Első élményeim

Indította yimma, 2010-05-28, 08:12:33

2010-05-28, 08:12:33 Utolsó szerkesztés: 2012-10-26, 20:56:52 Szerző: [MOD]Niix
Idegesebb (diszlexiások, betűgyűlölők) olvasók most nyomjanak egy ,,vissza" gombot

Sziasztok!

Fenti sor oka, hogy valószínűleg hosszabb lélegzetvételű topic lesz, afféle memoár, avagy első élményeim a ddmt2-n és mint olyan bizonyára nem lehet pár szóba tömöríteni és a csevegőt sem telezúzni ennyi betűvel.

Elég nehezen csusszant le a telepítő, de az install simán ment, elsőre be is jutottam a 2-es szerverre, tök jó, új menta kari: yimma (majd lesz más is, egyelőre olyannal akarok pénzt gyűjteni, amit már ismerek)
Meglepve fedeztem fel a 9-es kard-ot az inventoryban, így boldog kutya- és farkas ölésbe kezdtem. Első kutya dropja ezüst láda meg vagy 1500 yang. Meregettem a szemem a dropon, sima Metinen ilyen még 10 kesztyűvel se lenne :D
Lvl 7-nél visszamentem a skillekért, igaz, addig 2x voltam batyut üríteni. Ekkor ugyanis még nem láttam a sok eldobált cuccot, amit aztán én is hasonlóképp tettem, de így is borzasztó gyorsan telt a zsák J
Nem akarok hülyeséget mondani, mennyit játszottam (otthonról megnézem), most 27-es a kari (mert reggel is nyomtam egy kicsit), de sztem max 2,5 órát, ebből fél óra batyu ürítgetésből meg a sok csillogó playeren való csodálkozásból állt.
Szintén nagy meglepetés volt számomra a kovács. Egy halom cuccot fel tudtam húzni 9-re 2-3 odaállásból.
A boltokban kapható dolgok. Metin-t se érdemes ütni itt mert minden megvehető. Extra készség pontok a lóhívásra, bányászatra, stb-re.
Szóval elég rendesen meg van itt segítve a fejlődés, nem semmi!

Mikor érdemes a lovat megcsinálni? Ugyanúgy, mint a sima Metinen?

Na nem is lett hosszú, köszönöm, hogy végig olvastad J

yimma

Nekem első élményem még a kezdeteknél volt... amikor alig játszott 100 ember a szerveren. ÉS akkor a menő az volt, hogy van 61es vérted meg tünde +9ed XD Mert akkor még nem lehetett SÉ-t vásárolni... Nekem azok a régi idők tetszettek, amikor nem annyiból állt 1 pvp hogy 2 skill és finish.... Most már ennyi a S1... De bezzeg a régi szép időkben.... xD

Hali:)
nekem első élményem:
leakartam tölteni a klienst de rájöttem torrentes (én meg ahhoz nem értek) kellet keresnem egy barátot aki eltölti torrentel és elküldi nekem msn-en meg is lett aztán szembesülnöm kellet h FULL szerver:D egy idő után kijátszottam bejutottam végre...
és akkor jt a sok zagyvaság az érthetetlen szöveg (ami még mindig megvan :P)egyből vásároltam sok zen babot h lovagias legyek de valahogy nem jött össze XD majd egy NAGY HARCOS (XD) profi lovon ülve segített  azóta se tudom a nevét mert birodalmat váltottam XD. azóta egyre jobban ismerem ezt a játékot eleinte voltak nehézségek amibe megakadtam...
ugyanugy mint nálad yimma nálam is a sok idö a leltár üritésel fojt... és majd 80+on jöttem rá h érdemes 3dik kezet venni meg lucky medal-t (szerencse medál => több yang :D)
meg utálom amikor pvp-re hív alap felszerelésbe elfogadom átvált king és sirius vagy hasonlóra és 1 skill vagyok neki nem komálom az ilyet :SXD
elmesélhetném az egész karrieremet de nem teszem túl hosszú (nem 1 karakterem van DDMT2ön:D)

