Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám, hogy amikor elindítom a játékot ezt adja ki: (Nem mindig, van amikor teljesen normálisan fut)

Sorry, Your systems does not support 3D graphics,
please check your hardwer and systems configeration
then try again.

Mi lehet a baj?

UI.: BmLoSsAnTos: próbáld meg kisebb felbontásba rakni.

video kártyád felvan telepitve?

Valami video kartyás problem;

Fel van, de van amikor meg normálisan fut, előtte is jópárszor kiadta.

néha nekem is irja de utánna elindul...

Sziasztok

Most csak egy játékról írok, ezt tudtam bővebben leírni, am a metin2-nél is ez van, nemcsak cabalnál, az összes online játékomnál ez van, tegnap délelőtt még minden működött, de miután deélután fel akartam lépni, nem indult el a játék, egyik online játék sem akar működni a gépemen, most leírom mi történik cabalnál, de ugyanez történik a többinél is, ilyen még velem sosem történt
Lenne egy problémám, de az elég nagy
Szóval kezdem is:
Egyetlen online játék sem indul el , már próbálkoztam a gép újraindításával, a játékok törlésével, újra telepítésével, de semmi
Cabalnál ez történik:
Ilyenkor amikor akarom indítani, az történik, hogy bejön a launcher, rányomok a play now-ra, végigtöltődik az xtrap de utána nem indul el a játék( az xtrap működik), de a játék nem akar elindulni, vki segítsen, FONTOS lenne, metin2-nél rányomok a start-ra töltődik a gép egy kicsit, de nem nyitja meg a játékot, nem jön be az ablak, ugyanaz mint cabalnál, a válaszokat előre is Köszönöm, és bocsánat hogy cabalt is ideírtam, de ez a probléma mindegyik online játéknál fent áll
Előre is Köszönöm

Sziasztok
Ömm hát lenne nekem is egy nagy problémám amit nem tudok megoldani. Arról lenne szó, hogy elindítom a ddmt2-t és bejön a patch ablak és kijön egy ablak ami azt írja, hogy "A letöltési kérelem nem nyitható meg (URL/patch/metin2torrent.newconfig.xml errorcode 2) A távoli konfiguráció nem nyitható meg." Ezt nekem még nem írta ki soha pedig már jó sok ideje játszok vele. Windows 7 em van ha ez számít. A megoldásokat várom,   és előre is köszönöm!  :)

tipp:

-próbáld meg rendszergazdaként indítani
-nézd meg hogy az elérési mappák nevei ékezet nélküliek-e

Sziasztok:D Nekem kicsit nem a játékrol szolo problémám van hanem aza gond hogy nemtudom azt megcsinálni hogy,pl tőlteni akkarok valamit direktbe és a C-meghajtora menti... és ott megvan telve a lemez.. és hogy lehet azt megcsinálni hogy ne a C-re hanem a D-meghajtora mentse amit akarok tőlteni... mert ha pl Torrentel tőltenék ottmár tudom helyezni hogy hová mentse... itt ha nincs torrent akkor alapbol C-re menti:S
Amibe nem halsz bele az megerÅ'sít
Lv:99
Kaszt:Wari
Név:Titok....:D

Ha Böngészőn töltesz le, ajánlom a Chrome-ot mert azzal könnyű beállítani, tehát ha Chrome-od van kövesd az utasításokat.
Fönt az URL csík mellett látsz 3 csíkot vízszintesen, oda menny rá!
Majd keresd meg a Beállítások fület, kattints rá, kiad egy pár beállítást, de keresd meg a legalján azt, hogy: Speciális beállítások megjelenítése.
Itt meg fogod találni azt, hogy Letöltés: ott tudod szabályozni, hova töltsön.
Remélem segítettem! :)
Ha igen egy +-al ajándékozz :P

Firefoxal is könyü átt álitani :)

enyibe telik Firefox---> Beálitások --> ott van h Letötések és átt álitod a D meg halytodra és már is oda fogja menteni a dolgokat !

Jah igen jogos! :)
Ne használok firefox-ot, csak van néhány olyan beállítás amelyet nehéz megtalálni, azért nemszeretem a fox-ot de akkor úgy nézem a Letöltés az egyszerűen megtalálható :D

Hát igen :) :) :) nagyon nem ördöngös dolog :)

Kőszőnőm srácok:D mindenki segitett:)
Amibe nem halsz bele az megerÅ'sít
Lv:99
Kaszt:Wari
Név:Titok....:D

Sziasztok! Az lenne a problemam h megnyitom metin-t, a proci használat jelzi h 100% pörög a proci.. És ettöl beszaggat a jatek nem lehet jatszani igy... aki esetleg ebben tudna segiteni megköszönnem....

Beszedtél valamit. Próbáld meg vírusírtóval leszedetni, ha nem sikerül, akkor sztem a leggyorsabb és legtisztább megoldás, ha újrarakod a géped.

Vettem egy HP ProBook 4540s laptopot, de a wifit sehogy sem találom rajta..
Wifi szóro van, de itt a laptop jobbsarkában semmi nincs ami wifivel lenne kapcsolatos..
Hogyan találom meg? van egy gomb is, de ha azt nyomom meg semmi nem történik ...

2013-12-26, 18:49:33 #276 Utolsó szerkesztés: 2013-12-26, 18:55:30 Szerző: NeXu$
NewLewooo

Support van, volt, és lesz is.Ne tessék sajnálni őket, adjunk neki munkát.
De ha nincsen kedved zargatni őket:

http://h30434.www3.hp.com/t5/Wireless-Internet-Home-Networking/help-please-my-hp-probook-4540s-wifi-not-working/td-p/1837847
(Angol nyelvtudás elővétel, Google fordító, bár nemhiszem hogy Google értene a nyelveden)

Én egy magyar embertől kérném a segítséget, aki el is tudja magyarázni az én nyelvemen, hogy mit is csináljak. Azt az oldalt már átolvastam, megprobáltam úgy megcsinálni ahogy leírja, de nem jött össze..

Sziasztok.:D Valaki esetleg tudna segiteni hogy mit lehet csinalni a gepemel? Folyamatosan ujra indul amikor eler a windowsig ott kb 5mp.et tolt es ujra indul se csokkentett modba se sehogy nem indul el. Az lenne a kerdes hogy mit lehet vele csinalni? Vagyha meghalt a geprol a dolgaimatvegyaltalan lelehet szedni vagy teljesen elveszett?

2015-01-03, 18:59:53 #279 Utolsó szerkesztés: 2015-01-03, 19:01:36 Szerző: Anonimiti
Bios behozható? Mert, ha igen nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva az, hogy ha elér egy bizonyos hőfokot újrainduljon vagy leálljon. Ha nem, akkor áramtalanítsd a gépet, vedd ki a Bios elemet várj egy picit rakd vissza és resetelődik.

Vagy, amikor előhozza a választási listát, ahol a csökkentett mód is van, menj rá hogy Automatikus rendszer újraindítás letiltása rendszerhiba esetén vagy valami ilyesmi szöveg.

*megosztott fiók, ketten használjuk