Programozási nyelvek ( m )

Indította safranek, 2012-04-12, 21:09:19

2016-08-26, 00:31:02 #60 Utolsó szerkesztés: 2016-08-26, 00:32:48 Szerző: Adrian
Idéz
A munkát illetően nem irigyellek, ilyen helyen én sem szívesen dolgoznék. De szerintem egyszerűen csak rossz helyen dolgoztál, főleg a programozók előtt nyitott minden kapu, mert még most is nagy hiány van belőlük. Én majd valamilyen kötetlen munkaidős helyen szeretnék dolgozni. :D

Szerencsére csak 7 hétről volt szó, így nem volt annyira gáz a dolog. :D  Viszont rájöttem arra,hogy ez nem nekem való és ezt meg is köszönhetem nekik, hiszen rávilágítottak egy problémára amit most feltudtam fedni magamban.

IdézA hozzáértés/tehetség mellett szerintem az is nagyon fontos, hogy ki mikor kezdte,

Hát igen, barátom apukája okosan csinálta e téren, srácot Excel programokkal kezdte el tanítgatni 5.-es korában, aztán 1-2 évig csak Excel,majd jöttek a nehezebb feladatok.
Most meg már ne is beszéljünk róla inkább :D

Idézmeg akkor még fel sem merült bennem, hogy programozó szeretnék lenni, szóval elég nagy lemaradással indultam a többiekhez képest.

Munkatársam pont az nap diplomázott amikor ott voltam és elmondta,hogy például HTML/CSS/PHP soha nem is vették mint programozók, néha 1-1 C aztán ennyi :D Mondta,hogy az egyetem nem sokat rúgott rajta(Pécsi)
Meglepően tapasztaltam,hogy tudtam neki én segíteni és valami újat mutatni.

Nagyon jó dolog már az,hogy középiskolában elkezdik tanítani a programozást, az új kerettanterv szerint(amibe pont belecsöppentem én is ), mert a régiben még csak utolsó évben tanították.
Viszont ami még szar az az,hogy 13 éves gyereket döntés elé hozni,hogy mi legyen ha felnő?

Ahogy szoftverfejlesztőre mentem, de rájöttem,hogy pénzügyön akarok tovább menni, már is 4 évem levesbe ment mert velünk párhuzamoson meg ott a közgáz.

#BUMP - Ne haljanak ki az olyan témák, amik még érdekelnek is. :(

• C#
  • VB.NET
  • PHP
  • Python

• #EgyLimbósKatsa

• Áchiment unvalibále

• Idézetet írta: Heaven™ Dátum 2016-11-06, 11:41:42

• C#
  • VB.NET
  • PHP
  • Python

• #BUMP

Csak fejezzem be már végre az infó szakot, aztán örökre ott hagyom!  ;D ;D ;D

Idézetet írta: Adrian Dátum 2016-11-09, 23:14:23
    Idézetet írta: Heaven™ Dátum 2016-11-06, 11:41:42

• C#
  • VB.NET
  • PHP
  • Python

• #BUMP

Csak fejezzem be már végre az infó szakot, aztán örökre ott hagyom!  ;D ;D ;D

Oszt végülis akkor mi leszel? 8) Kutat fúrsz vagy van valami elképzelésed a továbbiakról? Mesééélj, unatkozok ;D

Én, mint hamarosan végzős informatikus, kicsit máshogy látom a dolgokat. Mi minden programozási nyelvet átveszünk/vettünk, pascal-tól a html-en kersztűl a c++, java stb át, és hát az órán tanultak édeskedvesek ahhoz, hogy te akár egy középszinten ismerj egy programozási nyelvet, vagyunk 2-en az osztályban akik jók vagyunk egy-egy témában, egyik osztálytársam c++, én html-ben, és ennyi a maradék 20 fő kb semmihez nemért, csak ül órán és bambul. Ha a programozás nem érdekel, akkor nem is fogod megtanulni sohasem, de ha érdekel és elkezded otthol leülsz, beseggelsz pár dolgot és gyakorlod, akkor eléggé jó tudsz benne lenni. Mi is megtanultuk pl a c++-hoz az algoritmusokat, megszámlálás kiválogatást, a ciklusokat, de mégse tudok vele mit kezdeni sokszor.
    Az én statom: -Megtudom nyitni a code blocks-ot(C++).
    -Haladó PHP,HTML.
    -Alap SQL.