[DDMT2] Opt csalók ellen

Indította ATAG, 2012-05-05, 01:39:56

Sziasztok!

Én sem fogom elolvasni a témát, de lenne egy elég egyszerű ötletem a problémára, amit egy jó barátommal találtunk ki. (DosE)

Arról lenne szó, hogy az optolókat egyszerűen nyitni lehessen egy adott tárgyból, mondjuk pénztárca(nálunk az 5. optolót lehet onnan nyitni), ezt a pénztárcát betenni mondjuk 100k-ban és tádá a hack innentől nem fog érni semmit. A kinyitása gyors és egyszerű.

Üdv,
Opti

bercyyy ennek semmi értelme mert meg veszek 2 leltárnyit kinyitom és megy a optolás (közbe nyitogatni is tudom) -.-"

2012-05-06, 07:53:56 #122 Utolsó szerkesztés: 2012-05-06, 08:12:35 Szerző: AwniaDark
Idézetet írta: korobence Dátum 2012-05-05, 20:43:34
Nem, tudom mit sírtok, érte annyi, hogy gyorsabban optol mint más.... Meg nem kell gép közelbe legyél olyan mint a Fish Bot... Ugyan úgy mindent meg kell vegyen az opthoz

Hátőőja..
Csak tudod, szabályzatban benne van, hogy minden egyes érzékelt mozgás ÉLŐ EMBERTŐL KELL hogy származzon.  :o
Tudom, nehéz felfogni a szabályzatot úgy, hogy el se olvastátok.  :)

Tíbór
Most komolyan úgy ismersz te engem? :D
Csak emlékszem rá, mert volt ebből egyszer csetepaté, és megjegyeztem.
Dehogy olvastam el...xD

Ohh ne mond, hogy te elolvastad ? xD

Idézetet írta: mackosajt Dátum 2012-05-06, 07:22:15
bercyyy ennek semmi értelme mert meg veszek 2 leltárnyit kinyitom és megy a optolás (közbe nyitogatni is tudom) -.-"

Már miért ne lenne értelme? Nem 200 pack-ra gondoltam, hanem egyesével... :)

http://www.youtube.com/watch?v=1uJCeRxgvVg&feature=player_embedded

Pick up... Tesztelve dd-n és gf-en is mükszik ;)
Sok sok hack működik még..+ újakat is készítenek a drága jó németek...Védelmet ellenük sajnos nem tudok..

ON: Optcsalók ellen sokat nem lehet tenni...

Idézetet írta: mackosajt Dátum 2012-05-06, 07:22:15
Már miért ne lenne? Egyszer úgy is belefáradnak az opt csalók a nyitogatásba.. Amúgy ne 200-as packra gondolj hanem 1-esével. ;)

2012-05-06, 12:32:31 #127 Utolsó szerkesztés: 2012-05-06, 12:34:03 Szerző: md12
Tetris:
előbb utobb playerek is belefáradnak aztán otthagyják a szerót és egyszer csak lekapcsolják a szervert mert nem éri meg majd üzemeltetni :)
Név:      WrongWay     Rougrey
Lvl:        99                  99
Kaszt:    TÅ'r Ninja        Menta Wari

Idézetet írta: AwniaDark Dátum 2012-05-06, 07:53:56
Idézetet írta: korobence Dátum 2012-05-05, 20:43:34
Nem, tudom mit sírtok, érte annyi, hogy gyorsabban optol mint más.... Meg nem kell gép közelbe legyél olyan mint a Fish Bot... Ugyan úgy mindent meg kell vegyen az opthoz

Hátőőja..
Csak tudod, szabályzatban benne van, hogy minden egyes érzékelt mozgás ÉLŐ EMBERTŐL KELL hogy származzon.  :o
Tudom, nehéz felfogni a szabályzatot úgy, hogy el se olvastátok.  :)

Awina, de jó hack bannoljuk és a fishbot azt is ugyan úgy kéne......

Oy

A kliens bonthatóságáról..
Ha bontható marad a kliens, megmarad a csalás csekély esélye, hiszen ott van RealFreak 1.1-es python scriptje, ami egy kis ésszel és utánaolvasással üzembe helyezhető egy kezdő számára is :) .

2012-05-06, 19:32:38 #130 Utolsó szerkesztés: 2012-05-06, 19:34:42 Szerző: MaxSkil
Van 1 elképzelésem.

