Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Nem hiszem, hogy azzal van baj, mert ezelőtt ilyet nem csinált..
Mikor felraktam az sp2-t akkor még ment 2 ddmt2..
De aztán felraktam valamit ami miatt nem ezt csinálja..
De nem tudom mi lehet az..

Én felraktam service pack 3-at azóta 4 dd-t is megtudok nyitni.

Az elött 1-nél is újra indult!

Ha a második kliens elindításakor indul újra, akkor vagy telepíts SP3-at és .net keretrendszert, vagy használd az autopatchert a torrentes helyett (.net annak is kell). Megtalálod a letöltések között.

Ezt még ATAG írta nekem.
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

Igen, tényleg az volt a baj, felraktam SP3-at és semmi gond!
Köszönöm!

2011-12-26, 20:15:13 #104 Utolsó szerkesztés: 2011-12-26, 21:05:59 Szerző: [MOD]Niix
Üdv Mindenkinek!
Üdvözlöm a [MOD]-okat is legyenek szivesek nem kitörölni ezt a topicot hanem irjanak a megoládomra!

Kezdem is: Olyan problémám lenne hogy letöltöttem az ujj klienset (DDMT2)
            és nemtudom használni a bilentyüzetet !?
            ez a baj másoknál is van nem csak nállam tegnap irtam chat ben és vagy 40 en rámirtak ezzel a problémával!
            Kérek mindenkit hogy ha tud erre megoldást hogy miért is van ez akk legyen szives leírni
            Mert eléggé dűhítő ez az egész!

Köszönök mindent!

Összevontam!
~Niix

Ha avast vírusírtód van.
Köszönet érte TBMesternek :

A következőképpen tudod beállítani az Avastot:

1. Bal gombbal ráklikkelsz lent az óra mellet az Avast ikonjára, mire megnyílik a beállítás panel.

2. A bal oldali füleken kiválasztod a "KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEM" fület.

3. Közvetlenül alatta lesz egy "Automatikus zárt környezet" fül. arra rámész.

4. megnyomod a jobb oldalon megjelenő "Beállítások" gombot.

5. Kiválasztod a menüből az "Automatikus zárt környezet" menüpontot.

6. Kiveszed a pipát az "Automatikus zárt környezet engedélyezése" felirat előtti négyzetből.

7. Alul megnyomod az "OK" gombot, és bezárod az Avast paneljét, majd elindítod a Metint.

Remélem, sikerül, viszonylag szájbarágósan igyekeztem leírni.

Üdv: Semael                        

Megcsináltam dé még mindig ugyan az a problémám!

Ezt nem értem hogy konkrétan mi is ez és Avast vírusítom van megcsináltam ahogy leirtad és semmi ugyan
olyan mint volt! :S

Azért köszönöm!:)

Pedig nekem jó volt, mikor ezt megcsintad, relogolni kell a metint és mennie kéne :D mert nekem megy....

Hát igen mennie kellene de nekem mégsem megy:S
és olyan dühítő hogy konkrétan megszeretném nézni a karimat és hogy mik is változtak de így nem tudok csak egérrel!:S
Remélem valaki segít rajtam!:)

De ha sehogyse tudod, akkor szerintem töröld az avastot és rakj NOD32 -őt vagy mást ami nem blokkolja a játékot!..
De szerintem a NOD32 alkalmas a játékra :D

Hát megprobálom úgy megnézem hogy akk müködik-e!:

2011-12-26, 20:53:20 #111 Utolsó szerkesztés: 2011-12-26, 21:05:27 Szerző: [MOD]Niix
Semael                        

Hát ahogy mondtad az volt a hiba Avast letöröltem és egyből jólett!
Köszönöm szépen a segítségedet még1x

by:Avitamin

2011-12-27, 21:30:55 #112 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:41:01 Szerző: [MOD]Bluebell
Az lenne a problémám van egy futó csík, és ott Van  két szöveg Smartimage Off, Smartimage onÉs nem lehet rákattintani semmire és fut egy csík a képernyőn meg 2 rohadt5 nagy szöveg, és nem látok szart se, SEGÍTSÉG, BETOJT A GÉPEM! Talán túlmelegszett a proci, vagy mi?

Vírus,

Nekem hasonló volt (nekem valami SmartPrint)

tedd ujra a gépet nekem így lett jó vagy rendszer visszaálítás is segíthet ha kb 1 hónapra ezelőtre álítód!!!)

2011-12-28, 09:50:34 #114 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:41:10 Szerző: [MOD]Bluebell
Picit részletesebben leírnád hogy kell ezeket véghez vinni!!
Én csak egy nagy kocka vagyok más nem xD

2011-12-28, 09:53:39 #115 Utolsó szerkesztés: 2011-12-28, 10:13:24 Szerző: [MOD]Niix
amúgy gép újratétele segít

2011-12-28, 10:07:29 #116 Utolsó szerkesztés: 2011-12-28, 10:13:50 Szerző: [MOD]Niix
Na szóval valaki normális fej nem ilyen eszementek, elmondaná nekem részletesen.

hali az a bajom hogy ha bármien inditót vagy patchot elindítok ezt irja ki

Sorry,your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again.

a gépem nem lehet szar mert most kaptam windows 7 ja és bármeik kliensel ezt csinálja. pls segitsetek

2011-12-30, 18:50:02 #118 Utolsó szerkesztés: 2012-01-01, 19:54:13 Szerző: [MOD]Niix
Driveroroket fel kéne telepiteni..

Feleslegesen ne idézgess!
~Niix