Multi 1.5 GF hiba (K)

Indította Makralovag, 2011-09-25, 23:19:38

Sziasztok!

Mi lehet az oka annak ha pc2.eix/epk-t ki akarom csomagolni FR-el akkor bezár a cmd?:O

Multi kliens 1.5 GF csinálja ezt.

Válaszokat előre köszönöm

Idézetet írta: Makralovag Dátum 2011-09-25, 23:19:38
Sziasztok!

Mi lehet az oka annak ha pc2.eix/epk-t ki akarom csomagolni FR-el akkor bezár a cmd?:O

Multi kliens 1.5 GF csinálja ezt.

Válaszokat előre köszönöm

Szia!

Valőszínű valamit rosszul csinálsz a kibontásnál.....

Nézz bele a Source\ymir work mappába azért benne van e valami!

Mert elvileg nem tudok róla hogy lelenne védve multi 1.5 GF.....

A hiba továbbra is fent áll.

Kibontásnál meg akkor hülye nem vagyok, hogy kitudom bontani a pc.eix/epk-t, de a pc2.eix/epk-t nem xD

Idézetet írta: Makralovag Dátum 2011-09-26, 19:19:02

Kibontásnál meg akkor hülye nem vagyok, hogy kitudom bontani a pc.eix/epk-t, de a pc2.eix/epk-t nem xD

megnézzem teamviewerrel?

2011-09-26, 19:47:37 #4 Utolsó szerkesztés: 2011-09-26, 19:49:33 Szerző: Sura6002

Azt mondom aki multiklienst használ az megérdemli;)
Nem igaz h nem találsz 1 rendeset, 1 szar kliens van magyar országon és azt mindenki megtalálja

GFesbe ott az enyém:)
Simába meg forika, wtp,blj(bár régi, de még mindig jó, a multiklienshez még mindig nem hasonlítható mert az 1 szemét :) )

Idézetet írta: Sura6002 Dátum 2011-09-26, 19:47:37

Azt mondom aki multiklienst használ az megérdemli;)
Nem igaz h nem találsz 1 rendeset, 1 szar kliens van magyar országon és azt mindenki megtalálja

GFesbe ott az enyém:)
Simába meg forika, wtp,blj(bár régi, de még mindig jó, a multiklienshez még mindig nem hasonlítható mert az 1 szemét :) )
Na meg ott az Alone-é, ggmt2 meg stb ;) bár akinek olyan az izlése mint amilyen a multikliens nyugodtan de azt ne nagyon várd, hogy a komolyabb emberek segítenek majd multi kliens javításba :D

Akkor jön a napi beszólás.
HELP HELP HELP .
Tönkrement mindenem a multitól xD.
Hányok fosok a gép monitor eltört.

Nézd meg a dokumentek mappát ott lesz kicsomagolva... (output / Source néven), ha nincs akkor 1 képet arról, hogy a csomagoló mit ír...

1. Ott nincs

2.nem ír semmit elkezdi normálisan kicsomagolni utána meg bezár:S

3. Nem vagyok kíváncsi a beszólásotokra.(Ez nem Alone-nak szolt)

Szedd le újra az fr-t meghibásodott (belepiszkáltál vagy tudja a fene, de kibontó hiba)

2011-09-26, 22:24:17 #10 Utolsó szerkesztés: 2011-09-27, 17:23:25 Szerző: [MOD]Wolfy
Rendben.

De az a fura, hogy csak a pc2.eix/epk-val csinálja ezt.

Le szedtem az alap FR-t és úgy működik.

Köszönöm Alone.

Témát Zárom!