U.I.: bocsi a helyesírási hibákért és a szóismétlésekért de sose voltam jo nyelvtanból XD

Szia jó kis topic ez .. :)
Én nekem minden ugy kezdödött hogy barátom mondta hogy játszik ezen a ddmt2-ön...
Na jó én is feljötem rá..nagyon meglepödtem mikor látam hogy 10 perc alatt feltudok meni 10 -re 30-40 db vadkutyátol..
Na magyaron ez nem igy volt..
És kezdtem fejlödni,fejlödni,fejlödni mikor márt olyan 79 körül voltam..
Volt akkor szereztem elektro mágneses penge+9-et ami nekem nagyon nagy öröm volt ..
És másnap szereztem 1 feka +9-et örültem mint nyuszi a farkának de nagyon...
És aztán márt 95-vagyok..
Csak az a baj hogy akik régen 15-20-ok voltak és mára 90+-ok azok lenézik a kicsiket és nem jut eszükbe hogy ők is igy kezdték valamikor ...
Üdv.:dada6666

Sziasztok!

Nekem nagyon tetszik ez a topic, örülök annak, hogy yimma-nak  ilyen "szép" gondolat jutott  eszébe, létrehozta ezt az oldalt.

Megkérlek bennetek- tényleg az élményeiteket írjátok le.

Nem kell hogy ezen oldalakon is  csak a lejáratás,sértegetés  legyen a hozzászólásaitokban.

Mindenkinek vannak  élményei, aki  megakarja  osztani velünk azokat, nem azért teszi hogy kigúnyoljátok.

Köszönöm.

További jó játékot, fórumázást  kívánok.

Nekem DDMT2-őn az volt az élményem amikor meglett a kingem és egy gyerek (nem mondok neveket) egy partizán +4 ér adott egy fullos villám lés +9 et XD

Sima Metinen az volt a jó amikor még mindenki kazdő volt és nem volt olyan hogy öldöklés meg ilyenek.

Sziasztok! :D
Tényleg jó topik lett,gratulálok yimma.
Én mikor először beléptem ddmt2-re,nem tudtam hogy vannak a fagyverkereskedőnél +9-es itemek,így hát 9-es szintig
alapkardal öltem csak,és nagyon tetszett a szeró,mert az elsők közt regeltem és nem voltak nagyon sokan.

Hát kb. ennyi

Sziasztok!

2010-05-30, 16:59:53 #7 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:05:33 Szerző: [MOD]Bluebell
első élményeim:elinditottam a joshi féle klienset,... volt a ch és 20 percig tartott belépni,aztán csináltam 1 ninját és akkor még nem tudtam h 9 es cuccok vannak boltba és végig alapcuccokkal fejlődtem,egészen 31 ig,mikor meghallottam hogy 9 es cuccok vannak kereskedőknél 2k ért
aznap estig 69 es lettem a ninjával
azután 2 héttel,mikor 84 es volt a ninja rendeltem sét kingre,és kaszásládát is nyitogattam és akkor láttam életembe elősször ördögszárny chakramot,haragkardot,bambusz harangot(akkor még sokkal jobb volt a kaszásláda dropp)és akkor még nemtudtam mennyit érek ezek,de megtartottam őket

En bevallom sima metinen kezdtem a Metin2-t es kemeny 18.000 percet jatszotam es 38ig jutotam el :D
Utanna ratalatam ddmt2-re alig vartam hogy kiprobalhasam mikor beleptem fejlodtem es 2perc alat egybol 31voltam :)
Nagyon tetszetek a cucok meg hogy csomo yang meg minden megvan es fejlodni is konyu
Most is nagyon tetszik mert miota kiprobaltam csak eszt jatszom :D it is van 2karim 90+ mindegyiken 16.000+ perc jatszva
Csak anyi az egesz hogy sokan vannak nagyon es nagy a lagg es kicsit nehezkes belepni
Most nagyon unatkozok miota nincs szorzo mert egesz nap csak ulok es maszkalok osze visza
remelem hamar visza lesz teve
Nekem kb enyi :)

