[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Kedves Deph!
Szerintem ezt a vitát itt és most be lehet fejezni! Két dolgot biztos te is tudsz (még én is tudom, pedig régóta nem játszom):
1., Elég régóta forgatják el a kreált cuccokat!
2., Nyilván azt is tudod, hogy akinél kreált cucc van azt elforgatják!

De sokkal könyebb másra terelni, mint szembenézni önmagunk hibájával!

A másik fele, ha annyira nem érdekelne minket a játék, akkor nem ellenőriznék folyamatosan a kreált cuccokat hanem lesz*rnák (hogy a te szavaiddal éljek)! Ezzel is helyre hozni amit a régiek okoztak!

Mert mindenki team tag lehet:
Nos, te még nem találkoztál olyan emberrel, aki hogy elérje azt amit akar teljesen más jellemet mutat mint amilyen?

A végére pedig egy idézet:
,,A bűnbakkeresés nem igényel tehetséget, önmegtartóztatást, gondolkodást és erős jellemet. (...) Csak a Teremtő képes egy virágot megformálni, darabokra tépni azonban gyerekjáték." Og Mandino

nagyon megható volt, janem. sok sikert a pvp eventen mindenkinek, sok kellemetlenségtől megmenekültetek azért ;)
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Ennyi erővel a kínaiak, koreaiak (mittomén kik) hibája. Ha ők nem készítik el a metint, akkor nincs belőle magyar szeró. Ha nincs magyar szeró, nincs privát szeró. Ha nincs első magyar privát szeró, azaz a DD, akkor nem vagyok én, ha nem vagyok én, akkor nincsenek teamtagok, ha nincsenek teamtagok, akkor nincsenek hátbaszúrások, stb, stb... Ez elég rendesen visszavezethető, h kinek a hibája.

Ez azoknak a hibája, akik visszaéltek ezzel. Az pedig - ki kell ábrándítsalak - nem én vagyok.

Ha tudom előre, h elesek, akkor előtte leülök. Ilyen ez. De lefordítom neked magyarra: ha tudom, h mit fognak okozni ezen (ex)teamtagok, akkor nem veszem fel őket, ennyire egyszerű.

Idézetet írta: Dorka Dátum 2015-08-11, 13:12:41
De szerencsére be tudtam mutatni fb csoportban is, hogy pl a pajzs mitől írott, ha írott.

Szia!  Erről nem találtam semmit a csoportból, lehetséges hogy én nekem nem mutatja? :( (nagyon érdekelne)

2015-08-11, 20:41:37 #14524 Utolsó szerkesztés: 2015-08-11, 20:45:23 Szerző: Deph
felesleges ennyit magyarázni a semmiről dorka, megértem amit írsz , csak kb se eleje se vége.. :D de oké, legyen igazad, engem már nem köt le, és mielőtt jönnének a tömeges "akkor minek sírsz az 5/4 cuccaidért hülyegyerek" féle kommentek, a beleölt időt sajnálom már csak, hogy egy korrupt , olyan szerveren töltöttem, ahol mindig voltak vannak lesznek kivételezettek, mert ha az én 5/4em kreált, akkor xy 5/4.5e nehogymár ne legyen az, jópáran járkálnak 5/4től jobb cuccokba, nem fogok senkit nevesíteni, ne én legyek a besúgó, de az valahogy nem sz
úrja a team szemét, de hogy említsek egy esetet, petike94 megnyerte a pvp eventet, 5/5king-ben indult, és utána is nála volt, még el nem adta valami "noname" gyereknek, peti vígan pvp-zett benne, sőt eventet nyert, a gyereket bannolták, sőt talán mai napig suráján van az 5/5 waros surakingje, de semmi gáz ;). ha rám hallgattok átgondoljátok az összefüggéseket, mert sajnos hiába a sok magyarázás , lehet engem lehülyézni, de talán van igazságtartalom is a mondataimban, és mint nemsikerült feldolgozni az információt, nemhiszem , h. egy 5/4 pajzsról tudnia kéne egy játékosnak, hogy az kreált-e vagy se , nyilván ha tudja nem veszi meg, ezt arra , h. tudtam h. kreált stb.. hülyeségre.. a petikés példát csak azért nevesítve mondtam, mert ő nem játszik már , ergo nem "köptem" be vele senkit ;) .

Üzenet összefésülés: 2015-08-11, 20:45:23

Ja és elbúcsúzok előre akiket ismertem, mert valószínűleg valami miatt tiltani fogják a felhasználóm itt is, hisz aki kimeri nyitni a száját azt elhallgattatják, szóval pacsi all, aki marad annak jó játékot, és a leírtak alapján próbáljon helyt állni, ja és ne vegyetek kreált dolgokat, bár ,hogy honnan állapítsátok meg h. kreált-e vagy se azt ne kérdezzétek :D Legjobb ha 5/2-ben feszítetek, talán akkor nem optolnak el, bár akkor se verjetek el senkit, mert a végén gyanúsak lesztek és azért bannolnak :(.

