Első élményeim

Indította yimma, 2010-05-28, 08:12:33

Haliho! Ha már van ez a topic akkor én is leírok "pár sort", hogy én hogyan is töltöttem a kezdő napjaimat a ddmt2-n =)

Magyaron nagyon untam már, hogy mindennap ugyanodamegyek fejlődni, hogy ugyanazok az emberek hívnak ki pvpre akik már 1x levertek, meg hogy ha én levertem valakit már szaladtak is a GMhez, egy haverom mestéle erről a szerverről, ekkor még nem pártoltam ezt a gondolkodást, hogy 2 nap alatt megvan mindened.....de aztán megadtam magam mert akkoriban még sose volt elektro vagy akár partizán a kezembe, sőt sose volt még gyöngyöm se...=( Felszerelkeztem, elektro és sárkányisten vért, (ekkor még favorit volt a 61es vért most is az <3) és mentem fejlődni, feltoltam G1re a skilleket, de ekkor még nemtudtam, hogy a lélekkő leviszi a rangodat, szerencsére nem droppoltam semmit se, és akkoriban nem ütöttek le azonnal, többen is szóltak mi a gond stb...Megkaptam az első partizánomat, örültem mint majom a farkának ^^ xDD Ugye mert még sose volt ilyenem, aztán jött a lélekrabló, itt már azthittem, hogy erős vagyok de mégsem xDDD Itt már 90es voltam mivel akkoriban csak 2 haverom volt, NoOne BM sura, és Dragonforces testi wari, velük hülyültem, akcióztam fejlődtem....persze mindannyian a magyar metinről származtunk ezért engem még DraGuNaarként ismert mind a 2 nem pedig Dark-ként =)) Majd nem is sokkal ezután összefutottam egy eléggé jelentős emberkével azt nem mondom, hogy hol mert akor magára ismer ;) Ekkor NoOne és dragon már nem metineztek, de én igen, ismerkedtem barátkoztam céhbe léptem....sok idő eltelt azóta, a 2 haverom szinte már legenda, az említett emberkével a barátságunk pedig még most is szoros, (vagyis én ezt látom, azt nemtudom hogy az ő zokni fejében mi fordul meg) a mai napig jólérzem magam itt, még az elképesztő hülyegyerekek ellenére is, persze voltak olyan pillanatok amikor abba akartam hagyni a játékot de persze nem hagytam abba, ezek legtöbbször még a szeró pvmség előtt voltak, mert miután már a 800. ember mondta, hogy legjob pvm kari a DarkNaar kicsit megváltozott a véleményem önmagam felé <33 =) (Nem csak az elején lévő élményeim hanem a folytatás is ;)  )

Sziasztok!Én is leirok néhány dolgot első játékélményemről.Megjelent a magyar metin2 hát netes játékon az egyik reklámba láttam ráklikkelek és megtesztett azok a képek és a video is hát le is töltöttem meg láttam nincsenek sokan pontosan akoriban 34-en voltak még tisztá emlékszem igy hát nekikezdtem.Egy testi harcosom volt Pegazuson shinshoo-ba 25 szintig vittem igaz ranglitán 11-ik voltam vele akkoriban de nagyon gyengusz volt hisz első kari :D 25 szintesen temetőbe nem birtam 3-4 csopinál többet és a skillek is mind összevissza voltak...Jó érzés megölni az elsö metin követ ami egy harc metin volt:P...Azóta már Dracon van egy 54-es testim :P

Hát még 2009.08.27.-én ültem először metin elé:) Emlékszem mert aznap értünk haza a nyaralásból :)
Nagyon megtetszett... Felmentem kard sura lettem felraktam a kard+0t és nem értettem, hogy nekem miért nem zöld mint a harcosoknak :) Nagyon tetszett *-* Elmentem vadkutyázni lvl4-en kb 10-12 csopi volt rajtam és én csak néztem, hogy darálom őket, azthittem nagy dolognak számít...Kb. októberben 1 magyar fórumozó belinkelte nekem a ddmt2-t, az első karim egy Menta volt 73-ig vittem talán és élveztem, hogy P mind a 4 skill :) Elektro+7 és 34-es vért +9, akkor még csak HP-ra mentem :) A pajzsba az volt a nagy cucc NEKEM ha dupla immunos :) Utána ki próbáltam minden kasztot :) Volt 2-3 kardsurám :) Végül is ennyi idő alatt PRO játékos lettem :) Majdnem 10 hónap:)

