Első élményeim

Indította yimma, 2010-05-28, 08:12:33

Én kezdem a sima metinnel
elindítotam a klienst és alapból aurgia ch3-ra volt beállítva, aztmondtam hogy nekem megfelel.
Beléptem és nézegettem a kasztokat-ekkor semmit se tudtam a kasztokról mgt az egész játékrl a wikiröl se tudtam akkor még meg erről a fórumrol se xD- Nekem a ninja tetszett meg. Azzalkezdtem. Az invertoryt elég nehezen találtam meg -még sose játszottam mmorpg-vel-- Egy gyerek mondta hogy nekézzel üssem a kutyát és nyomjak i-gombot .Majd láttam egy tőrt meg 5 piros italt. majd nagyjábol 20-as szinten érteni kezdtem a játékot hogy hol kell fejlődni hogy ekll ezt csinálni meg hogy ekll azt csinálni. látszik ohgy 1. karim mert 5k percel 24-es szint. a mostani cuccaim olló tőr+6;csatapajzs+5;sisak+4; meg 18-as vért +4.
Később rátaláltam egy privi szeróra amire a rokonom beszélt rá
DDmt2
Amikor beléptem egy bm surát csináltam. és néztem hogy +9-es kardfom van ráadásul a boltokba mindenféle dolog +9-es cuccok. Szintlépés elég könnyű voltmadj ésuzrevettem hogy a földön mennyiféle tárgy van mindent felvettem abba a hitbe hogy a boltba 2-4k-ért megveszik :D majd egyszer vettem fel véletlenül yangot és csak lestem hogy pl 2695 Mennyiiiii???????
azóta 72-es vagyok kingel fog+7-elés hasonlókkal:D
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

énis metin2HU-n kezdtem aztán 1 haverom beszélt rá erre a szerverre majd
elkezdtem itt is egy nindzsát és örültem hogy meg tudtam csinálni a villám kés +9 emet xD
aztán az is raj volt,h karikor mindenki kapott SÉ t nekem az volt az első dolgom hogy kinget vegyek XD
Evil always finds a way...

Nekem is wan ám élményem

3-4éwe elkezdtem metinezni egyik barátom kérésére,Aquilára(Sura woltam és kékekhez)na szówal mikor kb 7-8 szintű lettem találkoztam egy 34es testiharcossal és megkérdeztem hogy honnan lehet kard aurát szerezni(XD)ő azt mondta hogy wenni kell!
kb 2hétig mindennap irogattam 1 kard aura könywértXD

Sziasztok!
Elmondom nekem hogy kezdődött!
JÁtszok a metin2őn nagyba jön haverom idézem "he more van olyan prívár szeróó ddmt2 a néve jaccá te is mán"
Mondtam oke elkezdtem játszani nézem köpeny mondom "lol" de olcso xD megyek fejlődni 1esen vadkutyákhoz nézem mennyi minden a földön nem tudtam mit vegyek fel mert nem tudtam hogy azok itt nem érnek semmit de lassacskan ra jöttem!

És most volt egy lvl 97es karim töröltem neve: ZoDiaK
most van egy 90es bm suram Omixix a neve
kis karim 80as ninja KicsiOmixix a neve
xD nem vaok vmi nyelvtan tanár
de leirtam mindent amit meg nem azt meg nem xD

csé!

én jácotam magyaron lv27-ig xd.
aztán osztálytársam monta hogy vannak privát szerverek .monta jöjjek dd-re mert ö is ezen jáccik.
kprobáltam nagyon teccet néztem hogy fejlödök ugy mint az állat.
aztán eljutottam máig .
enyi .
amugy ricsike999 a surád nemhiném hogy 90-es a warimal 3 skil volt

Nekem DD-n annyi volt még anno , hogy mikor elértem a Lv. 31-t még ott map1-n meglepődtem (még NAGYON tudatlan voltam xd) hogy olyan hamar elértem a szintet , persze utána kezdtem kicsit kapiskálni ,hogy akkor most ez így van meg az úgy van ... stb. Erre végülis teljesen megértettem a játékot (mármint a DD-t) és egyre erősebb és erősebb lettem míg elnem értem a kisninjával a Lv.92-t na ott már meguntam akkor kezdett elszaporodni a kispista :S ... És végül abba is hagytam de ezt is abba kéne hagyni mert eltértem a témátol xdd . Összegezve annyi volt hogy meglepődtem a gyors fejlődésen és ez nagyon megtetszett =D , és a sok +9, életembe nem volt még akkor +9-s cuccom és annak akkor nagyon örültem xP. >_< Üdw...

