Játékötletek

Indította Dorka, 2011-11-01, 12:35:26

Az első: akkor ha a rögöt pakkba teheted akkor a rög egyrészt értékét veszti mivel leggagyibb duplának is a mostani árát min 2-4x esére emelik azaz d sura 54 optolatlan +0 karosért nem 4-6 hanem 15-16 rögöt fognak kérni,ezért van a sé  mint nagyobb szintű fizetőeszköz.
a optcsere200as pakkba való rakogatása pedig azért is megosztó ötlet,mert aki optolgat annak könnyíti,de nem csak a saját maguknak optolóékat,hanem akik ún.,,csalással" azaz programmal optolnak  ,nem lepődnék meg,ha egy ember beohzna 10-20 karit is optolni tele tenné 200as pakokkal.Azaz áldás és átok kategória
A második ,hogy kingből lehessen nagyobb vértet csinálni ,az kb ugyanezen kategória,hiszen harcosok,ninják és azon surák akik wp elleni vértjüket húzzák azoknak ez csak jó,de egy sámán aki epikben pvpzik illetve egy bm vagy egy wp aki bm ellen pvpzik azok is átlag kingben tolják szóval mindkettőből kellene a huzhatási jog.A nagyobb szint pedig ismét azon kategória hogy valakinek jó valakinek nem annyira jó,hiszen a harcosok,tőrninják és bm suráknak ez kiválló hiszen még egy támadóskilljük lehet p,de a sámánok illetve bm surák akiket eddig is vertek a warik wp-k ninják mert van mágia harmat azok most ismét hátrányba kerülnek hisz +1 támadóskill ,így is nehéz dolguk van.
Harmadik:Havi pvp event az annyit tesz,hogy értéktelen lesz a rang és a köntös hogy ki a jelenlegi legjobb a szerveren,hisz 1 hónap múlva  nagy eséllyel úgy is máslenne a legjobb,olyan mint a duplás pajzsoké,régen eszméletlen sokat értek ,most meg annyi van belőllük,hogy 2 heti farm után minden kaszt ellen már van.

A hétvégi eventeket én is jó ötletnek tartom , meg tényleg 1-2 új cucc (pl.fegyver) bekerülhetne

Sziasztok!

Több mint 3 éve játszom itt, és most érzem úgy, hogy eljött az az idő, hogy néhány dolgot ki kell szedni a játékból, ezek pedig a következőek:

-Barackvirág bor: ugye azonnal regenerál 500 tp-t, ezt nyilván mindenki tudja, viszont most lett elegem abból, hogy egyszerűen nem lehet normálisan warozni, mert az ellenfélnél mindig találsz valakit aki klikkerezik (és ha rálövök 3x 15k-t meg még rajtam kívül 3-an ütik, ráadásul folyamatosan vörös fal van körülötte, akkor ne mondja senki, hogy nem, persze lehet feltenni videókat hogy nem klikkerezett, de a videót úgy szerkeszti meg ahogy akarja) és ez rendkívül elrontja a ddmt2 waros részét. Szerintem semmilyen hátrány nem származna belőle, és waron sima potival is lehet menni, úgy legalább fair lenne, ha mindenki csak azt használhatna (+még halak, mivel azt nem olyan egyszerű megoldani, hogy halomszámban álljon a rendelkezésünkre) Mellesleg üzenném a TEAM-nek, hogy ez megoldaná a klikker problémát.

-Láthatatlanság tükör: teljesen értelmetlen, csak a másik bosszantására jó. Én valahogy mindig is úgy gondoltam hogy egy wart ne az döntsön el, hogy kinek van több tükre. Íjásszal például lehetetlen tükör ellen tenni valamit. A war azt mutassa meg, hogy melyik csapat a jobb, a szervezettebb.

