[DDMT2] Opt csalók ellen

Indította ATAG, 2012-05-05, 01:39:56

ne legyen idő korlát pls :$
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

Már nem azért, de mit értek el az időkorláttal? Semmit.
Beállítod, hogy 6 mp-enként cserélje, és csókolom.
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

15+ karival lehessen optolni :)

ha beteszik optolni 15+os karit tuti megölik szabadba szóval mindig ott kéne ülni akkor is ha hekkelve optolnak.xd
nemhiszem h a legjobb ötlet csak próbálkozok :D XD

Bocs, de van 1 kis probléma mostani, Switchbot olyan lett, hogy hackshieldeset is betöri... :()

tiltani kéne ki őket eggyesével..:'D
énis tudok kb.10 embert...de nemvagyok k*csög hogy felnyomjam :'D
UI.:+15kari értelmetlen sztem... ch4,map2..
vagy piros map2... ott alapból körben van a boltos[vagyis a szélén még nemtudjákmegtámadni]
UI.:Korobence: Neked is igazad van.legujjab padmak visz mindent :'D

Ideális optolási idő beállitása:
Meg kell nézni, hogy 1 perc alatt mennyi cserét tudsz ráhúzni egy tárgyra, és azt elosztani 60-al és kijön az a szám amit be kell állítani :) Egyébként redoxx ötlete is jó :)

Sziasztok!

Ha már szint behatárolás is volt akkor legyen úgy h csak a 99 es karik tudjanak optolni/forgatni, és akik ennél kisebbek, kezdők azok szépen vásároljanak másoktól cuccot addig!
Bár ez egy ideig tartaná vissza őket ha nincs 99 es karijuk, kezdőknek nehézkes lenne de ezt is meglehet oldani csupán ész kérdése!
Viszont leszűkítené  az ip bannra jutó listássokat! (lentebb erről megemlítés!)

Nem tudom én se h mi miben fáj mennyi fejtőrést, de mivan azzal hogy ha egy npcénél lehetne forgatni?
A nélkül h megvennénk az opt forgatót, opt rakot?
Mintha ha kovácsolnánk csak nem húzzuk, és ront az esélyen, hanem egyszerűen optot rakunk, forgatunk mintha vmi virtuális boxban(dobozban) elszigetelve minden féle külső hatástól, úgy építve a cuccost!
Mint a vírusirtóknál amikor zárt térben működtet egy fájlt!
Viszont az se lenne rossz ha simán rá húzzuk az npcre az optolni kívánt  cuccost, és az cseréli automatikusan rajta az optokat mint az opt forgató!
Nem tudom mennyi fejtőrés, fájás csak gondoltam hátha adok vmihez vmi ötletet!

Bár engem nem zavar h csalnak az optokkal, az ilyenek úgy se húzzák sokáig az iganovát általában!
Meg  vmi olyasmi lenne jó h amikor elindítja az ember a klienst akkor mindig vizsgálja felül h a megfelelő fájlok legyenek és ha vmi nem szimpi akkkor írja felül! Lehet ez lenne a skliens zárás, de ennél egyszerűbb megoldás nincsen, és h késleltessük az optolás az meg pláne nem lenne jó nem h ittemshoposan!
Bucikát idézve nem mindenki sés, és nem minden sés játékos  tudja kielégíteni az egész szerver játékosainak a sok opt cserét, itt már brutális számról beszélünk csak át kell gondolni! nagyon nem mindegy merre mit lépünk annak komoly következményei van a játékélmény felé!
Bár nem tudom, nem látom most ennek az egészen a részét, de  ha vhogy észre lehet venni ki optolt csalással akkor dinamikus ip bant neki!
Pulsz kiírni fórumra, h aki ezt netán használja az számoljon ezzel, akkor kapásból abba hagynák sztem, néha ha szigorúak vagyunk az is hatást tud gyakorolni!
Neveket is kiraknám, h kik lettek ez alapján bannolva h azok haverjai , barátai ne is merjék még 1 másodpercre se használni a cuccost!

Ami itt nagyon szomorú az az h elipteversen szépen összetartanak az emberek egymással megosztva a fejleményeket, de itt mi magyaroknál nincs eféle összetartás ahogyan azt némelyik topikban olvastam ami igen hátrány!
Mennyivel jobb lenne nektek akiknek privát szerverük van, h megosztjátok egymással a tudásotokat, és mindegyikőtöknek futna tökéletesen a szerver!?(és még pénzt is mertek kérni szégyen! :/)

üdv:

igaza  vban agressornak csak szerintem ne 99 hanem 95 legyen a határ reálisabb de így is bőven elég :)
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

És a lvl 50-es ne rakjon tp-t a cuccaiba, hogy meghalljon orkoknál?
xD
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

szerintem ne kerüljön ki a piacról,ha a 6-7 opt cserélőről van szó.így is van aki 150m felett akarja adni,hát még akkor..(400-500m körül) ha meg 1-5 az is hasonló,viszont az 1 perceset támogatnám.

AGRESSOR.

Nehézkes lenne kezdőknek?
Nézz már rá a piacra... Mi mennyibe kerül.  :)
2k TP-s alap cipőket akarnak az emberekre rásózni 10-20 millába...
És akkor vegyél 2k tp, 20 d. yangos cipőt... Ami nem is alap.  :)

Ha szintkorlát lenne, elvennék a kezdők/újrakezdők erejét ezzel, és utána abba is hagynák...

Lassan kiderül, hogy nincs köztes megoldás, ami mindenkinek jó.
(Kliens levédés-Atag-nak nem jó.)

Idézetet írta: sivatagisze1 Dátum 2012-05-05, 17:02:20
szerintem ne kerüljön ki a piacról,ha a 6-7 opt cserélőről van szó.így is van aki 150m felett akarja adni,hát még akkor..(400-500m körül) ha meg 1-5 az is hasonló,viszont az 1 perceset támogatnám.
a hackel csak 5optot lehet cserélni, meg ha 7optot is lehetne, senki se olyan gazdag, hogy percekig - órákig használja a hacket. mert nem úgy működik, hogy egyből belerakja, hanem megnyitod a fegyverzetet, és a bot megveszi és forgatja is, szóval pénzbe kerül.

De lehet 7 optot is :)

hát ami nekem van azzal nem lehetett. :D mind1 akkor is senkinek sincs pénze annyi 6.-7. optolóra  ;D

Szerintem jó minden ahogy van :D tegyük fel hackelnek..ugyanúgy meg kell venned az optforgatókat...

Minden ugyanaz csak annyi hogy nem te húzod a cuccokra de attól ugyanannyi időbe kerül 1 forgatás nem?

Nem kell ezen fennakadni csak azok használják akik azt hiszik előbb szereznek jobb optokat vagy lusták húzni a cuccokra a cserélőt:D

Mivel program nélkül is megvan az agyadban hogy minimum milyen optot akarsz meg maximum milyet akarsz nem kell ahhoz 1 progi :))

Javitsatok ki ha nincs igazam:D

Eraman csináljak videót róla, hogy mennyivel megkönnyíti ? xd

Idézetet írta: DreeN Dátum 2012-05-05, 18:11:51
Eraman csináljak videót róla, hogy mennyivel megkönnyíti ? xd

Elég ha leirod :D

Arra egyébként én is kiváncsi vagyok, hogy ez hogy működik mert mostanában hallottam csak erről is.

Addig forgatja híper sebességgel a bónuszt, amíg bele nem rakja amit akar... Kb 1mp alatt 20at forgat.

Szerény netem

A leggyorsabb 200at 1perc 2mp alatt forgat le kb ;)