Játékötletek

Indította Dorka, 2011-11-01, 12:35:26

S3-at olyan szintre fel kéne hozni, mint S1 és S2.. :)
Klienst kicserélni, szerintem S2 után elférne S3 is egy kliensen s1 mellett.. :)
Aztán talán ha nem lenne ennyire elmaradott, akkor lehetne ez az új S1 vagy S2.. így talán új játékosok is jönnének, akik már esélytelennek érzik S1-et, mert ott már eléggé kiforrotta magát minden..:)

2013-03-10, 13:33:10 #101 Utolsó szerkesztés: 2013-03-10, 13:36:45 Szerző: ProfXLegend
Üdv.

Valljuk be, a DDMT2 színvonala kezd folyamatosan le csúszni, sokan nem akarják elfogadni, de ez van sajnos.  Az ember feljön és egyszerűen csak néz ki a fejéből...nos a javaslatom:
                                                                                                                  - Több PvP Verseny rendezése,
                                                                                                                  - Különféle Eventek,
                                                                                                         - Illetve az újítások, amik bekerülnek.

Tudom, ez egy hétköznapi unalmas Post-nak tűnik, de ha ez így folytatódik, lassan a DDMT2 sajnos be fuccsol. Rengetegen elmentek máshova, azért, mert unalmas a játék, nem újítások kellenek, meg egyebek, hanem különféle programok, amikért megéri küzdeni. Így nincs az ember előtt egy kitűzött cél.

Köszöntem:)                                               ProfX
Az ember csak addig él, amíg meg nem hal."

Uj mappok, több lvl. öreg king vért betevése. :)
DDMT2

Lovagias lv.94 Kurosawaaa

nemtom ki hgy van vele de jo lenne ha mondjuk a rögöket egybe lehetne rakni mint a sét, szerintem jobb lenne:kevesebb helyet foglalna és ha több mint 12rögöt ér valami akkor lehet azon túl is fizetni röggel:D

2013-03-29, 21:06:45 #104 Utolsó szerkesztés: 2013-05-03, 15:18:57 Szerző: Balááázs
Droppokat felemelni kb mindennek..
Havi 2-3 event de 2 legalább 
Sárkányt khmm könnyeb megölni ... Nemtudom lett e állitva rajta valami de ma 2 en(5-10perc alatt általában simán megöljük ) de most 30percig szenvedtünk vele de egyszerüen nem lehetett .. hagytuk a francba xdd
pl kisseb lagg miatt a 2éve afk accokat törölni

By :Bazsi666
Ha segitettem pls plusz (+) karmát ..
Akik pedig ok nélkül - t adnak azoknak csak gratulálni tudok

2013-03-29, 21:13:48 #105 Utolsó szerkesztés: 2013-04-01, 17:24:37 Szerző: [MOD]Niix
[font=comic sans ms
Javasolnék 1-2 élet feldobást.:
-Új mapp
-Külön féle versenyek
-Pénztárca dobálás (Régen volt de már nincs)
-És nagyon jól jönne mindenkinek 5M Sé/Acc mert, nagyon sok barátom még csak most kezdi el magát Duplázni így elég nehéz lenne ha majd bekerülnek az új fegyverek és ők megint 0-án lesznek..
[/font]

2013-04-01, 16:38:49 #106 Utolsó szerkesztés: 2013-04-01, 17:23:20 Szerző: [MOD]Niix
Amúgy meg, tényleg több event kéne, és amikor van event nem 3db 100-as metint ledobni 100 emberre, meg 2x ledobni érceket. (kék birodalom)
Régen, amikor Dorka többször feljárt, olyan eventeket csinált hogy egykupacba volt rengeteg 100as metin, az egész mapon mobok, birodalmi war, pénztárca dobálás, es té bé.
Ez hiányzik!

Szaisztok nekem 2 alapötletem van :)

1. Rög összerakás szerintem nagyon hasznos lenne nemcsak a hely spórolás hanem a nagyobb értékű üzletekhez is jól jönne.

Következő: Tényleg több törődés kéne a játékosokkal mert így gyakorlatilag értelmét vesztette a játék napról napra kevesebben vagyunk :S

Esetleg 1 Új item valahova vagy akármi csakhogy legyen miért küzdeni ! :)

Üdv

Hy
Szerintem is a legfontosabb az új szintek bevetése lenne, mert lvl99 egy tapasztaltabb játékos kb 3-4 nap alatt felmegy, de persze ezekhez a szintekhez új tárgyak is dukálnak :) . Igazából én úgy gondolom, hogy nem kellenek új játékok csak a régieket (pvp verseny, birodalmi var, stb) kell vissza hozni és többször megrendezni.
Ami nem öl meg, az erÅ'sebbé tesz!

