Milyen karit érdemes kezdeni PVP-re? ( m )

Indította onemoreshot, 2012-08-15, 17:16:35

Üdv. Normális felszereléssel bármelyik kari erős, és mind1-k kariban meglehet találni a jót. De persze, érteni is kell hozzájuk, hogy ha például: mentához vagy szokva ne válaszd a bm-t mert az telljesen az ellenkezője! :)
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

2012-11-06, 16:59:05 #21 Utolsó szerkesztés: 2012-11-06, 17:09:17 Szerző: Marilyn™
PvP-re érdemes karakter?

Ez elég sok mindentől függ szerintem. Nem csak attól, hogy hogyan forgatjuk az optolókat, de tény, hogy bármely kasztot is használod, és nem akarod megadni magad a "legerősebbnek" vélt kasztok ellen, akkor első sorban annyit tehetsz, hogy optolsz, legjobb tudásod szerint.

(mellékesen)
Tapasztalatom szerint nem csak ez számít viszont, hanem maga a szerver is, amin játszol.
Akár meglepő, akár nem, vannak szerverek, ahol a bónuszok nagysága miatt egy-egy karakter teljesen háttérbe szorul, és képtelen lesz arra, hogy más karaktareknek árthasson, akik kivált mód jól optolnak.

❥ Tökéletes példa erre a FunnyWorldMt2, WP Sura vs. Sámán páros (mint azt már említettem, a bónuszok miatt). A sura Kioltása minden esetben sebez, akármennyi deffet is teszünk be ott, a sámán támadásait kellő deffekkel viszonylag könnyű hatástalanítani. (emellett más előnyöket is élvez a WP Sura a szerveren)
Ide tartozik az Íjász Nindzsa 6. támadása is, ami ellen szintén nem lehet hatásosan deffelni, úgy hogy az ne sebezhessen, ezt az értéket csak csökkenteni tudjuk.

Ahogy így tapasztaltam, nem sok erőbefektetéssel, de a WP surával is egész jól lehet boldogulni ha PvP-ről van szó, de én hű maradok a Sámánokhoz, azon belül is a Sárkány Sámánokhoz.

Ha magasak az optok(25%+ védelmek)
sárkány sámi sok intel,méreggel.
nyomsz neki egy skilt kap tüzet,megütöd párszor mérget is kap..
Elég szépen megöli.
Tapasztalatból mondom,fwmt2őn sámim van.

Wise
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.