Nekem 2007.8.30-n tetszett meg a metin2.A averom fedezte fel és megmutatta nekem.NInját kezdtem és élveztem hogy nekem van ijjam és ásna nem:PAzthitem csak énvagyok ijen:D Amikór 15 lettem elkezdtem szabadozni mert azthittem ugy keményebmnek nézek ki :P A legjobb élményem azvolt amikór a földön kaptam egy fms+3 mat:D Persze +4 re betörte>.< Annakisörültem amikr volt 24K yangom.:D Jaajh régi szépidők^^
Szeró:Amelyik jó:D
Név:DieTreeth
Lv:-
Céh:Össze-vissza

http://www.speedtest.net/result/1463913870.png

Old... Itt nem nehéz Pró játékosnak lenned :)
Legalábbis ha igazi pénzt fektetsz bele...

Magyaron egy akár 70es kari is sokkal több tapasztalattal lehet(úgy gondolom, hogy első kari), mint Te....Attól mert itt neked volt sok karid...

Első élmények:

Haverok már nagyban játszottak, mikor én is elkezdtem...

Először kézzel indultam el felfedező túrára... És a zene nagyon idegesített... Haveom másnapra szerzett egy kard+5öt csak nekem... Így másnap meglett a lv 7. Kard sura lettem, de skilleket 20ig nem használtam... azthittem, hogy sokba kerül, és nem szabad....

Ez már elég rég volt... kb 1.5 éve... Kisebb-nagyobb kihagyásokkal :)
Semmi.

Nekem az első Élményem DDMT2 vel nagyon jó volt
mikor kezdő voltam már egyből írtak áll GM-k hogy adjam meg ID/PW -.-' ezt már el szúrták mert sima metinen is probálkoztak
nehezen tudnak át verni :P
Jó volt a Régi Drop stb 400% szórzó volt mikor magasabb is volt
de most :s ez a 2010-s év nagyon rosszul kezdödöt és majd a befejezés milyen lesz :s
Sima metin 2 vel kapcsolatban elég jó vagyok kis full os Sura gyüjtö karim teli van sok értékel amire sajna 1-2 playernek fáj a foga sorolom mi is
3db rib+8 1db fms+9 full kö vagyis warri elleni +4 meg sura elleni+4 (ák kk+os)
70milla( ezt horgászásbol szereztem eladtam gyöngyöket meg kagylokat és meg lett 3 hét alatt 50milla :P)
48lvl karim (nem használom  mert ott a Horgászos karim)
2db Party 1db electro mind +4
Ékkö 12Db
Kagylo 23db
Szerver Altair
KARI: Router(jinno)
Zöld ital nagy 600DB
Lila Ital közepes 400DB (Vetem egy csomot mert kell menta karihoz :D)
Tigris lemi 2db+9
Védelmi kö +4 4db
Krit kö +3 2db
Sura elleni+4 3db
Kovács köve 1db
Áldás Teki 10db

hát nekem ezek az élmények voltak 1éve azota csak DDMT2-ön vagyok de még a karakterem él :D és nem elado :)

DDMT2 ön
Szerver : S1
Kari név: Titkos***
Lvlv: 76
all 7 upt csak Cipö nem
50%Harcos elleni 45% Sura ellenim van (Csak simán kiszámoltam XD)
500Milla :D
3db 7 uptos Siri
1db 7 uptos Lélek telen tör :D
3M SÉ karin

hát kb ezek vanak a karijaimon :)
Boltozni ritkán boltozok mert Munka helyen nem engednek Metin2-z ni csak a szerveremet Configolni :)

DDMT2 Jó szerver meg lenne is csak Szorzokat kéne emelni a Yang-t meg EXP-t meg Drop eséj és igy jó lenne de sajna erre várhatunk a sok okos gyerek miatt akik elrontotak mindent az értetlenkedésükel :S
hát ennyi lenne
Heló

Wii..Első napom: ^^

Néztem,mien karakterek vannak,mígvégül rájöttem,hogy fiu karakterek is vannak...
Jó..Beirtam nevet,mindent,tölt..tölt...És betöltött.Láttam mindenkinél,hogy van kardja.
Na gondoltam nekem is kell ilyen!
SÉ-n akartam venni kard+0-át...
Nekem magyarátzak,mi az a SÉ,MOB,ÉS STB.:)
Na jó.Rájöttem,hogy ha az 'i'-T megnyomom,elöjön a leltár. Én neki is mentem a kagénnak,megdve,tigris és sorolhatnám...De 1 es szinten^^;
Mrtin2...Mindenből kaptam.
Bánat,Szerelem,őröm,és sorolhatnám :)
END

sziasztok!

