[DDMT2] Opt csalók ellen

Indította ATAG, 2012-05-05, 01:39:56

Egyáltalán nem vírusos..:D

Most mond azt, h nem jogosan "sírnak" amiatt, h "ti" hackeltek. Nagyon jó lehet nem mondom, h elmész a boltba amire hazaérsz már van egy top1 fegyód... És te azért mit tettél? 2 kattintás. Más bezzeg heteket ül 1 tárgyon hogy bele mennyen... És igen heteket(nem 1-2...).

Egyébként én nem tartom annyira jónak sem a piacosat sem az optolás növelését... Tényleg elég unalmas egy tárgyat optolni nem hogy még arra is várni, hogy mikor tudod beletolni a következő cserét...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

ügyesek vagytok ez is egy szét offolt téma..:)
Én nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér.

De nem értem, mert szerintem akkor érdemes használni ha 200-as packba van optoló, de (ha jól tudom) dd-n egyesével lehet venni, úgy meg nem sokkal egyszerűsíti le az optolást...

megnyitod a fegyverzetet és a magától megveszi és forgassa is.

csak mindig megnyitva kell lennie a fegyverzetnek, ennyi..

Idézetet írta: iLLusion Dátum 2012-05-05, 20:54:57

Nem itt csak kiderült hogy hányan használják cseles ez az Atag bácsi :D

DD-n nem használom, de egy 3betűs szerveren igen.

2012-05-05, 21:02:07 #107 Utolsó szerkesztés: 2012-05-05, 21:03:46 Szerző: Eraman
Idézetet írta: DreeN Dátum 2012-05-05, 20:59:42
DD-n nem használom, de egy 3betűs szerveren igen.
M 2 M? :D ha az akkor nem lehet mert alapból a röviditése a nevének :D

Igy kell kiirni xD na ki a király?

2012-05-05, 21:16:51 #108 Utolsó szerkesztés: 2012-05-05, 21:18:44 Szerző: adosremus
ATAG a király, nem te  :D
Amúgy tényleg szénné offoltátok  :'(
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Én nem Atagot offoltam hanem a többieket akiknek megvan ez az izéé :D

Amúgy, ATAG a fején táncolhat, közbe nyom 100 fekvőt nem sok mindent tud csinálni. Csináltak hozzá hack shield ddl-t. Max annyit amit SG használ amit a szerverbe raknak hack shieldet!

Bocs az offért de..
Figyeljetek már ide !
ATAG Azt írta hogy írjatok ötleteket !
Nem azt írta hogy Offolgassátok szét a topicot ..
Kb ennek a topicnak 70% Off..
Amugy szereintem ne legyen semmilyen 1 perces optolgatás.Ezek ellen nem lehet semmit se tenni..Hiába bannolják ki ugyis visszajönnek..

Idézetet írta: pppatresz Dátum 2012-05-05, 21:57:20
Bocs az offért de..
Figyeljetek már ide !
ATAG Azt írta hogy írjatok ötleteket !
Nem azt írta hogy Offolgassátok szét a topicot ..
Kb ennek a topicnak 70% Off..
Amugy szereintem ne legyen semmilyen 1 perces optolgatás.Ezek ellen nem lehet semmit se tenni..Hiába bannolják ki ugyis visszajönnek..

Főleg, hogy nyitva van a regisztráció. (Ami végül is egész jó, mert több a player :P ).

Mellesleg végigolvastam a Topic-ot (igen, az egészet) és az a véleményem, amit előttem sokan leírtak és amennyit én most olvastam. 1perc túl sok idő, mivel így is sokat kell optolni, hogy egyáltalán belerakjon egy értelmes (nem top1 meg GM opt meg ilyenek) optot, nem hogy még arra várni, hogy mikor rakhatjuk bele a következő optot. Viszont, ha valóban úgy működik, hogy elveszi a yangot és úgy optol, akkor szerintem tök fölösleges ellene bármit is csinálni. Jó persze, nem volna hülyeség, mert így legalább mindenki ténylegesen megszenvedne a cuccai optolásáért, de legalább nem olyan hack ami ingyen belerakja egyből. Ugyan úgy várni kell vele nem? Ugyan úgy időbe telik belerakni, csak pl 1mp alatt 200-at rak bele. Amúgy ATAG-ot nem értem, hogy miért nem akarja levédetni a szervert. Mi lenne a rossz benne?

