Első élményeim

Indította yimma, 2010-05-28, 08:12:33

Sziasztok én Metin2HU ról kezdem!

Kb. 5 éve kezdhettem a metin2-t! Beléptem! Láttam kutyákat,stb playereket ámultam bámultam hogy hogy csillognak stb.. aztán mentem ölni és kb 25 ös szinten vettem észre az invertory-t :/ ! Azóta magyaron 96 os vagyok :) De már 3 éve nem játszom! Persze nem bokszolva fejlődtem tovább! És abbahagytam a magyart és rá 3 évre haverom írt hogy megvan a DDMT2! Mondom miről beszélsz! És mondja hogy ez egy ilyen könnyen fejlődős szerver! Hát oké! Beléptem szétnéztem mondom ez halálkomoly! Első nap meglettem 82! Nagyon örültem Lélekrabinak meg kingnek :) ! Azóta is itt játszom! 99 es vagyok :) ! Persze minden kaszt ellen full dupla stb! Hát mostanára kezdem befejezni a ddmt2-kt mertmárt nagyon sok akispista! Szóval ennyi a történetem!

Sziasztok !:) én is sima HU n keztem utána ide átjötem jo volt pl shopok is jok voltak ma már a hama ROOOt szerokon vok :) de ez is jo

Nekem első élményem még HU-n volt, amikor tesóm játszott már rajta, kb 30 körüli volt, map2-n temetőbe ölt, persze akkor még nemtudtam, hogy így hívják.. aztán mondta, hogy hívjam magamra a mobokat és öljem meg a yangot meg szedjem össze.. ezt csináltam neki napokon keresztül, aztán mondom regizek én is mert megtetszett, menta harcost csináltam, eljutottam 50+ ig, tesóm pedig 70 körül volt.... de az már Wp surával volt. .:)
Aztán abbahagyta tesóm, pár hét ,múlva én is. Aztán egyik ismerősöm mondta, hogy DD-n játszik, mondom az meg mi. .:) Megadta az elérhetőségeket, regiztem, és nagyon meglepődtem, milyen sok yang esett, kutyákat egyből megtudtam ölni, nem okoztak gondot, hamarabb léptem szintet stb.. aztán egyre jobban ment minden, kitapasztaltam a dolgokat, ma már szinte mindent tudok a szerverekről, itemekről stb.. Akkor még nagy dolog volt minden. :)

Azt nem mondom h mit értem el meg mit nem, mert nagyrész a szerver miatt nem játszom már, a sok eltűnt item stb.. Sok Kedves ember.. :/

Belegondolni is félelmetes hogy közel 3 éve Metinezek. (Oh, milyen gyorsan öregszem)

Sima Metinen kezdtem. Tisztán a fejemben van amikor nekimentem az első vadkutyámnak, azaz hat vadkutyának, igen, akkor tudtam meg hogy nem lesz könnyű dolgom. Majd egyre csak fejlődtem, sajnos belefeledkeztem akkoriban az iskolába is, csak az MMO-ra koncentráltam, majd elértem a 44-es szintet, s mindaddig rengeteg barátot szereztem, emlékszem még arra is amikor a barátnőm házasodott, vagy amikor ötvenesek ellen küzdöttünk a MortalKombat céhben, s mikor megnyitottam a saját céhem? Jó érzés volt vezér lenni. A sivatag pedig sokat jelentett nekem, ott jöttem rá a küldetések lényegére, és ott fejlődtem 44-es szintig, vagy is 42-es szintig, amíg meg nem ismertem Leonidas94-et, aki később a párom lett a szerveren, aki tovább segített nekem, majd mind ez egy pillanat alatt szerte foszlott amikor feltörték a karakterem.

Úgy gondoltam befejezem, feladom. De nem, ekkor jött a DDmt2 szerver, amit a barátom Dzsuliano ajánlott. Rettentő boldog voltam mikor láttam hogy milyen sebesen lépem a szinteket az Etna nevű karimmal (akit persze az Etna nevű vulkánról neveztem el), szokatlan volt hogy a Magyar Metinhez viszonyítva itt minden mennyire egyszerű, vagy is azt hittem. Itt is kellett ám küzdeni, ám végül itt hagytam  ezt a szervert is, de a barátaimat sose feledem el!

Azóta rengeteg más szerveren fent voltam s mind-mind egy új első élményt takar(t), nem csak Magyarokat ismertem és kedveltem meg de más nemzetiségűeket is. Boldog vagyok hogy ez a játék mennyi kedves, életrevaló emberrel hozott össze, akiket a mai napig a lelkemben őrzök.

