Kezdetek kezdete.. :)

Indította sankafi, 2012-05-11, 20:16:14

2012-05-16, 20:52:03 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-05-16, 20:55:45 Szerző: RazorBM
Én 2008 év vége felé kezdtem a metint2-ö Pegazus szerverén. Olvasgatama neten és rá találtam.
Az első élményem, kézel ütöm a kutyákat és csodálkozok hogy meg halok. :)
DDmt2 szerverén 2010 Januárban kezdtem . Az első karim Razor néven :D
Szóval már Lassan 4 éve metinezek.
Szerver: S1
Birodalom: Chunjo

[color=green]Lv.99[/color][color=teal]Lovagias[/color] [color=yellow]3l3ktroBoy[/color]

[move][color=red]"Az élet olyan mint a paradicsom, egyre rohadtab"[/color][/move]

én még kb 2009 ben kezdtem el dracon 21 es tesri warim volt de ellopták és csináltam egy ninját 22 lett és akkor megmutatták nekem a ddmt2. Mivel nem volt reg mostohstesómnak vol csak ezért 2 toltuk azt.Mikor megyilt a reg csináltam egyet magamnak.Lett egy 85 ös testi warim.Meguntam csináltam egy ninját 92 nél hagytam ott.Go pumt2. 90 levélkéses ninja.Ott abbahagytam de mikor viszatértem mehcsinálták a pvp2 fejlõdõsre így ott toltam 113 ig.Ez volt idén télen.Azóta keresek egy jó szerót :D
Elértél valamit, de nézz hátra, Hogy honnan jöttél és ki segített neked.

2009 Altair Utána Mentem 2010 felle Mentem DDMT2 re :-D

Én Draco első playerei között voltam már nem is emlékszem mikor :) .
DDMT2-re én is 2009-ben érkeztem télen.
Csak aztán ahogy alakultak a dolgok....
És egyet értek..
Tényleg egyre-egyre sz*rabb a játék...

Hú én is még, amikor megindult a Pega kb lehetett 1 hetes, a szerver fél osztály el kezdet vele játszani. De most már csak 3-an játszunk :S  Amúgy nekem data.hu-ról szedtem ép le valamit és ott jelent, meg a kis metin icon egyből, tudtam meghatározó lesz ez nekem és leszedtem tádám :)

Wááh *_*...Milyen rég volt ez mind
4éve játszok,és csak egy szokványos délután keresgéltem a neten és akkor bukkantam rá.
Gyenge netem miatt este 8 kor készítettem Első karakteremet egy kis Ninzsát,
Draco szerveren.>zsoltesz névvel.(Lehet hogy van itt valaki aki ismer)
Utána folytattam DDMT2-vel,nekem nagy dolog volt akkor még hogy egy emberke 60-ason Kingbe álldogál.
Nagyjából ennyi.

helló:)
én kb. 4 éve találtam rá egy hirdetésbe, nagyon meg tetszett a története meg minden így elkezdtem rajta játszani:)
a legmagasabb szintű karakterem az lvl 30 :)
utána kihagytam sokat amikor uncsim meg mutatta a ddmt2 őt így most ezen játszom kb 3 éve, persze kisebb nagyobb szünetekkel:)

2009. végén kezdtem magyaron, 2 évig ott toltam, majd elkezdtem DD-zni azóta itt vagyok, (de nem sokáig)

mindedjik szervert a tesóm mutatta :)
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

2008 körül indultam Draco-n még annó 40-es szinten kiemelt OLDBOYS- tag voltam, aztán eljutottam 66-ig és kezdett unalmas lenni, aztán gondoltam átnézek erre a DDMT2-re, mert láttam hirdetéseket és végül itt ragadtam...akikkel Draco-n játszottam ősi OLDBOYS tagok hát.. nem kell bemutatnom őket:) De nem bántam meg, hogy átjöttem. Reg ide: 2009.12.29

Kiváncsiságból fel néztem DD S1 oldalára hogy mikor csináltam az accountot. 2009-10-31 10:03:55
Tök durva, ilyenkor pedig már nagyba metineztem. Még anno az USt amikor nagyon hírdették ott kezdtem, akkor találódott ki a nevem is, aztán mentem Pegasusra amikor magyarharcos még 60 körül volt (aztán lassan kapta is a bannt), és most itt vagyok. Nem semmi vissza emlékezni :)

