Programozási nyelvek ( m )

Indította safranek, 2012-04-12, 21:09:19

2012-06-13, 18:05:42 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-09-12, 18:05:28 Szerző: Nortex
Profi HTML / PHP
Kezdő LUA
Kezdő PYTHON
Haladó C++

C++;
És persze linuxhoz használt szakmai parancskodos programozás..(linuxtól függő)
G++;
és szintjük: Gyakornok...,haladó.....

Profi HTML,PHP,CSS,JAVASCRIPT
Halado C++,Visual Basic,FoxPro,Pascal

Kezdő : C#
Szerver:DDMT2
Név:KicsiBMas      KicsiMas
Kaszt: Sura           Warri
Lv:96                     98
Céh: Kiraj              Kiraj

2013-11-07, 19:22:22 #24 Utolsó szerkesztés: 2014-06-30, 22:34:57 Szerző: MarkedOne
-

2013-11-07, 19:47:36 #25 Utolsó szerkesztés: 2014-04-24, 17:54:38 Szerző: NeXu$
Alap:C++
Közép:Pytnon,C#,VB

Szerintem FreePascal-lal kéne kezdeni mindenkinek.
http://digitus.itk.ppke.hu/~flugi/       - nagyon hasznos.Egyetemi anyag.

http://www.codeblocks.org/downloads/26
Szintén hasznos kis program.

Lua kezdő.
Python = kezdő
Java = kezdő
Php = haladó :D

Kezdő .NET, C++,C#
Haladó LUA
Haladó HTML
Kezdő Python
Taelon Development Group ~ » TDG « ~ Alapító

Profi - PHP, HTML, CSS, Javascript, Pawno
Haladó - Lua, Python, C++, C#
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

Középszintű :PHP,HTML,VisualBasic

Illetve mostanság Pascallal próbálkozom,s ,,SzíShárp"-sem jelent akadályt ,mert tudom használni ,illetve szinte meglenne az alap/közép viszont nem nagyon használtam eddig.

Basic, Dos közép szinten :D a legtöbbetek nem is ismeri őket... :D Még nem is éltetek, mikor ezeket használtuk :D

Üdv!

Közép : C#
Kezdő: HTML,PHP
Szerver:DDMT2
Név:KicsiBMas      KicsiMas
Kaszt: Sura           Warri
Lv:96                     98
Céh: Kiraj              Kiraj

Haladó PHP,HTML,Pyton
Kezdö FreePascal

Ennek a temanak nem sok ertelme van, mert siman lehet kamuzni itt. Nezve a hozzaszolasokat, akik itt C nyelveket ismer, de a szerver osszeomlik vagy a kliens akkor jonnak a segitseg temak...

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2014-04-24, 20:38:07
Ennek a temanak nem sok ertelme van, mert siman lehet kamuzni itt. Nezve a hozzaszolasokat, akik itt C nyelveket ismer, de a szerver osszeomlik vagy a kliens akkor jonnak a segitseg temak...
Nem hiszem, hogy sok köze lenne a kettőnek egymáshoz, de egyébként igazad van. Inkább a szint felmérésével vannak egyébként a bajok. Van, aki egy bizonyos szintet profinak tart, míg más ugyanazt kezdőnek. Aki egyetemen szerez egy programtervezői diplomát, még az sem nevezheti magát profinak, csak további évtizedek gyakorlatával. Én pl. talán C++-hoz értek a legjobban, érettségiszinten állok belőle, és így még kezdőnek is alig érzem magam, pedig annál lentebbi fokok aligha vannak. És szerintem vannak itt olyanok, akik szintén nem tudnak sokkal többet, de legalább haladónak tartják magukat.

A sok HTML és CSS "programozó" elkeseredésére közlöm veletek, hogy az nem programozási nyelv, hanem leíró illetve a CSS stílusleíró nyelv. :D ( Az SQL pedig lekérdezőnyelv - ezt csak annak a bátor embernek jegyeztem meg zárójelben aki megemlítette. :D )

De, hogy ne legyen off, a webprogramozás front-end és back-end része is profi szinten megy. Emellett a C nyelv minden vállfajával elboldogulok. Ehhez jön némi LUA ismeret.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2014-04-24, 20:38:07

Jól mondod ,én is látok ott aki azt mondja,hogy kezdő C# ,JAVA,PASCAL,PHP,VB.NET stb...

kezdő nem azt jelenti,hogy egyszer belenézel aztán már tudod az egészet és kezdőnek hívod magad.
Kezdő az aki már lassan fél éve tanulja annak az adott programozásnak a nyelvét és már azért írni is tud valamit segítség nélkül...
Attól,hogy belenéztem mondjuk egy questbe,attól még nem hívom magam quest írónak .
Vagy akár ha feltöröd valakinek a jelszavát aminek a jelszava 123,vagy asd123 attól még nem hacker.

2014-05-02, 14:05:01 #39 Utolsó szerkesztés: 2014-05-02, 14:12:00 Szerző: Ezion
Idézetet írta: ZEK
Kezdő az aki már lassan fél éve tanulja annak az adott programozásnak a nyelvét és már azért írni is tud valamit segítség nélkül...
Ezzel a mondattal nem értenék egyet teljesen mindegy mióta tanulja az adott nyelvet a tapasztalat gyakorlat tudás teszi a a kezdőt profivá....

a többieknek aki felsoroltak 3-4... nyelvet:
"hello world" szintű programot én is tudok írni elég sok nyelven mégse ismerem őket :)

hogy ne legyen off:
lua kezdő
python ismerkedő szinten
c++ köszönő viszonyban