[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

ugyan semmiség!  :D

A linket megnéztem vmi nem kóser vele! :)

:-X
[spoiler=nem szóltam]Mert az új wiki még mindig elég hiányos, de a régin fent van az ilyesmi.

http://www.metin2wiki.info/index.php?title=Harmadik_k%C3%A9z
[/spoiler]
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Amúgy jó lenne ha nézné valaki jegyrendszert, k*rvára idegesítő, hogy már egy hete kiírtam
és még csak nem is válaszol senki... Dorkának is írtam több mint egy hete de úgy látszik, lesz*arja a playerek problémáit, és csodálkoztok hogy haldoklik a szerver...

Hali srácok.Nem tudja valaki az exp bug mikor lesz már kijavítva? :/

Akkor itt is :) Az exp nem bugos! Valóban kevesebbet ad mint eddig, de nem bug miatt. Szimplán így lett beállítva. Inkább akkor volt bugos(ez nem tény csak én gondolom) amikor 2 óra alatt 90ről felléptetek 105re.

2015-06-23, 18:57:37 #14485 Utolsó szerkesztés: 2015-06-23, 19:00:27 Szerző: AGRESSOR
Juvia:  a reakció kb 2 hét emlékeim szerint! Nekik is van életük, légy türelmesebb!

Karinoni1:  Felvilágosítanál hogy miféle exp bugra gondolsz?

Idézetet írta: [GA]Feanor Dátum 2015-06-23, 18:56:53
amikor 2 óra alatt 90ről felléptetek 105re.

Az nem még szerintem nem is kevés, nem? (gondolom tábival)
Most vajon mennyi idő?

Idézetet írta: [GA]Feanor Dátum 2015-06-23, 18:56:53
Akkor itt is :) Az exp nem bugos! Valóban kevesebbet ad mint eddig, de nem bug miatt. Szimplán így lett beállítva. Inkább akkor volt bugos(ez nem tény csak én gondolom) amikor 2 óra alatt 90ről felléptetek 105re.

Amikor bekerült a 105 szint, akkor Én másfél órát szenvedtem minden szintért. :)

Akkor éjszakáztam én is egy kört :D
Azt hiszem...este 9 től reggel 5 ig, 99-105
Akkor volt az, hogy az első 10 helyezett kap 105 ös vértet
  8)

Viszont akkor még szinte senki nem tudta hogy kell fejlődni. Átváltozva ütötték sokan a jé ggolemeket mert "az adja a legtöbb expt".

Én sem tudtam. :D Aztán valami Franklyn nevezetű kard sámán adott útmutatót :D

U.i: Mára már gyógy nindzsa. ;)

Jegyekre mikor kapunk választ?   :P
A szavak soha nem jelentenek sokat, csak ha magad és megtapasztalod az                                           igazságukat.

De nagy élet van itt errefelé  ;D

hehe
Hát felmentem eventezni , kevesen voltak mondom szuper kiütök pár ékszerdobozt .
Erre be van rakva h automatikusan berakja a leltáradba a dolgokat az oké .
De máskor kiütöttem 8-10ékszerdobozt most meg 1db metin nem dob 2-5 cuccot , hanem dob 1fekát v 75ös fegyvereket XD
mai event eredménye: 4leltár feka , THX

Idézetet írta: Feri93 Dátum 2015-07-05, 17:03:23
Erre be van rakva h automatikusan berakja a leltáradba a dolgokat az oké .
mai event eredménye: 4leltár feka , THX

Nézd a dolgok pozitív oldalát!

1. nem veszik fel előled az ékszer dobozt ha nem tudsz közelebb kerülni hozzá hogy fel vedd mert körül állják a kapzsik! :)

2. nem lesz annyira lagg a sok cucctól ami a földön van!

3. sorolhatnám még az elönyöket!

4. egyetlen egy hátrány, tele lesz a lelátrad, de ez kiküszöbölhető azzal hogy nem tartasz túl sok mindent magadnál feleslegesen! :)

Szerintem ez nem egy olyan világ eget rengető probléma amit ne lehetne kiküszöbölni pár mozdulattal, és előre felkészüléssel! :)

Amit leirtál oké. Nem is ezzel volt a gond :)
Nem értettél meg....
Eddig a metin dobott akár több mint 5 tárgyat ... Most meg 1et ad , amit berak a leltárba .
Igy mennyivel kisebb az esélyed az ékszerdobozra?
Sárgáknál kb 100 metint dobtak le (Nemtudom ki volt ,de elég jól szórta a srác , le a kalappal)
És 1 játékos irta hogy esett neki ékszerdoboz... (bár szerintem kamu volt)
Máskor meg 8-10et kicsaptam , de ahogy te is írtad a mosolygós smile-kat , én is csak nevetek az egészen :D
Újítani mindig kell :)

A drop nem lett állítva, kizárólag az, hogy ne a földre essen, hanem a leltárba.

Elhiszem . De tudod miről beszélek ...
Eddig kidobott 1metin rengeteg cuccot , nagy eséllyel ékszerdobozt is.
Most meg ad 1-et :D És elég nagy szerencse kell hozzá ,hogy legyen benne ékszerdoboz is...

Vicces azért, hogy egyeseknek HÁNY ÓRÁS A 3. KOHÓ, hát már ennyire nem számít a cuccok diszkrét, butított megírása? http://kepfeltoltes.hu/view/150720/0720_185022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megint az okoskodás, tudatlanul.

Mivel tévesen lett elforgatva, így elkészítettem neki a fülesét. Azta, mekkora nagy durranás, h nem 6 óra alatt megy le neki, hanem 14. Ejha..