Milyen karit érdemes kezdeni PVP-re? ( m )

Indította onemoreshot, 2012-08-15, 17:16:35

2012-08-15, 17:16:35 Utolsó szerkesztés: 2012-10-26, 20:46:53 Szerző: [MOD]Niix
Halii.
szóval kezdenék egy új karit... a ninjámat is nem rég kezdtem de megunom mindig a karikat...xD elég jó cuccok vannak rajta. szóval azt elcserélem meglenne a cucc a karira. azzal sincs baj. kicsit szomorú vagyok hogy Choxder-t is lehagyom mint ahogy YakoTesti-t is.... csak azt nem tudom milyen kasztot kezdjek?? pvp-re szeretném.. olvastam itteni topicban hogy wp sura!!!! hát jóó de miindenhool surák vannak már.... xD
vagy még ugye vissza tudom pakolni 96-os testim de azt is hallom hogy wari az gagyi. szóval bár én itt most válaszoltam is a kérdésemre de azért meghallgatok egy-két a ddmt-ben jártasabb ember tanácsát, válaszát.
köszöönööm.

ha vannak normális cuccaid akkor minden kari kb. ugyanolyan erős.

hááát de csak kb! :)
mint ahogy még a Test harcos leírásában is volt, idézvén ATAG-ot
"Persze ha tele pakoljuk +9, bónuszos cuccokkal akkor lehet jó, de azt bármelyik karakterrel megtehetnénk és az eredmény jobb lehet végül."

Szia !
Szerintem csinalj BM Surat :) jo hogy sok a sura de eleg sok wari, sami, ninja is van xd ez ellen nincs mit tenni nincs uj karakter ezeken kivul ;D sura szerintem nagyon durva karakter nekem legalabbis bejon ;)

felírva. ;) de még várok más véleményére is. :)

Mentawari^^
full athato varazs kritt mereg+harmatok nemnagyon van ellenfele es nemis nehez kezelni sem..
nem mint wp.t ;D
Szerver:DDMT2 S3
Kaszt:Wari
Szint:95
Rang:-
Ló:-

én nemrég probáltam kia  sárkány sámit ha türelmesvagy és elég jol optolgatod szép kari tud azis lenni DE átváltotam gyogy sámira és eszméletlen jo 8 D.vel igaz odakel figyelni fejlödésnél meg ilyen dolgoknál de pvp-re nagyon király
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

Minden jó, ha jól van felcuccolva. De 32 dupla lehjobb alap 5 optal a bm és a healer akik versenyezni tudnak, ez a 2 mindenkit elmos alap esetben. De persze ez függ sokmindentől... kritelsz nemkritelsz, hasonló dolgok. De a bm és a healer a legerősebbek.
[color=purple]Karakterek:

DonVincent - Sámán Lv. 90.
DonVincent69 - Harcos Lv. 99 Lovagias.

Régi kari (már nem én vagyok!!!):
Agress0r - Ninja Lv. 99.[/color]

Kardninja a top1 class.
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

köszi mindenkinek.... :D de mivel most szinte mindenki mást mondott. xd
adtam hozzá szavazást hogy lássam ki melyikre szavaz...xD

Csinálj kard ninját, az tényleg verhetetlen. xD
[color=purple]Karakterek:

DonVincent - Sámán Lv. 90.
DonVincent69 - Harcos Lv. 99 Lovagias.

Régi kari (már nem én vagyok!!!):
Agress0r - Ninja Lv. 99.[/color]

Ha surát szeretnél kezdeni 1 jó tipp:(WP legyen)vidd fel a karid 90+ra vagy 99-esre WP-vel könnyebb fejlődni és ha már 90+os vagy akkor válts át BM-re és kész.
Karakter :Ninja
Név: aykkon

Ki szavazott a táv ninjára? :D
Az csak akkor erős ha beleállsz az ellenfél arcába :D
Távolról kevesebbet sebez a skillje.
Hát én Gyógy. vagyok és Warik nem nagyon vernek, mikor csak 2 D.Warim van Sámira :P
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Amúgy tényleg nem a a kaszttól függ hanem a cuccoktól meg az optoktól.

Láttam én már olyan erős Sárkány sámánt is hogy[...].

Viszont minden kasztnak megvan a maga előnye PL

Testi gyors de kevés a védelme
Menta kicsit lassab (Álatlában) és több a védelme

hát igen vannak elönyök és hátrányok a sámivel nehéz fejlödni de pvp-be viszont erös wari hát ezt sztem hiába mondom midnenki tudja a hátrányokat elönyöket ninjánál ugy igazábol nemvettem észre nagy hátrányt mert pvp-be is erös és éppen mobokat is leveri ha jo cuccos(TÖR NINJA) a surárol annyit hogy igaz erös és nemsokan verik el de viszont az összes sura szinte már 8D.surával rohangál tehát saját kasztod ellen nehéz erösnek lenni manapság .
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

köszi mindenkinek. :D még várok kicsit a szavazatokra és zárom az egészet.:D

Akármilyen jó...
WP sura: kiolt utána esélyed sincs
TestiHarcos: lebénít ha sok esélye van rá, és nagynehezen megöl
Menta: sok erő kell neki áthatója halálos
Gyógy sámi: a sok élet töltése miatt van esélye pvpbe
Buffer: sok a buffja de kicsit sebez a skillje
BM sura: esélye van minden ellen aki nem duplás, de wp ellen semmi esélye
Ijász ninja: távharcba szépen tud szerepelni, de lassan skillez
Tőr ninja: közepes sebzés, álcával ér vmit

Szerintem BM sura vagy testi harcos, illetve a közel ninja sem utolsó.

sztem a gyógysámik erősek ...  tp visszaálítás hasznos a pvp be meg a buff is :) és skillei sem utolsók ... csak nehéz cuccost szerezni ...
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Szerintem Testi harcos. Nem akarom elmondani az előnyöket, nyilván mindenki tudja, + elmondtátok előttem 10-en.