, de a legjobb a piros birodalomban volt..
nincsenek se sokan, se kevesen(mint mondjuk sargaban)..
idegolo vadallat, aki nem ert semmihez.
DE!
van csaladja, baratai, baratnoje ES ELETE!

Sárga map1 : sok szép hely ezért szavaztam erre..
Piros : Nem voltam és szerintem nem is leszek sose
kék: hátt itt csak az üzletelés megy meg a jo nagy lagg
Ha segitettem pls plusz (+) karmát ..
Akik pedig ok nélkül - t adnak azoknak csak gratulálni tudok

Egyértelműen Jinno...:) Ha kell valami csak szétnézel piacon és biztos találsz. PvP- zésre is ez a legalkamasabb mivel itt van a legtöbb player.

Én Jinno birodalom szeretem mert elég jó fekvésű a fő városuk  :)

Szerintem a  kék birodalom a jó boltozás szempontjából .. meg míg fel nem duplázod magad mert pirosak meg sárgáknál nincs sok bolt..:)

Kék, ha meg nyugi kell akkor -> Piri

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Chunjo (Srága)

Itt többen szoktak lenni mint a pirosaknál, de kevesebben mint a kékeknél. És itt elég kevés a retardált játékos is. Persze nem tudom másfél év alatt változott-e a helyzet.

Sárga jó mert kevesen vannak, de rossz mert szinte soha nincs bolt. Kék jó mert mindig vannak boltok, de rengetegen vannak. Ezért maradok pirosnál, se túl sok, se túl kevés :D

2013-05-19, 15:29:55 #11 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:32:16 Szerző: [MOD]Bluebell
Nekem a kék jön be mert jól lehet bizniszelni.
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

Chunjo... :d

Sok szerveren voltam, és úgy vettem észre (most nem ddmt2-ről beszélek), hogy pirosban főleg mobozós karakterek kezdenek, kékben mindenki, mert a pistik kedvenc színe >.< sárga nyugis hely, általában normális játékosok, és a legerősebb pvp playerek vanna ott :d

Naiv emberek mindenhol...

Kékeknél túl sok a 'hatalommániás' kis gyerkőc, meg a párbaj függők..
Piros szerintem a legjobb, meg a sárga.. Anno, metin2.hu-n is sárga voltam és sose bántam meg.. :) sokkal igényesebb játékosok játszottak ott mint kékeknél..

Chunjo, akkor is ha nem ott vagyok éppen.:)

Chunjo régen egész jó kis emberkék voltak ott csak mára már kihalt ez a birodalom :/

Piros mivel alapból szép a map1,map2, ezen felül mivel itt kevesebben vannak és kékeknél többen, van kit szétcsapni.:DD

piros
mivel sosem szerettem a pvp-t én pvm függő vagyok kékeknél nem hogy sok a tömeg meg a lagg elég sok abnormális kis gyerek futkározik kék színekben (kinek nem inge...)
másik ok mindig is pirosba voltam mert bejön a map1 map2 egyszerűek :D és kékeknél mindig eltévedek  :'(

Kék, mivel itt vannak a legtöbben, itt lehet a legjobban kereskedni, és mert a többi birodalom map1-ét nem ismerem xD

Mindig Chunjoban játszok, mivel ez a birodalom a legjobban PvP-orientált.
Kékeket szét lehet csapni, a pirosak meg mobozzanak maguknak. :d

PlayHard2 | Renegade | Shinshoo
I'm back again . . .