Az első élményeim azok amelyek meghatározták a jövőmet a Metin világában, viszont úgy érzem hogy ez az idő hamarosan, lejár.... És új korszak kezdődik, akár csak maga az emberi élet.:

Ember élet                               Metin 2
~Megszületünk                          ~Először megyünk fel játszani egy szerverre

~Próbálgatunk beszélni,                  ~Tapasztalgatjuk a játékot, a térképet tanulmányozzuk.
járni,, ízlelgetjük az életet.         

~Eljön az idő, hogy komolyabban          ~Belekezdünk a komolyabb fejlődésbe.
nekilássunk a tanulásnak.   

~Az első éveink az iskolában.            ~Megízleljük a játék mivoltát, majd egy komoly célt tűzünk ki
Egy új útra lépünk, és alkotni akarunk.       magunk elé, amit el akarunk érni!

~Felnövünk, és dolgoznunk kell,           ~Nagyobb szintűek vagyunk, itt már nehezebb a dolgunk
küzdenünk kell az életünkért,               fontos a kitartás, az akaraterő.
a családunk életéért!

~Eljön az idő, és kiszállunk az Életnek      ~Előbb vagy utóbb abbahagyjuk a Metin 2 nevű játékot!
nevezett játékból!

Hát nem érdekes?

Soha nem felejtem mikor Rábukkantam a Metin2 re :)

Gimnáziumi éveim kezdtem mikor a könyvtárban az osztálytársam elkezdett a Metin2.hu val játszani.
Na mondom hazamegyek letöltöm én is megnézzük mien:)
Kardsurával kezdtem Aurigán! 48 ason állapot visszaállitot kellett szereznem mert rájöttem hogy valami nem jó ( leírás alapján ;))
Másfél évet játszottam ott. Lv 75 voltam magyaron mikor rábukkantam a neten a ddmt2 re. Hmm P szerver megnézzük mi baj lehet belőle :)
Regeltem S2 re mert akkor már zárva volt a reg s1 re.
Ott is kard surával kezdtem hát már megszoktam magyaron ne váltsunk kasztot :P
Hihetetlenül örültem az első 2-3 órában 65 ös vok huhúúúú:)) a Cél lv 75 fölé menni :P
Meg is lett 82ig vittem a Surám akkor és egyszer csak hopp. Beleuntam a metin be :S Azóta volt egy év kihagyás és most ujjra elkezdtem de megyek vissza Magyarra :DDDDD Ki tudja talán ddmt re is benézek:) Úgy hallottam lesz egy 3, szervere is:D kiv leszek rá.
Na ez volt az én kis tömör sztorim. :D

Sziasztok!én kb. 4 éve kezdtem a Metin2 HU Aquila szerverén
A haverom mondta h van 1 ilyen Metin 2 nevu játék :D
Na elkezdtem csodálkoztam hogy milyen jó.Fel is mentem 32-ig.
Na de akkor a haverom kirabolt(aki ajánlotta)
Akkor abba is hagytam :)
Utána visszaadta a cuccaim de nem akartam folytatni nekiadtam h tartsa meg.
és akkor ajánlotta a ddmt2-t.Nem tudtam h mi az a privát szeró :D
Megkérdezte mtole h az mi az.és elmondta h 1 nap alatt 80 vagy stb. stb.
Ennek nagyon orultem fel is mentem :D
Csodálkoztam hogy a boltokba +9 cuccok aztaaa :D
és azon is hogy 1 csopi vadkutyából 5-os vagyok :D
Nah mondtam h ez szuper,biztom álmodom.
Fel is mentem 80-ig orultem nagyon.
Na utána untam fejlodni lassan 1 éve játszottam.
Akkor gondoltam egyet elmentem farmolni a fullos +9 fullánkommal :D
Végul felfejlodtem 87-ig.De pénz nemnagyon volt.Na akkor kiraktam boltba a fullánkot.
Egy csávo rám is ir h cserélem-e tritonra.WTF?!.Persze! (akkor még 80-tól volt)
Na elcseréltunk annak nagyon orultem :)
és akkor jott a karácsony kaptunk sét.Pont 1 kingre valót.Na akkor éreztem hogy profi lettem :D
Megvettem a kinget.Orultem hu de jó volt :D
Utána érdekes módon eltuntek a cuccaim...
és akkor abbahagytam.
Egy fél év mulva ujrakezdtem.Vittem is 2 évet.Na sok minden tortént.Nem emléxem hogy hogy de aztán profi cuccaim lettek farmoltam 1 csomót stb.
és utána egy csomót játszottam.Lett epic +3-mam,aztán lassan +9,meglett 95 % wari, 115 % warii,lassan jottek a duplák.
Na most 1 duplám van 105% wari :)
és...
Ezt mind a semmibol!
Ez lett volna az én ''rovid'' torténetem :D
Sziasztok :)