elso elmenyem az volt hogy:

Lejott a haverom hozank es nezelodtunk a neten, es egyszer csak lattuk a Sura palit a kezeben asszem 1 csata kardal es persze nekem tetszett ra klikkeltem es mit lattam :) egy faja jatekot eloszor le toltottem h nezzem meg megbirjae a gepem...megbirta :)
es ahogy persze lattam hogy MAGYAR a jatek ezert persze regeltem es jatszottam!elertem a lv 30 at...egy MMO-n sem jatszottam ennyit mint ezen a MMO-n...kicsit elfaradtam mert mar nehez volt a jatek....
egyszer egy este ugy elvoltam hogy egesz ejjel jatszotam...mindenki aludt csak en nem....
es talalkoztam egy haverral :) most jonnek a happy and-ek :D Uchiha-val...fejlodtunk ketten 35 re....azutan nem tudtam mit jelent a csalas...egy gyerek azt mondta h adjam oda a karim es o ad 45 os karit....PERSZE akkor keztem es nem tudtam...
egy kari elveszett...
eltetlt 1 het es urja keztem a jatekot...elertem a lv 15 ot...tetszet persze mert az ota tudtam parbajozni :) de persze szabadban xD
akkor meg olt 1 gyerek...zalan133 gondolom ismeritek...akkor ossze haverkodtunk...
gfondolom ismertek > Iccesboy- volt a nevem....sokat fejlpdtem...akkor meg nem akartam semmit fejleszteni de most eszre vettem h ha nagyon a fegyo akkor jobb.....
de akkor meg nem tudtam mi az a skill...lv 30 ig skill nelkul voltam...azutan elmondta vki h onnan az oktatoktol lehet szerezni XD
azutan mar lv 45 voltam es mar persze tudtam...
elertem a lv 53 at :D es akkor talalkoztam veletek a ddmt2 vel nem lehetett regelni....akkor a forumon sokat cuccoltam...irtuk h legyen on a reg meg minden....regelyem
es lattam h a kutyaknal van 1 adag ember...nagyon tetszett mert jol adtak a penzt es az exp-t...akkor meg azt sem tudtam h miaz aza exp xDDD

es akkor most itt vagyok....mint.szerver keszito :)

2010-07-29, 21:21:46 #28 Utolsó szerkesztés: 2011-04-14, 12:06:04 Szerző: [MOD]Niix
Élményem:
Elindítottam a torrentet és fél óra alatt lejött.Majd kb.10perc alatt felinstalláltam és jött a DDMT2 Torrent ami majdnem beletelt 15-20 percbe is beletelt.Utána havertol megkérdeztem mit lehet ha full a szerver.És hát nagy örömmel regeltem s1re és 1. karinál minden itemet fölszedtem amit droppoltak.Én is sok időt töltöttem invectory ürítéssel.Aztán megláttam itemshopon hogy van 200k SÉ-m.Aszt hiszem az volt a paradicsom(még akkor)xD.Utána nagy nehezen rájöttem hogy kell optolni.Majd 70es szinten unokatesóm megmutatta hogy lehet csinálni G skillt 73as szinten meg h hogy lehet P skillt >.<.Utána már ment a metin.Tudtam mi mire való és miért jó stb...

Amúgy jó kis téma szeretem az ilyeneket.Remélem sok sikere lessz a témának

Én egy barátom bíztatására kezdtem el a dd-t annyit áradozott róla, gondoltam kipróbálom :)
letöltöttem regeltem stb... Beléptem.
Csak ültem a gép elött és csillogó szemekkel néztem a képernyőt, mindig is ki akartam próbálni a nagy vérteket ><
És mindenkinek a ruhája csillogott és csodás volt :D Aztán láttam két sámánt pvp-zni furcsa ruhába ami később kiderült king vért volt >< A skillek is furcsák voltak de gyönyörűek alig vártam hogy én is itt szaladgáljak csilli-villi cuccokban :P
Nekem körübelül ez volt az első élményem dd-n azóta sokat fejlődtem és én is végre csilli-villi cuccokabn mászkálok :P :D

