[DDMT2] Opt csalók ellen

Indította ATAG, 2012-05-05, 01:39:56

Én ezt úgy hallottam hogy olyan gyorsan forgat mint ahogy te forgatnád...

Idézetet írta: IcePain Dátum 2012-05-05, 20:04:02
A leggyorsabb 200at 1perc 2mp alatt forgat le kb ;)

Véletlen TY-t nyomtam erre..

Nem igaz :)
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Idézetet írta: IcePain Dátum 2012-05-05, 20:04:02
A leggyorsabb 200at 1perc 2mp alatt forgat le kb ;)
xD én ezt írom a sebességhez: 0,000000001, és 5mp alatt elvisz egy 200as csomagot..

Szerény netem

Leggyorsabban 1mp-enként cserél 50-100-at ha jól tudom...

De ha már mindenki hackel baxxátok meg akkor adjátok ide nekem is mert ez igy már tényleg hülyeség hogy mindenkinek meg lesz minden -.-.-.-.-.-.-.-.-""""

Világháló.
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Nem most nem azért irtam mert tényleg kell hanem hogy itt olvasom a kommenteket és olyan érzés mintha csak nekem nem lenne meg..

Hülye hackerek.

Persze én tiszta játékos vagyok, semmi heackem sincs! *trollface*

Miért olyan nagy baj a switch bot? Ugyanúgy levonja a karakterről a pénzt amikor veszi a cserélőket...
Kicsit megkönnyíti a játékot és nem kell 10órát ott ülnöd és huzogatni azokat a sza rokat a cuccra.
Szerintem nem rangsorolható DMG meg ilyen hackek közé..

Ha már olyan jóó hack akkor mostmár nekem is kell pff..

ur isten.
1000-res sebességen van alapból.
igaz én nem dd-n probáltam , de azért leírom a tapasztalatom.
ha 1-re állítod , és belemegy a kivánt opt , tul forgatja.
ha 10 akkor is
100nál hát itt általában továbbforgatja , de néha nem.
1000 nél megáll.

Hát ez nem igaz feladom :D

Idézetet írta: FUNERAL Dátum 2012-05-05, 20:27:53
ur isten.
1000-res sebességen van alapból.
igaz én nem dd-n probáltam , de azért leírom a tapasztalatom.
ha 1-re állítod , és belemegy a kivánt opt , tul forgatja.
ha 10 akkor is
100nál hát itt általában továbbforgatja , de néha nem.
1000 nél megáll.

Szerintem ez a te netedtől és a szervertől függ.. Pl nekem 60megás netem van és mesteren ch4en 400 al tökéletes... Mesteren nem próbáltam mivel nem játszom rajta (mielött a nagy szakértők beoffolnak hogy mesteren nem megy,hát megsugom nekik igenis megy.. Csak tudni kő hogyke

ohh  nekem oly csodálatos swicsbonim van hogy nem forgatja túl egyszer sem :D

500 a tökéletes.

hát szerintem ide senki se fogja be linkelni.. mindenkinek meglenne akkor.. neten keresgélhetsz, 98% úgyis vagy keylogger, vagy vírus

Nem, tudom mit sírtok, érte annyi, hogy gyorsabban optol mint más.... Meg nem kell gép közelbe legyél olyan mint a Fish Bot... Ugyan úgy mindent meg kell vegyen az opthoz

Idézetet írta: DreeN Dátum 2012-05-05, 20:41:25
hát szerintem ide senki se fogja be linkelni.. mindenkinek meglenne akkor.. neten keresgélhetsz, 98% úgyis vagy keylogger, vagy vírus

DreeN mert szerinted most nincs meg mindenkinek mi?:D