Első élményeim

Indította yimma, 2010-05-28, 08:12:33

2011-01-19, 19:30:16 #60 Utolsó szerkesztés: 2011-01-20, 21:21:41 Szerző: fikamika
Heló

Az nap, amikor letöltöttem a metin2-őn baromira unatkoztam és láttam egy hirdetést, hogy metin 2 stb.
Gondoltam letöltöm legalább addig sem unatkozok, eleinte elborzasztott a grafika és, hogy nem értek semmihez sem.
Azt sem tudtam mit érdemes leölnöm és kb 15-ös szintig vaddisznókra vadásztam :-)

Hát azóta is játszok, de az volt a nagy áttörés, amikor lebannoltak és elkezdtem kérdezgetni az embereket, hogy hogyan tudnék én is meghívót kapni egy privát szerverre.
Sajnos ez ma már általános dolog, és többen játszanak privát szervereken mint magyaron, bár meg tudom érteni őket.

Viszont az nem jó, hogy a sok pisti, aki még magyaron sem játszott feljön a privát szerverekre, mert elrontja az egészet.

Sziasztok !

Nekem a legjobb élményem a sima Metin2-be volt, mikor először beléptem.

Először is a városon tapadt meg a szemem, aztán körülnéztem itt, ott. Aztán kis idő múlva a kovács mellett 5 óránál felbukkant egy páncélos ló. Arra is rámersztettem a szemem és ez a gondolat járt a fejemben. : ,, Szép kis ló, biztos hogy sok mindent lehet vele csinálni! Nekem is be kell szereznem egy ilyen hűséges jószágot! Csak honnan? Ekkor azonnal rákérdeztem hogy hol lehet szerezni/venni a lovat. Az illető azt mondta hogy kell lómedál és lovas vizsga stb,,, Persze én nem tudtam hogy miről beszél! Viszont amikor megláttam a minél több és több játékost különböző fegyverekkel azonnal más gondolat ,,kopogott" a fejemben, Később pár perc múlva kitértem a városból. Valamiféle kutyák, farkasok, disznók álltak az orrom előtt. Ilyenkor azthittem hogy ezek a városhoz tartoznak. De hirtelen hallottam nyögéseket és arra fordultam. Hát egy ember ütötte a kutyákat. De szerintem csak félig ember. Vörös keze volt, fehér haja és izmos, edzett teste. Ekkor magamban ezt kérdeztem. : Miért üti ez a kutyákat? Lehet hogy a kutyák ellenségek?. Nos, ez nem csak a fejemben röppent fel, hanem a számon is ,,Kikukucskált". Az illető azt mondta hogy a Lvl érdekében. Hát igen... Erről se volt fogalmam mi az, de én is elkezdtem ütni. Ütöttem, ütöttem és csak ütöttem. Többször felvillant egy ilyen kékeszöld kör a karakteremnél. Megláttam alul a kis bronz színű gombokat és néztem... és néztem őket. Ekkor jöttem rá hogy a bizonyos Lvl kifejezés a szintet jelentette. Ilyenkor már kezdtem sejteni. A kézségpontoknál voltak kis bökkenők, ugyanis nem tudtam hogy mire kell vinni. Elindultam tovább... és csak fejlődtem és fejlődtem. Átmentem egy piros/vörös színű kapun. Ilyenkor megcsodálhattam, ahogy a Játékosok mondják : ,,Map2"-t.

Kíváncsi vagy még a történetemre? Írj PÜ-ben vagy kérj meg, hogy meséljem még itt tovább.