Eventual voltam :)
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

2015-08-11, 20:55:24 #14525 Utolsó szerkesztés: 2015-08-11, 20:58:12 Szerző: Dorka
Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-08-11, 20:17:40
Idézetet írta: Dorka Dátum 2015-08-11, 13:12:41
De szerencsére be tudtam mutatni fb csoportban is, hogy pl a pajzs mitől írott, ha írott.

Szia!  Erről nem találtam semmit a csoportból, lehetséges hogy én nekem nem mutatja? :( (nagyon érdekelne)

Nincs már meg az a poszt. Törölte, aki írta.

Deph, ha tiltanálak, akkor a gúnyos stílusodért tenném, amit lehet nem kellene megengedned magadnak. Amiatt nem, amit írsz, úgyis minden úgy van ahogyan azt te elképzeled. Én meg belefáradtam magyarázni. Bye..

Kárpótlás nem lesz mi ?: ( Régen volt már December és Január...:/

Sziasztok Felteszem a kérdést, vajon nem lehet átmenni s2rol s1re, nagyjából senki se nincs a szerveren, és elkezdtem újra a metint, és hat fellepek s2re es kb 2 hete csak nézem a pályát/pályákat de senki sehol... és nagyon unalmas ám egyedül ott.... nem lehet megoldani h s2rol az accountot átvinni s1re

köszönöm a választ remélem lehet mert akkor nem vesznek kárba a 3-éve gyűjtött cuccok illetve maga a karakter.

télleg olyan szörnyű ott a helyzet? D:

Nos nagyon képzeld el senki sehol :c egyedül vagyok

lehet jövőre már az s1 is kifog halni... ki tudja :S

lehet de addig is valahol játszani akarok :D és tudod most s1 egy en újra kezdenem esélytelen.

Sziasztok!  :)
Uj vagyok ezen a szerveren, es szeretnek baratokat keresni forumon illetve jatekon belul, aki baratom szeretne lenni megkernem szepen, hogy irjon PU-t vagy a jatekban a Dinora nevre, azt kell tudni rolam, hogy kek birodalomba van letrehozva 2 karakterem Dinora illetve DinoraFarm.
13 eves lany vagyok (aug. 30-an leszek 14) ugy kb. 1 es fel eve ismertem meg ezt a jatekot, a ninja kari all hozzam a legkozelebb, Erdelyben elek stb...elmagyaraznam itt meg azt is, hogy nem hasznalok Facebookot, twitter-t, skype-ot meg mas egyeb kozossegi oldalakat, kiveve beszelgetesre a Yahoo Messenger-t, de idegeneknek nem kuldok kepeket/mas elerhetoseget/lakhelyet rolam, szoval ne is kerjetek! Csakis az irjon, akit baratnak jelolhetek itt vagy a jatekban, a tobbiek kimeljenek, koszonom!

Idézetet írta: Dinora Dátum 2015-08-23, 12:56:55
Uj vagyok ezen a szerveren, es szeretnek baratokat keresni forumon illetve jatekon belul, aki baratom szeretne lenni megkernem szepen, hogy irjon PU-t vagy a jatekban a Dinora nevre, azt kell tudni rolam, hogy kek birodalomba van letrehozva 2 karakterem Dinora illetve DinoraFarm.
13 eves lany vagyok (aug. 30-an leszek 14) ugy kb. 1 es fel eve ismertem meg ezt a jatekot, a ninja kari all hozzam a legkozelebb, Erdelyben elek stb...elmagyaraznam itt meg azt is, hogy nem hasznalok Facebookot, twitter-t, skype-ot meg mas egyeb kozossegi oldalakat, kiveve beszelgetesre a Yahoo Messenger-t, de idegeneknek nem kuldok kepeket/mas elerhetoseget/lakhelyet rolam, szoval ne is kerjetek! Csakis az irjon, akit baratnak jelolhetek itt vagy a jatekban, a tobbiek kimeljenek, koszonom!
Szia!Boldog 14. születésnapot kívánok!/Egy Chunjo játékos./

Boldog 14. születésnapot. :D
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Isten éltessen, légy büszke erdélyi!  8)
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Boldog szülinapot! :)

Idézetet írta: Sum41 Dátum 2015-08-30, 15:15:59
Szia!Boldog 14. születésnapot kívánok!/Egy Chunjo játékos./

Boldogot! :)

2015-09-30, 21:33:35 #14539 Utolsó szerkesztés: 2015-09-30, 21:54:16 Szerző: Absolon
Na szóval, a mostani GF beta szerveren már a maximum elérhető szint 115(legalábbis belépésnél ennyit add, vagyis még több),  a GF már tervezi az emelést.
egyéb érdekességeket is találtok  rajta :D

új freddy boss

illetve bekerültek a 7. illetve a 8. skillek is