2010-10-06, 20:07:18 #46 Utolsó szerkesztés: 2010-10-06, 20:12:16 Szerző: BencEE
Nagyon tetszik a topik, én is felsorolom első élményeimet:

Elkezdtem játszani metin2hu -t aztán ütöttem kézzel a vadkutyákat, mondta a haverom hogy ne kézzel üssem hanem: nyomjam meg az I betűt és tegyem a kezembe a kardot, úgyis lett, csak úgye nem tudtam hogy kell skill pontot osztani meg stb.. de haverom ezt is elmondta testi lettem, 31 lvl től lett pacim :) 10 -es, kb. 33 as szintem örültem nagyon hogy meglett a forgó kard M1 re. Utána 36 -os lettem, FMS+9 -em volt örültem már nagyon, azért is mert volt: FMS+9, és azt abban a napban szereztem és, megcsináltam warlovas küldit, már nagyon vártam a holnapot, el is érkezett s kitiltottak... Pedig akkor már 50 -es lettem volna, semmi bűnt nem követtem el, és kitiltottak, hát köszönöm szépen Metin2HU team.

Utána késöbb mondta haverom hogy jöjjek ddmt2 -re, úgy is tettem de mindig fullon volt, egyszer csak beléptem korán reggel, örültem nagyon mert mondom tyüha de gyorsan feljödök, el is értem vadkutyáknál 21 -es szintet, megnézem shopokat ámultam bámultam +9 cuccom (nekem ez nagy szám volt, mert metin2hu-n alig volt +9 cuccom) és csak 2k volt, meg is vettem :), utána feljödtem: orkok, sohan hegy, szellem erdő, vörös erdő, s végül lélekbarlang, szereztem akkor már +9 cuccokat (sziri+9 stb..), kezdtem surát 80 -ra felvittem, és feltörték :( pedig nagyon nehéz jelszó volt... Haverom tudta a jelszót de ő nem törhette fel mert TELJESEN ismertem.

rég volt, szép volt, igaz volt...

1. élmény(ek)...

megalkottam a ninjákomat...
majd beléptem...
rögtön villogott a pm, gondoltam elolvasom, hátha valami üdvözlő kis üzenet...nem voltunk akkor még ilyen sokan
xxxx párbajra hívott...
válaszoltam kedvesen, hogy most kezdtem...
jo magyar szokás módjára...visszakaptam 1 helyes választ: "k..a a...d low"

nem foglalkoztam vele, mentem körbelesni...megláttam az alap +9es felszerelést...mivel nem volt yangom, metem csapkodni, hátha esik ez-az.

nem messze a boltol, kiérvén a város szélére, ismét egy pm fogadott...gondoltam még 1 párbajozni kivánó tag...és nem

ö normálisan beköszönt..."cs"
következö sora: "acc 100k yang, most kezdtem"

kb. ennyik lennének az 1. élményeim

Sziasztok!

Nekem első élményem DD-n...

Még annó régen...Mondta a barátom ,hogy elég unalmas a metin2hu keressünk valami jobbat...Hát meg is találtuk a ddmt2-őt.
Felmentünk...Olyanok voltunk mint Nagy városban a falusi paraszt körülbelül^^Ámúltunk bámúltunk ,hogy felmentünk map2-őn 42-re.Azthittük előszőr ,hogy valami baj van itt...Szépen elosztogattam a statokat felmentem orkoknál 50-re aztán templomban 65-re onnan mentem sd2-be ott elértem a 80-as szintet.Csak az volt a baj ,hogy fulll alap cuccok..Tettem bónuszt csináltam p skilleket ráment 1 napom és el is kezdtme a lovat.Vártam már nagyon a 2. napot ,de amikor beléptem ez jött ki:xxx párbajra hívott...Ráírtam ,hogy bocs ,de most nem és akkor erre mit válaszol szép magyar módon:A k...va any....d te b..dös cs..ka bannoltatlak a Gm karimmal...Aztán 10 nap után már lett feka +9-em sirius +9 meg már elég jól voltam bonolva magyarul full bonolás.. war lovam is megvolt... lélekben felmentem 92.re és utána elmentünk 1 hétre amikor visszajöttem már csak ezeket a kiírásokat láttam csak ,hogy k...va any..d stb... Na jó mondom azért ez még türhető...Kifulloztam magam ugye elég jól néztem ki a többiekhez képest...Aztán utána nap belépek és 6 Pm kjött ,hog yxxx párbajra hívott...Szóval nekem ennyi volt az első DDMT2-ős élmény ,de 20 nap után már nem is folytattam :)

Akinek van kedve olvassa el...

