Játékötletek

Indította Dorka, 2011-11-01, 12:35:26

Sziasztok,
Játékötlet ( Nem Tudom hogy menyire Megvalósítható,Vagy jó ötlet-e egyáltalán .): Egy vár védős játékra gondoltam.
Lenne 1 map ahol középen lenne 1 vár . 2 Oldalról Támadnának a támadók . A védők kevesebben lennének mint a támadók persze. Skillek hatás körét meg lehetne növelni. Persze nem mindenkinél ezek alatt értem a Harcost , Wp sura,tőr ninja.
Tudom nem lenne egyszerű de ha már játék ötletet kértetek:D nekem ennyire futotta.
Üdv,
Magich
Tévedésbe ne essetek. xBmSuRaBm más néven Sillver(Section) Lopott meg engem:) Forumon Ultimaten Névan van fent
[S1] Magich
Lv.95
GAME OVER
Negatív karmát köszi *-*

Sziasztok.

Nem tudom játékötlet e.

De mivel elvileg télvan lehetne bent  a kliensbe egy Téli Textura
Ez szerintem nem fejlesztés hanem csak télire akkor változzon is egy kicsit szerintem.

Üdv.

Hello.

Szerintem 1 éveb lehetne 2x-er pvp verseny:)

Meg több birodalmi war?

Támogatom azt az ötletet hogy +200(+50is jó) as csomagba lehessen venni az 5 opt cserét :)

Szerintem annak is örülne mindenki ha lenne 1 map ahova nehéz eljutni de ha eltalálsz oda akkor ott  100 as metin kő ami
ékszerdobozt dob :D  (pl: Kaszás helyére jó lenne dt-be:D)

Hello mindazt már sokan leírták nem lenne hülyeség "rögökkel" kereskedni pl 400-500m ért lehetne venni fegyverkereskedőnél vagy akárhol és például dupplát szeretnél venni akkor rögöket tudnál betenni az esetleses átverések elkerülése végett szerintem  nem lenne hülyeség és a szélhámosok is eltünének. :)

A 100as metin ötlet azért se lenne jó mert jön 1 full mob wari aki már ütött csont fülit csont füli nélkül te a full10 mob 50 támadóval vagy és ő is ...csont nélkül mind2-en 14k-t üttök alapba...De mivel van csontja ezért ő üt 18 at is!

Addig yó az ötlet ,hogy map...

Amúgy láttam 1 metin szerveren ...[*********-*****mt2] egy ilyen "motor"...Teljesen kör [karika] alakú...benne ül a kari és megy...Az szerintem yó kis újításlenne :)

Nem nagyon látszik, hogy bárki is nézné ezt a topic-ot, viszont... Ha már van event (pl most ami volt DT-ben) vagy más egyéb külső mapon. Akkor nem lenne rossz ötlet szerintem azt megcsinálni, hogy mind a 3 birodalomnak másik CH-n lenne megtartva. Pl.: CH2-n Jinno, CH3 Shinshoo, CH4-en Chunjo. CH1-et azért hagytam ki, mert az inkább a boltosok helye, valamint ott maradnának azok, akik PvP-zni szeretnek jobban. Mivel ami most volt DT event, az kész katasztrófa. Volt 2 piros a többi mind (főleg) kék meg sárga. A kékek jól jártak, a többiek meg szívtak. =)

Szerintem nem rossz ötlet, és meg is oldható. :)

Üdv Ziggi ~ ProSkill [DDMT2 S1-S3]

Én annak örülnék hogyha leglább egy hónapban egyszer lenne OX!Ez még meg is valósítható szerintem...

ProMiksz

Be lehetne tenni egy aranytömböt aminek pl.: 500millió az értéke. Annyiért vesszük és annyiért lehet leadni boltban. Ezzel megkönnyíteni a játékosok kereskedését.
"Inkább hÅ's egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át!"

Az lenne ha legjobb ha betenenek 1 metin mapot persze beloposet ott minden metin megtalalhatok lenne 1-100 ig.Vagy hetvegen 1-2 ox vagy event ha van ra ido

2ötletem is van :D ami megis lehetne csinálni
1.aukciós ház(berakod a cucott eltudsz menni fejlődni meg ..)
2.petek (amik melletted harcolnak és segitenek neked a harcokba)
ezek az ötletem kb 1 % esély jó be is megy a játékba de próba szerencse :D

2012-04-10, 13:56:54 #51 Utolsó szerkesztés: 2012-04-10, 19:57:32 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok !

A legútobbi Seon-Pyeongos javaslatom is sok sikert aratott, mint userek, mint ATAG felől, mert 80%-ban megvalósításra került. A legújabb javaslataim közé tartozna, a Devil Catacomb, Beran-Setaou, és egy kis játékmegkönnyebbítés. 

I. Devils Catacomb

Ugyanúgy kerüljön megvalósításra mint a GF szervereken, hogy lehessen zsugorított fejet venni a III. szintre jutáshoz SÉ-ért, és ki lehessen ütni kaszásból is.  A végső emeleteken, ahol már ott a mobok is dobhatnak lélekkövet, itt nem azt, hanem 6-7 opt cserélőt és értékes tárgyakat dobjanak. Ide ezzel is bekerülnének a 80as pajzsok, új fülesek stb. A fő boss, vis. az Azrael, amit még 4 full 10mob támadóérékes kari is nehezen tudna megölni, azoknak dobhatna csont fülest :) (Ezt Azrael erőssége beállitására adtam)

