[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Tévesen elforgatva , ilyen is van ?
Irtam PM-et.
Azt hittem hogy nem lehet elkésziteni már XD

A régiek közül vannak még itt emberek?
Gondolok itt kamiz-ra, AirWave-re, OpenAL-ra.
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Kamiz rég elvan felejtve, Air ritkán, Open még ritkábban van fent.

Valaki lenne olyan kedves, és feltenné valahova a lepatchelt DD klienst?
Előre is köszönöm.
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Én már régebben felajánlottam, hogy felteszem az összes helyre (torrent, mega, google drive, stb.), de persze nem lett megengedve, nehogy beletegyek valami csúnya dolgot. (facepalm)

De ne nagyon számíts rá, mert:

1. Nem nagyon érdekel senkit.
2. Tilos

1, Engem érdekel, mert szar a patcher is, illetve a teljes kliens is. ( 2év alatt sem sikerült kezdeni valamit a patcherrel)
2, Akkor PM-ben leírom, hogy a brit tudósok mit állapítottak meg az inteligens gorillákkal, illetve kacsákkal kapcsolatban.
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Hogy ez a ,,szemét team meg a szemét vezetőség" (akik, ha nem lennének nem lenne hol szapulni őket) ezt nem csinál azt nem csinál ez sz#r az sz#r amaz rossz, emez csíterhekker gm kiskari. Komolyan, vegyétek egy kicsit észre magatokat mindenben csak a rosszat látjátok, mint egy elhanyagolt pubertás elején lévő kis kölyök (bár... Lehet nem tévedek sokat) úgy hisztiztek mindenért!
Rossz a patcher? A többi játékos miért nem hisztizik miatta? Pedig, akkor nekik is rossz elméletileg nem?
Kedves -Apple- nem véletlen nem kaptál engedélyt, kérdezz más nagyobb szerveren is ilyet, és nézd meg melyik team tag ad rá engedélyt! A másik én a helyedben meg sem szólalnék amennyit elnéztem már neked! (Csak, hogy én is szveg legyek: fészpálm)

2015-07-25, 18:31:46 #14508 Utolsó szerkesztés: 2015-07-25, 18:39:09 Szerző: Replacement
Én rohadjak meg, hogy véleményt mertem nyilvánítani.
A pubertás dologgal az én esetemben elég sokat tévedtél. ( Gondoltam megjegyzem )
Ha ilyen lenézően megtudsz nyilvánulni, akkor KÉRLEK segíts, hogy mégis miért lehet rossz.
Miért fagy be állandóan a patcher egy random százaléknál.

Egyébként, mondtam én olyat, hogy szemét team?
Ha igen, akkor emeld ki az előző hozzászólásomból légyszíves.

Például:
Hiába várok, hiába csinálok bármit is, megáll a patcher mint a dög.
Rengetegszer újraindítottam, de semmi...
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Én csak moderátor vagyok, de amikor még játszottam, akkor addig patcheltem ameddig nem végzett én csak ennyit tudok mondani!
Írtam is egy szóval, hogy téged idéztelek? Ha már távol vagy a pubertástól nem kéne felnőttként gondolkodni? (Csak úgy megjegyzem)

Ez nem lenézés innen is tudom, hogy a ,,szemét team" megy mindenhol, mert ha az ember ráun a mindenki "szabad véleményt" nyílvánít dolgokra, és egy kicsit "morcosan" megpróbál közbe szólni, már lenézés meg "mé' vagy bunkó" dolgok mennek! Illetve szerintem nem is a csevegőbe kéne "hibát" bejelenteni!
De én többet nem szólok, mert ilyenkor ugye mindig a "MOD a *népművészeticserépedény*"
További kellemes napot, meg sok sikert!

Próbáltam máshol is, de Sertec-en kívül mindenki más tojt a fejemre. :))))

Most felvenném már csak azért is a kesztyűt, mert makacs vagyok, és azért is nekem van igazam, de most pont nem fogom megtenni.

Amit te javasoltál, azt 2óra óta próbálgatom, de semmi.
Rekord idáig 14,6%.
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Én nem kértem, hogy nézd el a dolgaimat.

