Milyen telefonod van.? És milyen az Operációs Rendszere.?

Indította KinderCsoki., 2012-01-25, 19:58:06

Idézetet írta: Sandel Dátum 2012-01-26, 19:34:56
Jelenleg egy LG GS290 Cookie Fresh telefonom van, LG szoftverrel, de volt már rajta egyedi (Android hasonmás, IPhone hasonmás).

A jövőhéten kapom az új telefonomat a nagy kedvencemet: ZTE Blade
Árban/teljesítményben sok Androidos telefont odaver. (Xperia-k közül sok elbújhat mellette.)
Android 2.2.1 a gyári, de most 2.3.7-es lesz rajta új ROM-mal.

Nagy TFT kapacitív kijelző/érintőképernyő (sajnos AmoLED verzióban nincs magyarországon :/), 3 gomb kap rajta helyet, 512 MB RAM, 600 Mhz-es processzor (igaz én felhúzom 800-ra).

Egyszerű, gyors, olcsó! 22.000 Ft-ért veszem GSM-ből függetlenül 1 év garival.

Van Telefon és Iphone... Igen, de van olyan telefon ami Iphone-al egy szinten van Android op rendszer ellenére. (Technikailag, nem szolgáltatásügyileg). Élő példa: HTC Desire--> Iphone 3-at veri, a 4-et nem mivel lassan 2 és fél éves a Desire. Ugyanolyan technikai tulajdonságokkal bír, kivéve, hogy nincs 8GB belső memóriája (csak 512), az akksija kicsit gyengébb. Az ára viszont 70.000-90.000 között mozog (ami egy Iphone-ról nem nagyon mondható el).
Nem ócsároltam az Androidot. Én pl. Android rajongó vagyok, és nekem ez az operációs rendszer az első, és nem az Apple. Nézzük az én telómat, az Xperia Mini-t. Nézegettem, és még az iPhone 4S közelében jár a tudása, annak ellenére, hogy Andorid vagy Apple. Imádom ezt az op. rendszert, és semmi bajom vele.:)

2012-01-26, 20:12:28 #41 Utolsó szerkesztés: 2012-05-28, 21:37:36 Szerző: [MOD]Wallace
Hy all.
Nekem egy Nokia x6-om van, eddig ez a legjobb telefon amit valaha láttam..
Elég sok mindent tud, a legjobb benne hogy 16 gb memóriája van, így elég sok minden ráfér..  :D

Információk a telefonról: [Katt ide]
A legjobb az egészben, hogy 2 hetet volt használva, utána 20 ezerért megkaptam a bátyámtól mert ő kinézett egy másikat magának. (pedig elég drágán vette..)
De a lényeg hogy teljesen újan, és hiba/karc stb.. mentesen megtudtam szerezni.

Alcatel OT-990(Telenor Onetouch) android 2.2
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

Én egy LG Optimus X2 boldog tulajdonosa vagyok ,amit nem itthon vettem.
Bemutatás:
http://andro-id.info/2011/04/09/teszt-lg-optimus-2x-p990/
Op. rendszer: Android
A telefonommal meg vagyok elégedve ,mindet tud ,ami kell nekem.
Iphone-t  soha sem akartam ,mert könnyen törik.7 ismerősömnek van ,ebből 5nek meg van megrepedve "kicsit" a képernyője  ;D

Idézetet írta: [MOD]Ereon Dátum 2012-01-26, 20:55:19
Én egy LG Optimus X2 boldog tulajdonosa vagyok ,amit nem itthon vettem.
Bemutatás:
http://andro-id.info/2011/04/09/teszt-lg-optimus-2x-p990/
Op. rendszer: Android
A telefonommal meg vagyok elégedve ,mindet tud ,ami kell nekem.
Iphone-t  soha sem akartam ,mert könnyen törik.7 ismerősömnek van ,ebből 5nek meg van megrepedve "kicsit" a képernyője  ;D

