[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

2019-07-06, 22:00:50 #14740 Utolsó szerkesztés: 2019-07-06, 22:26:11 Szerző: AntiPositive
Az a dátum nem jósgömbből jött, bárki megnézheti a whois recordból ;D

A DD meg másfél hónapja nem megy. A weboldallal sokra nem mennek az emberek.

Szervusztok,érdemes nézegetni a szervert lassan megint. :)

Leszek a szemtelen, aki felteszi a kérdést; Miért is? :'(
Lesz bárminemű fejlesztés, ami lekösse a játékosokat, vagy marad az krétakori oldschool játékmenet? :)

Szervusztok.
Egy csomó kérdést kaptam játékon belűl és itt is.
Gyakori kérdések:

1.Kivették az alkímiát tényéleg? (Igen / sebzések miatt)
2.Mivan az Aranyrög,SÉ utalvánnyal? (Örökös beváltási tilalmat kaptak / szerintem nem kell részletezni az okait)
3.Mi lesz a fizető eszköz akkor? (Yang / mint kereskedésbe mint leltárba bővíteni szeretnénk,hogy ne 2milliárd legyen a plafon hanem végteleníteni)
4.Eventek mikor lesznek? (Jelenleg fontosabb dolgok vannak amiket megkell oldani)
5.Köntösömet elvették. (ATAG átnézte és aki pvp versenyen szerezte annak visszaadta / 16db-al volt több volt a szerveren)
6.Mi lesz az addolt,kreált tárgyakkal? (Természetesen az 5/5 kérdés nélkül elforgatásra kerülnek,ami 5/4 az megmarad,ami majdnem 5/5 az átfontolásra kerül)
7.Lesznek új tárgyak? (Maximum Item Shop-ba több haj,kosztüm ami alapjába bent van már a játékban)
8.Azok a károsultak akik tisztességesen szerezték meg vagy az 5/5 tárgyat,Aranyrög,SÉ utalványt azoknak lesz kárpótlás? (Nem / olyan mennyiségű addolt,farmbotolt,bugolt és egyében szerzett van a szerveren,hogy nem kiszürhető)
9.Készen vagy folyamatban lévő biosz küldetés. (Nekem speciel készen van a biosz és nem jelent meg viszont többektől hallom,hogy van akinek megjelentek újból,akinek megvan annak meg is maradt csak újból lehet csinálnia)
10. Most akkor bezár a szever vagy sem? (Hétfő óta nekiálltunk foglalkozni vele ismét / szerintem ez elég válasz rá)

Amin jelenleg javítások vannak vagy szeretnénk,hogy bekerüljön a szerverbe:
1.Lélekkő olvasása. (javítás alatt)
2.M1-ről P-re váltás az öregasszony npc-nél max szinten. (javítás alatt)
3.Szint visszaállítása 99-re. (tervbe van)
4.Amint visszaáll 99-re a max szint nem vesznek el az új tárgyak hanem azok is csökkennek. (Pl:99-en +9 rúna,90-en akkor +0-án használható és így tovább)
5.Item Shop frissítés. (új meglévő kosztümök,hajak)
6.Újra fontolt ládák tartalma. (boss,event tárgyak)
7.Kevesebb event. (tárgyak értéke miatt)
8.Biosz átgondolása. (idő limit csökkentése)
9.Mindenki unbann kérelmet kérhet. (kivéve GM accountra)
10.Tárgy törlő funkció. (amit nem lehet eldobni)
11.Egy gombnyomásos tárgy felszedés. (ne kelljen 5x megnyomni,hogy felvegyen egy tárgyat,és egyszerre felszed mindent)

És az eddigi változások amik lezajlottak:
1.Aranyrög és SÉ utalvány örökös beváltási tilalma. (lomtár)
2.Az alkímia rendszer kivétele.
3.A jegyrendszer visszaállítása. (unbann vagy elfelejtett felhasználó név,jelszó,email-t oda nyitni a panasszal)
4.Folyamatos karakter átnézések.
5.Minden account ami van és lesz 1 millió SÉ feltöltésben részesül,részesült.

És a legfontosabb kérdés,hogy mikor lesznek ezeknek a változásoknak a vége?

Türelem,idő,bizalom... :)

És szeretném megköszönni a tegnap elért 70 online játékosunkat. (igyekszünk a legtöbbet kihozni a szerverből,hogy ismét visszaálljon a régi ddmt2 CH1 FULL korszaka)

Weboldal továbbra is: http://ddmt2.net/  (Probléma jelzése fül a Jegyrendszer)
Fórum:http://metin2hungary.net/index.php?topic=155527.msg1069054;topicseen#new

Ha bármi további észrevétel,kérdése maradt valakinek esetleg ötlete,tanácsa az keressen fel itt privátba vagy játékban ha elér [GM]Judgment néven.

További jó időtöltést.

2019-11-12, 11:04:14 #14744 Utolsó szerkesztés: 2019-11-12, 12:01:12 Szerző: AntiPositive
Ezeket jó hallani, de nekem lenne 1-2 kérdésem azért :)

Szint vissza 99-re: Oké, de mi értelme ha a 105-ös cuccok megmaradnak? Nekem úgy hangzik mintha ez csak látszat módosítás lenne, de lehet nem az, csak nem fejtetted ki.

Aranyrög: Ez azt jelenti hogy nekem van ~150rögöm amiket több éve szereztem, de mostmár nem érnek semmit és "szegény" vagyok? El tudom fogadni hisz akkor mindenki az, de ez legyen lekommunikálva hivatalosan.

