[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Kedves team és playerek! :D

Miért nem lehet elhinni, hogy 3 gombsoron bor és 1 gombon poti + még normális war szett, akkor elég kevés  az elhalálozás száma waron?:D Miért kell egyből azt írni, hogy klikker így ,klikker úgy? Hány videót töltsünk még fel, hogy elhiggyétek ? :D Nem rég kapott egyik war után kedves ismerősöm 1 pm-et egyik team tagtól, nem szeretném részletezni, hogy kitől, hát elég szépen fogalmazott a levélben csupa jó modorral, és az illetőnek teljesen elment a kedve a játéktól. Miért kell állandóan sírni, hogy ha kikaptok?:3

3 gombsoron bor,1 gombon poti,másik 5 gombon a skillek,és az egeret is kell kezelni,polip játékosok :)

Szerintem bereljetek war megfigyelot, de termeszetesen megbizhatot xD

2012-12-10, 21:31:17 #83 Utolsó szerkesztés: 2012-12-10, 21:33:09 Szerző: Chenzo
Mofere :
Ennyi játékidő után se megy :\ Ne meséld már be :'D

Üzenet összefésülés: 2012-12-10, 21:33:09

War figyelő minek? :D Amikor 1 team tag se tudja megkülönböztetni , hogy milyen ha klikkel az ember és milyen amikor csak ,,polip" :D

Nem tudom,nem próbáltam borozni waron soha,nem az kötött le h ne verjenek le az istennek sem. De valóban,nem menne,nem vagyok polip :D És szerintem mindenkinek akkor kellene halni,amikor bekapja a skillt,nem hogy ütik ezren és talpon van.
Am,klikk és sima bor között van különbség,látni ki klikkel és ki nem,de azért akkor is...

Idézhttp://www.youtube.com/watch?v=_drX9J1SZaI&feature=plcp
Majd írd le létszives, hogy hol van(nak) melyik másodpercnél a kurál "bugok"!
(Mert én nem látom)

Kedves Chenzo... legközelebb írd le a barátod nevét is! Tudjuk már mire keljen reagálni!

2012-12-10, 21:45:04 #86 Utolsó szerkesztés: 2012-12-10, 22:01:17 Szerző: [SGA]About
Idézetet írta: [SGA]About Dátum 2012-12-10, 21:40:46
Idézhttp://www.youtube.com/watch?v=_drX9J1SZaI&feature=plcp
(Mert én nem látom)

Kedves Chenzo... legközelebb írd le a barátod nevét is! Tudjuk már mire keljen reagálni!

pl 0:15-nél.. de mikor kurál nézd a tp-t,és nem tölt vissza.

Mert a halott karakter skillje nem tölt/ sebez... 0.13tól a másik karakter már meg sem mozdul a támadása után, a kurál ez után tölt be , ez biztos nem hiba (Nézd meg képkockára ha nem hiszed) Az, hogy késik a kép (lagg) az nem bug! De várom a többit...
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Már nem tudom szó nélkül hagyni.
MaxSkill

rám 3k tól waron csak Íjjász skillez többet. 26k tp be...nem lehet visszaborozni?

2012-12-10, 21:58:45 #88 Utolsó szerkesztés: 2012-12-10, 22:14:08 Szerző: next2
Nekem amilyen war szett a birtokomban volt, nagyon sok embernek megakadt rajta a szeme.
Most elmesélek egy történetet.

HappySpartan VS EliteTeam

csudor(menta), next2(villám) vs 8 karakter (4 féle kaszt)
Végeredmény: Mi javunkra 100-70

EliteTeam nem egy rossz céh, egy igen erős alakulatú céh volt. A 8-ból 6 ember olyan kaliberű volt, hogy PvP-ben nem nagyon lett volna esélyem elverni őket. Mégis a 70 halálból, max 5-ször (legrosszabb esetben) haltam meg sámánnal. A maradékot csudor szenvedte, mert állítólag mind a 8 ember rá volt öltözve, pedig nem sebeztem annyira sokat.

Nem feltételeztek rólam soha semmiféle csalást, mert a cuccaim is nagyon remekek, meg azt is tudják a többiek, hogy felemészthetetlen tapasztalattal rendelkezem a játék terén.

Tök egyszerűen vannak beállitva a gombjaim, egyszerűen és kényelmesen használható kombó.