1.) Rög összerakása 200-as darabokba.
2.) Optcserélő 200 as darabokba mindenkiéépen jó ötlet lenne, nem lenne ekkora problem az optolás.

[color=white]DDMT2- CsCsere elérhettek ezen a néven :)

devils catacomb+dark dragons patch :)

Hello
Szerintem a hiba mostanaban a kevés játekos! amit szerintem azert lehetne orvoslni pl:
Facebook oldal - most voltam fent kb havonta egy bejegyzés szerintem siman lehetne vezetni , esetleg egy erre alkalmas embert kijelolni, vagy valamit :)
igenigen énis leirom: Egykis ujjitas nem ártana az tény !;)
sokat dobna a face szerintem !:)

egyenleg feltöltése külföldről is.
Ebbe olyan országokat értek ahol jelentős mértékben élnek magyarok: Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Ausztria.

A rög egybetehetősége (200-as pakk) nem jó ötlet egyeltalán!
Akkor a yangnak nem lenne szinte értéke,és a duplák ára felszökne ...
A 200-as pakk optcsere az meg ott hülyeség ,hogy azok a nagy karakterek akik így is 2-3 karival optolnak egyszerre azok most 20-30 karival csinálnák a map valamely szögletén.

A rög összerakás direkt lett megszüntetve, mert könnyen le lehetett nullázni vele a yangot.

Kicsivel több event :D

2013-05-08, 21:44:49 #116 Utolsó szerkesztés: 2013-05-08, 22:25:31 Szerző: ltd
Céhek birodalmonkénti korlátozása.
A jelenleg top8-ban levő céhek megvizsgálása (aktív-e)
A korlátozást így képzelem el:
Birodalmakra osztva mondjuk..10 darab.
A jelenleg toplistán levő, illetve régóta meglévő céhek kerülnének ezzel előtérbe, elkerülhetnénk a sok kamu wart, sokkal több war lenne, élvezhetőbbek, persze ezt nem lenne könnyű kivitelezni, és a szerver jelenlegi fejlesztési ütemtervében a megvalósítása kb..hagyjuk.
Lényeg a lényeg, ha ezt meglehetne oldani, az úgy gondolom kellőképpen megdobná a szerver hangulatát, aki warozni szeretne, kénytelen lenne csatlakozni egy csapathoz, ténylegesen céhek waroznának egymással és nem 3-4emberes harcok lennének.
A céhek megjutalmazása, esetleg ha már pvp eventet nem is, de céhes war eventet rendezhetnének.
Remélem mindenki tudta értelmezni mire gondolok.
Aki nem, írjon privátban és megpróbálom elmagyarázni..
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Hát.. ha waroznak a céhek akkor mindig legyen bent egy GM , mert lehet hogy az kamu war.
Legyen még több event (ha lehetséges). Új eventek is lehetnének, amikből nagyon jó tárgyat  lehet nyitni de NAGYON RITKÁN ESNE! Pl:Foci event . :D Stb...
PvP event is legyen , kb. fél évente.:) De most valami más legyen a díj. (persze ha lehetséges)
Hát.. ha már a PvP eventnél tartunk, akkor legyen igazságos, ninják szemszögéből. Tőr és íjj legyen ninjáknál csak. Kard ne legyen... mert azért nem fer (szerintem) ha most karddal megyünk . Ha karddal akarsz menni, legyél harcos vagy sura.:D Ennyi.
Birodalom war is lehetne..:)
Hát... hétvégén több lenne a szorzó (persze ha lehetséges).
Köszönöm szépen ha elolvastátok, szerintem sokat segítene a szervernek.
[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]

Tudom, hogy nem játékötlet, de nem lehetne a Lélekkövet és a Zen-babot 200-as csomagokba tenni?
Szép idÅ'k voltak...

1. Már sok ember ajánlotta rőg össze rakás(200pakk)és opt csere(200as pakk)Valóban könnyebb lenne optolni,mert nem kéne mindig jobb killelni+ba meg venni és ráhúzni így csak ráhúzni sokkal idő takarékosabb!

2.Ez pedig az,h kingből lehessen húzni új vértet és trintonból pedig új fegyót! és persze a lvl-t meg emelni 105ig azért,hogy a 6.skill is had legyen p-s és,ha már a szint emelésről van szó akkor egy kis szorzó állitás

3.Ebbe pedig ProfX-nak van igaza havonta vagy kéthavonta egy pvp verseny(mert kb évente van egy pvp verseny).és ugye minden hétvégén valami kis event mondjuk egy hf event vagy ox esetleg mob.

By:EperVodka