Üdv: Eagle________________________________

Én a ddmt2-re már úgy érkeztem, hogy tisztában voltam a játékkal, erről nem tudnék sok mindent mondani. Azért furcsa érzés volt, mikor 1óra játékidő után megcsodálhattam a p-s skilljeimet... ^.^
A magyar metinen a kezdés viszont eléggé érdekes volt. Nem tudtam, hogy kell elővenni a kardot, nem tudtam csopit alkotni, nem tudtam hogy lehet nyitni boltot illetve az NPC kereskedőktől vásárolni. A statokat wp sura létemre kissé pocsékul osztottam, mivel én nem vagyok ilyen mágus-alkat, inkább nem raktam intre. Egyik szerencsétlen gyerek azt mondta a Félelem skillre, hogy az elriasztja az ellenségeket, és nem tudok majd fejlődni tőle. Szóval arra nem raktam. A többire raktam 1-1 pontot, majd az ujjcsapás megtetszett, azt kezdtem el tolni. Meg is lett a következménye... (lvl 26-on nem bírtam el két csoport fekete szél katonát)

2011-02-02, 15:51:06 #63 Utolsó szerkesztés: 2011-02-02, 16:08:07 Szerző: ricsike52
Nekem nem volt különösebben semmi extra.Suliba még másfél éve,, xD beszélgettek haverok egymással .Kérdem mi a francot beszélnek össze vissza?azt mondják gyere fel egy tök jó játék.. letöltöttem minden amikor beléptem ,még az egeret láttam(elég gáz)ja és alapon kezdtem , na mondom már megin egy fos játék -.-.. aztán csak észrevettem hoppá nem is olyan rossz és most a legjobb játéknak tartom :D nem történt velem semmi extra .. utána a haverom a legjobb átment ddmt-re és furdalt a kiváncsiság milyen lehet :/  vártam hónapokat és végre szikrát kaptam . A másik barátaim is játszottak segitettek letölteni ,kaptam elektrot tökre örültem :D ott volt egy csomo ugyanolyan nevü haverom és beszélgettünk aztán csak voltam idáig.. és tetszett meg minden ugyh ,egész nap csak azon voltam. :D .De már sajna unom ezért,ráfogok állni a cd-s gamera. Most pl:MOH-zok csak az a baj hogy nem multi és igy tök uncsi :( na sebaj , majd rámtalál a szerencse ;)  ( Altairos haverok voltak ):) A régi szép idők L.

2011-02-18, 13:44:03 #64 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:09:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Itt az ideje hogy én is leírjam...
Én rögtön a DDMT2-vel kezdtem megjelent 4 kaszt azt tudtam hogy van fiu is meg lányis, de a sámi fiút először csajnak néztem.
Először azt se tudtam mi az a kk, sé, yang, opt stb.... Magyarul call of duty 4-ről jöttem mmo-ra szoval teljes homály.
Aztán az osztálytársam megmutatot mindent amit tudott ő is. Én is nézem boltokba +9-s mondom jóvan veszek 1-2-t fejleszteném "+10"-re azt nem engedi. Megkérdek valakit meik a legnagyobb "+" szint. Mondja 9 xD állati... Először a kis warimmal xXxGHOSTxXx asszem lvl 3-s szinten megyek kapukba.. imhára nézem átkozott mondom húú ezt megölöm.. megüt azt sprint map2-re vissza. Miután mondták hogy lehet "G"-zni a skilleket megcsináltam. Azóta itt tartok: lvl85 lassan 86 siri+9 king raklapnyi vért, egy jó kis sura, 4 P-s skill és sok minden más!

Hát ennyi lenne azota már kb. 7x házasodtam xD de a mostani mellett kitartok mert nagyon rendes: hinna001 (L)
Amugy s2-n játszom, nevem ( lejjebb, meg a szövegben is benne van.... )

Hey^^

Nekem az első élményem az volt, hogy "dejó végre valami amiben a legjobb lehetek"!
Hosszú ideig, kb napi 24 órán át toltam, vettem a SÉ-ket, stb.. Aztán nem volt netem egy hétig. Egyik ismerősöm megkért hogy mutassam meg neki, adjam meg a jelszavam, stb.. Én meg megbíztam benne.
Amikor wisszajött a net, a arim full kipakolva, +9,full optos, full köves, 30áks ribem eltűnt, 30 misimmel együtt, a többi cuccról nem beszélve
Senkinek soha ne adjátok ki a jelszavatokat ,mert nem éri meg.
Lv56on hagytam abba Menta kariwal.