Én úgy gondolom, hogy nem kérek lehetetlent, nem kérek újítást, és nem kérek aktív hétvégi órákat a Team-tagoktól eventekhez, és ezáltal nagyban javulna a waros része a játéknak.
Rendkívül örülnék, ha ezzel minél többen egyetértenétek, és sikerülne meggyőzni a Team-tagokat, hogy itt változásra van szükség.

Köszöntem a lehetőséget

Sziasztok!

Bizonyára mindenkinek van sok felhasználója, rengeteget készített az évek során.
De szerintem nem csak én vagyok úgy vele, hogy a rengetegből csak 1-2 -őt tudok.
Regisztrációnál pedig nem küld az oldal e-mailt, hogy regisztráltam a játékba.

A javaslatom a következő lenne:

- Regisztrációnál küldjön az oldal e-mailt benne a regisztrált felhasználóval
- Ha lehetséges, kiküldeni minden e-mail -re a regisztrált felhasználóneveket

Ezzel nem csak nekünk segít a csapat, hanem az ő munkájuk is könnyebb lenne.
Nem érkezne rengeteg e-mail ez ügyben.

Üdv, ~ MagicBoss
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

2013-08-01, 15:13:54 #124 Utolsó szerkesztés: 2014-09-17, 09:50:48 Szerző: Akali
Törölhető
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Pvp event évente megrendezése

Szerintem az is hasznos lenne, ha a leltár ablakba beépítenék valahogy a rögvásárlást. Farmolás közben hasznos lenne, mivel így átlag 2 óránként ki kell jönni, mivel elérjük a 2 milliárdot.
Ezt szerintem meg lehetne úgy is oldani, hogy a mostani item shop helyét átalakítanák úgy, hogy ha rákattol valaki, olyan legyen mintha a rakis npc-re kattolt volna. Tehát elérhetné a saját rakiját, az item shop rakit, vagy akár az "Arany és ezüst vásárlása" részt is, pillanatok alatt.

2013-09-28, 22:18:11 #127 Utolsó szerkesztés: 2013-09-28, 22:19:58 Szerző: NewKemence
Én is kitaláltam 1 eventet.
Neve(kis egyszerű név..): Optoló event.
Miről szólna? Egy adott időpontban, egy adott napon..( Pl. Szombaton 20:00 -tól 22:00 -ig ) a felesleges optok ki lennének véve a játékból ( gondolok itt 20% exp, 20% tárgy, állatok elleni erő, élőholt elleni erő stb. ) és mehetne az optolás.. Aztán miután vége az eventnek, felesleges optok visszatéve..

Szerintem sokat segítene.. nem mindenkinek van 5/4 5/5 duplája.. Főleg nem annak, aki kézzel optol ( MINDENKI ÉRTI, HOGY MIRE CÉLZOK ) :)
Kicsit feldobná a kereskedést is.

Természetesen mind ezt úgy, hogy tökéletesen le van védve Switch - Bot ellen a játék.

A képért köszönönet HaWk -nak:)

Szerintem az sem lenne butaság, ha bekerülne egy tárgy, ami csak 99-es szinten lenne használható és kérésre visszarakna 98-ra. Hogy a visszaállításért mit kérne, azt majd meglátod (gondolok itt rang, stb.). Ez azért lenne jó, mert sok embertől hallom, hogy 99-esek és nincs se vezetésük, se átváltozás, se más. Szerintem megoldható lenne és lenne aki örülne neki.

A télre való tekintettel az én ötletem a szánkó event:
-A Télen összesen 3x lenne megrendezve úgy hogy minden hónapra jusson 1.
-A verseny egy speciális mapon lenne ami elég hosszan lejt és tele van kanyarokkal,akadályokkal.
-5 Selejtező lenne ahol egyenlően elosztva a jelentkezőket bárki részt vehet.A selejtezőkből az 1. 12 ember jut tovább.
-A középfutam sorsolás után 3x 20 főre osztva történik ahonnan már csak az 1. 3 emberke jut tovább a döntőbe.
-A döntőben egy másik,sokkal hosszabb és nehezebb pálya várná az játékosokat.Itt az 1. 3 ember nyer.
Az ajándékot a team adja át mint pl. ox végén.