Udv XtremBm
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

2010-05-31, 15:45:33 #9 Utolsó szerkesztés: 2010-05-31, 15:48:32 Szerző: davXfame
Nekem elég döccenős kezdésem volt, már 3 napja probálkoztam belépni, de mindig full volt.
Egyrészt vicces helyzet is volt.
Na de megvártam az estét,(gondoltam este 11- körül kevesebben lesznek).
Így is lett,beléptem,megszületett a karakterem:davXfame.
Izgatott voltam,belépett, senki sehol mondom ühm..?!(késöbb kiderült pont restart volt,)
Eltelik 2 perc, a főtér közepén egyszer csak csillogni kezd mindenhol minden,
és megjelentek a playerek, teljes "+9" szettbe öltözve, oda mentem egy csoporthoz elkezdtem angolul dumálni,( nagy tehetségemel),mivel aszthittem angolok vannak itt.

Mikor megszólalt(ak) végre, hogy ez mit dumál itt, feléllegeztem,és ott örültem a fejemnek, "többiek" meg csak jót röhögtek rajtam.

És útána már csináltam a "dolgom"..

Ami nagyon meglepett, hogy mikor felmentem az itemes shopba, megnézni mik vannak,
ninja hajak,30 körül DC-ért, nagy örömömbe megfogtam mindből 10-et : ))
(Mivel a magyar metinen annyira vágytam más hajra,mindig is azt szerettem volna..)

Késöbb viszont a különböző alaphaj lett nálam a favorit.

Hát ennyi lenne, bocsánat a helyesírási hibákért : ))
(Észrevételnél, javítom)  ; D

Hát akkor énis:)

Éjfélkor kezdtem (1-2perc késéssel)
MEglepödtem, hogy alig volt bolt meg ismi
Az  én nagy angol tudásommal a kk kat sem találtam
Amúgy meg éjféltől reeggel 6 ig nyomtam
75 lettem aszem...
Hülye voltam még akkor..Nem értettem a P szerokhoz és én barom vettem kaszásládát,
mert akartam DWC-t (40. ládába volt...)
+ szereztem 2 possiont ebből lett egy kis pénzem=)
Aztán eldöntöttem, hogy ijász leszek:D
96ig ijász is voltam csak rájöttem a törninja trükjeire és visszaváltottam
elértem mindent amit csak tudtam én lettem  Dendera legerősebb ninjája
Ezután jött a baki...Kiskarinak adtam a sura pajzsot mikor adtam volna vissza
összecseréltem egy +2essel...Ezt egy  hétig nem vette észre
azt hittem, hogy a sura sokkal erősebb és igy megcsináltam LordOfSky-t
Akkor vettem észre a bakit mikor már eladtam a töröket
Késő volt  és így BM lettem
BMel is sokat elértem :) megmerem kockáztatni, hogy benne voltam a TOP5 playerbe
Most WP sura vagyok farmolás miatt
Meg akarom csinálni a cuccaim annyira, hogy senki ne verjen le

Ezek marhajók :)

Én is olthatatlan tudásvággyal vetettem rá magam egy batyu kk-ra 50 ördögűző és 50 koncentrált olvasás tekivel, miután írtátok, hogy létezik ilyen. Lett is G1 test rögtön :D