Hi all!
nekem első élményeim a normál metin2_HU -oz kapcxsolódnak:
Haverom mondta ezt a játékot, le is töltöttem, ám nem indult el valamiért.késöbb rájöttem, h nem volt feltelepítve a video kártya vezérlő.feltelepítettem és indulhat a játék!
Egy Harcossal kezdtem, mert kinézetben az tetszett nekem.
Dracora regiztem, mert csak arra lehetett már, mert a pega zárva volt(pedig ottvolt a haverom aki mutatta a játékot)
ja és a sárgáknál.
ügye első belépés a város határnál startol és elkezdtem a kutyákkal boxolni >.<nem kellet sok idő és meghaltam.Ujra indít városba stb.
összefutottam egy 20szint körüli playerrel és kaprtam tőle egy alap kard+3at asszem meg egy szerzetes lemezvértet és mondta, h kezdjem a vad kutyákkal, késöbb az éhes vad kutyákkal.utána azt a playert nem láttam pedig felvettem havernak de semmi eltűnt és sose lépett be utána.Szóval csak ütöttem kicsit többet tudtam a játékrol de a skilleket még nem ismertem xdd
megkérdeztem egyik játékostol, h mitöl kék a kardja és ő elárulta, h az a kard aura és beavatott a részletekbe, szóval test harcos lettem.
Utána a parton fejlődtem, meg is ismerkedtem egy rendes játékossal és vele fejlődtem 34es szintig.sokat nevettünk, képeket készítettünk szal elvoltunk.34es szinttöl megált a tudás.a játékossal megszakatd a barátság mert egy másik player belevitt a hackbe és speed hacket használtam kis ideig, de nem kaptak rajta és még időben rályöttem, h ezt nem szabad és be is fejeztem.Ügye első kari, szétszortam a statot és a képességeket össze vissza raktam.akkor kezdtem el fórumozni és kezdtem ugyanott egy surát.felvittem 30ig és igazi pvp király volt.akkor még nem mászkáltak olyan magas playerek mint most mert ez másfél éve volt.szal map2-n minden karit vertem, ami max.37es volt de volt egy 41es nindzsa álldozatom is de az nagyon elszurta a kariját.aztán elértem ügye a 30at és egyszer szerver frissítés volt és mind CH-n ...volt.azthittem valami baj van, ezért letöröltem a metint gondoltam ujra rakom.hát akkor már 1kbt/s-el rakta -.-" kiderült az internet kapcsolat rossz volt.1év után ujra regiztam vagy kb. 1hónapja. az alatt az 1hónap alatt elértem a test harcossal a 34es szintet(1-2hét)és ujjabb karikat teszteltem.mutatta haverom a ddmt2-t és gondoltam megnézem.Sajnos nem lehet regizni és nem tok játszani, pedig nagyon szeretnék, mert jonak tűnik. mindegy, sztem magyar metinen folytatom ujj karival.

2010-08-18, 22:24:45 #31 Utolsó szerkesztés: 2010-08-18, 22:26:55 Szerző: DragonGods
Naggyából hasonlit DenixHunéra...