Sziasztok.
Első élményem volt amikor még kezdtem,hogy ott ált meletem egy sura és olyan céhbe volt,hogy NemHuzlak.
Azt hittam beszél és nekem mondja. :D

Sziasztok

Hát az volt ebbe a legnagyobb élményem amikor elindítottam aquila ch1-t sárga biri harcossal kezdtem. Haverom egyből adott 1 kis tanuló pénzt 2M és mehetett a játék
20-as szinten azért már ment a játék + 2 millióból ugye már cuccot lehetett is venni ;)

Olvassátok el Jó kis történet!!!

Sziasztok!

Én felsorolok pár élményemet!

Sima metinen fejlődtem 50 ig nagyon megtetszett a Metin2!
Amikor olyan 40 voltam ott Hallatom hogy M2M ről beszélgetnek, így magyarázott nekem is jöjjek M2Mre.. Azt hittem akkor valami Hack xD
Utána ott láttam hogy 2 palyer veszekszik, mert legyőzte az egyik erre mondja a másik: Gyere DDMT2 re 1 skill leszel...

Na erre bepötyögtem a keresőbe : DDMT2

Na ki is jött 1. Találat ddmt2.net
Na regiztem letöltöttem, Láttam milyen jól lehet fejlődni, felfejlődtem egy karival 99 re (de van több 80-90 es karim.)

Na COOL gondolom magamban:)

Regiztem ide a fórumra Láttom Más P szerverek is vannak WTF?
Kipróbáltam a Med2 őt az is tetszett 1 évet játsztottam ott.

Na de találtam még egy Nemzetközi ROOT szervert (FinalMT2) azon is de menyit játszottam:)

És még sok szerverrel is (PL BMUMT2)

Na de hallatom FB-n hogy GM szerverek is vannak mondom magamban na de LOL beírom keresőbe GM szerver Hát kiadja a BSMT2 őt:) Eleinte alig tutam játszani mert nem értettem a hamachihoz sem, de végül 1 hónapot tudtam mert utána bezárt)

Gondoltam hogy iylen sok szerver van akkor énis tudnák csinálni WTF?:)

Hát feltettem ezt a kérdést hogy kell csinálni egy szervert a gyakorikerdesek.hu -n és ez a válasz jött egy link:

http://lmgtfy.com/?q=metin2+Hamachis+szerver+k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9s

Na xD nem tom hanyadik találat volt egy ilyen minden ami Metin2 című oldal
Na voltak bajok a szerverkészítéssel de egy jó hama szeró csak összejött:)

Sajnos vírust kaptam  ujra lett rakva a gép

Ut DD-ztem

Ut megint csináltam zökkenő mentesen már egy szerót
De láttam menyi ramot eszik letöröltem:S

Na elkezdtem PvP2 őzi:)

És megint a SimaMetin2 őzők és DDMT2 őzök még náha

Oda jutottam ahonnan elkezdtem!:)

Más is van így ahogy én?:)

Már a sima Metin2 kedzdetekor játszottam amikor még szinte palyer se volt kék map1 en pegasuson:)

És csak egy karim kapott bann a legelső SimaMetin2 50 es mert amikor még 20 as voltam beleütöttem egy másik palyer csobiába és hát összefutottam vele és zsarolt h nem adom neki +9 pikelyes lemit és ribet bannol mert csinált akkor képet na Pff és tényleg bannt kaptam

Hát ennyi!

2011-12-28, 14:47:30 #89 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:11:26 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.Én magyaron kezdtem amit pár osztálytársam mutatott meg.Mikor megmutatták a karijukat azhittem, hogy leesik az álam. Egyiknek 56-os wari a másiknak 48-as wari, mind a kettőjüknek warló.Na mondom neki állok én is játszani.Hazaérve beírtam a Googléba, hogy Metin2 kiadta a honlapot.Na go fel és töltöttem le azonnal.Mikor megvolt kellet karit csinálni.Persze mi jöhetett szóba hát a wari.Mikor beléptem neki áltam gyilkolni a kutyákat(Párszor meg is öltek. ).Na aztán elértem a 8-as szintet jött a haverom a kis karijával(lvl 17 asszem)neki áltunk fejlődni.Aztán nagy kínok között elértem a lvl 31-et utánna pedig húztak tovább a nagykarival.Aztán 1 idő után meguntam és idetaláltam a fórumra.Azóta több szerveren is megfordultam. Röviden ennyi az első élményeim

Hát én Simán magyaron kedztem.