Üdw:[Death]

2010-10-13, 18:38:13 #49 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:07:51 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Nekem is lenne egy élményem.

Ámulok bámulok amikor felmentem a Sima Metin2 weboldalára hogy milyen jó a grafikája. Felraktam a laptopra minden okés.Megcsináltam a harcosom (Azér azt csináltam mer annak ismerős volt a neve hogy: Harcos). Ölöm a vadkutyákat, alig jön a yang erre megjelenik eggyik haverom 19-es szintű volt Kegyetlen-be  Meghívott a csoportba hogy húzni de erre megtámadja egy játékos. Felkel szétverte. Erre énis - ba voltam... Ez volt az első ilyen élményem.

Hát sziasztok!
2006 júniusában megláttam hogy megjelent a Metin2.hu...
Na mondom felnézek rá.Semmi érdekeset nem láttam benne ezért gondoltam megnézem Youtube-on hátha "belülről" jobb lesz.
És 2-3 videó után letöltöttem mivel unalom volt a köbön.
Na akkor beléptem ott volt ugyebár az a bizonyos "Segítség" fülecske arra rákatintottam + pár videó tanács stb és belejöttem.
20-ig felvittem előszőr a ninjám (BrutalAssasi) hát aztán csináltam alap +9-es ruhát + eladtam 1-2 lómedált és vettem egy 20-as tőrt(Olló tőr azthiszem.).Aztán vettem egy +9-es alap pajzsot is hátha nem fognak "annyit" ütni a fekaorkok.
Közben fejlődtem 39-re akkor értem el a Lovagias rangom,nagyon örültem neki és akkor lett a Forgó kard M1-es.
Meg az aura is.Aztán valahogy bannoltak mivel azt állította Asmodeus vagy ki a rák hogy hackeltem,na mind1...
Fél évre abbahagytam,aztán ott volt az ikon kint az Asztalon gondoltam megpróbálom még1x,mit vezthetek?
Csináltam akkor egy ninját azt felvittem jó 3 év alatt 67lv-re SÉ-ztem 1-2x Érzelem maszkra exp gyűrűre haj-ra stb...
Aztán 2009 Október végén hallottam a ddmt2 nevű játékról,gondoltam kipróbálom.(Melleseleg egyik bnöm hivott)
Csináltam egy ninját ugyan csak BrutalAssasi néven.Elkezdtem fejlődni azt tátva maradt a szám mennyi yang + cucc esik.
Én nem vettem fel mert metin2.hu-n is abbahagytam a felszedegetést 45lv-en
Na jött a nagyobb szint 60-ra felmentem 1 nap.Másnap pedig felmentem 78-ra és átváltottam ijászra ki p-ztem magam és mehetett a PvP feeling.Másnap megint csak 82-re felmentem vörös erdőben,és aznap DDMT2-őről álmodtam,szép álom.
Na akkor azután jött a 86lv ahol is visszaváltottam tőr ninjára és ki full p-ztam magam.
Aztán jött a 89lv ahol is 21-es lovam meglett,és még aznap meglett a 90lv.
Másnap nem akartam leszálni a lórol,mintha oda ragasztottak volna...
Akkor azután jött a 91lv és igy tovább 95-ig.És másnap jött a nagy pillanat 96lv.
Másnap meglett a Nemes rang aminek nagyon örültem és másnap meguntam.
1 hét mulva visszamentem kicsit beszélgetni és barátnőmel mentünk fejlődni.
97-re sikerült fejlődnőm aztán meguntam kb 3 hónapig.Aztán elmentünk nyaralni (világot látni)Párizsba.
1 hét mulva haza jöttünk és bannolták a karakterem.
Hát igy ért véget kalandom és most egy 86-os surát kezdtem,de megint meguntam.
Brut.

