Játékötletek

Indította Dorka, 2011-11-01, 12:35:26

Legyen egy olyan tárgy amit ha ráhúzok egy 7optos cuccra kiveszi a 6. és 7. optot és kapok 2db opt rakót.

Úgy mint a lélekkő kiszedőnél.

A Hajakkal lehessen kereskedni. Mert ez így nagyon rossz hogy kivették. :s

Másik meg, hogy régen volt az hogy a csoport vezér oda tudta hívni magához a csoport tagokat ez is jó lenne ha vissza kerülne. :D
[color=#00FF00]-[Lv250]-[/color][color=#00FFFF]Lovagias[/color] [color=#FFFF00]Bucii[/color]

~Azorismt2

Én valami szerencsejátékot raknek be és hatalmas összeg lenne a nyeremény mert szerintem sokan játszanának.

2012-07-13, 02:01:33 #63 Utolsó szerkesztés: 2012-07-13, 02:03:29 Szerző: asterix111
Hali ezt a tárgy pörgetős akármit nem lehet be rakni? Nekem nagyon tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=KTxyjpI90qg

Itt 1 másik:
http://www.youtube.com/watch?v=0xhF3KH6rsc&feature=fvwrel
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

2012-07-16, 11:36:34 #64 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 17:08:28 Szerző: FallenMage
Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy be lehetne vetni a Missziókönyveket. Persze eddig is ott voltak és fejlesztési tárgyakat lehetett kapni vagy ( GF-en ) szerencsésebbek Lélekkövet, de ismerjük el, Privát szerveren azoknak nagy értéke nincs. Ezért én arra gondoltam, hogy a sikeres küldetések után mondjuk a kisebbekkel lehetne szerezni olyan fejlesztési tárgyakat, amiket csak 95-töl dob, Pecséteket. Nehéznél vagy akár már Normálnál is lehetne kapni Metin hívó tekercseket, Boss ládákat, 5. Optolókat és egyéb kisebb mennyiségű Sé-ért megvásárolható tárgyakat. Ahogy nehezednek a küldetések, úgy nőnének a jutalmak értékei, pl Profi missziókönyvnél lehetne kapni 6-7 Opt rakót-cserélőt, Élet gyümölcsét és akár Név oldatát is.
Tudom kicsi az esély erre mert akkor még kevesebben rendelnének Sé-t, de így legalább még 1 bent lévő tárgynak lenne haszna a játékban és nem csak szemetelnénk vele farmoláskor.
[color=green]Lv. 98[/color] [color=navy]Nemes[/color] [color=yellow]FallenMage[/color]  [color=white]Game Over[/color]
[color=green]Lv. 96[/color] [color=teal]Barátságos[/color][color=yellow] KoteQvo[/color]

Nekem olyan ötletem lenne FaceBook-on Kép verseny PL:Aki töb lájkot kap a képére az kap jutalmat,1hetet
tart az első menet 3 vagy 1 az mind1 legtötbet lájkot kapó ember kap jutalmat Sé-t vagy amit választanak team tagok.Szerintem jó lólenne.
FantasyHUN Barátságos 94 S1 Céh Fizz
AllStar Semleges 90 S3 Céh IceHellion

Az jutott eszembe, hogy a leltárban az Itemshop-ot megnyitó kis ikonnak lehetne csinálni egy 2. oldalt ( mint a Raktárosnál a 3. ablak ) ahonnan lehetne vásárolni potit és Aranyrögöt. Ennek az előnye, hogy fejlődéskor nem kellene kimászkálni potiért, és farmoláskor sem kéne kimenni csak a pénzleadás miatt. Persze azok drágábbak lennének pl: 200 Nagy piros poti 200k, a kék 400k vagy mégdrágább, az Aranyrög pedig 550-600m lenne, hogy legyen ára annak, hogy ne keljen otthagynunk a jó farm / fejlődési helyet.
[color=green]Lv. 98[/color] [color=navy]Nemes[/color] [color=yellow]FallenMage[/color]  [color=white]Game Over[/color]
[color=green]Lv. 96[/color] [color=teal]Barátságos[/color][color=yellow] KoteQvo[/color]

Sziasztok!!!

