[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Pont az, hogy névtelenül "picit" illetlen kérdéseket tesznek fel. Mivel nekem nincs ask.fm-em nem tudom, hogy ip-t meg tudja-e a válaszoló, de ha igen pont 2 perc alatt lehet megnézni hol lakik vagy ki ő. Csak sokan abban a hitben élnek, ha akarják se tudják meg hogy ő írta. Mondjuk nem sok embert izgat, de akit érdekel az pont kideríti.

Bár az egész kérdésem az anonimitás felé hajlik. 

Igazad van lehet nem konkrétan ide való téma, de legalább beszélhetünk erről is, hátha valakinek beindul a fantáziája.

ASK FM-et az használ akinek nincsenek barátai és kiváncsi a többiek véleményére... nagy hülyeségnek tartom, ha meg akarom kérdezni akkor személyesen teszem, akitől meg nem akarok semmit se úgyse fogok :)

2012-12-18, 08:50:40 #142 Utolsó szerkesztés: 2012-12-18, 09:02:22 Szerző: azbest
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem! A villám ellenállás ér e valamit a gyógysámán skilljei ellen? És a tűz ellenállás?A duplakasztos cuccokat miért nevezik manapság "war cuccnak"? Mobilinternet hogy birja ddmt-t?Nagyon eszi? És miután lelassították nagyon aggosan fut DD vagy el se indul? Mennyibe megy mostanság egy d. Sámis 65-ös legyi aminek az optja 22 demi 12 int 20 varázs 10 krit + egy opt ájulás vagy ügyesség? Ha valakinek van ájulás immunja a pajzsba de a másiknak nagyon sok ájulási esélye van attól mé beájulhat az illető? A kinai tüzijáték mire is jó pontosan? Egyszerre lehet fennt 2 ugyanolyan csontfüli? Max tp-t visszaállítása után a maximum tp ami volt kb 50 visszaállítás után 8762 . Ennél lehet több? Valaki leirná pontosan milyen halak vannak és mit adnak? Az item shopban 2 csapás van átható és kritikus az eggyik 200000 Sé a másik 10000 az a ba miután mindkettõ ből vettem a leírásban mindkettőt átható nak irja na akkor most melyik a krit és melyik a átható? Válaszokat előre is köszönöm
Ja és mégegyszer lenne egy kérdésem miért akar sok ninja 8 mérget a tőrébe mikor a skilljei nagyon magas esélyt adnak a mérgezésre +ott a sisakos méreg is Mivel int ad mágiadeffet és támadást is nem lenne érdemesebb a ninjáknak arra pakolni az erő helyett? suráknak tényleg nagyobbat sebez a láng lelke ha a 8 dupla elött 8 db 5 intes cuccal nyomon be?
Köszönöm a választ Lenne itt még egy kívülálló kérdés remélem nem haragszik senki hogy ennyit kérdezek!Na szóval van a méregkard ! Irják mindenhol hogy mennyi a egmagasabb ák ...pl 62-63% erre egy admin nem tud választ adni? Hogy igazábol mennyi is a maximum? És ha én elkezdem optolni beadhat 5 perc után 60 felettit?  Vagy ez olyan mint egy Las Vegasi nyerőgép minnél többet forgatom az optját annál nagyobb eséllyel adja be? Kövi kérdés :volt egy d. Surás nyakim 10 krit 15 kard 10 krit! VÉLETLEN eloptoltam...Azóta 5 milliárdot forgattam bele de nem adja ujra vissza...Tehát a kérdés számít e hogy a karin volt e ilyen optos cucc és azért nem tudom beleforgatni vagy teljesen véletlenül nem adja be? Vagy az adott cuccba nem adja azt be többet? Vagy a rendszer ilyen szinten nem intelligens? Köszi a válaszokat!