Az jó kis telefon.! Nekem egyik ismerősömnek van(iPhone), és egyszer mentünk bulizni, aztán elővette. Mondtam neki, adja már ide, had nézegessem.. Had ismerkedjek a készülékkel. Erre kérdem tőle, mi az a karcolás a képernyőn..? Azt mondta, hogy éppen játszott, és leejtett a kezéből a földre.. Nekem eddig két Sony Ericssonom volt, és kiváló teljesítményt nyújt. Megvagyok vele elégedve, és ennél is fogok maradni.:)

Sziasztok.
Nekem telefonálásra van nokia 5200  videó: http://www.youtube.com/watch?v=j1wyC2y257c
Úgy gondolom egy telefon nem játszásra hanem beszélgetésre van jelen esetben is telefonálok.
Majd lefogom cserélni mihelyt lesz igényem rá ha ez majd kipurcan akkor lecserélem nem a hobbim a telenor tól telefont vásárolni.
Inkább gépem turbózom felfele.

Blackberry Torch
Neto valamilyen blackberry os van rajta.
a blackberry market vagy mi a fhaszom magyarországon nem működik, az az egyetlen hibája.
de egyébként nagyon rajos telefon, kamerája tökéletes, procija erős, aksija sokáig bírja.
annyi, hogy market helyett getjar-ról töltöm le a cuccokat. :D
guglizzatok rá, nagyon faja teló. :D
ya és a témanyitónak: pont után nincs se felkiáltó, se kérdőjel.

2012-01-27, 17:53:50 #47 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 12:38:46 Szerző: [TMOD]Aegist
BlackBerry érdekes telefon.. Nem fűzök hozzá se negatívumot se pozitívumot.
Az írásomról..: Ez egy olyan írásmód, amit a haveroktól megszoktam.

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Nokia C6-01
Symbian^3 op.rendszer
8 megapixel-es kamera
Szerintem jó kis telefon ;D
[color=green]Lvl 99[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]M3nta[/color]

Sziasztok.
Nekem SE x8-am van 2.1-s OP. Tökéletes játékra fbre úgy, hogy nem laggol nekem ;)
Csak az aksi ami gáz....

Most jelenleg :
Sonny Ericcson XPERIA X10 mini pro

vasárnap kapok még 1 telefont ami :
Nokia N97 ;)

Nekem iPhone 3GS 8GB:(
Op: iOS 5.0.1
Jailbreakelve..

2012-01-28, 12:08:28 #53 Utolsó szerkesztés: 2012-01-28, 12:19:43 Szerző: Quatar
Sonny Ericcson xperia X10 MINI PRO meg van egy Nokia C7

megvettem életem első érintő képernyős telefonját.

iphone 4s 32gb

op rendszer: ios 5.0.1

Szervusztok.
Samsung Galaxy Gio 3.2 android.
Meg vagyok vele elégedve de ki kell ismernek mert sok dolog elég fifikás.
Üdvözletem.

Hali.
Nekem SonnyEriccson Xperia 8am van, és GingerDX ópreációs rendszer fut rajta.

Szerény netem

Sziasztok. (:
ZTE Skate. ; - )
Android 2.3.5

Ui.: Miért van mindenkinek xperia-ja.?! Szerintem nem olyan jó telefonok, főleg úgy, hogy majdnem mindenkinek az van. ; - )
[color=blue]Lv 73 Jó NoZoo[color=blue]

Sziasztok!
Az én telefonom:
Iphone 4S 32 GB (fekete)
Op. Rendszer:iOS 5.0.1
8 MP kamera
több infó:apple.com

Sziasztok nekem Samsung GT-S5230 am van :D
Nem a legjobb telo de nekem megfelel .
ha már itt tartunk nem tud valaki erre a telora játékot vagy témát?
Szerver:DDMT2 S1
Név:LostLikeMe
Kaszt:Gyogy sámi
Szint:90