2012-05-05, 22:18:05 #113 Utolsó szerkesztés: 2012-05-05, 22:21:19 Szerző: TheOneAndOnly
Idézetet írta: Eraman Dátum 2012-05-05, 20:58:06
Idézetet írta: iLLusion Dátum 2012-05-05, 20:54:57

Nem itt csak kiderült hogy hányan használják cseles ez az Atag bácsi :D

Az igen, hogy most ezt írtad nekem is megfordult az a fejemben, hogy ATAG-nak csak az volt a célja, hogy itt fórum alapján lefüleljen ezzel pár embert, és nem is akar evvel kezdeni semmit se :D Bár az utolsó gondolatomban nem vagyok teljesen biztos, de ha ezt akarta elérni akkor sikerült neki :)

Egyébként ha én lennék itt a SA akkor jól átelemezgetném a hozzászólásokat, mert azért voltak itt okos gondolatok is.

Lehet, hogy már elhangzott vagy valami, de nincs se időm se kedvem végigolvasni a témát.
Javaslatom, jól levédett indító, valamilyen kevésbé bontható csomagolóval(Enigma, Themida(???)).
Áthelyezett LZO-k, Pong, FourCC, kliens védelem (nem gyengén), átírt parancs a tárgy tárgyra helyezésére(de ehhez indító védelem is kell).
Nagyjából ennyi...

Ja és gyakori figyelem, a fegyverzet kereskedők körül, azaz aki percekig ott áll, ráírni és ha nem válaszol automatice bann ^,^, majd megtanulják, hogy ami tilos az TILOS! :)
Ebben benne van az ha 'véletlenül' otthagyta a karaktert --> Pech új szabály: Tilos a fegyv. kereskedőnél szobrozni xD ez elég hülyeségnek tűnik, de hatásos is lehet(addig amíg nincs 200-as pack-ban a cserélő)

Szavazatom, bár nem játszom: 10Perces forgatási lehetőség
Mivel legegyszerűbb, lehet sokaknak sok gondot okoz, benne van a pakliban a játékos csökkenés is, de hát ha a fentiek nem megoldhatóak, akkor nincs más megoldás..

Lehet oktatni, de amikor már lehetőségem volna megnézni már megeshet, hogy a topic már nem lesz meg ;) szóval ennyi lenne részemről.

Phá,
P3NG3R

2012-05-05, 22:39:53 #115 Utolsó szerkesztés: 2012-05-05, 22:41:28 Szerző: TheOneAndOnly
Kedves P3NG3R

Magában a javaslatod jó. Itt a metin szerver oldali levédésekhez nem igen konyitok, de a szavaid súlyából azt vettem ki, hogy ezek a megoldások segítségével vissza lehetne szorítani a hackereket, de ATAG nem szeretné levédeni a szervert sem.

Önmagában az sem rossz ötlet, amit utána mondtál csak az picit potya. De azt nem lehet véletlen vissza nézni valamilyen logból, hogy milyen gyakran forgatott 1 tárgyat? Mert, ha valaki gyanúsan, törvényszerűtlen, valóságtalan sebességgel forgat annak adni automatice bant :) Aki gyanús azt általában kivizsgálják, vagy akár lehet szúrópróba szerűen is.

2012-05-05, 23:13:43 #116 Utolsó szerkesztés: 2012-05-05, 23:17:19 Szerző: ATAG
A dolgok jelenlegi állása szerint védett lesz az indító, a pack fájlok viszont továbbra is bonthatóak maradnak.

Hm. Ennek a hírnek szerintem mindenki örül, hogy kapunk egy kis anti-csalás védelmet :)

Egyébként a DDMt2-vel kapcsolatban lenne pár egyszerűbb tippem, hova tudnám leirni a költeményem? PM-eket megszoktad nézni? Ha szeretnék küldeni 1 emailt akkor a  [email protected]? email címre neked címezve küldjek 1 levelet?

Egyébként meg lehetne azt is csinálni, hogy automatikus bant add a szerver annak, aki mondjuk 3 percig ugyan annyi mpként forgatta az optot.
Metin2.hu-n is úgy van, hogy a rendszer automatikusan kibannol, ha ugyan annyi MPként húzod ki a halakat..(fishbot)

Szerény netem

Hiába az indító védelem, mert az újabb hack generáció a kernelre épül, ami ellen, ha levéded a klienst tönkre teheted a hacker gépét (ez lenne a legcélszerűbb megoldás, nem? csak nem tehetjük meg) optolók forgatását ne 10percre, hanem szimplán 5mp-re csökkenteni, így az optbotok is lassúak, az embert nem akadályozza, és ha valahonnan lelehetne kérni, hogy ezzel hányszor forgattak 1500forgatás után (mondjon valaki 1 playert, aki 1x-re ennyit forgatott) ledobja

Mondjuk jó persze meglehet védeni az indítót is 1-2 hack típustól, de a kernlet használók ellen elég nehéz