MajsaDomy volt a karim neve lv 65-ös volt mert már tiltották mert már 1 éve nem léptem bele

elsőnap ugy kezdtem h egy 30 as kari kidobta a cucait
Dobott: fms +7 Rib +6 oroszlán lemi +7 Tigris lemó +9 alap pajzs+8 hagyományos sisak +7 -et meg egy 8 as fülbevaló +8-atmegnkem adott 1 misit meg egy pallos+9 et
fölvettem a pallos+9-et és elkezdtem ölni
egyszercsak egy küldi aztirja rendeljek sét mondom ugysebánom meg és a (lósodrófat) nem rendeltem 2000 ft-áér és nem jöttmeg csak 1000 sé
abból rendeltem hajat köpit megpézsma olajat mástnem maradt 900 sé
felfejlődtem 33 as szintre fms+9 oroszlán lemó +9 ébenfa füles +9 ébenfa nyakas +9 21 es sisak +6 + 21 es pajzs +7
10k élet kardaurával ütésem 387-477 ig
fejlődtem 36 ös szintre
mondom megcsinálom a warlóküldit
és 10 en voltunk egycsopiba és öltünk izomból és 30 p allat meglett nagynehezen :D
s mivel volt warlóvam meg elmegyek sd1 elejére ölni ch2-re
demivel itt nehezen tudtam ölni és rossz volt az exp ezért viszamentem az fekaorkokhoz
ott fejlődtem 42 re
42-től bementem hwang templom ott sokáig fejlődtem
cucaim 52-esen: Rib+9  Pikkelyes+6 41 es pajzs +9 ébenfa 39 41 es sisak +8 Bronz cipő +9 15 ös karos+9
némelyik 1000 + tp vagy 2000
és igy volt 15k élet
tovább...tovább...tovább... fejlődtem 65 re és meghalottam hogy létrejött ATAG szerverre a DDMT2 itt könnyebb volt fejlődnigondoltam elkezdem töltöttem sok sét meg + kaptunk is rendeltem kinget 6-7 optott azokat eladtam 90misiért 
6 nap allat 89 es LVL jó cuccok ahogy elnevezik "Pro" néven
és azóta már egyre több úgymond "Root ,Hamachis" szerverek  vannak
Mingy készül a sajátom is

(sorry a helyesírásér)

Nekem is nagyon megtetszett ez a topic!

Hát akkor leírom mik voltak az első élményeim^^

Sima Metinen kezdtem,kard sura ként.
Még be sem léptem de már rám írtak hogy "Szia huzzalak?"
Nha hát én erre azt hittem hogy valamilyen itemen akarnak húzni mint a szekér xD.
És akkor mondom nem kell köszi.
És már elmúlt azt hiszem 1-2hét voltam akkor 5.dik es :D hívtam osztálytársaim,
Hogy akkor játszunk többen.
Először akkor tettem fel a skypet^^.
Majd azt mondták hogy ez nem jó játék elléptek és egyedül maradtam.
Elkezdtem küldetéseket csinálni meg minden^^
Azt hiszem akkor lehet 20 as bekapcsolódtam egy társaságba,
ott elbeszélgettünk órákat és akkor felvettem őket barátnak.
Majd másnap is így összejöttünk map1 asszem raktáros mögötti halásznál,majd
megint órákat elbeszélgettünk^^
és megkértem gladiatorkát hogy nem e fejlődünk 2-en
Majd rá 3-4 hétre meglettem 30 ő asszem 40-45 majd engem nem tudom miért
de az a sérelem ért hogy kibannoltak.
és ennyi volt olyan mérges voltam hogy hagytam egy szép üzenetet supportnak hogy miért lettem bannolva azt
válaszolták rá hogy türhetettlen magaviselet,trágárság stb...
erre néztem mint a bagoly hogy mivan xD
végül véget ért a metin2.hu jött a DDMT2 amit az évfolyam társam mondott hogy jó kis szeró
Asszem az még a teszt szeró volt még.:D

Sziasztok!