A szánkókat egy előzetes event során lehet megszerezni hasonlóan a mint a 6szög meg egyéb ládát.
A szánkók minden kasztnál kicsit másképpen nézhetnének ki de funkciójukat tekintve ugyanazok lennének.
A szánkót lehet húzni mint a fegyvereket +9 ig a maximális mozgási sebessége +9 en 30% lehetne.(egyéb bónuszt nem ad.)
A mozgási sebesség kapcsán pedig annyit hogy a mozgási sebesség optok nem számítanak csalásnak illetve a mozgási sebességet növelő potik is engedélyezettek.Skilleket a mapon tilos lenne használni (gyógysámánnak különösképpen mivel elég unfair lenne).A szánkók lvl 50/75-től lennének használhatóak.
(nem olvastam végig előzetes ötleteket ha volt ilyen akkor szorri.)
"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem."
Kurt Cobain

Postaláda..
Nos lényegében annyi lenne csupán hogy MAP1 és MAP2 városában lenne egy-egy vagy akár több postaláda, hogy ne kelljen messzire futni.
-Ezekkel a postaládákkal üzenetet lehetne küldeni nem online játékosoknak.
-Tárgyakat is el lehetne küldeni, ami a raktáros karikkal való pakolást is megkönnyítené.
-CoD payment: Cash on Delivery - fizetés kiszállításkor. A rendszer lényege hogy akár offline vagy messze levő játékosnak is el lehet küldeni portékánkat, aki csak az ár ellenében veheti ki a tárgyat/tárgyakat, a pénz pedig természetesen elküldésre kerül nekünk. A "megrendelem aztán nemfizetek" trollok ellen akik az inboxukban tartják a holmit és nem veszik át, elég lenne beépíteni hogy 3-7 nap múlva térjen vissza a CoD-ban elküldött tárgy ha nem fizették ki. Ez a rendszer más játékokban létezik, és remekül működik.

Tárgyfelismerés...
Ez a boltoknál lenne jó úgy mint sima meitnen...
Ha egyforma tárgyat, pl.: lómedál, kagyló, stb. A bolt nyitásnál az első itemnek beírjuk az árát és ha berakunk még 1 lómedált akkor ne kelljen újra beírni hogy xxxxxx yang hanem csak le ok-ozni.

2013-11-17, 14:23:08 #132 Utolsó szerkesztés: 2013-11-18, 18:05:30 Szerző: [MOD]Niix

Szóval bekellene rakni egy Karácsonyi szarvas npc-t (GF-es mount, Igen, npc-ként is belehet rakni mountokat, mielőtt valami hozzá nem értő ájuldozna)

mob_protoban az ai_flagnál nem kell bejelölni a NOMOVE-t, így olyan npc-t eredményezne mint a részeg, azaz mozogna. (Így f@sza lenne szerintem)

Na szóval ezt az npc-t, nevezzük Karácsonyi szarvasnak, 3 hetente egy napra lerakná egy GM minden map1 fővárosára, és így map1-en járna-kelne.
Nos ehhez tartozna egy quest is, mondjuk a szarvas "gondol egy számra" 1-50 ig (Vagy ATAG eldönti mennyi legyen az esély ha a 50 sok-kevés) és ha eltaláljuk akkor kapunk egy szarvas mountot, a 6 közül 1-et random. Egy próbálkozás mondjuk 5-10 millió yangba kerülne.

És ezeknek a nőstény változatát. (Ezek GF-es mountok szóval Invoice, metin2_hu kliensben, de epvp-n is meg lehet találni őket, sőt itt is van a fórumon is, kivéve a karácsonyit.)

Valaki kritika?

