Milyen telefonod van.? És milyen az Operációs Rendszere.?

Indította KinderCsoki., 2012-01-25, 19:58:06

Pacsi^^.

Telefon: Samsung Galaxy Mini
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

blackberrymnek annyi(elloptákxdd)
ezért új teló(i love voda<3)

Samsung Galaxy Y
2.3.5 Android Gingerbread
jókis telefon :D
bemutató : http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_y_fiatalsag_bolondsag/bevezeto_tartozekok.html

Jó kis telefonokat írtatok le.. Ami nekem nemjön be az a Galaxy Y. Nem tudom miért, de valahogy nemtetszik a felépítése.

Én a Galaxy Mini-vel vagyok így.
Mindent tud elismerem nagyon jó telefon de valahogy olyan irritáló az alakja.
ON:
Én egy Sony Ericcson W595 tulajdonosa vagyok lassan már 4 éve.
Közben volt más telefonom de ellopták és nem akartam újat venni.
Tökéletes telefon és amire büszke vagyok: Nem az átlagos sötét kék és fekete vagy Piros és szürke színű hanem egy zöldes-szürkés színű.
Mindenki ámult, bámult mikor meglátta és kérdezték hogy én festettem át ?  :D
De szerintem lassan cserélni fogok.

Idézetet írta: KinderCsoki. Dátum 2012-02-05, 15:49:53
Jó kis telefonokat írtatok le.. Ami nekem nemjön be az a Galaxy Y. Nem tudom miért, de valahogy nemtetszik a felépítése.
Nekem az Xperia x10 mini pro, mini nem jön be.:) Előző telefonom mini pro volt de nekem nagyon nem jön be... Meg k***va idegesítő, hogy akkora mint a kis ujjam. Ilyet, hogy adhatnak ki?! ááá...

Igen, egy kicsit gömbölyű, de funkciójait nézve tökéletes, mindent tud ami kell nekem (=

2012-02-05, 18:01:47 #67 Utolsó szerkesztés: 2012-02-05, 18:06:43 Szerző: Sasori
Én egy Samsung Omnia 7 tulajdonos vagyok. Ez a teló Windows Phone. Nekem megfelel. Kb annyit tud mint egy Androidos teló..
Bemutató:http://mobilarena.hu/teszt/samsung_omnia_7_kostolo_az_uj_konyhabol/bevezeto.html

DDMT2.S1
Név:Areintheblas
Kaszt:WP Suri:$
LvL:95(egyenlÅ're elég)
Biri:kék

Projecz X : Felért egy tavaszi szünettel :DD

D.surákat veszek!

Idézetet írta: Blista Dátum 2012-02-05, 16:44:25
Nekem az Xperia x10 mini pro, mini nem jön be.:) Előző telefonom mini pro volt de nekem nagyon nem jön be... Meg k***va idegesítő, hogy akkora mint a kis ujjam. Ilyet, hogy adhatnak ki?! ááá...
Kedves Blista.!
Nekem az osszes eddig kiadott Xperia termek tetszik. Kiveve az X8.. Az valahogy nemtalalta el a vilagomat.. Az Xperia X10 mini pro es a mini.. Hat.. Az tenyleg apro. De nekem is van olyan ismerosom, akinek nagyon apro az ujja. Nekik kivalo telefon. Szoval az X8-on kivul az Xperia csaladdal semmi bajom.!:)

2012-02-14, 12:29:15 #69 Utolsó szerkesztés: 2012-02-14, 12:30:56 Szerző: adi0013
Sziasztok mint már írtam Samsung Galaxy Mini-m van
De nekem az x10, vagy az xperia ray tetszik nektek ezekkel milyen tapasztalataitok vanak? jó telefonok?

Kindercsoki én Tibi vok yarunk?
[color=yellow]Princceeuj[/color]

Az X10 kicsi?xDDDD
Adná :D
Amúgy én a Neot vagy a Rayt ajánlom.

2db Telefonom van:

1. Sony Ericson Xperia X10 mini
- Android

2.  Iphone 4s - 16GB , Fekete színben.
- Alap op rendszer van , De ha fel JAILBREAKELEM akkor lehet rajta android is.

Idézetet írta: adi0013 Dátum 2012-02-14, 12:29:15
Sziasztok mint már írtam Samsung Galaxy Mini-m van
De nekem az x10, vagy az xperia ray tetszik nektek ezekkel milyen tapasztalataitok vanak? jó telefonok?

Kindercsoki én Tibi vok yarunk?
Kedves adi0013.!
Az x10-ről csak annyit, hogy azon valami őskövület android fut. Bár, nekem a felhasználói felülete tetszik. De nem ajánlom neked ezt a készüléket. Az Ray-ről az a tapasztalatom, hogy nagyon jó kis telefon. Árpilis végén vagy Május végén megkapja az 'Ice Cream Sandwich'-et, ami a 4.0-ás andoridot. Ez egy nagy előrelépés. 10 percet volt a kezemben, és nem bírtam megakasztani. Szerintem az x10-et egyből meglehetne.. Úgyhogy én a Ray-t ajánlom.!:)

UI.: Az utolsó mondatodat sajnos nem értem.!

2012-02-15, 19:00:42 #74 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 12:41:51 Szerző: [TMOD]Aegist
Egyik osztálytársamnak is ilyen van.. Ahogy észrevettem ez LED háttérmegvilágosítással van felszerelve, ami nagy előrelépés.!

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Köszi szépen akkor szerintem a kövi telóm ray lesz ;) :)

Az utolsó mondatom ne vedd figyelembe mert most néztem profilod és látom h fiu vagy :D
Csak régen láttam simán vagy dd-n 1 kindercsoki nevű lányt és azt hittem ő vagy :D
[color=yellow]Princceeuj[/color]

2012-02-17, 19:20:22 #76 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 12:42:05 Szerző: [TMOD]Aegist
Semmibaj. Régen is összetévesztettek. Sajnos nyár óta nem dd-zek.
És ha a Ray mellett döntesz, akkor jólteszed.!:)

~[TMOD]Aegist

Nokia Lumia 800.
Most kaptam..Nagyon jó telefon  ;D ;D
Szerver:DDMT2 S1
Kaszt: sura
LvL: LvL99
Név:Bambi4ever
Biri: kék
Ló:21
BarátnÅ':-
Skillek:6P
Céh:AdmirableLab

Szerver:DDMT2 S1
Kaszt: wari
LvL: LvL95
Név:DEVILBOYKA
Biri: kék
Ló:1 es:)
BarátnÅ':-
Skillek:5P
Céh:AdmirableLab
sajátcéh
sajátcéh

2012-02-17, 19:31:24 #78 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 12:42:27 Szerző: [TMOD]Aegist
Windows Phone.?:)) Valami észrevételt letudnál róla írni részletesebben.? Majd ha olyan helyen leszek, majd kipróbálom énis.

~[TMOD]Aegist