Kezdetek kezdete.. :)

Indította sankafi, 2012-05-11, 20:16:14

Hello :)

Ki és mikor kezdte el a Metin2-öt??
És hogy találtál rá és/vagy ki által??

Én jó pár éve szerintem 6-7.-es koromban (10.-es vagyok most) és egyik osztálytársam mutat nekem és meg néztem és hát azóta vagyok a híve :)

Tőletek is várom a történetét(ha csak gondoljátok)

:)

Én 6 éve metinezek. Én is 10.ikes vagyok :D.
Anno amikor haveromnál voltam ő mutatta meg nekem. Azután nem volt kedvem kipróbálni, de megint elmentem és ezután vettem a bátorságot és megtettem. Ennyi.

[color=purple]Hallott

Én Altair szerver indulásakor kezdtem...szóval már az is jó régen volt :D

Én akkor voltam pegazuson lvl 49es, amikor DarkPowers volt a top1 lvl 56al :)

Szerény netem

Még 2006-ban US-en, első 20 player egyike voltam  ::)
Hát azt, hogy hogy találtam rá, azt már nem tudom ._.

Barátom Ajánlotta Még 3 éve körübelül már elötte is láttam meg nézegetttem de nem igazá tetszettt és amikor mondta h jáccak vele akkor letöltötem és jötek a dolgok :)

AURIGA <3 Rukya ÖRÖKRE <
Olvasd El És Tanuld Meg .:) !!!!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,25326.0.html

Idézetet írta: DaMeX Dátum 2012-05-12, 07:50:32
Még 2006-ban US-en, első 20 player egyike voltam  ::)
Hát azt, hogy hogy találtam rá, azt már nem tudom ._.

Te is? :D

Én talán első 15-20ban lehettem benne, énis.  :D
Tyűűű.... Asszem ismerősöm javasolta. :D

3-4 éve metinezek unokatestvérem ajánlotta és kipróbáltam eleinte csak néztem,hogy ha nyomom a gombot ez mozog aztán 2 nap múlva véletlen megnyomtam az entert és elkezdtem írni ezt szó szerint: Segítsetek megnyomtam ezt a nagy izét és itt fehéren látszik amit nyomok. és megnyomtam az entert lám odajött egy gyerek mondta szó szerint: ne ijedjek meg ez természetes ez a chat.
Szóval vannak jó emlékeim,de több a rossz és egy barátom se lett igazán a metinezési időszakom alatt mert tudom kicsit fura nem engedek sok embert magamhoz közel.

Sziasztok!: )
Pontos dátummal nem tudok szolgálni, de azt tudom, hogy 42-es volt a top1 pegasuson, amikor elkezdtem. : D
Hírdetésből találtam rá, és kíváncsiságból letöltöttem, és elkezdtem...
DDMT2-re kb. indulása után 3 hónappal kezdtem el, erre úgy "találtam" rá, hogy Draco-n beszéltek róla, és megkérdeztem, h ez mi... xD Aztán rájöttem, hogy ismerősöm is játszik, és elkezdtem én is.

2008 őszén ajánlotta egy ismerősöm, így kerültem UK szerverre (akkor még csak Corum volt rajta). Aztán februárban indult a Pegasus (HU), ott folytattam...

Nézelődtem a neten játékok után és rábukkantam.Hogy mikor már nem tudom de magyaron pegán az elsők között voltam ;D

hát ő suliba informatika órán találtam rá :D és amikor haza értem meg néztem letöltöttem először azt se tudtam mit csinálok játék közbe első szerverem metin2 volt :D legnagyobb karakterem 41-es harcos utána ddmt2 aztán meg pvp szerverek :D kb. 3-4 éve metinezek.

Atag utána pedig jött a ddmt2 ugye?:D

2009 tavaszán kezdtem Altairon. DDMT2-re az első nagy reg nyitáskor jöttem 2009 decemberében.

Idézetet írta: Disco Dátum 2012-05-13, 08:27:25
2009 tavaszán kezdtem Altairon. DDMT2-re az első nagy reg nyitáskor jöttem 2009 decemberében.
Úgy érzem egy időben érkeztünk a DD-re, én is 2009 december környékén érkeztem. Emlékszem, hogy napi szinten néztem, hogy mikor van nyitva a reg. Amikor megláttam, hogy lehet regelni nagyon megörültem :D
GF Metin2-t Draco szerver indulásakor kezdtem el, 2008 év vége felé kb.
"összebékül az árnyék a fénnyel
az emlékezet nem törÅ'dik a ténnyel."

Én amikor 7.dikes vtam 2009 szeptemberében,GF-en (Altair,Jinno)haverok mondták évnyitókor hogy milyen király egy játék igy meg úgy aztán 1 évig nyomtuk is eggyüt 40-esek lehettünk amikor abbahagyták..Most tegnap újrakezdtem és már 30 vok *-*....FMS+9 Hal.Lemi +9 :DD TP-s cuccok..

én azt hiszem akkor kezdtem amikor HU-n még csak egy szerver volt és Kriszu volt a top 1-es wari x'd
Evil always finds a way...

Idézetet írta: Disco Dátum 2012-05-13, 08:27:25
Ez csodálatos én is 2009 nyarán kezdtem Altán és decemberben kezdtem DDn de magyaron sokat nem játszodtam. :D Nem tudom ,hogy emlékszik e még valaki rá de DD közben még volt Joshi és Drak szervere a NoMt2 :D.

De azóta csak lefele megy a Metin világa egyre több a sz*r szerver egyre több a tolvaj és ez már így nem érdekes :|

Én Aquilan kezdtem, kb 1 hetet toltam, aztán gó alta.. Nemtudom mikor találtam ddre de kb 3 éve.:D
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

7.-es vagyok és 4osztály év végén(amikor megkaptam a netet) megmutatta az unokatesóm a Metin2-őt és a Call of duty united offensive FPS játékot azóta CSAK azon a kettőn játszok.