Melyik birodalmat szereted a legjobban?

Indította Juvia, 2013-04-24, 10:00:40

Ez olyannyira funkció függő számomra. Az a baj, hogy szerverenként, de úgy általában mindegyik birodalom más szerepet tölt be általában, más funkciót lát el.

Jinno - A játékosok legjava itt kezd. Ehhez azt hiszem, kérdés sem fér. Számos előnye van, például hogy, amennyiben más mapokra megyünk fejlődni, farmolni, nagyobb eséllyel találjuk szembe magunk azonos birodalmi játékossal, nem pedig ellenségessel, akikkel meggyűlhet a bajunk. Azt hiszem, a fő ok elsősorban ez. Ez természetesen több, más előnyt is rejt magában (kereskedelem, védelem, stb).

Shinsoo - Én úgy vettem észre, hogy nagyon sok itt a kereskedelem centrikus játékos, függetlenül attól, hogy a kékek birodalmában általában több ember szokott lenni. Bár maga a birodalom funkciója is ez, már az alap leírásban, úgy emlékszem.

Chunjo - Azt vettem észre, hogy miután a lehető legjobb tárgyakat, így vérteket, fegyvereket megszerezte egy adott játékos, remek optokkal, egyszerűen gondol egyet és átáll ebbe a birodalomba. Ez elég gyakori, tapasztalataim szerint. Ennek nyilván megint a létszám, a játékosok arányának eloszlása lehet az oka. Hisz miért legyünk szövetségesek, és szabadozzunk egy túlzsúfolt birodalomban (gondolok itt a Jinnora), hogyha más birodalomba átállva még előnyösen rangpontokat is kapunk érte, és csak annyit kell tenni, hogy beugrunk a tömegbe, és hal aki hal.

Én ennek ellenére rendkívül Shinsoo párti voltam, és a karaktereim durván 90%-a mindig ide tartozott. Ehhez az is hozzá járult, hogy sok ismerősömet találtam meg ebben a birodalomban, más szervereken. És végülis teljesen logikus, hogy egy megszokott birodalomba csatlakozunk, ha csak nincs valami rendkívüli változás, ami végett másra kényszerülünk. Tehát sokkal nagyobb eséllyel futhatunk össze ismerős arcokkal.
"A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
Draven