Játékötletek

Indította Dorka, 2011-11-01, 12:35:26

2012-10-26, 21:53:12 #80 Utolsó szerkesztés: 2013-02-03, 11:09:39 Szerző: Tejkaramella
Nem tudom ti hogy vagytok vele de,
én nagyon jó ötletnek tartanám az 1-5 optcsere egyberakását ... és hogy 200 at lehessen venni !
Igazából ez azért lenne  jó , mert így az optcsere vételével és a cuccba való belehúzásával megy az idő ...
Ha ezt bevezetik akkor csak dobálod bele :) 

Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Sziasztok.! Nem lehetne azt megoldani,hogy ha mondjuk kilépsz 1 céhből,1-2 óra múlva,esetleg azonnal tudj újba lépni? :) :-\
[color=red]Reily[/color]
Céhet keresek!

Sztem meg , kellene uj mob elelni cuccos ( nagyonn sebzések miatt ) ujj , külön mob map :D farmolásra ill. specko cuccokat droppolnának , meg persze exp.et is jol dropolnák ( 120 -ra könnyen felmehetnénk itt ) *-*
2013...vs Danger00 0-5 cs.

szerintem kéne egy olyan szerver s3ból ami CSAK PVP NO PVM tehát minden 1 yang szint adó yang adó és könnyű optolás :) mivel nem sok ilyen szeró van ezért ez tuti siker lenne :)

Nekem az az otletem lenne, hogy tegye be ATAG  a Gangnam Style tancot a meglevo tancok kozze, mert szerintem nagyon nagy lenne es szep dance vidiket is lehetne kihozni, ha sokan tancoljak egyszerre :)

Nekem is lenne 1-2 már leírt ötletem de akkor nem a megfelelő helyre írtam és nem teljesen indokoltam meg :D Az egyik az lenne, hogy mint a játékos a játékosra tudjunk egymásra írni, ugyan így ha egy céh vezérével szándékoznék beszélni, akkor meg adom a céh nevet a "szűz" chat ablakba és az úgy mond átirányít a vezérhez! Sokszor találtam volna hasznosnak, de nem csak én. A másik a lenne h mint barát és céh listán látni lehet a barátoknak felvett és a céhünkben aktív embereket, úgy jó lenne egy lista mind ezek alá csak éppen a szervernek megfelelő GM Team-el! Ez automatikusan minden karakternek ott lenne és így nem lenne azzal teli egy apró kis GM aktivitás után is, teli a chat h "GM PM"! Gondolom néha Ők is szeretnek kicsit elrejtőzve fent lenni és nyugalomba ténykedni így lehetne számukra egy opció ami aktiválása után nem lennének láthatók ezen a listán! Szerintem ennek elég sokan tudnának örülni, hisz bármiféle probléma hamarabb megoldható lenne. A másik meg sokan panaszkodnak (közöttük Én is) amiatt, h nagyon nehéz p-re fejleszteni a skilleket! Szerintem ennek az árát meghatározva az item-shopban megvásárolhatóvá lehetne tenni minden skillnek a p-re fejlesztését. Mint öregasszonynál csak ott a kitétel a lvl99 és az hogy legyen m1-re kitolva. És ő már ugye csinálja is 4k rangpontért 1 skillt. Hasonló képpen amit a neten megvennénk "1 skillt" amit már kitoltunk m1-re majd az itemre kattintva akár plusz yangért vagy rangpontért megcsinálná a kiválasztott skillünket p-re! Nekem ezek az elképzeléseim egy részét a lustaságom szülte :D De ettől függetlenül nem lehetetlen és a játékosok meggazdagodását elősegítő ötletek ezek szerintem.
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Ez az ötlet csak a DDMT2 s3-ra vonatkozik:
A szentkard berakásra elég jó volna a BM-eknek :)
És a szint kimutatás és az exp gyűrű!
Üdv siruma!

Legyen a játékban a Csók, Nyelves csók és a pofon mellett ÖLELÉS funkció...

Szerintem jó volna ha s1 s2-es klienshez bekerülne az s3-is úgy többen látnák a játékot.
De a szerver megmaradna a úgy ahogy van csak közös kliens lenne.

Sirumat támogatván S3-at berakni a közös kliensbe, a sámán bugosan fogja a legyit, éés betehetnék az epic vérteket/kimaradt kardot.

S1 és S2 Összevonása 1 Szerverré... Ahogy szoktam látni, S2 megvan pukkadva és hát S1 se a régi!
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

2013-01-08, 20:37:03 #91 Utolsó szerkesztés: 2013-02-11, 04:17:30 Szerző: [BA]THymea
5OPT CSERE EGYBERAKÁSA !!!!!/MODERÁLVA/ :)

2013-01-20, 01:24:14 #92 Utolsó szerkesztés: 2013-01-20, 11:36:42 Szerző: ltd
Sziasztok.