2010-06-02, 20:01:58 #12 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:05:54 Szerző: [MOD]Bluebell
Én a játékot a legjobb barátnőm unszolására kezdtem el. Akkor eléggé idegesített, hogy hetek ezzel zaklat hogy "települjek" át ide, mert itt jobb. Nah a végén sikerült annyit elérnie, hogy regiztem, és mondtam neki kipróbálom.
Csak hogy boldog legyen
Első gondolatom az volt, mikor megkaptam a karit, hogy hosszú idő lesz mire itt is megnövök. Azt tudtam, hogy nagy a szorzó, de hogy ennyire azt egyáltalán nem.
Elsőre bementem a városba, hogy találkozzak a barátnőmmel. És hát ámultam bámultam. Sok karakter csillogó vértben, fullos fegyókkal.
Gondoltam máris beleszerettem ebbe a játékba. Azonnal én is "nagy" akartam lenni, és olyan ruhákban mászkálni.
A szintelés jól ment, hamar megnőttem. És mikor meglett a fekete ruha +9 em, úgy örültem, mint aki berugott^^ De egy dologra rá kellett jönnöm, hogy hiába vagyok 75-ös, ha nincsennek jó cuccaim.
Tehát ezután arra törekedtem, hogy javítsak a felszereléseimen. Annyira megkedveltem az itteni létet, hogy igazat adva a barátnőmnek (hozzáteszem elég nehezen mondtam ki neki ) tényleg "áttelepültem" ide. A magyart meg otthagytam, és őszintén nem is vágyok visszamenni oda egy jó darabig.
Azóta itt játszok, és sok jó és rossz élménnyel vagyok gazdagabb....
A cuccaim azóta se tökéletesek, (sajnos sokat költök szép ruhákra, meg dísz fegyókra , de hát istenem nő vagyok  )
Azóta inkább ezeket tökéletesítem, és hülyülök a haverokkal. DDMT2---Forever
Nagyon jó ez a téma, gratula hozzá

Én először egy harcossal kezdtem.
Belépek a játékba,meglepődök aztaaa!200ksé-vel kezdjük!Dejóóó!Rögtön veszek 8 hajat 10érzelemmaszkot
Aztán benézek a fegyó/fegyverzet kerihez mondom:Wáó,+9 cuccok!
Rögtön látom
Áááá ezek 2k-ért vannak...
Megyek vadkutyát ölni
Dobta a yangot:
10k
10k
Mondom:
Ilyet se láttam még!
Futok be a vározsba felfegyverkeztem,és mentem az eskükhöz.
Ott elvoltam 36-ig
Megyek map2-re ott a sok pisti
Írják:
Húzzel kiskezdő!
Kérdem:
Ti nem kezdők vagytok?
És húzom el hátrább a csíkot az imha kapuhoz
Ott is voltak
Írom:
Egye fene elkezdek ölni!
Öltem,öltem elértem a lv 52-őt
Ilyenkor már nem adtak jól expt
Találtam egy +2-es 42-es vértet meg oroszlángyilkost viszem kovácshoz és töri
Mondom te szarfejű
Mondja barátnőm
Van olyan cucc ami nem töri be a cuccokat
Mondom: miért nem mondtad előbb?xD
Mondja:Én is most tudtam meg valszeg
Megyek fejlődni sd1-be
Találkoztam egy ugyanolyan lv-ű meg ugyanolyan cuccu,fegyverű,hajú harcossal mint én
Elkezdem szia tesóó xD
Visszamondja szeva tesó xD
Sokat röhögtünk aztán mentünk tovább fejlődni
Elkezdünk PM-elgetni és jól elvoltunk
Felmentem aznap 80-ra és örültem neki
Szereztem jó cuccokat
És hát ennyi lenne ddmt2-őn töltött első napom

En is 200-asan kezdtem.Meg karacsony elott,egy Kard Suraval.Megalltam 4 Honapot,amikor 65 [kb.]-os volt a Sura.
Azota megjott a kedvem,
Hat ujrakezdtem.
Az elmenyem rengeteg,
Szeretem a DDMT2-est.

:) Meg Petofi leszek :)

Sziasztok!

Jó ez a topic. :) Kedvet kaptam ahhoz, hogy én is leírjam, bár bevallom, alig emlékszem. :)

Magyaron nyomtam én is a játékot, mint majd' mindenki, azon bosszankodván, hogy a karakterem (kardsura) nekem is alig olvasott könyveket. Közben meghallottam, hogy létrejött a ddmt2. Ez volt 2009. november környékén. Ekkor gondoltam beregisztrálok az akkor kb. 1 hónapos szerverre, ill. játékra; szimplán azért, hogy megnézzem milyenek a skillek G-sen és P-sen, és hogy megéri-e szenvednem a magyaron.