2010-10-14, 15:04:48 #51 Utolsó szerkesztés: 2011-06-03, 18:39:50 Szerző: Murgyula112
Sziasztok!
Hát 2008-ban kezdtem el a játékot egy internetes hirdetés és egy barátom miatt.
Gondoltam a BattleKnight-os éveim után már valami jobbat érdemes kipróbálni.
Néztem 1-2 pvp-s videót youtube-on és mitnemondjak nemigazán tetszett,mert nekem valahogy "primitív" volt a karakterek mozgása.
De egye fene,próbáljuk ki.
Letöltöttem és telepítettem aztán beléptem.
Megcsináltam a karakterem és fel is fejlődtem 40-50 körülig.
De meguntam aztán jött a fél év szünet.
Majd aztán 2010 Január környékén gondoltam kipróbálom ezt a privát szerveres mókát.
Felmentem,mondom ez is olyan lesz mint az előző semmi más,ugyanaz az Invertory-ban.
Hát mondom jólvan.
Irány vadkutyázni és megdöbbenve láttam,hogy egy bandától kört is léptem.
Plusz az a tömérdek yang,hát néztem nagyot.
Megyek városba megveszem a +9-es szettet + SÉ-ért bátorság köpenyt meg harmadik kezet.
Ezekről tudtam mire van és hát nem is vágytam másra.
Na irány MAP2-re és ott fejlődtem 44-re,aztán irány a Yongbi *-*
Onnan SD1-be.
Na mindegy.
Fementem úgy 80-ra és szereztem egy feketeszél öltöny+9-et meg egy sárkány kés +9-et.
Nagyon örültem.
Azóta még mindig ddmt-zek,bár már nem annyit :D
Na nekem ennyi lenne :D
Sziasztok!
UI.:Kicsit hosszúra sikerült :P

Sziasztok el mondanám én is meg Próbálok rövid lenni na akkor :

Először magyaroztam ott volt egy 40-es karim +8 fms-el és warlóval (ennyit a magyaros részrőlxD)
Halottam hogy a ddmt2 meg nyitotta kapuit ide jöttem és táv ninjával kezdtem az Egész Játékot akkor még nem tudtam hogyan kell p-re húzni a skilleket de haverom el mondta hogyan kell
a táv ninját vittem 65-ig de meg untam ezért kezdtem a warimat a 78-as wari(L) akkor még mekkora öröm volt hogy meg tudtam hogy hol az sd2 és 4p-s skill ilyen cuccokkal:
+7 Elektro mágneses penge
+7 61vért
(aztán mekkora nagyon nagy öröm volt mikor meg vettem az első feka vas +4-et 2000tp-vel (L))
Rá jöttem a 6-7 optokra és akkor töltöm 2000ezer ft-vel
Elejéről ki maradt mikor be léptem 1 óra hosszát Gyönyörködtem a Kinges harcokban és +9 cuccokban
Most ez vagyok Én:
kardSura lvl 80-as
és még sok más:)
Ennyi lenne röviden és tömören (L) nem akkartam oldalakt írni bár meg lenne :D
Sziasztok:)

Én amikor megláttam hogy van Metin2hu akkor rögtön kipróbáltam.Csináltam karit a Draco szerverre(mert akkor még csak Pegazus és Draco volt).Kipróbáltam és megtetszett.Fejlődtem fejlődtem 20ra.Aztán mondta haverom hogy kapott karit 1 DDMT2 nevü játékra.Nem is tudtam hogy az milyen játék és ő erre elmondja hogy metines.Ő többször is reggelt magának,s az egyik accountját nekem adta.Ismerem őt nem lopja el a cuccaim,de azért jelszót váltottam.Haverom 83 volt, én is fejlődtem 53ra.Húzott mentünk a SD1-be ahol 64-ig húzott.Aztán adja a elektro+6ot...    nagyon örültem neki.Vittem magam 2 szintet aztán gondoltam szerzek vértet.Ha kinget nemis de 1 61 es vértet szereztem.Nézegetem a karimat,erre észreveszem hogy nincsenek skilljeim.2skillem volt G-n.Majd a haverom eladta a karim... nem nagyon örülök neki de most kezdek is egy új karit.

Emléxem mikor még magyaron Eclips is 66-os volt :O (bezzeg most 94) nyussza is 61-es volt (most 99)
QQRIQ még 70 volt most 99 xD
akkor jobb volt én is 67voltam jajj most is annyi vagyok :)

Sziasztok!

Mivel olvasgattam a ti torteneteiteket is, kedvet kaptam hogy megirjam az enyémet is:

Magyaron kezdtem és is és egy testi harcost elvittem lvl 37-ig. Majd egyik haverom athivott valamikor és megmutatta a karijat.
Azt tudni kell hogy amikor ez tortent, akkor meg epphogy indult a DDMT2 es alig voltak rajta. El is csodalkoztam hogy ilyen kevesen vannak a szerveren, es magyarhoz kepest alig valamennyi play-time val lvl 80 korul volt a karija es csillogo cuccokba volt. Mikor hazamentem elkezdtem en is egy ninjat, mivel magyaron is azt szerettem volna. Fel is vittem LvL 80 ig ey ebmerre egyutt fejlodve (azt hiszem egy shaman). Aztan lassankent meglettek a cuccaim. Aztan egy ideig nem volt gepunk, mert tonkre ment. Majd amikor megint lett gepunk mar teljesen mas volt a DDMT2. Mindenki fullos volt, szarra vertek a regen nagyon erosnek szamito karakteremet. Akkor elkezdtem egy menta harcost, de hamar ra kellett jojjek hogyha eros akarok lenni akkor kell SE-t toltsek, mert annyit nem ultem a gep elott hogy SE nelkul annyi cuccot, goldot szerezhessek. Akkor mas P szerverek utan neztem. Es most vegul az lett hogy kb. 2 hetig vok 1 hama szerveren (ha megmarad addig xD). Meg mivel nem is szeretek sokat gepezni, ezert nem is jatszom kitartoan. Hat kb. ez az en metin-tortenetem.

2010-12-25, 19:50:54 #56 Utolsó szerkesztés: 2011-04-14, 12:08:34 Szerző: [MOD]Niix
nekem az volt a legobb élményem amikor a sima metin be vettem frizurát és tüzijátékcsomagot(a tüzijáték nem lényeg).aztán az amikor meglett a warlovam és  érzelem maszkom.
Utána jött a DDMT2. Abba az volt a jó amikor beléptem és elkezdtem fejlődni 1óra alat megvolt a 65 szint.És vettem kinget meg ládákat és lett sok pénz,és aztán meglett a warlovam is utánna meg a pro lovan(áhhh azok voltak a szép idők)

Kerüld el a dupla postot! ~Niix

2010-12-26, 16:07:45 #57 Utolsó szerkesztés: 2011-06-30, 13:27:22 Szerző: TheGriffin
Hmm...régi szépidők! Régen végiglehetett ugy menni CH1 S1-en map1-en kékeknél,hogy 1 pistike sem támadt meg... És mikor megvolt az első poisonom huuu! :) Galambot lehetett volna velem fogatni :DMondjuk,nagyon szarok voltak az optjai,és azt se tudtam mi az a 7. opt :P .....XD Jó volt első drop 10k mondom ez mi ez? XD????
[color=green]Lv 99[/color] [color=#00FFFF]LOWagias[/color][color=yellow] LovagVokCs[/color]
[color=#00FFFF]OWNEĐ ;d[/color]

Igaz nem DD-n történt de amikor még elkezdtem metint,oly annyira nem tudtam semmit, hogy a reget is haver csinálta meg (xD)
Aztán felmentünk a játékbba,ő 15 én 1 ... Azt mondta öljem meg a kutyákat...
Hát nekimentem..
(azt se tudtam ütni hogy kell)aztán 1 ütés... 2ütés... meghaltam ^^ na milyen volt? és csak röhögtünk mikrafonba : ) (ő majd leesett a székről xxD)

Sziasztok

Nekem első élményem az volt,mikor eljöttem magyar metin2-ről (nem számít miért) és keresgéltem hogy hátha lesz egy másik játék akkor mondták,hogy vannak privát szerverek :) azt se tudtam mi az... ajánnlották a ddmt2-t regisztráltam és letöltöttem
örültem mikor látok hogy húha itemshop most lesz hajam meg köpeny mert kaptam 200k SÉ-t (magyaron csak csodáltam az ilyeneket) letöltöttem nem udtam hogy kel indítani (ugye nem volt az az ikon mint magyaron)...
2 nap után megsúgták,hogy kell elindult kezdtem is a játékot egy WP surával és akkor látom hogy hűha mi ez???
feketevasvértek kingek meg minden+9 sziriusz azt se tudtam mik ezek és kimentem ölni a vadkutyákat drop elképesztő mindent felszedtem mondom úgyis tök jó most ezt viszem piacra  városba és nézem mik vannak kirakva magánboltba kicsit elkeseredtem hogy nekem ilyenem ugy se lesz (mondjuk sziri-vel igazam is lett) és akkor kimentem ölni akkor egy játékos adott +9 felszerelést megköszöntem és elmagyarázta,hogy npc-be van minden ami kell...(voltam olyan okos,hogy addig meg se néztem)
fejlődgettek és kaptam ilyen 75-körül valakitől (bocsi,hogy nevét nem tudom) egy szellemfog+8 at (mai napig ez van a kezembe)

Azóta van 3 kingem meg 1 feketevas ninjára+9 (1-ik king most lett karácsonyra köszike)

Háát ezek az én élményeim :) (helyesírás miatt bocs)