Jah itt a quest is,unalmamban megírtam ATAGnak, he ezt az eventet berakja legalább ennyivel kevesebb időbe telik.. (Egy lutris questet használtam alapnak)

quest karacsony begin
state start begin

when SZARVASID.chat."Karácsonyi eventi" begin
say("Szeretnél nyerni egy szarvas pecsétet?")
local a=select("Igen","Nem")

if a==2 then
return
end

if a == 1 then
say("Tippelj egy számot 1, és 50 között,")
say("Ha eltalálod kapsz egy szarvas pecsétet.")
say("Minden próbálkozásod 5 millió yangba kerül.")
say("Megpróbálód?")
end

local b=select("Igen","Nem")

if b==2 then
return
end

if b==1 then
if pc.get_money() >= 5000000 then
local numbers = { 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50 }
local number = numbers[number( 1 ,50 )]
local szam = number

pc.changegold(-5000000)
say_reward("Találd ki az 1, és 20 közötti számot!")
local c = input()

if c == ""..number.."" then

local asd = math.random(1, 6)
if asd == 1 then
say("Gratulálok!")
say("Sikeresen eltaláltad a számot.")
say("")
say_reward("Kaptál egy szarvas pecsétet!")
pc.give_item2(Szarvas1ID, 1)
end
if asd == 2 then
say("Gratulálok!")
say("")
pc.give_item2(Szarvas2ID, 1)
end
if asd == 3 then
say("Gratulálok!")
say("")
pc.give_item2(Szarvas3ID, 1)
end
if asd == 4 then
say("Gratulálok!")
say("")
pc.give_item2(Szarvas4ID, 1)
end
if asd == 5 then
say("Gratulálok!")
say("")
pc.give_item2(Szarvas5ID, 1)
end
if asd == 6 then
say("Gratulálok!")
say("")
pc.give_item2(Szarvas6ID, 1)
end
end
else
say_reward("Sajnálom.")
say_reward("Nem sikerült eltalálnod a számot.")
say_reward("A jó szám: "..szam.." volt.")
say_reward("Később próbáld meg újra.")
end
else
say_reward("Nincs nálad elég yang!")
end
end
end
end
end

ránézésre működnie kell, de most nem tudom letesztelni.

Sziasztok! Szerintetek meg lehetne azt oldani hogy pl:

-Egy ilyen átváltozó gömb szerűségbe EXP-t rakunk, és ezt "xy" összegben eladjuk a piacon, és jobb klikkel lehetne aktiválni. Így aki szeret fejlődni, vagy farmos azok gyártanák, akik nem szeretnének csak fejlődni szerintem vennék mint a cukrot.

- Esetleg Zöld ital(kicsi): támadó sebesség, Lila ital(kicsi): mozgási sebesség, mellé mondjuk egy Sárga ital(kicsi)-t berakni, ami Varázs sebességet adna?

Megtisztel az irigységed, de nem tudom viszonozni ; ) † End †

Nekem is lenne 1-2 ötletem:

Nem tudom mennyire kivitelezhető, illetve el is térne a többi megszokott metin szerótól, de jó lenne +1 sor leltár.
Azaz a mostani 9 sor helyett 10 lenne. Azért gondoltam erre, mert ha más is hasonlóan tartja a szettjeit mint Én, azaz 2 sorba vannak 1 kaszt ellen a cuccai, akkor 4 helyett egy 5. szett is elférne így a 4 kaszt elleni szett mellé elférne még az utolsó sorba egy war szett, esetleg mob szett, stb. is.

Másik ötletem:

Szerintem korrekt lenne ha valaki harmatozik akkor egy ilyen kis aura lebegne körülötte.
Pl valaki benyom egy kritt harmatot akkor egy piros kis aura lenne körülötte. Mágiánál zöld aura, áthatónál narancssárga stb. stb. Így elkerülhetnénk az oktalan: "Jajj harmattal könnyű; harmatos low" és egyéb leszólásokat. Ugyanez a virágokból készített bájitalokra is.