Elnézést eredetileg s2 csevegőjébe irtam pedig ide szerettem volna!  Kérnék szépen egy MOD-ot hofy onnan törölje! Köszönöm!
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

2012-12-18, 09:00:06 #143 Utolsó szerkesztés: 2012-12-18, 13:16:12 Szerző: [MOD]DarkNess
Villám ellenálás nem
Tűz csak sárkány sámi ellen
mert 5-5deff minda 8 cucba sokat levéd:D
azt a legyit én felvinném,és jó sok dupláért eladhtod
Beájulhat,de nem skiltől,hanem ütéstől
Növeli az ájulási esélyt
Ugyanolyan nem
8812 a max viszaállítás utáni tp :)
Halak: http://board.metin2.hu/board13-metin2-hu/board123-gyik-gyakori-k%C3%A9rd%C3%A9sek-ismertet%C5%91k/15118-horg%C3%A1szat/
Olcsóbb az áthato,drágább a crit
Elvileg az int megdobja a méreg felhőt,mivel mágia támadás.:D

2012-12-18, 09:04:27 #144 Utolsó szerkesztés: 2012-12-18, 17:48:12 Szerző: [BA]THymea
JustCrazy

Köszi a választ!

ejjj de okos vagy te xD azért inkább nem pakolok át int-re az erő-ről,ha nem haragszol meg:D

Idézetet írta: NyneZ Dátum 2012-12-18, 09:16:21
ejjj de okos vagy te xD azért inkább nem pakolok át int-re az erő-ről,ha nem haragszol meg:D

Csak egy ötlet volt ,mert ez egy elég érdekes dolog majd tesztelem ha időm engedi;)

A tűz ellenállás is hatástalan opt
beájulhat ha halazik pvp közbe [sügér]
csak a sámánnál van 8812 max tp
kínai tüzijáték: 20-30% ájulás 5percre [nemtom pontosan hány%]
lehet felvenni 2 csontot
ninjánál: az int NEM növeli egyik skill sebzését sem! [teszteltem]
(akit érdekel: 5dex = 50támadó érték ninjánál [teszteltem])
az optolás szerencse..  ;)

2012-12-18, 14:16:59 #149 Utolsó szerkesztés: 2012-12-18, 16:45:44 Szerző: [MOD]Niix

Köszi a választ!ugyérted egyszerre tudok viselni 2 db sárkántcsontot? Ha igen ezt hogyan tudnám megvalositani?

2különféle csontot tudsz viselni sárkány-tigris :DDD
egy "fajtából" nem lehet feltenni 2őt

2012-12-18, 14:44:56 #151 Utolsó szerkesztés: 2012-12-18, 16:45:53 Szerző: [MOD]Niix

Pedig eredetileg az volt a kérdés! De köszönöm a segitséged  ;D

Az újítások mikor kerülnek be ?

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Ask.fm csak arra szolgál,hogy kikérje olyan emberek véleményét,akiket a való életbe nem is ismer.Le csicskázzák,aztán meg sír a szája...

Idézetet írta: Blody Dátum 2012-12-18, 18:23:36
Az újítások mikor kerülnek be ?
holnap este,tegnapelőtt hajnalba 20:10kor.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Aki ért a photoshophoz és tud illent csinalni.: az csinaljon nekem 1et saját meghatározások alapján!ddmt-n fizetek!

2012-12-18, 22:47:57 #156 Utolsó szerkesztés: 2014-06-10, 22:37:22 Szerző: SenkiSehol
.

Idézetet írta: xXDaweedXx Dátum 2012-12-18, 21:08:01
Aki ért a photoshophoz és tud illent csinalni.: az csinaljon nekem 1et saját meghatározások alapján!ddmt-n fizetek!

???12 rögöt adok aki elkészíti az elképzelésemet!

Nem tudja valaki,hogy miért nem jó a patch?
Nem tölti be.

Probálgasdd, most nem  magával a patch.el van gond , sztem nézdd át minden helyén van.e meg stb... :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.