II. Beran-Setaou (Lélekbarlang 2-3)

Ha nem kerülne be úgy a beléptetési rendszer, mint GF-es szerveren, akkor is be lehetne még tenni a Huashin és Yonghan bossokat is. A bossok erősségével is bajom van. A sárkány védelmét szerintem 5x-ére kellene növelni, mert még 1edül, akár átváltozva akár lóról simán meg lehet ölni egy mobra specializálódott test harcossal. A támadóerejével nincsen baj, az pont korektűl van beállítva.  Dropjával viszont kezdeni kellene valamit, mert valamikor a 90es karakteremnek 6 sárkány nem adott semmit tolvaj kesztyűvel. Bár van olyan amikor nagyon jó a drop, és dob 2 fejlesztési tárgyat is egymás után, de néha kezd siralmassá válni.  Yonghan parancsnokot úgy képzeltem el, hogy neki hasonló védelme és támadó ereje lehetne mint a jelenlegi kék sárkánynak. A mapot meg kellene csinálni, hogy láthassuk a minitérképen is :)

III.
A játékmegkönnyebbítő javaslatom nem egy komplikált és túlságosan jelentős javaslat, hanem ez csak annyiban lenne segítség a játékosoknak, hogy 500k-1M sé között lehetne kapni, és M1-ről megcsinálja a P skillt szinttől függetlenül hasonlóan az öreg asszonyhoz. 1 ilyen tárgy = 1 skill

Értékeljétek a javaslataimat hozzászólás formájában és szavazzatok!

UI: Nem akartam új threadet nyitni, de Dorka által nyitott Játékötletek topic a sok spam és flamelés miatt zárva lett. Szerintem ezek reális elképzelések, viszont mind a játék jobbátételéhez találtam ki :)

Kellemes ünnepeket és sok tojás dropot mindenkinek!!!

BlackFocus

Hali Kincs keresés :D GM ek eldobnak ajándékokat egy mapon aki kapja marja :D
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

Norbi : Nem rossz ötlet de úgyis a végén csak a sírás lenne belőle

Az én öt letem pl: Több bányász event  Metinkő event : 100as Metinekel  Tanaka 
Ha meg valami nagyon Új: akkor amik voltak Sima metinen eventek az ördög kereke vagy valami akkor eventes Láda amiből jó cucok esnek : Meglovagolható mountok opt cserélő rakó meg ilyen hasznos dolgok :D

Ui.: Az nagyon jó lenne legalábbis szerintem ha bekerülnének az örök mountok(lovagolható állatok) :DDD

Sziasztok. Szerintem az nagyon jó lenne, ha az optcserélőket(5 opt) 100 db-ban lehessen megvásárolni egy klikkel ami 10 millát jelentene, de kibírható. Így egyesével fárasztó megvásárolni, más szervereken láttam 100 dbos kiszerelésben a kereskedőknél és innen jött az ötlet. BY: OpenAL

2012-05-30, 09:11:52 #55 Utolsó szerkesztés: 2012-05-30, 10:27:30 Szerző: [MOD]Niix

Hali.
A következő lenne a javaslatom:
Be került, a levi gyűrűje, ez tök oké, meg jó is.
Viszont, be lehetne tenni, egy olyan " csomót " ami, bárhonnan megnyitja a raktáradat ( akárhányszor )
Értsd: vörös erdő végén vagy, rá kattintasz ( mint az item shop megnyitó a karakteren belűl )
tehát, rá kattintasz, és meg nyithatod a telljes raktárad tartalmát.
Lehet, eleinte hülye ötletnek hangzik, sőt!
Az is lehetséges, hogy más már fel vetette, de nem olvastam végig - bocs -
( Az ötlet egy szintén p-szerórol származik, ami már nem üzemel )
Na, bye bye
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Én a PvP versenyhez írok 1-2 ötletet.

Ez a köntös egész addig jó volt, hogy vándor vért lesz. Mivel egyre több lesz belőle (idővel) így elfogja veszíteni a tekintélyét ;) Szóval akkor pár ötlet:

1. Lehetne, hogy köntösök tényleg vándor vértek legyenek.
2. Köntösök helyett a nyerteseknek kaphatnának [PvP] rangot. Szóval [PvP]Chenzo (Csak a nyertes). Ez addig lenne 1 személy ,,kezében" amíg el nem jön a következő verseny.
3. Az első 3-nak szalag lenne valamelyik kezén különböző színek helyezéstől függően, amik akármelyik vértben látszanak. Ez is csak a következő versenyig lenne.

Egyenlőre ennyi lenne, ha valami kipattan még a fejemből írom ;D

Hali!

Én arra gondoltam, mivel nagyon sokszor látni hívásban, hogy "jajj nem hagy ez meg az, pedig csak boltozok", ezért lehetne egy olyan map ami egy egységes piacterület. Nem kellene más birodalomból származóknak átjárni máshoz, egy helyen lehetne a piac mind3 birodalomnak. Természetesen pvp menetsen. Ez nem csak a játékosok piacolását könnyítené meg, hanem a GM-eket sem bombáznák olyan levelekkel hogy segíts mert blokkolnak. Természetesen nem szűnnek meg ezek a levelek, csak nagy mértékben csökkennek.
Ez mindenkinek előny: a játékosoknak is és a teamnek is.

Szia :)
Az én ötletem a pvp versennyel kapcsolatos.Szerintem aki megnyeri az kapja meg ugyanúgy a köntösöket az első három és kapjanak egy külön pvp versenyes hajat amit a következő pvp versenyig használhatnak és az első meg kapjon egy értékes kardot ami nem jobb mint a saját pvp-s kardja de feltűnő lenne és csak egy lenne.És szerintem amikor kikerülnek a pvp verseny kasztjainak győztesei mérkőzzenek meg egymással és a győztes kapjon egy külön rangot pl: PvpWinner ProSuraPro
Ez lenne az én ötletem :)

2012-07-02, 11:30:55 #59 Utolsó szerkesztés: 2014-08-02, 23:49:16 Szerző: adosremus
.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került