Remélem egy illetékes személy is elolvassa. Várom a véleményeket!

Egy tegnapi nyereményemről jutott eszembe:
                -Kaszinó NPC!
                          *Hogy miért?
                                     > A válasz egyszerű:A Kaszinó NPC-n belül ugyebár nem feltétlen kell gondolni,póker meg ilyen olyan "pénznyelőkre",hanem Fogadás(pl:Sportfogadás,F1, vagy egyéb mérkőzések fogadására).Nem lenne túl nehéz kivitelezni,hiszen pl:szerencsejáték zrt. oldaláról a "tipszmiksz" fogadási eseményeket  csak ki kell olvastatni,(logikusan majd be az NPC-be) ,szorzókkal együtt.Majd pedig  az eredmény szintén fent lesz...Az emberek pedig x összeget feltehetnének,x szorzóra...Ebből sem lenne az,hogy elveszne a farm,mert ebből "megélnénk",hanem veszíteni is veszítene mindenki természetesen,de legalább vinne egy kis színt.

Nekem ugyanezen a szálon maradva : Lottó NPC.
x számot megtesz az ember , mondjuk 1 v. 10 millió lenne 1 szelvény , viszont nem feltétlen arra gondolok,hogy mivel logikusan,s reálisan kb. 4000-10000 szelvény lenne feladva ezért ki kellene egészíteni ,hisz 3-4-5...20 felé osztva ez már csak "apró" lenne ,nem hőn áhított nyeremény,ezért ugyebár amikor eladunk valami cuccot yangért ugyebár abból lejön 3% adó,ezért azt gondoltam,hogy a 4-5 találatos (v. egyéb) 1 heti adót megkaphatna 70-30% arányban,a szelvényekből befolyt yang mellé.
pl: Telitalálat=1 heti adó 70%-a + a szelvényekbőli összeg 50%-a ,s minden ennél kisebb találat természetesen kevesebbet kapna.
Ha több embernek lenne ugyanannyi találata (ami lenne ) ,akkor ez osztódhatna több felé.

2014-05-27, 21:40:45 #137 Utolsó szerkesztés: 2014-06-06, 12:40:38 Szerző: PaySafeCAR
Foci VB EVENT:

1.  Ehez hasonló rendezvény: http://www.youtube.com/watch?v=Zwpy8UPPRWo

2. Indítunk egy szavazást, hogy melyik ország nyeri a VB-t. Amelyik országra a legtöbb szavazat érkezik, azt kiválasztjuk, és ha ez az ország gólt szerez bármely  VB-i mérkőzésén, MINDEN GÓL UTÁN 50-75% szorzó mindenből, vagy gólonként 500.000 SárkányÉrme jóváírás.

---ÖTLET---

Mivel a Kék Sárkány szinte feleslegesen van bent a játékban, a futball VB idejére megkapná a droppjába a Focilabdát.

A tartalmazhat

Lélekkristály fülbevaló +9

Lélekkristály nyaklánc +9

Lélekkristály karkötő +9

Titán pajzs +9 ( itt vmi vérkéreg pajzs a neve, vagy vmi hasonló)

Ékszerdoboz 2x

Viszont kicsit 'felturbózzuk' a Sárkány Templomot, belekerül:

Magány metinje 2x

Gőg metinje 2x

Boszzú metinje 2x

Ha ezeket elpusztítják, csak akkor jelenik meg a Kék Sárkány. Az utolsó metinkő elpusztítása után 1 óra múlva spannolnak újra.
Ezeknek a metinköveknek a droppja:

Tapasztalat gyűrű

Tolvaj kesztyű

Ui.: Elnézést a dupla posztért, de nem szerettem volna belenyomorgatni az előzőbe.

Gonzo

A sámán 105ös fegyverekbe bekerülhetne 20% sámánok elleni erő az ALAP optok közé. Így nem húzódnának a végtelenségig a pvp-k, és élvezhetőbb lenne a játék is.