[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Csak engem nem enged be a játék?
Kiválasztom a karakteremet és egyből kidob CH választóba.

engemet sem enged be

2018-03-11, 10:21:14 #14702 Utolsó szerkesztés: 2018-03-11, 10:46:33 Szerző: LordDestiny
valaki valamit tud-e erről a dologról?
mert nálam még mindig fent áll a probléma...

Már azóta letöröltem és újra letöltöttem, de még mindig nem jó.
Nem hiszem el hogy senki nem bír válaszolni.

Nem is fognak amíg fent áll a hiba mivel addig pont nem foglalkozott vele még az illetékes. abban biztos lehetsz ha nem szándékos és jó lesz valamikor akkor írni fognak.:D
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

Most veszik ki az alkímiát?

Minden a legnagyobb rendben...ja amúgy kikerült már a sárkánykő alkímia?  :o

Ha a biológus nem fogadja el a cuccot akkor mit vizsgál ami miatt nem adhatok le következőt? :D
Ezen kicsit változtathatnának hogy csak akkor kell a 6órát megvárnom ha nem jó amit viszek neki.

2018-03-30, 11:24:29 #14707 Utolsó szerkesztés: 2018-03-30, 13:14:14 Szerző: fabtam11
Vannak még playerek, vannak még eventek és vannak még HF ládák, de amúgy ki veszi meg ezeket?Ha valaki azt merné írni, hogy valami őrült GM tart árufelvásárlást...na akkor azt már a közelgő apokalipszisnek neveznénk a DDMT2 világában...Tán így közeleg már a végítélet órája!?  :o ;)

ui.: Nem támadásnak, de találóskérdésnek szántam a posztot.

Pure bullshit de m1?

2018-03-31, 08:05:48 #14708 Utolsó szerkesztés: 2018-03-31, 08:07:53 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!

Szia fabtam11 !  Engedd meg, hogy én válaszoljak neked.

Vannak playerek, vannak eventek, és  van HF láda is ( többek közt). Ezeket meg is veszik a játékosok. Elárulom neked én is  napi szinten boltozok is, mindig van valami eladni valóm, és sikeresnek mondhatom a kereskedelmet.

Elárulom neked, sok új játékos is  van szerveren, és én régiekkel is  találkoztam már.

A GM TEAM tagjainak csak köszönet jár a kitartó munkáért, és odafigyelésért.

Hozzászólásodat nem lehet találós kérdésnek értelmezni.
A DDMT2 lejáratása nálam a végítélet óráját hozza el számodra a következő alkalommal.

Az ünnep miatt, egyetlen egy esélyt kapsz tőlem.

A dupla poszt elkerülése végett, itt szeretnék

Áldott, Békés Ünnepeket kívánni minden felhasználónak!

A lányoknak sok locsolót hétfőre.  Boldog  nyulat !

"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

2018-03-31, 09:07:12 #14709 Utolsó szerkesztés: 2018-03-31, 09:11:41 Szerző: fabtam11
Viszont kívánom!
+Mindenkinek Áldott, Békés Ünnepeket kívánok és jó szórakozást a Jézusos mémekhez a közösségihálón!:)

http://metin2hungary.net/index.php/topic,20394.200.html

btw.: köszönöm a válaszod  :D

Áldott, Békés ünnepeket mindenkinek.

Egy kis szösszenet:
,,Barlangba jártam.
Hímes tojást láttam.
Dobták a mobok.
Ma még szakítani fogok.
Tele leszek yanggal.
És remélem nem sok laggal.
Nyuszikához belibbenek.
Még egy kis zsé-t bezsebelek.
Meglocsolnám pici párom.
Ezért map1-en majd megvárom.
Sok szerencsét mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket!"

Vörös-erdő szélén hímes tojás,
Nem mindig megy a kraftolás!?

Sohan-hegyen járt a nyuszi,
A metinben nem tudsz úszni!

A zord Tűz-földön csak forró rántotta lehet,
A lángkirály minden húsvétkor omlett ehet!

Tán az orkok fele minden zöld,
Miféle titkos metintojást rejt e föld?

A Yongbi-sivatagban aligha lelsz mást,
Csak egy csokoládét majszoló óriást!
Mert hisz elszökött, mert az óriások földjén vihar tombol,
Nemere őrült serege playerekre vadász s házakat rombol.
Razador kacag és vígan a Kígyórét fele barangol,
Sőt Beran-Setaou, az egyfejű is kitört a barlangból?

Zárnám a soraim, de mégis miképpen?S miféle verseket írok, kérem!?
Kellemes Húsvétot és sok jó boltozást kívánok mindenkinek a főtéren!
~.Én

Amúgy kérésre kitörölnétek pár fiókot és a hozzá tartozó karaktereket?
ID-k: peinfantasy, peinfantasy1999,  konenfantasy, superIDhero, ComboKing
A jelszavakra nem emlékszem már, az emailokra dettó nem emlékszem;
A Karaktereim, amikre emlékszem: JuGoSaMaN, JuGo, fantasyninja, 66Dragon99...
ja, más adatokra már nem emlékszem, előre is köszi a Team gyors és aktív munkájáért! :)

2018-07-16, 16:42:13 #14713 Utolsó szerkesztés: 2018-07-16, 17:55:47 Szerző: K3zX
Az úgy tök korrekt ;D www.ddmt2.hu

Off: Lenne egy kérdésem OldSchool DD-sekhez, nincs véletlen valakinek meg a régi DDMT2 kliense?
Amiben még szintkijelzés sem volt. Konkrétan ez: http://ddmt2.net/downloads/ddmt2_hu-setup.exe.torrent

Szerintem az már nincs meg sok embernek :D

A vicces az hogy web.archieve.org-ról a ddmt2 . co . cc-t megnézve, elérhető volt a leges legelső kliens torrentje, és azt meg seedelték :D Bár jobb lett volna az utolsó "régi", de ez is valami :)

Ez ? Szükség esetén feldobom.

Az van meg nekem, de azért köszi :D Az utolsó méretre 535mb, létrehozás dátuma 2010 11. 13.

Nekem lejött onnan még a 02.11.2009-es Kliens is. :D

2018-07-23, 11:11:58 #14719 Utolsó szerkesztés: 2018-07-23, 11:34:22 Szerző: K3zX
Jah, érdekes hogy csak a legutolsót nem seedelik, pedig a DD nem azonnal váltott "lv kijelzősre".
Amúgy mind1, jó ez is. Elvileg az újban csak a Lélek barlang van javítva meg a 6-7 opt. Nem nagy dolog javítani mai szemmel. Igazából egy "gyüjteményt" csinálok amibe tenni akartam régi cuccokat is, Rain SF-je mellé egy magyar klienst.