Nagyon sok embert látok rangozni, ez a kis ötlet nekik is szólna...
Egyik szerveren láttam és be lehetne hozni ide is, már ha nem olyan nehéz megcsinálni.
Hogy Pl. minden egyes megölt játékos után a karakter kapna mondjuk +25 rangpontot (ez lehetne kevesebb vagy több is). Vagy esetleg szinthez mérten. mondjuk.
ha van mondjuk egy 70es karakter.
ha lever egy 70est akk kap 5pontot
ha lever egy 69est akk kap 4et.
így ha lever egy 65öst vagy kisebbet akk nem kap.
felfelé viszont máshogy lenne...
szal pl ha elver egy 75-st akk 6pont
80ast elver 7pont

Illetve kicsit izgalmasabbá lehetne tenni azzal h aki veszít az mondjuk elveszít pár pontot de mondjuk csak a nyerhető rangpont egy ötödét veszítené el, vagy meg lenne határozva h csak 5pontot veszíthet

ha nem tetszik akk értelmesen is le lehet írni.
nem kell szidni... :)

Üdv.: TheLastMan

2012-08-12, 15:29:34 #68 Utolsó szerkesztés: 2012-08-12, 15:38:04 Szerző: Alternativee
Előttem hozzászóló rangpontos ötletéhez csak annyit , hogy ez jó alapötletnek tűnik de van vele egy kis probléma. Tegyük fel van egy 95-ös karim , és lovagias akarok lenni. Megkérem haverom hozza be az üres 99-es kariját. Azt rászánok napi 20 percet , hogy gyilkolom folyamatosan (ő nyomja a bosszút , vagy alapból másik biribe van) , azt már ment nem is tudom mennyit a rangpontom. A másik pedig , hogy lehetne ezek után normálisan átmenni másik biribe?? Gondolj bele átjönne egy sárga/piros kék map1-re boltokat nézni szerinted hány ember rohanna rá alapból a "rangpontért"? Egy olyannak akinek nincs vegyes deffe , teljesen élvezhetetlenné válna a játék.
Az én ötleteim..

1)Nem rég volt vita a csevegőbe arról , hogy előszeretettel bosszantják a 15 alatti karik a nagyobbakat , hogy rájuk szállnak autóba. Szerintem simán meg lehetne oldani , hogy 15 alatti karakter NEM ÜTHET / SKILLEZHET másik karaktereket , csak mobokat , hogy menjen fejlődni!

2)Még az unokatestvérem ötlete volt egyszer , hogy lehetne egy nagyobb hatósugarú bátorság köpeny is. Persze nem a "termes" helyekre lenne jó , hanem pl. aki tűzföldön farmol. (Van ilyen!) Ha lenne egy ilyen , és több mobot lehetne megölni más helyeken , akkor talán a közelébe lenne sd2 4. termének a yangszerzés , és nem lenne mindig teli sd2!

3)Amit már múltkor is említettem a személyre szabott súgás tiltás.. Szerintem már sokan jártak úgy , hogy egy nem túl emberi lény bemutatta pm-be , hogy milyen szép szavakat tanított neki az anyukája , de nem egyszer hanem folyamatosan. Ha ráírsz gm-re csak annyit mond "tiltsd le a súgást" , mert egy nyomorék miatt ne tudjak beszélni másokkal? -.-"

4) Sokan említették már , hogy a rögöket egybe lehessen rakni!!!

5) Ha szeretnél eladni egy duplát , de nincs kedved naponta órákat itt ülni , és floodolni a hirdetésed , amíg rád nem ír a "nagy Ő" , akkor miért nem lehet kitenni egy duplát rögökbe?? Kiteszek valamit 8 rögbe akinek kell megveszi. Ugyanúgy tudná ellenőrizni a szerver , hogy van-e elég hely a raktárodban  , hogy megkapd a rögöket , és nem kéne órákat szenvedned!

Vélemény? o.O
Nem az a legjobb , aki azt hiszi magáról , hanem akit elismernek ;)

Lv.99
WP

Toppos surák: http://www.youtube.com/watch?v=Z5lXbcJZmfM&feature=related

Az előttem szóló 3. 4. és 5. ötletem szerintem is nagyon jó.
Ezenfelül sokan írták előttem de kíváncsi lennék, h mi az akadálya a Biológusos küldetések vissza tételének.
Szerint nagyon sokat dobna a játékélményen.

Ami még szerintem jó ölet, h a maximum yangot megemelni 2 bill. -ről legalább 10 -re, illetve a boltba is kilehetne rakni az itemeket drágábban.

Legyen 1 tárgy,amivel sé-ért 0 rang veszteséggel lehessen p-re skillt tolni. mondjuk kezdőösszegnek 1 millióért és 1x használható.Szerintem lenne rá kereslet a 6. skilleknél.

természetesen úgy,hogy rangot,exp-t nem vesz el...?