Meg igazából már annyira nem is érdekel, nyilván hátsó szándék nélkül akartam segíteni, ha meg nem kértek belőle, akkor mit csináljak?

És ami még bánt, hogy kb egy oldalt írtam erről a válasz meg egy "Nem". K.

Egyébként ha a fórumozókban nem bíztok, szerintem elég nagy létszámú a csapat. Bárki bővíthetné a letöltési listát. De minek? Igazából már titeket sem érdekel.

2015-07-25, 20:17:13 #14512 Utolsó szerkesztés: 2015-07-25, 20:25:44 Szerző: AGRESSOR
Idézetet írta: [MOD]Step Dátum 2015-07-25, 18:46:45
Illetve szerintem nem is a csevegőbe kéne "hibát" bejelenteni!

Így van igazad van!  Nem is értem miért létezik akkor az a fránya Jegyrendszer!
Tudtommal minden esetleges problémát itt kell intézni, és ezen felül nem mai divat a jegyrendszer, már legalább annyi éves mint a metin!
Ha meg  fórumon hszt írnak problémával utána meg csodálkoznak hogy le vannak tolva OFF hsz lavina indításáért, ami még a jobbik eset!
Máskülönben meg a fórumot olvasgatni kell először ha valamit keresünk, mert mindennek meg van a maga témája hogy ne indítsunk feleslegesen témát, vagy hsz-t!
pl: http://metin2hungary.net/index.php/topic,527.0.html   itt is le vín írva szépen hogy mit hol lehet találni milyen ügyben!
A probléma forássa ott kezdődik hogy sokan nincsenek semmivel tisztában mert nem olvasnak el semmi fontos információt(szabályzat, elérhetőség stb!)

Lehet hogy nyers és csípős vagyok, de ami igaz az igaz akár tetszik akár nem! Ennyi! Boldog, boldogtalannak szép estét!

2015-07-25, 21:32:13 #14513 Utolsó szerkesztés: 2015-07-26, 16:53:29 Szerző: Max95
Ti tényleg sosem változtok meg...

Üzenet összefésülés: 2015-07-26, 16:53:29

Mikor várható céh bajnokság?

Szia mindenki! Manapság csak Eventual néven voltam ismerős, mindenki ismeri kb. a kliwo-s történetet meg a többit, de most nem is erre térnék ki! Nos, végülis már nemnagyon játszom néha-néha felnéztem egy-két pvp de semmi extra. Azonban mára engem is érintett a szokásos probléma, bannolták a felhasználóm , arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy gondoljátok át a dolgokat... eleinte kezdődött azzal, hogy az 5/5 optos dolgokat eloptolták, mára ott tart a dolog, hogy akár egy 5/3 cucc is lehet "kreált" mindez maga után vonja azt , hogy bármilyen itemet beszereztek, épp azért lehet repültök, annyira egy instabillá vált a szerver h. elképesztő. A team magyarázhat nekem akármit h. 5/4es volt a szettem 95%-a meg mindent.. de ha 5/3,5 akkor meg az a baj, kérdezem én, minek fenntartani a szervert, ha lassan odáig butítjátok le a cuccokat , h. kb. a 2ktp 10krit meg 2ktp 15defes cuccokba fognak mászkálni a régi "top" játékosok, csakmert lassan már a 5/2.5 is kreált mert az xy opt %-os aránya több mintha kézzel lenne forgatva, ezek annyira belemagyarázott dolgok , hogy elképesztő, nem kritizálni akartam , csak már végre valaki a talpára állhatna ezen a szerveren , és a bannok kiosztogatása helyett foglalkozhatna a szerverrel is :) . Ha e szöveg miatt bann-t kapok ide is gyerekek, vagy lekerül az üzenet, az sejtetni fog valamit ! :) Akik (véleményem szerint igencsak butaságokból kifolyóan) játszanának még, azoknak sok sikert kívánok, de odafigyeljetek , ne vásároljatok 5/3+ dolgokat, mert bannt kaptok, hiába nem "kreáltattad" , vagy 24/24órában opthackelted, akkor is bannolnak, utólag megmondom[semmi előnyőm nem származna ha hazudnék] minden cuccomat üzletből szereztem, opthacket az életemben nem használtam kb 2009 óta játszottam itt , voltak negatív , pozitív élményeim is , de egyet megtanultam, a metin2 az elején nagyon varázslatos világ volt, pont a letisztult egyszerű keleti világ miatt, mára annyira csicsássá vált, hogy azon sem lepődnék meg , ha kis idő múlva lenne csillámpóni karakter meg stb... undorítóvá vált [ hozzáteszem, a dd szerencsére ebben az egyben talán nem hibázott és nem követte teljesen ezt az elfuserált világot! ] a bannomról írók jegyet, kíváncsi leszek mi a nagy oka , de gondolom az 5/4 ninja wari sura meg sámánszettem lehet. A team reagálását várom, és nem annyiban , hogy "lejáratás stb.." hisz elvileg van a teamnek fogalmazó képessége, tehát szeretném , ha a "rengeteg dolguk" mellett sort kerítenének arra is amire itt +ban vállalkoztak, köszöntem a figyelmet, Sziasztok!:)
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Deph, ha egy GM optol, vagy kreál cuccot,arról ott a szerverlog, szóval szerintem más játszik közre a dologban.
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Deph , ment a +. És ezzel csak az a baj leírtam már párszor , arról szólt a játék , hogy jobb cuccod legyen a másikénál , de most ha jó a cuccod elforgassak ( vagy lepakolják , biztos megérdemeltem ):D