Már nincs meg a regisztrációs levél de valamikor nagyon korán /tán április/ kezdtem el /tehát pegán!/. Mint a nagyobb rész még nem játszottam vele, és nem is voltak haverjaim. Az ikariomon láttam egy reklámot és megnéztem mi lehet az. Fogtam magam letöltöttem, elkezdtem játszani. Először megnéztem a gombokat és látam egy kardot. Nem tudtam hogy kell felvenni, nem tudtam használni a chatet stb. Tehát egy n00b voltam. :D Aztán valaki segített de már nem tudom ki. Felvittem egy karit 36-ra aztán rájöttem hogy milyen sz*arul csináltam meg. Még a legnagyobb készsége is 10-s volt   Ekkor ismertem meg egy nagyobb 40+os játékost akivel végül haverok lettünk. Amikor fent volt és segítség kellett, pl lovasküldi stb, ha tudott segített. Majd megismertem egy bizonyos BM surát, akivel egyre többet beszélgettünk. Kezdett egy menta harcost, én meg rájöttem hogy elszúrtam a karakterem, kezdtem egy testi harcost. Végül tovább haladt a kapcsolatunk, és amikor elértem a 27et ő a 30-at volt pénzünk arra, hogy házasodjunk. A menyasszonyi ruhája megvolt 1,8-ból a 2,5 helyett. Mikor ki volt fennt, volt hogy csoportba mentünk /később 45ös voltam/ völgy közepére metineket verni. Persze mindig volt ellenség így néha harcolni kellett a metinért.
Majd az osztálytársaimat hallom hogy erről dumálnak, akkor vettem észre hogy ők is játszanak! /ez már kb október/. Segítettem nekik egy kicsit fejlődni majd meguktól boldogultak. Magyaráztam nekik mit miért lehet/nem lehet. Ezt hogyan kell amazt... Mint egy új kezdőknek. :) Aztán végül egyre unalmasabb lett, 45-ös szinten meguntam a MONOTON ölést hiába voltak haverjaim, át jöttem ide, DDMT2-re. Ez úgy september volt. A .hu-ra márcsak néha-néha néztem vissza, aztán azóta szinte soha. Mostanában 1hónapja nézek fel hetente 2szer maximum. DDMT2-n jobban boldogultam mivel ez ugye egy Privát szerver. Nem is tudtam mennyi munka van benne stb. Majd egyszer rendeltem DC/SÉ kinek melyik tetszik jobban és rendeltem egy királyvértet. Akkor ugye nem volt még túl sok hiba/ledobás stb. Aztán decemberben ezt is meguntam, rádöbbentem mennyi időt vesztettem el ezzel, hogy nem a haverokkal és kint voltam. Hanem ehelyett egész nap a gép előtt ültem és bámultam a karimat. Azóta már csak a fórumot bújom, ezt és a hivatalost /board.metin2.hu/ és sokat láttok írni itt a szerver készítés->segítségbe meg ritkán máshol is. Néha szívesen csinálok jogok nélkül fórumot, vagy akár írásban megpróbálok segíteni.

Tudom terjedelmesre sikerült. :)

EDIT: Amit kihagytam:

Jelenleg egy kardsurát tesztelgetek .hu szerveren ami jelenleg 28-as és szokás szerint igen lassú a fejlődés. Néha haverjaim segítenek, és most már van farmkarim. Egy 18-as ami 15-20-as metinekre van felszerelve. Ha farmolok elég időt akkor jól is keresek akár. Egy csata metin körülbelül 3percembe kerül leverni. 200-250-t csapok rá 17-es aurával a farmosommal. 7-szer próbáltam(!) és nem váltott át Mre az aura. Na ennyi lett volna. :)

2010-08-18, 22:30:54 #32 Utolsó szerkesztés: 2010-08-18, 22:35:42 Szerző: sajtosmakaroni1997
én sima metinen 27lvl-ig mentem
aztán monta az osztálytársam a ddmt2-öt és ezel kezdtem játszani hát meg gazdagitotam a team-et egy kis pénzel xd
és még mai napig is itt játszok a ddmt-n

kékeknél vok
céh:cooldown
név:nem irom hackerek kiméljenek
kari:testi wari
cuc:titok
pár:nincs mert csak csornak cucot meg jangot

jo játékot

2010-08-20, 18:04:25 #33 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:07:00 Szerző: [MOD]Bluebell
Hihiiii mesélek énis akkor.Énis metin2_HU -n kezdtem anno..Osztály társam szedett rá ..akkor ö átjött felrakta aztán elkeztem öldösni kutyákat..Feljön 66os karijával.Mondta hogy húz mert ugy gyorsabb.Nade ugye 30 szint különbség...:'D.Kerestünk valami 36 körüli warit(addigra már 7es vtam) és elmentünk völgybe.
Nagyon jó volt fekete orkok meg az a sok zöld izé.. :D.
Magyaron 58as szint után hallottam egyik ismerösömtöl.(Fayone,Altair)hogy dd-re lehet regizni.Mondom kiprobálom ezt a szervert ahol 1 nap alatt 99 ;).
Aha persze.Belépek benézek városba.Látom ninja kezébe |________________| ekkora íj.Mondom ANY*D azt elküldtem neki képet msn-en..Meg a king vértek..NPC-k húha..Namondom fejlödjünk.
Nézem hogy jön exp kutyáknál..b*zmeg!:D.ÁLDÁS TEKI JEEEEEEEE!.elértem 60as szintet még mindig 0ás fegyóval..Meguntam azt a karit..Elterveztem hogy nagy játékos leszek.Névnél épp nemtudtam milegyek.Unokahúgomék ittvoltak és tévébe épp Zeke És Luther ment..Valami b*romságot csináltak és akkor ZsírHaver :'D.Mondom g*c ez lesz a nevem :D:D.Teltek múltak az idök lv up 92..Meguntam a tőrt..Gondoltam ijász leszek.Hopp kibannoltak -.-"..Megcsináltam ijászt másik accomon lv 88ig felvittem,aztán unbannolták 92est..Mondom baz :D...
Nah még sok van de gondolom úgyse olvassák el szval..Hagyom:'D.
Kössssszi.D:

Sziasztok!!