Összefutottam a vadkutyáknál az első percekben ATAG-gal (akkor még nagyon kevés játékos volt, egy warló is nagy extrának számított, ha volt valakinek, sőt, talán még a sima ló is), aki ugye nem volt ismeretlen számomra, kicsit útbaigazított, aztán elkezdtem vadkutyázni. Köpni-nyelni nem tudtam, amikor első dropom  áldás teki volt egy vadkutyától, plusz mellé a sok-sok tárgy és yang. Mondtam is magamban, hogy jó lesz későbbre a teki. Majd amikor bementem a városba, akkor láttam, hogy az NPC-nél is kapható, meg ugye nem is azzal érdemes, szóval ATAG részletekben mindent elmondott.

A kardsurámmal felfejlődtem...hmm...most mondanám a szintjét, de nem emlékszem hanyasra húztam :). Kb. 80 körülire. Úgy 1 hét alatt, vagy talán több is. (3 naponta beléptem egy keveset fejlődni) Nem igazán tetszett a kardsura, valamint maga a játék sem, hogy nincs kihívás, 1-2 hét alatt megvan az embernek mindene, stb, stb... Gondoltam ennyi volt.

Majd kipróbáltam a sárkánysámánt, amit egy idő után meguntam....és kb. akkor lettem a team tagja....

2010-06-05, 20:23:00 #16 Utolsó szerkesztés: 2010-07-30, 05:34:43 Szerző: [SMOD]THymea
Érdekes,és szép történet Dorka ;).

Én is alig emlékszem.

2006 tavaszán vagy őszén kezdtem el játszani magyaron.

Mikor elkezdtem alig tudtam mivel kell ütni meg ilyesmi. Egy Idő után fejlődtem és megtanultam mindent,bár kiraboltak :S

Ekkor Kezdtem egy őj karaktert ami nagyon jól sikerült 22-es volt +9 es széles kard-al és egyx tigris lemezvért+9 el,és 400 ezer yang-al.Bár Ezt is kirabolták... :S Sokat jáéátszottam amíg elértem a 40 venes szintet de meguntam..

Ekkor Mentem Át a Longju2thay(valami ilyesmi) szerverre.Itt nagyon könnyű volt minden 50 yang volt egy királyi vért amit 1-estől felvehettünk és egy FMS-is.Az NPC-k egyszerűen hihetetlenek voltak.Mikor elértem a 90 venes szintet fullos cucokkal P Skilekkel nagyon sok emberrel ismerkedtem meg.Bár a Szerver egy ideig bezárt és én megijedtem.A karakterek törlődtek,és teljes átalakulás volt a szerveren.Fejlődni nagyon nehezen lehetett.És Mikor Meguntam átjöttem DDMT2 re ahol az árak megdöbbentettek.Én Egy Testi harcossal kezdtem és az elején még élveztem is.Egy Idő után meguntam.Mikor vissza szerettem volna menni a jelszó már nem volt jó. Nem is tudtam mit tegyek,de rámentem az e-mailra küldéses menüre.Amikor elküldte és beléptem a karakterembe nagyon nagy meglepetés várt.Egy 89 es BM surát láttam, ami a hawerom egyik akraktwere volt.Kérdőre vontam honnan szedte a reget.(Mivel már nem leehtett regisztrálni)Ő Azt Mondta neki is adták.Utánna már nem érdekelt az ügy. És Utánna kezdtem el a Hamachis illetve ROOT szervereket.

Nekem Ennyi Lenne.