Idézetet írta: xkornel Dátum 2010-05-28, 11:11:46
Nekem első élményem még a kezdeteknél volt... amikor alig játszott 100 ember a szerveren. ÉS akkor a menő az volt, hogy van 61es vérted meg tünde +9ed XD Mert akkor még nem lehetett SÉ-t vásárolni... Nekem azok a régi idők tetszettek, amikor nem annyiból állt 1 pvp hogy 2 skill és finish.... Most már ennyi a S1... De bezzeg a régi szép időkben.... xD

Huu az épp így volt :D örültem a sárkányistenvért +7nek meg a tünde +7nek és haverommal S1-en map2ön mi voltunk egyedül :D soha nem felejtem el .... bezzeg másfél év után hogy néz ki szegény szeró ...:S nem véletlenül töröltem magam ..:D

Sziasztok :) ez egy jó topic :)

Első élmények akkor volt mikor 1ső nek játszotam privát szerveren (Ddmt2 ön ) és Eventen láthatam a Srákányt ép boltozni akkartam mikor meg jelent azt se tudtam hogy zárjam be a boltot anyira örultem neki :D és azota szeretem a dd-t

nekem első nagy élményem az volt mikor haverom ajánlotta a fórumot h ott nézzem a DDMT2-őt és beléptem az ő acc jával mert zárva volt a reg csináltam egy uj karit benne és nagyon gyorsan fejlődtem meg az itemshop is nagyszerű vlt csak csodálkoztam h milyen jó szerver és utána a cuccok meg a yang ez felbecsülhetetlen öröm volt számomra :D

Sziasztok!

Hát hogy is kezdjem... :D   úgy kezdődött hogy metin2.hu-val játszottam kb 2 évvel ezelőtt jó sokáig utána osztálytársam mesélte hogy van ez a ddmt2. amikor mondta akkor egyből azt mondtam hogy haggyál már az ilyan szar p-s szerókkal xD . pár hónappal később meguntam a metin2.hu-t utáa na felregeltem a dd-re és játszottam. hát az elején eléggé *** voltam xDDD  de utána gyűjtöttem a pénzt ezerrel és szereztem egy electtro+9-et! eddig szép és jó utánna jöttek rossz dolgok de azért azt is elmesélem:D utána húzni akartam p-sre a skilleim elfelejtettem zen babot enni és kegyetlenül volt a rangom és egy gyerek kiütötte belőlem a electro+9-et és a fekavas+8-at. ne tudjátok hogy milyen érzés volt:D utána persze mondtam neki ezerrel hogy adja vissza de nem adta...    mind1.   1 nappal később egy gyerek nagyon buta volt mert 2db szíriuszt egy sárkányisten penge +9-ért:D [a 2db sziri +9-es volt :D ] utána én kis hülye fejemmel bedőltem egy álgm-nek ellopták a karim blablabla.. de nem baj pár hónappal után már eléggé prő lettem :D full wari elleni meg stb...   

by: DJtestiHarc     [ nem vagyok valami jó fogalmazásban de szerintem érthető volt:D ]

1 élmény: 2005ben eltörtem a lábam és elkezdtem wowozni:D utána ismerősőm monta kb 2005 végén hogy van eza metin2.US és nézzuk meg könnyeb volt mint a wow igy 4hónap allat 69es is voltam:) healer shamival utána 2évre kb 82lettem ez 2007eleje kb jött a metin2.de ott kb addig játszottam  szinkronban a metin2.US amig meg nem jelent a metin2.hu (csak kbre) azután csak jött a ddmt2 ma sem tudom hogyan kb 2009 szeptember közepén itt 1-2hét alatt 79es lettem 4P skillel:D kb enyi az volt a nagy élmény hogy olcso volt és első Pszeróm volt ugyhogy nem volt könyü beleszokni aszem nekem volt a 10-11edik tritonom endschuldigunk sziriuszom a szerveren büszke is voltam:D + a kingvért volt ujj tudtam hogy van de US-en sose választotak meg királynővé:'(

