[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Sziasztok , azlenne a kaerdesem hogy utós gyüvüel ha át akarják adni másnak  a vezetést akkor annak 99 nek kell lennie? :)))

Huh, metin2 már rég jártam itt de feljöttem, mi értelme van játszani? Valaki költ bele reális pénzt én is akartam de nem tudtam külföldi vagyok jó is ez így.Ti meg itt egy játékon vitatkoztok aminek semmi értelme nincsen!!!Régen én is sokat játszottam de rájöttem hogy semmi értelme nincs egy játéknak, fölösleges idő, pénz(aki költ bele), a szem károsul stb...
Én is azt mondtam hogy nem hagyom abba a metin-t de rá jöttem hogy van annál fontosabb dolog az életbe: csajok, sport, zene stb...
Nem csak ülni egész nap a gép ellőt, és amikor sokat játszottam akkor a jegyeim a suliba is rosszak voltak ez a gép miatt, haza jöttem a suliból és gép bekapcsol játszottam a metin-t kb 3-4 órat de semmi értelme nem volt rá jöttem.
Ne vitatkozzatok egy játékon, van annál fontosabb dolog is (már akinek).
Helyesírásért bocs

Valaki mondja már meg hogy a nincs mit  hozzászólásban található e sértő dolog:DD..

Most,hogy a viták véget értek..van valami erősebb céh pirosban? :$

Reily
[color=red]Reily[/color]
Céhet keresek!

Én csak azt szertném kérdezni hogy kinek van eladó optolatlan vagy optol d ninjás nyakija 54az pls pm előre is köszönöm!  Tudom nem ide kellet volna irni de senki nem akar segiteni! :(

Mitől dobál ki a játék 2 percenként?

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy milett Dark-Power rel? Ő nem VIP tag volt ? Mert most ahogy néztem egy témát látom hogy kivan tiltva vagy törülve az accountja.

Nem vagyok törölve... az egy régebbi felhasználóm által nyitott téma :D

Jaaa....Bocsi,gondoltam töröltek :D

Akkor még te is itt vagy köztünk. Játszol még, vagy csak néha-néha fórum?

Sztem nemjátszik,láttam volna,vagy csak nevet váltott:D

vki majd hivja már HappyChaos céhet warra :D
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Hányszor hívjalak még ki benneteket? :DDDDD

Én se egyszer hívtalak már,de toxika eddig még csak nemleges választ adott.:D

Azt nagyon bírom, hogy amikor 1 ember csinál egy céhet, azt nem warozik, mert fél a vereségtől. Topp céhet akar és 1 hét múlva oszlatja...Ezt most nem rátok értettem Danger.

Valakinek nincs elfekvőbe egy d ninjás pajzsa?

Mi a véleményetek ezekről az ask.fm fosról? Mert engem nagyon fel..., hogy ezzel van tele fb.

Értelmetlen:D,beszélgetni amúgy is lehet..:D nemértem mit befolyásol hogy név nélkül..

Ezt most úgy mondod , mintha valami hatalmas újdonság lenne , hogy szemetekkel van teli az fb. Sajnos ez van sok a gyökér ember , akik visszatarthatatlan vágynak érzik , hogy kiírják FB-re , hogy éppen mennek sz*rni , vagy éppen kinek drukkolnak X-faktoron , vagy minden nap elengedhetetlen tevékenységnek tartják az időjárás jelentést , de van aki minden reggel kiírja FB-re , hogy "JÓ REGGELT" , még mielőtt odamenne , hogy a saját családjának köszönjön. Aztán persze a sok barom meg belájkolja ezeket meg visszaír. Szóval most olyan meglepő , hogy szemetekkel van megint teli az fb? Ez csak egy ideiglenes örűlet , ami egyre csak csökkeni fog. Mellesleg nem tudom a DDMT2 csevegőnek mi köze van ahhoz , hogy mi van FaceBookon.
Nem az a legjobb , aki azt hiszi magáról , hanem akit elismernek ;)

Lv.99
WP

Toppos surák: http://www.youtube.com/watch?v=Z5lXbcJZmfM&feature=related