[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

de rátoltam 1 mágiára. 10 db volt, 9 lett belőle. :D kijöttünk és ugyan ugy 10 lett >< xdd
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

És használt is valamit ?:D

Nem mert nem néztem.:S xd

Sziasztok! optolok 1 ideje 1 d sura szfogat és olyan opt jött be pár perce amivel fogalmam sincs h most mi legyen! :D bár mondták üzleteljem el de ha megtartom is jó meg stb.. az optok amiről szó van 10 demi 12 int 20 varázs 12 élet. ötlet? eddig nem sok olyan 7-8 rög lehet benne. de 4 haszon optot még nem rakott egyszerre bele! csak 10 demi 12 int 10 krit volt 1x benne :D szóval ezt mérlegelve kéne a válaszotok! :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Nem rossz,de krit nagyon hiányzik!

Sztem cseréld és optolj másikat! ::)

Cseréldd , optolatlan + pár rög :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Nekem 9 rög van D.sura szellemfogamba 1x rakott 5 demi 12 int 10 krit 12 élet 10 áthatót 1x 10 demi 8 méreg 20 varázs 12 dex-t és 1x 10 demi 12 int 10 átható 5 kritet :D Most 10 demi 12 int 10 krit 2 átható van benne. Szerintem cseréld el optolatlan + rögökre. On : Nem hinném ,hogy az az alter volt akire ti gondoltok :D Hányszor adtam már neki cuccot, hogy optolja és akármilyen pro dupla volt mindig vissza kaptam :)

2012-12-03, 23:13:30 #47 Utolsó szerkesztés: 2012-12-04, 06:22:02 Szerző: [BA]THymea
Azt nem értem miért igérik meg a frissitést hanem is teszik be......

Üzenet összefésülés: 2012-12-03, 23:14:03

De ezen nem is lehet csudálkozni mindég is igy ment :)

Szia!
Szóvolt  arról, hogy nem  teszik  be a frissítéseket?
Nekem ez  az  info  teljesen új. De  ha  te  ezt állítod,  biztosan jobban  tudod  mint a szerver üzemeltetői.
Az eszedbe  sem jut, hogy  az utolsó simításoknál közbejött, vagy  közbe jöhet  valami?
Mindig a türelmetlenség, a kritizálás, és lejáratás  az  első nálad, nálatok a sorba.
Türelem.  Mindenki vár,  nem  csak  te!

Nincs dropp..

tegyetek mar droppot legyszi

ATAG rakhatnál egy kis szorzót s3-ra  :)
Üdv: Siruma

respect jó vidi :D
de rég hallottam ezt a muzsikát is :)

Itt dd.-re visszajönnék mi lenne :s olyan délákat szerváltam ninjára h. legrosszabb délám 4/4 optos :s 1x lesz idegzetem viszajövök rendbe teszem dolgokat :S *.*

Idézetet írta: Deeping Dátum 2012-12-05, 00:07:53
Itt dd.-re visszajönnék mi lenne :s olyan délákat szerváltam ninjára h. legrosszabb délám 4/4 optos :s 1x lesz idegzetem viszajövök rendbe teszem dolgokat :S *.*

már 1-5 opt van szal mostmár 5/4 lehetnek azok a deláid:D

s2 miért nem megy? *.*

Megy , próbáld meg mégegyszer:)

Idézetet írta: xXDaweedXx Dátum 2012-12-05, 15:04:07
Aztat hittem nekem mondtad :P sorry
Semmi gond maskor ne vedd magadra mig nem irom bele a neved vagy valami hasonlot nem teszek xD :D

12.00-22.00 között a Holdfény/Hatszögletű kincses láda elérhető lesz alternatív dropban!
(Szinthez megfelelő minden szörny dobja)