2011-06-03, 17:53:35 #71 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:10:25 Szerző: [MOD]Bluebell

Sziasztok ! Én is elmesélném akkor a Metin2 Start fejezetemet...Bevallom őszintén elösször nem tetszett a játék de az unokatesóm aki már elég nagy szintű volt anno ^^ Mindig erről beszélt hogy milyen jó meg ilyenek és utána nekem is ez járt az eszembe...:D Milyen lenne a legjobbnak lenni :) És 1 hónap után annyira belejöttem hogy nem tudtam abbahagyni mostanáig :D

Kisebb betűvel!~Niix

Hali!

Én is magyaron kezdtem mint általában mindenki. A letöltés elég lassú volt, de megérte. Beléptem kard surával, egy srácot megkértem hogy segítsen. Nagyon jófej volt mindent megmutatott, jó barátok lettünk. Csináltam még csomó testi meg menta karit. emlékeszem mikor megcsináltam a lóküldit aludni nem tudtam izgalmamban :D. Egy idő után meguntam, felmentem ddmt2 re és tátva maradt a szám a 10 perc alatt 200 k tól :)

Tömören ennyi

/Sais/

Halihó everybody!

Akkor én is leírom eme témába illő, első élményeimet a játékkal illetően! :D

Nagyon-nagyon régről, egy messzi korszakban kezdődik a történetem. Nem viccelek, tényleg régen volt.
Évszámot nem tudok mondani, ahhoz már nincs memóriám.
Szóval,
Réges-régen amikor még kisebb kölyök voltam, napjaimat azzal töltöttem, hogy a Mi*iclip (reklmozás miatt csillagoztam be) nevezetű játékfórumon játszottam a megannyi játékon.
Mindig amikor töltöttek be, jöttek a reklámok, hogy vámpír így, vérfarkas úgy! Most Nyílt, próbáljam ki!
Már annyira diegesített a reklám jelenléte, és gondoltam, ha regisztrálok eltűnnek a reklámok, hogy ráklikkeltem. Rögtön  a BiteFight 1-es szerverének regisztrációs oldalán találtam magam. Gondoltam teszek egy próbát, és kipróbálom. Meg kell hagyni 1-2 hét után annyira belejöttem, hogy számomra ez volt az akciójátékok csúcsa! El sem tudtam volna képzelni valami jobbat.
Aztán..
Egyik barátom felhívott, hogy menjek vele "metinezni". Fogalmam sem volt, hogy mi az, ezért szépen elutasítgattam.
Számomra a BiteFight volt minden. Aztán egy nap épp náluk voltam, és láttam a számítógép "Asztalán", hogy Metin2 (és a hozzá tartozó M és 2-es). Megkérdeztem mi az, erre felnyitotta a tálcáról és feltárult nekem a szépség, a gyönyör, mintha életem szerelmét találtam volna meg. 3D-s grafika, lehet járkálni, látom mit csinál a karakterem? Ez előtte mind homály volt. Megkérdeztem -Ez a Metin2? Mire ő így válaszolt: -Miért te min tolod? Válaszoltam neki, hogy a BiteFight-on. Erre kiröhögött.
Gondoltam ezt nem hagyom annyiban, ezért én is megpróbálom, és jól leelőzöm.
Rámentem a metin2.hu-ra, és láttam, a fantasztikus képeket.
Fogtam magam, letöltöttem és regisztráltam. Jól emlékszem, hogy bejelentkezésnél annyira izgatott voltam, hogy ha leszíjjaztak volna, akkor is pattogtam volna.