2012-08-16, 21:46:04 #71 Utolsó szerkesztés: 2012-08-16, 21:49:11 Szerző: Fanta
Sziasztok, az én ötletem az, hogy lehessen (csoportoknak csak) teleportálni az embereket, természetesen waron ne lehessen + Egy olyan Npc aminek a neve:Quiz. Ennek az npc-nek csak annyi lenne a dolga, hogy kérdezzen valamit, 3-5 válasz lenne, és arra kattintasz ami szerinted helyes válasz! És 10 kör lenne, ha eléred azt, akkor megkapod a yangot. (DE CSAK HA AZ ÖSSZESRE HELYESEN VÁLASZOLSZ!)

+

Farm mapp!

Lennének metin kövek, bossok! ( Bossok: Ládákat dobnának, és lenne értékük is..:) )

(metin kövek: Dobnának +1, +0,+2 -es köveket, cuccokat is!
UI:Ha voltak ezek, kérlek szóljatok PÜ-be !
[/color]
[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]

Sziasztok !
Szerintem jo lenne ha a rangolas konyebb lenne s3-an, mert igy nagyon lassu es nehezen megy fel pl: 1k-ra = baratsagos-ra legalabb legyen olyan mint s1-en vagy valamivel jobb mint ahogy az most van :)

Én nem a játékba hanem a ranglistában szeretnék egy olyat , hogy ha beírom a nevemet akkor ne csak a szintemet írja , hanem azt is , hogy hányadik vagyok.

Egy kicsit talán az is jó lenne,ha nem csak a pvp-ről szólna a játék,olyasmire gondolok mikor HF event van és mindenki élvezi,és akkor a farmosok előbújnak :D
Játék nagyja üti a ládákat,és ha lenne valami másfajta tárgy ami esne farm közben,ami értékes dolgokat adna (és nem annyira sűrűn esne mint a hf),talán még élvezhetőbb lenne a játék.
Mert így mindenki csak a duplákat hajtja,szinte másról nem is szól a játék.

Ez az ötlet a DDMT2 S3-ra vonatkozna :)
Szerintem a 3-dik szerverre nem ártana egy kis újitás mivel elégé levagyunk maradva :(
+ a hibák kiküszöbölése :)
Az alábbiak:
Pecsét
DT run
Friss karaktereknek a birodalomban mindent ellenségesnek mutat
+ szerintem egy két hasznos újitás :)
A szint felmutatása név mellet
Kék acél vértek behozatala
És mivel csak egy SA-ank van egy GM felvétel

2012-09-29, 06:59:01 #76 Utolsó szerkesztés: 2013-01-08, 21:15:02 Szerző: ATAG
Nagy mázlista vagy, mert minden általad leírt dolog megvalósul még idén :P Sőt...

Szerk.: idén=2013-ban

Sziasztok !
Tamadt egy nagyon jo otletem, hogy milyen szero is legyen valojaban s3-bol :)
Otleteim:
Szerver tipus: War
Szerver neve: DDMT2War
Optok: GF, fix (az-az 2k tp,15 kard, 20varazs sebesseg, 8 tamado seb stb.)
Cuccok: GF (vagyis nem 2012-es fegyverek meg ilyenek). Kungfu oltonyoket, oxokat lehessen eventen nyerni.
Cehek: Csak 2 fajta ceh legyen alapitva, amibe elosztondoan mehetnenek az emberek :)
Birodalmak: Szinten 2 fajta (Piros es Kek)
Eventek: Bujocska, Ox, PvP stb.
Kliens: Szerintem maradhat a rendes ddmt2 s1-es kliens (csak par ujitassal benne, vagy mit tudom en :D )

Szerintem egy nagyon jo otlet lenne, de meg jobb lenne ha meg is valosulna.Es gondolom nektek is tetszene, mert mar unalmas, hogy s1 es s2 pvm/pvp miert ne lenne a 3-ik szerver WAR ? mert szerintem kar 1-2 embernek tartani.De igy ha ez megvalosulna, ahogy leirtam a fentiekben, akkor sok ember jonne ra ! :)

Mivel sokan mondják hogy blokolják , ezért gondoltam lehetne olyan csinálni hogy 5 mp-ig mikor meg halt és újra felkell ott ne lehesen megtámadni , és ő se támadhason meg más emberkét. lehet nem kivitelezhető , de meg oldás lenne .

Másik hogy SD1-be bekéne rakni 1 portos pl a SD2 bejáratához ami map1/map2-re lehetne portálni .

Volt szó arról,hogy talán lesznek bent új fegyverek vagy vértek,de ez nem biztos azt írták mindig. És sok szerveren látni meg hallani azt,hogy pl logóval ellátott egyedi cuccok vannak bent meg stb,és mivel első P-szerver volt ddmt,megérdemelné ez a szerver is hogy valami ddmt-s dolog lenne bent,ami csak itt lenne.
Nem feltétlen pvp-s cucc,akár csak 1 dísz fegyver vagy vért..