Szerintem ez egy nagyon ..hogy is fogalmazzak..apróság, ám de sokkalta jobb játék élmény nyújtana.
Ez pedig a céh warok hirdetésének közzé tétele.
Biztosan emlékeztek rá régebbről, vagy más szerverekről, ahol ez még aktívan működik, hogy sokszor lehetett látni hívásban:
xy céh hadat üzent yx céhnek.
Ez már jó ideje nincs bent a játékban, amit szerintem sokan hiányolhatnak, csak éppen senki nem teszi/tette eddig szóvá.
Akkor fixálom: Ugye, ez a " kiírás " dolog most csak úgy működik, hogy " x céh hadat üzent y céhnek - rá pár másodpercel x céh és y céh között a háború megkezdődött "
Legyen úgy mint régen, hogy akkor is látni a kihívást, ha a másik céh éppenséggel nem fogadja el, vagy csak utasít.

[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Nekem van egy nagyon jó ötletem:
Ha lesznek újjitások az az legyen pl  Új fegyver a régiből lehessen csinálni:D és így sokan nem hagynák abba a játékot:PPp!Mások nekem is hogy az 5opt egyberakása.(200db)
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel.Ha nyersz, nyersz!

Ne vitatkozz hülyékkel,mert lehúznak a saját szint

Hali gali nekem most jött ilyen ötletem h boltba ne csak yangért hanem rögökért és séért is lehessen kitenni dolgokat! teszem azt kint 1 d waris nyaki tök pro minden a srácnak ér 12 rögöt és amikor meg akarják venni legyen külön rész ahova rögöt sét illetve yangot lehet be írni! amikor pedig vásárolnak ki kerüljön a vevő rakijából! mondjuk ehez hozzáfűzném azt is h a rögöket jó lenne egybe tenni! a másik pedig ha időpontal jelezni az üziket. vagy az üzi után előtt vagy mint az msn- nél vagy fb nál :D az utóbbi kis apróság de nem egy túl túl rossz ötlet! :D

Ikletem lett:D

War event ugyan ugy mint pvp event céhvezér jelentkezik, és a győztes céh jutalma minden tagnak ugyan olyan War köntös o.O  olyan idközönként lehetne mint pl. pvp vagy kicsivel ritkábban

szerintem anyira nem hülyeség:d
Játékban:HeyMajiBuff Lv.99
              HeyMaji       Lv.105
              HeyMajonez Lv.99
Ultra csak a fórumon :$

Mondjun nem lenne hülyeség a rögöket egybe rakni!
Igy hely szükében van az ember!
A cserélő is jó lenne 50-200-as pakkokban!
Igy hiába állok neki optolni a biznisz miatt mindig el kell jönni fegyitől!
Ugy vennék 1-2 pakkot és folytathatnám az optolás bárhol!
Nem kellene vissza szaladgálnom percenként...
Az megint egy lényeges hogy az újj fegyók a 90-esekből legyenek!

Jo ötletnek tartanam az 1-5 opt csere, esetleg rako 200db os csomatot fegyverzet kereskedonel.
Viszont ez elony az.opt hackesek reszerol. :D

En eltudnam kepzelni azt hogy magic metal nem lehessen kapni boltban csak metinbol es.boss ladakbol essen. :D.nehezebb lenne a cucokat felhuzni es ritkabb lenne a +9 es cucok.

Jo lenne ha be tennetek a 105.lv. Max szint es az uj 92 es vertek es fegyvereket is :)
DDMT2

Lovagias lv.94 Kurosawaaa

2013-03-04, 10:54:46 #98 Utolsó szerkesztés: 2013-03-04, 10:56:40 Szerző: Frat
az lenne a legjobb ha néha ide írna Atag vagy Nemesis. h amit kérünk lehetséges esetlegesen lesz is belőle valami, vagy ne erőltessük! :D de ezt a lesz is belőle valami ne a legközelebbi új frissítésnél kerüljön be hanem  minél hamarabb. tehát néha jó volna ha nem csak szemlélődők lennének Atagék hanem írnának pár sort ők is, a véleményük kinyilvánítása gyanánt! :D

2013-03-06, 00:42:55 #99 Utolsó szerkesztés: 2013-03-06, 12:01:02 Szerző: Siruma
Ezennel kérném DDMT2 S3-ra rögök berakását, mivel HF-ből összejött pár mm és tele vannak már a -Bankos, Bankor2... karakterek :D És Pecsét kijavitását mivel elég bugos :P
By:Siruma