A legutóbbi eszmefröcscsömhöz hozzáfűzőm , hogy számítsanak akik velem meg a topokkal hasonló 5/4 szettekkel rendelkeztek, h. aug.21-22 előtt el fognak optolni, szerencsére engem már aug. elején eloptoltak, hisz megkell tisztítani az utat, azoknak akiknek ott kell lenni a top3ba , nehogy már valaki beleköphessen a levesükbe:) .

Deph, ismét jó nagy hülyeséget írtál. De szerencsére be tudtam mutatni fb csoportban is, hogy pl a pajzs mitől írott, ha írott.

Nem volt itt semmi tisztogatás, eleinte úgy volt, hogy a munkám miatt nem fér bele az augusztusi verseny. Most úgy alakult, hogy mégis, és ezért a hirtelen időpont, hogy akkor már iskolakezdés előtt meglegyen.
Tényleg mindenben a rosszat kell látni? Más indok nem is lehet? És akkor tényleg mindig a teammel van a baj?

Nem tudlak sajnálni, hogy olyan miatt sírsz, hisztizel, amit te "csak" megvásároltál, de tudtad róla, hogy írott. De ha nem tudtad, akkor se. Engem nem az érdekel, hogy kinél van adott írott cucc, hanem az, hogy mi került anno ki. Azokat csesztesd emiatt, akiktől kikerült. Ja, hogy az nem megy, mert csak a jelenlegiek lehetnek bűnbakok, aha, értem én...

A "jelenlegiek" hibájából adódóan kerültek ki "drága" dorka :) . Én tehetek róla h. mindenféle jöttment a team tagja lehetett? Ja, pont leszarod , h. amiért megdolgoztam rögök, és megvásároltam jobb cuccokat (ami maga a játék lényege talán) elvesztek, hát igen, ezért tényleg okolom a team-et , hisz biztos xy tehet arról h. jobb akart lenni, és megvásárolt itemeket, most akkor pont leszarod ha eloptolnak valamit egy játékostól amiről nem ő tehet ha megvásárolja és az adott item esetleg kreált , akkor ezek után , hogy lehet abba hinni , hogy a team-et érdeklik a játékosok , mert nemhiszem , hogy csak engem érint ez a probléma, és gondolom a team nem kivételez, kvázi akkor senkit nem sajnálsz akit eloptolnak, kvázi akkor akik itt tartalmasabb időt töltöttek, hisz csak úgy lehetett elérni a "top" közelbe jutást , akkor ti ezeket nem sajnáljátok ? Hát köszi az infót Dorka, valahogy nem csalódtam benned :)