Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

2011-12-07, 11:21:37 #80 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:39:20 Szerző: [MOD]Bluebell
Valahogy nem csodálom, hogy nemtalálsz, mert tudtommal SP2-től van.  De pontosítást kérnék.  Először próbáld meg azt, hogy SP2-t teszed fel, és arra rá az SP3-at.
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Raptor ezért tettem fel azt a néhány kérdést :D mindegy

Amúgy van sp1 és sp1a is.

XP-ben viszont annyira nem vagyok otthon, sosem kedveltem :) más ötletem lenne a hibára...képi téma...stb.

http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyesírás_szabályai

2011-12-07, 11:39:27 #82 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:39:44 Szerző: [MOD]Bluebell

Kössz az infót, surci!

Kép téma? Ha a megjelenési dolgokra (pl Vistamizer) gondolsz,szerintem nem... nekem alap XP-nél (2-es/3-as) szervízcsomaggal,mindenféle extra képi téma nélkül csinálta/csinálja. De,ez persze egy a sok közül.  Lehet hülyeség ugyan,de én a .netFramework (keretrendszer) "elavultságára" is gondoltam... bár nekem 4.0-ás,és mégis izél.
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Köszi a segítségeket :D Végre sikerült megoldanom !!!
Karmákat Minuszba Kérem Köszi!

DDMT2- S3 Lv0
Kaszt-BM sura
Rang-Lovagias
Ló-21

Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy a DDMT2-őnél számít, hogy mondjuk 512 vagy 1GB-t ramod van? Jobb lesz a játék a több ramtól?

Szerintem jobb...

Szia :)

Igen jobb lesz! Mivel az 512mb ram az a minimális gépigény az 1gb ram meg az ajánlott! Szall ha meg van az 1gb ram akk nincs oly mennyiségbe lagg stb stb.....

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy Windows XP van a gépemen és belépek a metinbe játszok kikapcsolom és utána vissza akarok lépni és behozza a kékhalált. De van olyan amikor nem csak ekkor jön elő. Most akarom majd újratenni a gépet és hogy mit tegyek rá hogy ne legyen ez a probléma.
Ha ez segít valamit itt van a hibaüzenet: STOP: 0x000000F4 (0x00000003, 0x86D7DDA0, 0x86D7DF14, 0x80604450)
Előre is köszi a segítséget.

Sziasztok!
Nekem az a bajom, hogy mikor megnyitom a 2. ddmt2-t ( mikor az első már fut) akkor a gép újra indul..
Mi lehet a baj, a probléma forrása?
A választ előre is köszi!

Esetleg a Géped adatait le tudnád írni?

Processzor
RAM
Táp

Valószínüleg a processzorod melegedik túl. :)

Mindenképpen átfogom nézni a gépet, köszi a segítséget!

Őhm processzorod adatait le tudnád írni mert akkor kapásból megmondnám h mi lehet a baj .(:

CPU: 775 SOCKET INTEL CELERON 2.8GHZ

Service pack 3 fent van?

Őhm, Service Pack 2

Rakd fel Service pack 3-at és nem fog újra indulni!