[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Item droppot 1 fokkal feljebb légyszi:D (hf ét)!

Nah nézzük meg azt az eventet :d
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Hírnév, Tisztelet, Hatalom

Megszűnt Létezni...

1 kérdés :

Letöltöm az Artweaver-t de mivel angol nem tudom értelmezni.
Hol lehet a nyelvet beállítani? 

( Azért ide írom mert ezt gyakrabban nézik )

Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Frissítések még idén bekerülnek ?  ???

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

optoltam a pajzsom és ezt adta be : 10 demi, 12 erő, 12 életerő, immun áj, ezt optoljam tovább vagy cseréljem surára optolva vagy optatlan + rögök?
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

Ha Wari vagy akkor sztem hagyd az optokat :D ha netán sura vagy akkor pörgesd 10demi,12 int-re,immun ájulásra meg még ami bejön de ezek a lényeges optok sztem :D

ha sámi vagy surapajzs akkor hagyd meg és optolatlan + rög mert wariknak nagyon megéri elcserélni viszont ha waripajzs akkor is hagyd meg xd valakinek úgyis kell

Cseréldd , optolatlan +2-3 rög :) , sztem ugy warik körében kapós lesz :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Jo estet mindenki !
Az a kerdesem lenne, hogy mi lett kamiz-al, mert latom nincs mar youtube videoi sem kitorolte oket xD ??? talan game over valami baratja vagy valaki irja le xD

Sziasztok !
Aki le akarja olni, annak itt a koordinata:
Map: SD2
Koordinata: 463, 475
CH2 (Channel, Csatorna): 2
Kep: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_9_xmtfzt566w.jpg

arra keresnék választ, hogy az hogyan eshet meg hogy amikor tegnap beraktam 8 duplám rakiba, akkor még minden oké volt de most 10 perce ahogy ki akartam venni a duplákat, a d sura quilin +9 optolt cipőm helyett tűzmadár +4-es van xĐ de még optolatlan is xĐ most ez egy kis hiba vagy mi? idővel elmúlik vagy most várjak valamire a semmin kívül? azért ez így szép lesz ha blind szerűen "változnak át" dupláim értéktelen hulladékokra ... :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

hát az hogy lehet?
Szerintem valamit elnéztél!

nem néztem el semmit és mint kiderült nem új dolog és nem csak nálam történt! mofere-vel is megtörtént csak nem most! meg még mással is de az sem most! nem nézhettem el semmit ugyanis a d surák közt volt 1 egész leltárnyi hely szabadon van a rakiban hagyva h amikor pakolom át a szetteket beférjen ez meg csak 7 dupla volt 1 kupacban, illetve ilyen cipő az én leltáramban több mint 1 éve nem volt... szóval nincs itt a részemről semmi elnézés csak a bosszúság h ennyire biztonságos raki? nem olcsó cuccaim vannak ha most mindig eltűnik 1-1 az nagyon jó lesz...
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Baek-go-nál miért nem lehet piát keverni?

ez egy jó kérdés...:D

Próbáld másik karival nekem működött .

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Én tudom miért nincsenek bennt az újítások. Azért mert Rosszcsontka nemszerzett még mobos cuccokat:) AMint megvan neki a Team máris teszi be:) A nap 24 órájában 4 GM figyeli a cucckereskedelmeit:)

Üdv NarcoLepsy
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Sziasztok!

Bizonyára sokan hallottatok már arról, hogy " a sok kis sámi..sír a kúrál bug miatt "
Namármost, megelégelve készítettem egy videót, amiben tisztán látszik, hogy ez a probléma igen is létezik.
Igazán jó lenne, ha ezt az aprócska hibát majd idővel javítanák, tudom mindenkinek van dolga ezeken kívül is, de úgy gondolom, ez nem egy elhanyagolható probléma.
Nagyon nagyon zavaró tud lenni, mikor pvp közben ez a fránya kúrál gondol egyet.. vagy kettőt és nem tölt.
Jó szórakozást :
http://www.youtube.com/watch?v=_drX9J1SZaI&feature=plcp
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Szerintem előbb kifarmolsz más kasztra szettet, mint  hogy kijavítják.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."