Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

IdézSziasztok.:D Valaki esetleg tudna segiteni hogy mit lehet csinalni a gepemel? Folyamatosan ujra indul amikor eler a windowsig ott kb 5mp.et tolt es ujra indul se csokkentett modba se sehogy nem indul el. Az lenne a kerdes hogy mit lehet vele csinalni? Vagyha meghalt a geprol a dolgaimatvegyaltalan lelehet szedni vagy teljesen elveszett?

Vagy teszteld egy másik gépen a winchesteredet ha van rá lehetőséged, mert 1 szektor hiba sincs kizárva!

2015-01-04, 01:33:10 #281 Utolsó szerkesztés: 2015-01-04, 01:35:41 Szerző: IceCream
Idézetet írta: Powa Dátum 2015-01-03, 17:59:55
Sziasztok.:D Valaki esetleg tudna segiteni hogy mit lehet csinalni a gepemel? Folyamatosan ujra indul amikor eler a windowsig ott kb 5mp.et tolt es ujra indul se csokkentett modba se sehogy nem indul el. Az lenne a kerdes hogy mit lehet vele csinalni? Vagyha meghalt a geprol a dolgaimatvegyaltalan lelehet szedni vagy teljesen elveszett?

Winchester csere, nekem is ez volt.

Az adatok menthetők.

+Egy jó tipp (ha netán veled ez történt) : Nem tesz jót a gépnek, ha hátul kinyomkodják.

Sziasztok! Nem tudtam hova kéne fordulni ezzel a problémával.
Nem tudom találkoztatok-e már olyan hibával, hogy akármelyik metin is cd-t kérjen az elindításhoz :D
Én először csak ki nevettem mikor meg láttam. Majd ki próbáltam több szervert le töltöttem és végeredményben ugyan az. Gondoltam utána keresek a dolognak. Gyakori kérdéseken olyat olvastam hogy mással is elő fordult ugyan ez a probléma. Ott valaki olyasmit írt hogy ez attól lehet, hogy miközben letöltöd a klienst valami külső meghajtó vagy esetleg cd-dvd van épp a gépre csatlakoztatva. Állítólag ez bolondítja meg a játékot. Jobban bele gondolva nekem is pont volt egy cd-m amit épp akkor tettem a gépbe mikor töltöttem a klienst éppen. Ott azt javasolták az illetőnek hogy próbálja újra leszedni a klienst úgy hogy nincs semmiféle külső forrás a géphez csatlakoztatva.
Meg tettem én is, de nekem semmi eredményt nem hozott a dolog.

Ha van valakinek valami ötlete kérem segítsen. Remélem nem kell ez miatt újra húzni a gépemet.

Kicsit régi a témában való aktualitás, de azért hozzászólok.

kzk8740

Ezt egy kis rakoncátlan vírus okozza. Szóval dobjál fel egy jófajta vírusírtót, és valahogy próbáld kitakarítani a regisztrációs adatbázist (ha értesz hozzá).
Ha semmi sem segít, akkor újratelepítés.