Üdv!  ;) Én az unokatesómtól tudtam meg a játékot. Nagyon csodálkoztam  mert még ilyet sosem láttam. Azután én is megláttam a DDMT2 reklámját, hát megnéztem.. Regisztráció: 2010-01-05 21:05:24.
Barátaimnak megmutattam, hogy mi ez, és érdemes rá menni. Azután már csak én maradtam ezen a kis szerverecskén. Nagyon jó barátaim vannak. Miattuk sose hagyom abba.  :)

[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]

2008 vége vagy 2009 eleje. (metin2 us)
Osztálytársaim mind játszottak már szinte, hát én is kipróbáltam. 2010 májusában regeltem DD-re. 2011 vége fele elkezdtem szerverkészítés/fejlesztéssel foglalkozni.  Most itt vagyok, azóta .hu-t is játszottam, de 76-on abbamaradt, mert egyszerűen röhej a helyzet :D Amiért máskor 2 hónapot gyüjtöttem, azt most 1 nap alatt össsze tudom farmolni. stb
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

Én akkor kezdtem, amikor indult a Draco. DDMT-t pedig akkor, amikor elindítottad a játékot, és amint rákattintottál, ütni kellett az entert, mint a hülye, hogy betudj lépni. De még akkor sem sikerült mindig, mert kariválasztásnál nem ment tovább :) Aztán ötödszörre talán betudtál lépni :)
Azok voltak a szép idők....
81-es BM voltam, magam fejlődtem SD2-ben :D Valahogy sikerült szereznem triton +9-et, akkor még nagy szám volt még a +0 is.(akkor még 80-as volt +9-en is)
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Az egyik barátom mutatta meg a játékot, 2009-ben.
Nagyon rászoktam a játékra, visszagondolva hihetetlen érzés volt mindent megismerni a játékban.
A metin2 volt az első MMORPG amivel játszottam, ezért nem is a fejlődés volt a célom hanem a barátkozás.
Amikor elkezdtem játszani, már hetes szinten tudtam horgászni.
Aztán valamilyen oknál fogva lv30-ra állították a horgászás lehetőségét. (gondolom a fish botosok miatt).
Még mindig nem voltam elég tapasztalt a játék terén, amikor elkezdtem DDMT2-őzni.
Nem akartam elhinni, hogy +9-es alap cuccokkal kezdtem a játékot.
És a droppokat is alig hittem el, hogy ennyire másabb mint a GF.
Ma már nem metinezek, mivel felnőttem.
Van egy barátnőm, van munka helyem. Ezért rá sem érek a játékra.
Szép emlékek voltak azok.
Vissza gondolva annyira megbántam, hogy nem adtam meg a játékon belüli barátaimnak a telefon számomat, elérhetőségemet. Néha arra gondolok, hogy vajom mit csinálhatnak most? Még meg vannak, nincs probléma az egészségükkel? Vajon megismernének még? Egy játékban találkoztam velük, de még is hiányoznak..

Sziasztok.
Elég hosszú történet az én metines pályafutásom. :)
A lényeg annyi hogy 2008 Augusztusában kezdtem,még az unokaöcsém mutatta, Draco volt az első szerver amin játszottam, másfél évet lehúztam ott,aztán elkezdtem a privát szervereket járni,általában addig játszottam egy szerveren ameddig nem láttam úgy hogy már unalmas,nincs értelme folytatnom.
Bár már több éve hallottam DDMt2-ről,csak 1 hete döntöttem úgy hogy kipróbálom,szóval most itt rontom a levegőt. :)

2013-08-26, 18:22:42 #35 Utolsó szerkesztés: 2013-08-26, 18:51:57 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok.

Hát Én 2004 ben már tudtam,hogy lesz "Metin2" ugyanis a YMIR állandó játék köröm volt(nekem és 4 barátomnak).

Máskülönben 2006 novemberétől ( UK ) majd 2008 vége fele ( HU Pega) és 2010 elején (DD)

AZ a dolog Amikor ÜTNI KELLETETT AZ ENTERT,hogy belépj DD re mert mindig FULL VOLT ... ÖRÖKRE megmarad :)