Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Levág a szerverrről amikor tenném a karira a statpontokat. megoldás? :D

indítoma ddmt2 2.01 klienset ujraindul a gépem mit csináljak?:O virusírtó nem jelez..

Idézetet írta: Takyang Dátum 2011-11-20, 14:16:27
indítoma ddmt2 2.01 klienset ujraindul a gépem mit csináljak?:O virusírtó nem jelez..
Telepitsed ujra..

és ha akor sem jó??

Idézetet írta: Takyang Dátum 2011-11-20, 14:37:51
és ha akor sem jó??
Akkor majd valamit kitalálunk..Am rá mész inditora és kikapcsol a gép?

Hali!
Gondolom Windows xp-t használsz... ott szokott ilyen hiba fellépni.
Frissítsd a szervízcsomagot sp3-ra.

és azt hogy is kéne?:)

guglizz rá arra, hogy windows xp service pack 3
töltsd le.

No azt mondjátok meg nekem, hogy ez miért lehet:

Belépek a játékba (DDMT2), kiválasztom, hogy Szerver 2. (De az most lényegtelen, hogy melyik szerver)
Beírom az adatokat.
Bejönnek a karakterek, de mielőtt rákattinthatnék bármelyikre is a képernyő elfeketedik.

A játékból kilépni nem lehet. A monitort hiába kapcsolgatom ki/be semmi reakció. Ki is húztam a monitor kábelét és vissza dugtam akkor sem történt semmi.
Egy hozzáértő barátom azt mondta, hogy a VGA-mal lehet a gond. Kivettük, megtisztítottuk, visszaraktuk és akkor 5 percig ment a játék, tudtam is játszani, de utána ugyanez történt. Azt is mondta, hogy lehet, hogy a VGA hűtőjével van a probléma, de erre még nem jöttünk rá.

Azt szeretném kérdezni, hogy minden esetben vegyek új videókártyát?

(Mielőtt azt mondanátok, hogy telepítsem újra a játékot tudjátok, hogy vagy 100x megtettem, de ugyanaz. A gépet is újra rakattam, de semmi változás:\)

2011-11-24, 16:23:03 #69 Utolsó szerkesztés: 2011-11-24, 19:40:59 Szerző: [MOD]Niix
Üdv!:)
Az lenne a problémám hogy mostanság ha letöltök egy privát szervert telepítem elindítom elkezdenék játszani és a billentyűzettel se mozogni se semmit nem tudok csinálni csak az egért érzékeli.. COMPAQ laptopom van. Valaki pls segítsen:(

Összevontam!
~Niix

Idézetet írta: vidra87 Dátum 2011-11-24, 16:23:03
Üdv!:)
Az lenne a problémám hogy mostanság ha letöltök egy privát szervert telepítem elindítom elkezdenék játszani és a billentyűzettel se mozogni se semmit nem tudok csinálni csak az egért érzékeli.. COMPAQ laptopom van. Valaki pls segítsen:(

Gondolom Avastod van és mikor elindítod úgy indítod,hogy Megynyitás zárt környezetben(ajánlott) katt a végén a nyilra és válaszd ki,hogy megnyitás normál módon. ENNYI

Idézetet írta: Takyang Dátum 2011-11-20, 14:16:27

Ha windows XP-d van, telepítsd fel a Service Pack 3-at.
Letöltöd, telepíted, újraindítod a gépet, és már kész is.

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack-3--magyar--CV13.html

sziasztok.nekem az lenne a problémám hmgy játszom a ddmt2-ön és van mikor 5percenként kilép a kliensből és behoz valami ?????? igen vagy nem lehetöséggel!na ez mi lehet vagy mitől van?köszi a válaszokat.

Sziasztok! ebben valaki tudna nekem segíteni? mikor telepíteném a service pack 3-at a számítógépemre (most volt újratelepítve, és nincs rajta ez meg az....)
És ezt a hibaüzenetet kapom: A telepítő azt észlelte, hogy a rendszerre telepített szervizcsomag verziószáma kisebb, mint a javításhoz szükséges szervizcsomag verziószáma.

Legalább  a Service Pack 1 szervizcsomagra van szükség.

Valaki segítsen mert nem tudok telepíteni/nem találok service pack 1-es szervizcsomagot!!
Karmákat Minuszba Kérem Köszi!

DDMT2- S3 Lv0
Kaszt-BM sura
Rang-Lovagias
Ló-21

Ilyen kínai jeles ablak jön elő?

Ablakban vagy teljes képernyőn játszol?
Milyen a windows -od?
http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyesírás_szabályai

2011-12-07, 10:54:59 #76 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:38:18 Szerző: [MOD]Bluebell

Feltételezem,kérdőjeleket dob ki, igen illetve nem lehetőségekkel. Nekem is volt már ilyen, sp3-at ráhuztam XP-re,és nemvolt vele baj!

Ares
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

2011-12-07, 11:10:36 #77 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:38:45 Szerző: [MOD]Bluebell
igen!pár napja telepitettem a gépet(sp3 van)és még mindig csinálja!akk csak nem az a baj!köszi

2011-12-07, 11:12:49 #78 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:38:58 Szerző: [MOD]Bluebell

Hm... akkor viszont nemtudom,bár nekem nem a ddmt kliens,hanem Sura6002 kliense csinálja ezt,és én sem jöttem még rá,hogy sp3-n kívül mi lehet a baja
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

2011-12-07, 11:20:09 #79 Utolsó szerkesztés: 2011-12-07, 11:29:39 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok! gondoltam ebben a témában hamarabb választ kapok a problémámra: ebben valaki tudna nekem segíteni? mikor telepíteném a service pack 3-at a számítógépemre (most volt újratelepítve, és nincs rajta ez meg az....)
És ezt a hibaüzenetet kapom: A telepítő azt észlelte, hogy a rendszerre telepített szervizcsomag verziószáma kisebb, mint a javításhoz szükséges szervizcsomag verziószáma.

Legalább  a Service Pack 1 szervizcsomagra van szükség.

Valaki segítsen mert nem tudok telepíteni/nem találok service pack 1-es szervizcsomagot!!

Összevontam!
~Niix
Karmákat Minuszba Kérem Köszi!

DDMT2- S3 Lv0
Kaszt-BM sura
Rang-Lovagias
Ló-21