Nekem vannak jó és rossz élményeim is.
Rosszal kezdem mer az kevesebb :hát igy nagyobb szinten (80+) a pvp 1-2 skill és vége és ebben az a rossz élmény hogy ha 1 skill vagyok ako egyböl lecsíráznak stb.
Jó veszi át a kört : a fejlődési gyorsaság nagyon meglepett 1lvl-en mer sima metinen nem mész fel 5-6 csopi vadkutyyal 3-4-re!

További jó fórumozást!

Tetszik a topic,na én is felsorolnám az élményeimet a játék elejéről.Október végén kezdtem jatszani.
Mikor beléptem a játékba elkezdtem ütni a vadkutyákat,jééé de gyorsan lehet fejlődni,ninja karival kezdtem mert ez az egyik kedvenc karim még most is Elmentem képességet választani,(term.tőr ninja lettem)Megnéztem a boltokat,mondom jéézusom +9 es cuccok,huh(nálam ez nagy szám volt a metin2hu után)Alig voltak a városban 10-20 an.Ilyenkor még nem volt lowozás semmi.Megvettem a +9es cuccokat,és rámirt 1 sámán fiú:Üdvözöllek a jatekban ha barmi kérdésed van segitek,,és adott 1 millát,képzeljétek h örültem xD most meg már 1 milla semmi még magyar metinen se.Reggelente nem arra ébredtem h:Cs low jösz 1 pvp?Jobb volt még akkoriban.Rossz élményeket inkább nem sorolok mert van sok.Mint pl h rámirt 1 gyerek adjam meg id jelszo mert ő GM,na szal elhittem de am se voltak cuccaim csak alap cuccok.Hát igen ilyennel még azelőtt nemtalálkoztam és hiszékeny voltam de csak egyszer történt meg Nembaj a hibákból tanulni kell.
Na üdv.:Spector

Sziasztok!

Nekem egy haverom mutatta a DDMT2-t és nagyon elcsodálkoztam hogy ilyen gyors a fejlődés, meg hogy +9 es cuccok 2k ért :)
A haverom húzott is egy kb. olyan  70 es szintig, ott segített megcsinálni a skilljeimet meg minden. Nem az a karim lett a legerősebb, és már meg sincs, de nekem akkor is az a karim a kedvencem. :)
Amikor én kezdtem akkor a DDMt2-n még nem voltak ilyen sokan és akkor valahogy nekem is jobban tetszett. Nem lovoztak annyit stb...

Nah Üdv.:
Spore4ever

nekem a dd-t egy osztálytársam mutatta meg. akor ö már 91-es volt segített elmagyarazni a dolgokat a suliba persze
a tanítási óra alatt hogy mit hogy kell aztán nem tudtam hogy kel a p skileket csinálni ugyhogy rábiztam és megadtam neki
a felhasználót. másnap reggel sul elött már hangyás volt a gatyám hogy kész mondta igen és nap végén már nem is tanultam másnap informatika terembe kockultam ora alatt aztán késöbb elértem én is a 94-es szintet

Hát nekem az 1. élményem amikor felléptem a szeróra és néztem mindenki dobálja el a 40es..60as fegyókat én meg ámulok pár perc alatt meg  telt a leltáram a rakim hát ez az az élmény amit többet soha nem fogok átélni :$

Nekem az a legnagyobb elmenyem hogy, a netten keresgeltem , akk talaltam ra a jatekra, el is kezdtem es kiutottem 1 kovet es esett egy eros test kk annyira orultem , amikor megtudtam hogy mennyit er. A legroszabb pedig 1 accon volt 2 karim eldobtam a halasznal a cuccaim , beleptem hogy a masikkal felvegyem .. (mert akk meg nem ismertem a raktartXD) es lattom hogy vki lopja elfele xD