Milyen telefonod van.? És milyen az Operációs Rendszere.?

Indította KinderCsoki., 2012-01-25, 19:58:06

Idézetet írta: MagicBoss Dátum 2016-06-18, 16:59:07
Mint valami börtön, de komolyan.
Tegyük fel hogy ez az állítás igaz. Te jobban szeretnéd ha a telefonod nyitott könyv lenne mindenki számára?
Sokkal jobb hogy egy börtön az iOS.

Idézetet írta: Gabo Dátum 2016-06-20, 19:25:07
Idézetet írta: MagicBoss Dátum 2016-06-18, 16:59:07
Mint valami börtön, de komolyan.
Tegyük fel hogy ez az állítás igaz. Te jobban szeretnéd ha a telefonod nyitott könyv lenne mindenki számára?
Sokkal jobb hogy egy börtön az iOS.

Engem nem érdekel, hogy ki kutakodik utánam, ugyanis nem nagyon van mit, nem készítek selfie-ket, nem tárolok személyes dolgokat rajta, szóval szopás van azoknak, akik kutakodni akarnak utánam.
FB az van rajta, egy olyan profillal amin egy ismerősöm sincs, csak az oldalakat nézegetem vele.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Apple-ről csak annyit,hogy aki tudja az FBI-os ügyet,hogy fél évig nem adták ki az adatokat az FBI-nak sem a robbantó terroristáról mert fontos nekik az adatvédelem bármilyen szempontból,akkor már inkább egy Apple ha megtehetem egy kicsit jobb adatvédelemmel hiszen az FBI így se tudta feltörni csak egy külsődleges 3. féllel tudta,de a hibát már javították :DD
Szóval igen ha megengedheted magadnak akkor vegyél te is azt,nekem tökéletes.:D
Androidon legalább a neten 15 exploitot találsz és simán találnak rólad 900 megannyi adatot.
Bár azt sem mondom,hogy már felesleges a telefontól aggódnod hiszen a facebookon,emailodon mindenhol letudnak már nyomozni és szinte már azt is megtudni hány cm a sodrófaod:D
DE hidd el 7.000.000.000 emberből,nem pont téged fognak lehallgatni :) maximum adatgyűjtés.

Felesleges vitázni, hogy melyik a jobb.
Intel vs AMD, AMD vs nVidia, Xbox vs PS, kinek mi a jobb.
Max akkor váltok majd iPhone-ra, ha piszkálás nélkül azt rakok rá meg törlök róla amit akarok. Meg ha tovább bírja az akksija mint az A5 2016-nak.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

2016-06-22, 12:37:04 #264 Utolsó szerkesztés: 2016-06-22, 16:57:54 Szerző: ZEK
Idézetet írta: MagicBoss Dátum 2016-06-22, 11:28:24
Felesleges vitázni, hogy melyik a jobb.
Intel vs AMD, AMD vs nVidia, Xbox vs PS, kinek mi a jobb.
Max akkor váltok majd iPhone-ra, ha piszkálás nélkül azt rakok rá meg törlök róla amit akarok. Meg ha tovább bírja az akksija mint az A5 2016-nak.

Kitől hallottad ezt a
Idéz"ha piszkálás nélkül azt rakok rá meg törlök róla amit akarok. "

Minden amit ráraksz le is törölheted :D

A régebbi nokiák OP rendszere a Symbian . ;D
Jó kis OP amúgy, szerettem. :'(

Idézetet írta: Step Dátum 2016-12-01, 01:59:05
A régebbi nokiák OP rendszere a Symbian . ;D
Jó kis OP amúgy, szerettem. :'(

Akkor az, köszönöm a felvilágosítást :P Telefonálni lehet vele és amit imádok az okos hulladékok után, hogy NEM FAGY LE Egyébként nem olyan gyorsan és könnyen, mint egy okos telefonnal, de ha van mobilnet még netezni is lehet vele   ::)