[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2018-07-23, 00:12:52

Ez ? Szükség esetén feldobom.

Privátban egy linket dobj már hozzá légyszíves. :-[

Vagy akár nyilvánosan is lehetne, hisz nincs okunk titkolózni. Nekem csak kibontva van meg.. :(
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Amint látom az előbbi tag hozzászólását törölték... azééééé kértem a privátot :D

Áh, valóban. :-X
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Valaki játszik még?Megy egyáltalán még a szerver? :D

2018-09-21, 09:47:03 #14725 Utolsó szerkesztés: 2018-11-03, 21:15:39 Szerző: UnKn0Wn
Idézetet írta: EgoistD Dátum 2018-09-21, 09:45:06

S2-n konkrétan nullán. Max ha én felmegyek kínlódni akkor 1 :) S1-en még akadnak.

Idézetet írta: EgoistD Dátum 2018-09-21, 09:45:06
Sajnos haldoklik az egész, megígérték hogy kiveszik az alkit az is kb 1 éve volt. Alkisokon kívül más nincs fent.

2018-11-03, 21:15:09 #14727 Utolsó szerkesztés: 2018-11-04, 09:37:01 Szerző: UnKn0Wn
Valaki fel tudna világosítani mi lett a sé utalványokkal?

Most én nem akarok rosszra gondolni, de most tényleg azért lett kivéve mert amúgy kevesen töltött sét mostanában? Vagy valami "megoldhatatlan" bug/ideiglenes dolog? (Bár nem hiszem)

hát több eshetőséget látok, mint pl ezt se becsülte a nép és ahelyett h kereskedtek volna vele magánboltosan, inkább megeshet h röghöz hasonló ár/értékkel fogyott a séticketek garmada.
Más esetben ez egy ideiglenes döntés lehet azért, hogy a dolognak nagyobb figyelmet szentesítsünk majd akkor, ha az ára vagy csökken vagy nő... [Szerintem!]

Spoiler nem kell rosszra gondolni, hisz a playerbase megoszlott azáltal, hogy lett pár p-szeró... de az azért kérdéses, hogy a ddmt2 fanjai meddig bírják hypeolni és támogatni a szerverüket.

Sziasztok! Bug kihasználás miatt vették ki a sé jegyeket, de a meg maradt sékkel továbbra is bugolnak!
A sok játékos eltűnése a win 10 támogásnak köszönhető az ügyesebbeknek megy csak win7 tel!
Meg hát még sok más okból kifolyólag is csökkent a létszám!
Már én se játszom ezen, kinőttem!
Üdv egy retro játékos!

Sziasztok!

Áldott Békés Ünnepeket kívánok minden fórumlakónak!
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Jó lenne kezdeni valamit ezzel a szerverrel..

Már nem él a szerver?
Vagy csak leállt (huzamosabb ideje) és nincs aki újraindítsa?

Ennyi év után jó lett volna felnézni :D

DDMT2 2009-2019 RIP

Én még bíztam benne hogy el lesz indítva, és a csoportokban csak kamuztak a bezárásról, de így hogy több mint 1 hónap eltelt, valószínűleg nem arról van szó hogy elfelejtették újraindítani egy leállás után. Mindenesetre felejthetetlen élményt adott a DD, ahhoz kétség nem fér :)

Idézetet írta: AntiPositive Dátum 2019-07-04, 22:58:01
DDMT2 2009-2019 RIP

Én még bíztam benne hogy el lesz indítva, és a csoportokban csak kamuztak a bezárásról, de így hogy több mint 1 hónap eltelt, valószínűleg nem arról van szó hogy elfelejtették újraindítani egy leállás után. Mindenesetre felejthetetlen élményt adott a DD, ahhoz kétség nem fér :)

En beszeltem egy volt GM-el azt mondta hogy páran kiléptek a csapatból.

2019-07-06, 12:39:42 #14735 Utolsó szerkesztés: 2019-07-06, 17:34:29 Szerző: fabtam11
Hmm miután a mod törölte az előző szövegeim, így nehéz pozitívat írnom. ._.

Nem akarok itt jósolgatni, de szerintem ez a fórum is csak addig fog menni amíg le nem jár a domain.
(Expires on 2020-04-09)

Am a ddmt2-nek mennyi időt jósolsz?  :o

Hát AntiPozitívot kérdeztem, de tudtommal még él a ddmt2 weboldala.  ::)