Bejelentkezés folyamatban--- És igen! Bent voltam! Rámentem, hogy Karakter létrehozás, és kiválasztottam a Chunjo-t, mert hogy a barátom is ott volt. Megnéztem a kaszotkat. Harcos... áhh nem, nem nekem való. Ninja... ez tetszik, de mi van még? Sura... fúj, egy csótány legyena  karakterem? Nem! Sámán... hmm sámán... IGEN! (ekkoriban még nagy rajongója voltam a S@m@n király c. animének).
Beléptem és először csak elkezdtem nyomni a billentyűket, mi mire való. Emlékszem betévedtem a városba, de az nekem akkorának tűnt mint egy egész bolygó. Jól el is tévedtem, nem is tudtam, hogy van térkép.
Szépen fejlődgettem, és leelőztem a barátomat. Később kiderült, hogy azért, emrt ő már nem használja, emrt DDMT2-zik.
Persze nekem halvány lila gőzöm sem volt, hogy mi az. Aztáááán.
Beavatott a privát szerverek rejtelmeibe, és azt mondta, a DDMT2-n az áldás tekercs a boltban van. És hogy a Kovács sokkal nagyobb eséllyel javít.
Meg hogy neki ennyi meg ennyi millió Yanga van. Nem hittem neki. Magam kellett megnéznem.
Úgyhogy regisztráltam ide, de akkor még alig volt itt. Más néven voltam, már nem is emlékszem mi volt. Amikor először beléptem emlékszem, hogy ott ahol először bejelentkezik valaki azon a helyen volt eldobva egy Főnix legyező. Azt gondoltam magamban, aki ezt eldobta az egy idi0ta, hogy leeht egy méregrága dolgot eldobni?
Aztán megöltem az első vadkutya csoportot. Először azt hittem nyúlni kell az ambulancia felé emrt se levegőt nem kaptam, se megmozdulni nem tudtam. Tényleg nagyon sokkoló volt. Jó értelemben.
Aztán a később szitnekben (90+) rájöttem, hogy itt túl könnyű minden, ezért megpróbálom maximalizálni tudásomat.
Arra is emlékszem, hogy az első volta legjobb. Mármint első karakterem.
Mindenkit vert PvPben, és sok barátom is lett. Sajnos meguntam, így otthagytam a játékot, és azóta is (kb 1 év telt el azóta, hogy otthagytam) a fórumon segítek akinek tudok a szerver készítéssel és általánosan. :)

Ekkor jött a barátom, hogy talált egy másik MMO-t...

Remélem tetszett :)

DS/Pollux

2011-06-15, 07:58:24 #74 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:48:34 Szerző: Emiko
Hali!
Hát eddig észre se vettem ezt a témát, pedig nagyon jó :D
Én mondjuk nem régóta metinezek, most lesz kb fél éve..
Magyaron kezdtem én is, és visszagondolva elég viccesen kezdtem ^^
Beléptem sámánommal, ököllel nekiugrok a vadkutyáknak..szép vereség :P
Utána szaladtam..szaladtam, míg nem map2-n jutottam ki, ahol találkoztam a fehér eskü csajszikkal :D
Mivel ők mondták a magukét, hogy "Diétáznak"..stb, gondoltam én is neki állok velük beszélni :P
Akkor jött 1 harcos, aki szépen kinevetett..majd utána persze aranyosan felvilágosított ^^
Onnantól jártam a fórumokat, oldalakat ahol az egyiken felfedeztem a dd-t
És most itt vagyok, de persze magyaron még most is tolom azt az ügyes sámit ^^