Én UK Metin2-ön kezdtem.
Haverom mondta, hogy van egy új játék a neve Metin2.
Gondoltam megnézem milyen.
Letöltöttem,felraktam.
2.szerverre felmentem már nem emlékszem a nevére.
az első karakterem egy harcos volt a chunjo birodalomba neve:coolcsi
lett 3 magyar jó haverom akikkel nagyon sokat játszottam.
kb. 1-2 hónap után nem jöttek fel többet a szerverre,szó nélkül távoztak róla(nem tudom mér még most se)
felsorolom a nevüket:
Gyurci3
MalakasNa
SWAT11

Gyurci3 volt a legelső magyar haverom metin2be(BM sura volt)
nem tudtam hogy neki hogy van skillje mert nekem még nem volt,és nem is tudtam hogy kell olyat csinálni.
utolsó nap este elköszönt gyurci3 hogy csá holnap tali stb.
Miután elment aludni 10 percel késöbb rájöttem hogy kell skill-t és menta harcos lettem.
Másnapot nagyon vártem hogy megmutassam neki de hiába vártam az után az este után nem beszéltem vele,mert nem jött fel soha többet.
2 éve történt ez sajnos :(

Ez utána mondta haverom menjek Metin2 HU-ra.
Átt is mentem ahol a Draco szerverre mentem(ekkor csak Draco és pegasus volt még,haverom pegasuson volt én dracon.)
csináltam egy harcost ujra de most a jinno birodalomba neve:dragon6565
Testi lettem amikor 5-ös szintű lettem.
Az után szoltam egy másik haveromnak meg az unokatesomnak hogy van ez a játék és egyből ök is jöttek rá.
3-an nyomtuk mindig
utána jött a tesom a metin2-re és akkor már 4-en nyomtuk
a harcosom felvittem 46-osra unokatesommal csináltuk SD1 végén (hackkel de ez titok!,de nem vették észre ugy hogy kuss!)
Unokatesom karijának a neve az votl hogy :Chelseaboy
Másik haveromnak az hogy:laja91
A másik haveromnak aki pegán játszott pedig:Huddins
Unokatesom karaktere 55-ös volt amikor SD2 végén elkapták a GM-ek hogy hack-elt és fél évre bann-t kapott.
Haverommal ugyan ez történt csak neki 58-as karaktere volt.
Ekkor unokatesom csinált egy uj karaktert neve:InMemory(Ezt a karkater fél év alatt 78-asra vitte fel dracon.testi harcos)még most is ezzel játszik
Haverom is csinált egy uj karaktert neve:SkajvokerL(fél év alatt 66-osra vitte fel,de ellopták tőle)
Utána a haverom kezdett még1 karaktert neve:TheFutureMan volt.(ezt 61-esre 2 hét alatt felhuzta,de lebannolták a multkor.)
Össze haverkodtam metin2be egy Darven nevü karakterrel aki nagyon jo haverom lett.

Ez után felnéztem US metin2-re ahol a P,G skillekben csodálkoztam.

Ez utána egyszer csak Darven ir hogy van egy tök jó privát szerver a ddmt2.
linkelte ezt a forumot azonnal regáltam rá zsoke12 néven és már szedtem is le a ddmt2-őt.
mikor felmentem rá még busy se votl a szerver nme hogy fullos.
csináltam jinnoba egy dragon6565 nevü karaktert ami jelengleg testi harcs al skill p 89 lvl 21-es lo stb.

ennyi lenne

Hy All!

Én finalongju2 őn kezdtem a játékot.Nagyon meglepődtem,hogy ennyi sok cucc a földön és ilyen gyors a fejlődés.

Egyik nap haverom küldött egy üzenetet,hogy ő már 50-es szintű és én nagyon irigyeltem.Persze egyből fel is hivtam hogy jöjjön át megmutatni a szervert.Át is jött azon a szerón 61-ig vittem és utána jött Ddmt2 amin fél évet jáccottam 81-es lettem takiHUN nevű karimmal,de ma már nem jáccok root szervereken ma már Hamachin nyomom. :D

Nekem bejött a gyors fejlődés, főleg, mivel sámánnal játszottam magyar metinen. Sámánnal ott semmire se mentem, nagyon rosszul tudtam fejlődni.
Itt kezdtem egy sámánt, aztán egy ninja lett a komolyabb karim, ami most 85-ös. Tegnap előtt pedig egy délután alatt felhúztam egy 71-es BM surát :)
Szóval alakul... :)