És aki sét töltött anno és utalványban tárolta, azzal mi lett/lesz?
Szerk: Ahogy látom 1M sét kaptunk még alt accokra is, gondolom ez a kárpótlás :)

Javaslatom: Nyissatok egy új témát DDMT2 Patchnotes néven vagy ahogy akarjátok és minden régi/új/tervezett módosítást ott hivalatosabb úton közöljetek dátomukkal, akár downtime idővel ha lesz egy karbantartás stb :) ddmt2.net-re pedig tegyetek egy linket ami abba a témába vezet.

Az ilyenekről régen ATAG, saját maga posztolt. Ez most miért nem így van? Ezzel együtt, akik régen 5/5-ös cuccokat vettek bizonyos adminoktól, nyilván el lett véve, de mivan azokkal, akik beforgatták, életük szerencséjével? Azért ez kicsit érdekes. Vissza lehet szépen nézni logba, ki kinek adott tárgyat. Azokat el lehet forgatni, de a többit minek? Továbbá, semmilyen hivatalos közleményt nem lehet olvasni ezzel kapcsolatban, mint azt régebben azért megszokhattuk. Egyáltalán ATAG még itt van ? :) Ha igen, akkor ezt az Ő dolga közölni, ahogy említették is, akár egy teljesen új csevegővel. Emellett a Facebook és a Discord világát éljük, és egyik sincs a DDMT-nek. A weboldal is, azért egy minimális fejlesztésre szorul. Ma már kevés az, ha az első magyar privát szerver vagytok. Amennyiben ATAG valóban a szerver mögött van, úgy ennél sokkal többet kihozhatna belőle.

Most kivételesen egyetértek Apranax-al. Érdekes hogy ennyire elvan hanyagolva a szerver hogy még egy hivatalos közleményre sem telik...

2019-11-12, 21:18:28 #14747 Utolsó szerkesztés: 2019-11-12, 21:26:09 Szerző: AntiPositive
Idézetet írta: Apranax Dátum 2019-11-12, 19:22:55
Vissza lehet szépen nézni logba, ki kinek adott tárgyat. Azokat el lehet forgatni, de a többit minek?

Igazából magát a forgatás tényét is vissza lehet nézni, hogy azon a tárgyon használtak-e optforgatót valaha, így max 1 query-be telt volna csekkolni egy tárgyat. A probléma ott van, hogy lehet hogy még 2009-2010-ben addolták a cuccot és azóta biztos ürítva volt a log tábla.

Viszont én látom a javulást, ma voltam fent és kb nem hittem a szememnek mennyien voltak. Csak szükséges lenne egy team, nem csak GM-ek, de developerek is, mert szerintem az a probléma forrása hogy ATAG csinál mindent egyedül jelenleg.

Sziasztok!
Letöltöttem újra a ddmt2-őt megnézni mi a helyzet, és lepatchel minden rendben van már nem dob ki hiba üzenetet, és csak kicsit felfűt a lapis és nem inditja el, valaki tudna segíteni ebben?

Win10.

2019-11-23, 14:29:19 #14749 Utolsó szerkesztés: 2019-11-23, 14:31:25 Szerző: AntiPositive
Idézfelfűt a lapis

Ez mit jelent? :D Tényleg nem tudom értelmezni mit szeretnél mondani, mi a hiba.

nemhiszem, hogy olyan nehéz elépzelni.. elkezd pörögni a ventillátor a laptopban és ennyi.

a lényeg akkor ha annyira nem érthető, hogy nem inditja el a játékot.

Tegye fel a kezét aki rajtam kívül megértette hogy a felfűt a lapis az azt jelenti hogy felpörög a laptop ventillátora xD

Nem tudok konkrét megoldást rá, de amúgy ilyen lekezelés után még tippelgetni sincs kedvem ;)

Kíváncsiságból felnéztem :D
Tök menci, hogy minden karim eltünt, cuccokkal együtt :P.
Mi értelme volt így újranyitni, hogy egyeseknek megvan mindene, míg másoknak kompletten semmi? 8)

2019-11-26, 15:21:44 #14753 Utolsó szerkesztés: 2019-11-26, 15:31:56 Szerző: Chookez™
Sajnos sok értelme nem volt, főleg hogy nagyon sok játékosnak több 'száz' vagy 'ezer' rög van a felhasználóján, amit betudott váltani, így a boltokban az árak az egekbe szöktek, több milliárd minden, még az olyan tárgy is, amit 10 perc alatt kitudsz farmolni.
Ezen kívül könnyedén lehet szerezni 6-7 Opt adót és Cserélőt is, mivel minden regisztrációkor az adott felhasználóra jóváíródik egy bizonyos mennyiségű Sárkányérme, amiből megtudod venni az optolókat és utána már csak át kell adnod a másik karakteredre.

Az a baj, hogy talán órákig lehetne sorolni az ilyen és ehhez hasonló dolgokat.  :'(  :-X

Már sokan leírták előttem máshol is, ez az egész egy szégyen a régi ddmt2-re nézve. Hullagyalázás, parádé. Ha már nem ért hozzá aki csinálja, vagy csak nincs kedve hozzá, nem értem minek kellett hozzányúlni.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Legalább a sé unlimited

2019-11-28, 01:43:38 #14756 Utolsó szerkesztés: 2019-11-28, 12:34:47 Szerző: AntiPositive
Nem csak a sé, a yang is unlimited xD

Szerk: Töröltem mások tanácsára, leírtam ATAG-nak PÜ-ben.

Sziasztok!

Áldott Békés Ünnepeket kívánok minden fórumlakónak!
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Viszont neked is.

Viszont nektek is és mindenki másnak. :)