εмιƙσ

Sziasztok!!!
Egyik barátom invitált ddmt-re.
Mesélt a szerverről milyen.
Nem lepődtem meg a dropokon NPC-ken satöbbi satöbbi.
Nekem az első élményem az volt amikor a kb 3. karimmal (testi wari) megugrottam a lv 90-t és volt 800 misim (kicsit farmoltam)
Akkoriban még nem egymilliárdba meg ilyen elképesztő összegekbe kerültek a dolgok.
Megláttam egy szép poi-t.
350m 55ák 12 erő 10 demi.
Mondom itt helyben tökönszúrom magam ha nem veszem meg.
Megvettem.
Nézelődtem tovább megláttam egy fain fekát 75 misiért .
Az is egyből ott csücsült nálam.
Pajzsom meg minden egyebet magam húztam.
Akkoriban 20-30-40 misi volt a 6-7 optoló meg a cserélő.
Mindenbe megvolt a 6-7 opt
Örültem mint majom a farkának.
Az a barátom ameik beinvitállt a szerverre folyton azzal arcoskodott, hogy ő 80-as meg kinge van blablabla...
Ugye én egyik éjjel megugrottam a 90-et de ezt leírtam.
Másnap délután megin el akart verni a régi csatámmal meg a +7-es fekával odaálltam.
Kihívott.
Mondom: Öltözök.
Felöltöztem és 1 skillel bevertem a csávót
Nekem ez volt az első élményem.
Utána a gyerek kirabolt stbstbstb el is kaptam
De ennyi lenne.

Üdv:§HOTGUN

Én is úgy kezdtem, mint sok más.. 1. Haverom mondta hogy fent van ddmt2-n. 2. Regiztem és egy ninját kezdtem.
                                  3. a ninját kb 73-ig vittem föl (akkor még béna voltam xD)
                                 4. Utána kezdtem egy harcost azt kb 80 ig vittem fel, ekkor már megvoltak az
                                  alap cuccaim, amire építkeztem. Utána jött Ammadeuss, amit most is viszek és
                                  fejlesztése közben 1-2 hónapos szünetekkel néha...

Az volt a legelső, legjobb élményem, amikor beírtam Google-ba, hogy Metin2 Privát szerver.

"Kispisti" voltam még és annyira megörültem, amikor regeltem és beléptem DDMT2-re.
Akkor még kínai betűk is szerepeltek... Fantasztikus volt :)

Első élmény pfú..
Nagy nehezen regisztráltam biztonsági kódon elvoltam egy fél órát
Bejelentkezek elkezdek ölni erre már lvl 5 mondom ezt hogy...
aztán,megnéztem az npc-ket pfú hát ott tátva maradt a szám +9es vért pajzs stb
elfejlődtem hamar meglettem egy 50 :) lovacskám is meglett . nekem a legnagyobb meglepetés
az AKKORI összetartás volt. ennek már nyoma sincs
Üdv.
Oldschool player

2011-07-09, 17:47:46 #79 Utolsó szerkesztés: 2011-07-09, 17:51:27 Szerző: lynix5
Üdv! Elsö élmény ? hát belevágok a közepébe ...Kiválasztottam a  harcost karimnak,lvl 5 ös voltam skillekröl fogalmam se volt láttam egy 15ös metint elkeztdem ütni,valaki meg odajön hogy milyen bátor vagyok hogy 10 szintel nagyobb metint ütök(igaz meghaltam)De aki mondta szépen lassan összebarátkoztunk fejlödgettünk stb.Egyszer utolso nap mikor láttam öt az történt hogy meglett a lova meg jo ruhái lettek,de mielött kilépett volna azt mondta reggel legyél fent mert felmegyünk 99 -re(mindig ezt mondta,de aznap mondta utoljára) :) Sokszor felléptem reggelenként esténként ,de nemvolt fenn ..Akkor mondtam felmegyek 99-re! De a dolgok máshogy alakultak...kiraboltak...Barátokbol ellenségé váltak...Én meg egyszer odamegyek akiröl beszéltem barátrol azutáni legjobb baráthoz köszönök neki ö meg blockolt egész végig direkt akivel majd 40szintet fejlödtem,nevettem,....Ekkor abbahagytam énis a játékot...És jöttem DD-zni :)