1. Gomb (Vörös ital) 100% feletti TP reggel, jó ha nyomja a pirosat is közbe
ALT + 1 (Kék ital) Néha a skillek is elfogynak
2. gomb (Barackvirág bor)
3. gomb (Barackvirág bor) Ha elkezd csökkenni a TP-m elkezdem picit agresszívabb módon nyomogatni a gombokat.
4. gomb Kúrál (Ha rohamosan csökken a TP-m [fele alá], akkor 1-4 gombokat nyomom folyamatosan, de persze figyelek, hogy a kúrált hasznosan toljam el)
F1 hajitás
F2 könyörgés
F3 karom értelemszerűen ellenfeleket kijelölöm és ölöm őket.
F4 gyorsaság 

S2-n amúgy még nem találkoztam olyan játékossal  aki feldolgozhatatlan sebességgel nyomkodta volna a borát, szóval nálunk nem dobálóznak ezzel a fogalommal.

S1-en véleményem szerint lehetnek egy páran akik tényleg segédprogramot használnak, de ennek ellenére nem kell minden erős karit ilyennel megvádolni.

Akit mégis megvádolnak (ha nem csal), azt valószinűleg irigységből teszik, DE! a GM is azért ir rá a játékosra mert számára egy megbízható játékos ad neki 90%-ig biztos információt.
Dorka véleménye miatt módosítottam!

Open,26K tp,akkor 7 optban 500 tp is van nem? Akkor 1 def mínusz az 1 cuccból igaz? Hogy lehet akkor 3K a legnagyobb skill a 4 kasztból?  ???

2012-12-10, 22:04:13 #90 Utolsó szerkesztés: 2012-12-10, 22:13:33 Szerző: [SGA]About
(Mert én nem látom)

Szia Kedves  [SGA]About!
A ún. bugok: 0:14-0:15
                     0:25-0:26
                     0:32:0:35
Talán a 0:32es résznél a leg figyelemre méltóbbak, mivel ott mind a ketten éppen kúráltunk, ergo, kizárt, hogy az Ő sebzése éppen akkor vette volna le azt a hp-t amit én éppen abban a pillanatban kúráltam.
Várom mielőbbi válaszod a " buggal " kapcsolatban.
Üdv.

14-15 megválaszolva!
25-26 Nem látszódik a sebzés. amit én látok hogy van 2sebzés és épp nem halsz meg,!
a 32-35 is számomra kérdéses

Meg kérlek téged arra, hogy ezt vedd fel olyan sebzésekkel, ahol 1kritikus skill nem az életed 70%ba kerül! mondjuk 1-2K sebzésekkel.. ott látszódni fog, lehetőleg a karakter lapja is látszódjon... mivel a számokon látszódni fog az életpont változás!

Mert én nekem és a tm többi tagjainak még sosem volt ilyen...

Nekem ez csak laggnak tűnik sorry, de fentebb írtakkal meggyőzhetsz!
8-10perc alatt lánglelke sebzése mellett, nem volt egyetlen olyan alkalom sem, ahol kihagyott volna 274varázs sebesség mellett a kurál
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

max : az már nagyon rég volt :D és tudom mit beszélek hidd el :)

erre a kúrál bug-ra visszatérve! én mintha 26.-ik mp-nél lévő kúrál használatkor nem látnám h vissza töltene a tp-je!
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Idézetet írta: ltd Dátum 2012-12-10, 22:04:13
(Mert én nem látom)

Szia Kedves  [SGA]About!
A ún. bugok: 0:14-0:15
                     0:25-0:26
                     0:32:0:35
Talán a 0:32es résznél a leg figyelemre méltóbbak, mivel ott mind a ketten éppen kúráltunk, ergo, kizárt, hogy az Ő sebzése éppen akkor vette volna le azt a hp-t amit én éppen abban a pillanatban kúráltam.
Várom mielőbbi válaszod a " buggal " kapcsolatban.
Üdv.

0:15 -nél tényleg már hallot vagy, akkor tolod.. de pl. 0:32nél nincs magyarázat szerintem.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

2012-12-10, 22:42:03 #94 Utolsó szerkesztés: 2012-12-11, 16:19:44 Szerző: [BA]THymea
[SGA]About

]Rendben van!
Amint holnap lesz fent olyas valaki, csinálok egy újabb videót, karakter ablakot megnyitom és még a szerkesztésnél le is lassítom az adott pillanatnál.
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Szikra a gyógysáminál a kurált se hagyd ki, 3-4mpnként +5k tp

Meee, azért nem lettek kitiltva, mert úgy láttam jónak, hogy elég elsőre figyelmeztetni őket. Viszont teamtag döntésének firtatásáért nem figyelmeztetést szoktunk adni, hanem azonnali kitiltást, és erre jó lesz, ha odafigyelsz/odafigyeltek. :) A klikk dolog pedig nem egy főbenjáró bűn.:)

blY: Neked elmagyarázta Atag, hogy miért lettél tiltva ismét. Minősíthetetlen a viselkedésed a többi játékossal szemben. Egyebet nem tudok mondani, mert nem ismerem részletekbemenően a "játékodat". De nyilván ok nélküli a bannod neked is.

Fejlesztések mikor kerülnek végre be

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]