DevouR voltam

Sziasztok!
Még nagyon régen az "őskorba" sima metinen a céhtársakkal beszéltük hogy létezik egy ilyen szerver hogy DDMT2
és hogy ki kéne próbálni...

Az első  élményem:
Belépek a játékba még kívülről minden olyannak tűnt mint sima metinen egyből azzal kezdtem hogy befutottam a városba körül nézni hogy mi hogy,merre,meddig.
Körülnéztem aztán elindultam fejlődni mint minden átlagos player:).Leütöttem egy csopi vadkutyát és csak csodálkoztam hogy ilyen létezik? Közbe a hívásba meg halottam hogy létezik ilyen hogy koncentrált olvasás meg stb..:D
Első dolgom az alap cuccok megvevése után vettem mindegyikből vagy 200db-ot és az első m1-es skill után elkezdtem "olvasni" a könyveket

Nah szóval huhh xd

Élőszőr tesóm mutatta a játékot nagyon tetszett (30-as volt tesom)
Belekezdtem én is és 1 hét 33 szint.
1 hónap múlva meguntam nem tudom hanyas szinten.
Láttam pár hónap múlva ddmt2:D(Mi ez?)
Beregelek és nicsak egyből 300k yang csapott meg a vadkutyáknál:DD 

Első élményem,az volt,hogy örültem.
Bármi kérdés van,írj...

Sziastok. Nekema leg első élményem az úgy volt, hogy le akartam tölteni a ddmt2-t de én sem tudtam mert torrent és olyannal meg nem votl dolgom nagyon ;D. Majd egyik haverom rám irt , hogy ő tudja, hogy kell letölteni, mindig a mai napig is beszélgetünk messengeren(microfonnal). Utba igazitott, majd rájöttem hogy nem is nagy kunszt ;D. Én valójában azért akartam privátra menni mert láttam sok videoba, hogy van ott tüzijáték, akkor csak ezért :D. És elég nagy meg lepetés ért engem, volt egy sámán aki meg kérte a GM-eket, hogy kapcsolják le a lámpát és ha jól tudom 1500 db tüzijátékot lőtt el. Ami nekem új playernek nagyon ámulatba ejtő volt, este a metinben  :o és még tüzijáték is, IGYEN SÉÉÉ??? Hát igen ezek a dolgok meg fogtak, hogy maradjak ezen a szerveren de ez csak kb 6-7 hónapot tartott, rájöttem pár dologra, másképp ez volt a II. metin amin játszodtam, szép emlékek fűzödnek ide :)

