[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Holnap világvége. Jó ok tudom hülyeség XD  De ha mégis lenne, és feltételezzük csak TE tudnál rólla. Mit tennél? Szólni bárkinek is felesleges baromság, mivel senki nem hinne neked! Ezen felül mit csinálnál?
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Én ugyanazt, amit életem utolsó napján... Semmi extrát :P
Minden nap úgy kell élni, mintha az lenne az utolsó nap az életedben!

Adjunk mindenkinek 10m sét az accountra....úgyis világvége..erre a fél napra had legyen egy kis pénze az embernek!

Én ingyen sé nélkül is tele vagyok :$

Inkabb aki levan bannolva oldjak fol :p ez szerintem jobb es teljesitheto :p karacsonyi ajandek :p
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

Jó lenne tudni,hogy mikor lesz világvége,szal délelőtt,vagy délután?
Nem akarok lemaradni róla :D Éjfélkor senki se felejtsen el boldog világvégét kívánni a másiknak :D

Halljátok nem tudjátok,hogy miért nem indúl el a dd?

Rá megyek,hogy Game Start,ugye már a patcher betölt,de nem indúl el.:D

Semmi hibaüzenet?
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Sziasztok!

Adott egy dupla , 5/5 optos. Irjatok már nekem egy TOP 3-as listát drágaság szerint első legyen a legértékesebb! Vegyétek figyelembe azt is mi mennyire keresett cucc ddmt-n! Köszi nagyon érdekelne a véleményetek!A lényeg ugy ird mintha 5/5 optos lenne Az én véleményem:1,D.sura fog
                                               2,D.ninja 54-es karos
                                               3,D,sámi 90-es legyi
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Az újítások mikor kerülnek be ?

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Majd 1X biztosan.. Sokan már csak csevegni járnak fel a többiekkel.
Ahhoz képest h ma világvége van,elég nyugis minden :D Lehet világbéke lesz csak rosszul értelmezték  ::)

Már ink csevegni is skype ra megyek
Map 1 ek konganak 
;)

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Idézetet írta: mofere Dátum 2012-12-21, 15:14:25
Majd 1X biztosan.. Sokan már csak csevegni járnak fel a többiekkel.
Ahhoz képest h ma világvége van,elég nyugis minden :D Lehet világbéke lesz csak rosszul értelmezték  ::)

Az meglehet,ezek a fordítások nagyon "színvonalasak".
Olyasmi mint ahogy az a drága Felföldi Iván németről magyarra a Húsvéti Galambot   húvséti nyúlra fordította!
Igen itt a kérdés nyitja ,hogy a nyúl tojik?-NEM ,galamb lett volna csak félrefordították!

Examer hát igen. Minden metinen megtalálható már ez a tánc..:)
"Ha elég kitartó vagy a célod elérésében,
Megkapsz mindent, amire vágysz"

Sztem már csak ezek miatt is kevesebb játékos van itt,mert nincs semmi ami új. Főleg h a magyar metinen bent van 1 csomó minden,itt meg semmi sem. Tuti h mindenki várja már a frissítéseket,nem ellenezné sztem senki sem.
Aztán megint lenne játékos,mert van megint vmi amit el kell érni vagy megcsinálni. Az-az 1-2 újdonság amit akarnak,amiről szó volt,nagyon feldobná ezt az egészet.

Tök jó ötletet mondott valaki játékban,ugye vannak ezek az új táncos vértek magyaron,vagy voltak ezek az olimpiai vértek is,lehetne itt is valami hasonló,de csak sé-ért,még a sé-feltöltést is meglehetne lendíteni ezekkel.
Aki meg nem tud tölteni sé-t,az is tudna szerezni,mert játékban lehet kereskedni a sé-vel.

Szerintem fölösleges, csak menne a sírás hogy  nem tölt be a patch.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Hi

Kit mit kért karacsonyra?