Késziteni 1 alternatív Klienset.
Amely mint régen volt az Us és a Kinai Kilens ekel lehetett kövezni míg a másikal nem.
Itt annyilenne a kül h a védetlen Kliensbe tenni  azt h: Bizonyos időközönként lehesen Optolni , vagy csak bizonyos mennyiségű exp-el lehesen optolni mint ahogyan kk-kat olvasni.
Míg a másik Kliens Tejesen Lelenne védve.
Vagy ha  Másik Kiiens felesleges,akkor mindenképp nem az időkorlátra,hanem az exp használatra szavazok.

Amennyiben egyszerű lenne: Szinthez kötni a optoláshoz szükséges exp mennyiségét.
(pl 99 szintü karinak 110%al több exp kell 1 optcseéhez mint 1 80asnak. ezcsak kitalált példa><)
Így aki használja a Hecket nem tudná folyamatosan otthagyni a kariját.

(Gyengébbek kedvéért: Csak akkor lehesen optolni ha van exped, Mint pl kk olvasásnál,nincs exp nincs Olvasás).
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-05-06, 19:32:38
Van 1 elképzelésem.

Amely mint régen volt az Us és a Kinai Kilens ekel lehetett kövezni míg a másikal nem.
Itt annyilenne a kül h a védetlen Kliensbe tenni  azt h: Bizonyos időközönként lehesen Optolni , vagy csak bizonyos mennyiségű exp-el lehesen optolni mint ahogyan kk-kat olvasni.
Vagy ha  Másik Kiiens felesleges,akkor mindenképp nem az időkorlátra,hanem az exp használatra szavazok.

Amennyiben egyszerű lenne: Szinthez kötni a optoláshoz szükséges exp mennyiségét.
(pl 99 szintü karinak 110%al több exp kell 1 optcseéhez mint 1 80asnak. ezcsak kitalált példa><)

(Gyengébbek kedvéért: Csak akkor lehesen optolni ha van exped, Mint pl kk olvasásnál,nincs exp nincs Olvasás).

És a 99esnek honnan lenne expje? Majd mindenki csinálni fog egy optolós karit?

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-05-06, 19:32:38
Van 1 elképzelésem.

Hát úgy őszintén ez baszott nagy baromság.

Persze az><
Mondj valami tippet.
Arólszól a fórum....

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-05-06, 20:04:19
Persze az><
Mondj valami tippet.
Arólszól a fórum....
Arrólhát!
Én személy szerint a kliens levédést javasolnám...
De mivel ezt nem lehet, meg nem is nagyon menne...
Ezért inkább kialakítanék a weben egy ilyen 3ds inventorit és ott lehetne optolni.
Persze ekkor nem lehetne online lenni a játékban és az optcserék árát is levenné a pénzedből.
Igaz ez még nagyobb baromság és szerintem meg se lehetne valósítani de... : D

Ugyebár><
Az amit írsz majdhogynem megint sé-s megoldás lenne.

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-05-06, 20:09:45
Ugyebár><
Az amit írsz majdhogynem megint sé-s megoldás lenne.
Az vicces volna :)
Szerintem ezt is úgy kéne megvenni mint az a Levi gyűrűt.
200-300m.

És ottlenék hogy mivan a kezdőkel aki most jöttek?
Ezzel lezárnád az újak előtt a lehetőséget><.

Az expes dolog azért lenne jó,mert így nemlene elég beálítani fegyverzet elé a karit és autómatára rakni.
Nemszüne meg a Heck-használata, de nehezebb lenne a dolguk.
ATAG a klienset lezárni 100%h nemfoglya.
Anélkül pedig levédeni nemlehet.

Úgy kéne megcsinálni, hogy csak a pack-ot lehessen követni és bontani vagy indító ami átnézi a ddmt2hu mappa tartalmát és átszűri a fileokat.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Idézetet írta: adosremus Dátum 2012-05-06, 21:20:31
Úgy kéne megcsinálni, hogy csak a pack-ot lehessen követni és bontani vagy indító ami átnézi a ddmt2hu mappa tartalmát és átszűri a fileokat.
Vagy talán mint az Ipu cabalba a ddmt2 kliensébe belerakni egy erős vírusirtót szerintem ami ki írtaná a metin2 hack jeit mivel ezek mind vírusosak kivéve amelyik nem kb 1-2
Szerintem ez lenne jó ötlet csak nem avast! kéne belerakni pl egy comodo-t vagy nem tudom [MOD]TySoN tuti mondana egy szép vírusírtót vagy esetleg youtube languy99 leghatásosabb tesztek az ő munkái között vannak.
Szerintem ez egy "Lendület a célhoz"