2012-07-28, 21:48:55 #96 Utolsó szerkesztés: 2012-07-28, 21:52:21 Szerző: adosremus
Nem tudom hol bujkált előlem ez a topic ennyi időn át pedig érdekes szövegeket olvastam.
Na akkor bele is kezdek:
Elsőnek nem tudom, hogy pontosan hogy találtam meg, de szerintem egy oldal reklám folytán.
Amikor regisztráltam Metin2 HU-ra akkor nagyon megtetszett, de nem a grafika mert már akkor is CoD-ztam.
Még régi motorosként regisztráltam aki ismeri még az első indítót az tudja miröl van szó.
Aki nem tudja 1 színű volt mint ami most van config.exe és úgy patchelt mint egy alap telepítő.
Hát mikor felraktam akkor sárgába mentem, akkor még csak 1 vagy 2 szeró volt xD
Természetesen warit csináltam elsőnek wertu néven xD
Mászkáltam valahol :D és aztán rámírt egy ugyan csak wari és adott ingyen cuccokat.
Mivel nem tudtam, hogy mennyit ér, eléggé megköszöntem. (Guisame+0 pld. xD)
És mivel nem tudtam, hogy mit kell ezért abbahagytam 2 hónapig fel se néztem, de aztán véletlen rákattoltam és mondom na akkor kezdjük xD
Mikor visszamentem akkor láttam, hogy eléggé megugrott a létszám és kérdezgettem 1-2 embert, hogy mint kell.
Ezután felküzdöttem magam 38ra Kegyetlen rangal, mert először azt hittem az a pvp xD
Ezek után meguntam és 10 napig fel se néztem.
De eközbe kiderült, hogy bannolták a karim. (Eredetileg azért, mert zaklattam egy TGM-et mikor csak egy privát szerójáról beszélgettünk)
Ezután már csak 2009ben tértem vissza Metinezni egy új szerverre ami akkor nyílt amikor újra patcheltem.
(Utólag derült ki.)
Elkezdtem játszani de már íjászal, mert megtetszett a skillje.
Elég furcsa visszaemlékezni, mikor ott láttam Mentalis88at 21lvlen.  ;)
Nyugodj békében.  :'( :'( :'(
Nagyon jó ember voltál. Senki sem felejt el.
Ezután felfejlődtem 38ra KopiHunterrel de betört +9re az aggancsom meg még pár cucc és Nerik-nek adtam a megmaradt cuccaimat akit épp akkor pakoltak le előző nap.
Ezután nem is néztem fel Metinre, de nem tudom, hogy a fórumra tévedtem és 1-2 ember segítségével regisztráltam DDMT2-re.
Akkor még majdnem minden kínai volt szóval azt se tudtam hova mit írok xD
Meglepett a yang + az exp és azóta is a kedvencem.
1-2 Hónapig elnéztem Mesterre, de nem fogott meg, mert 0 segítség GM-ek csicskák, + bannolták az első karim, mert 1 nap alatt meglett 3 King + Rabi+9 stb.
Amúgy írtam 2 levelet is supportra + fórumon is egy GM-nek aki épp akkor is online volt, de semmit se írtak vissza + fórumról is bannoltak, mert azt mertem kiírni, hogy a semmiért bannoltak. (Tényleg, mert 1 nap alatt csak farmoltam cuccokra 1-2 emberre írtam hogy Helló ez meg ez mennyibe kerül.)
Ennyi lett volna a történetem sziasztok. :P
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2012-09-07, 18:46:18 #97 Utolsó szerkesztés: 2012-09-07, 18:49:13 Szerző: Árnyék
(Metin2_hu)
Nekem az első élményem az volt hogy belépek (Sura, bár már mindenütt harcos vagyok) és nézem ütik észnélkül a vadkutyákat. Na én még a leltárt setudtam előhívni (Így kardot se vettem fel), elkezdtem kézzel csapkodni őket... ><.
Fejlődtem így csapkodással lv 5 ig (kb 20 perc volt)
amikor rám írt valaki hogy mértnem kardba vagyok... Elmagyarázott mindent, onnan simán ment 50 ig a fejlődés. (Úgy értem hogy wiki-t is néztem, és így 2-3 hét alatt megvolt az 50.)

Az első élményem a a könnyebb fejlődés volt... meglepett a fejlődés és a yang dropp a sima Metin2 után...
A sámánommal 1 hónap alatt megcsináltam a 91-et de úgy hogy farmoltam is... Meglepett a +9 es felszerelés a boltokban is :) Meg ...boldog voltam a sok jó pillanat és sok jó fejlődés miatt :)

Helló mindenki ! Látom eléggé rég volt írva ebbe a topicba:) Na de én most megtöröm a csendet!

Szóval... Egy Hétfői napon talán ekkor volt hogy az osztályban beszélgetünk a metinről! Valaki azt híresztelte hogy egy új szerver fog megyitni hamarosan! Gondoltuk kipróbáljuk mivel rosz dolog nem történhet!
Decemberben sikerült csak megvalósítani a belépést mivel nem tudtunk gépezni a sok tanulás mellet :P
Beléptünk és észrevettük hogy csak úgy simán +9-es cuccokban útötték a metineket,kutyákat... stb.
Mi is elkezdtük ütni őket a földröl felvett +2-es alap kardal!(pont 3 volt a földön :D). Fejlődtünk és egyszer csak rám ír egy Shuter nevű sámán hogy: ˝Miért vagy +2-es kardal vért nélkül? :O˝ erre én mondom:˝Háttudod ezt találtuk a földön és NPC-ben ugy sem lehet +9-es tárgy!˝ egy kis idő mólva rámírt:˝˝Gyere be Map1-re fegyverkeri-hez!˝ Bementem és nagy megdöbbenésemre a boltok tele voltak +9-es cuccokkal! Hát nagyon örültem! Másnap megcsináltuk 2-en a 74-et! Vettem Kingeket Sé-ből!
Sajnos valamikor este feltörték mind kettőnk kariját :( Átmentünk S2-re és tovább fojtattuk amit akartunk!
2-3 hét alatt sikerült a 87 :D Utáni megcsináltuk a 99-et és elértünk mindent amit akartunk! Azután még 9.000 percet játszottunk! Összesen 22.000 perc játékidöm volt:) Most egy privát szerveren vagyunk minden nap fent vagyok ha tudok!

Hát röviden ennyi :D

Helló! ;D  Zeed!:)

[color=white]A Fórum Szabályzat Olvasása Ajánlott![/color]