[Kliens] Chat írás eltűnik (K)

Indította dennny575, 2011-09-21, 21:03:40

2011-09-21, 21:03:40 Utolsó szerkesztés: 2011-09-21, 21:05:26 Szerző: dennny575
Sziasztok!Az lenne a problémám, hogy bármit írok ki a chat-re, bármire kattintok ez történik:

Bocsi de csak így tudok képet mutatni-.-

1.  (beírom mondjuk hogy lol.)

2. (nyomok egy entert, és ez történik :SSSSSS)

Kérek mindenkit próbáljon meg segítséget nyujtani fontos lenne. =((

UI: Eclipse kliensről van szó. (Ezt használom mivel ez az 1etlen kliens ami képes 6. skillekre...) persze más is biztos de nem nagyon találtam.

Milyen szerver filer-ől van szó?
Nekem ez a gond a kay-nal volt viszont nem GF kliensel fel mentem és azzal már lehetett írni, próbáld meg a game filet le cserélni hátha..ere a hibára még én se jöttem rá :S

profizocker v1-et de nem azzal van a baj. másik kliensel minden jó de azokkal meg a 6. skill nem jó...=/

Profizocker nem 2010es szerverfájl.Szerezz be egy 2010est, majd nézd meg, hogy már egyből fogsz tudni írni.

Oké megnézem 2010-essel csak nem értek 2010es kezeléséhez... xd

Idézetet írta: Disco Dátum 2011-09-21, 21:23:28
Profizocker nem 2010es szerverfájl.Szerezz be egy 2010est, majd nézd meg, hogy már egyből fogsz tudni írni.
profizocker-ben is ha jó game file van müködik 2010-es kliensel is ezt már tapasztaltam :D

Leszedtem a FreeMetin szerver file-t de ugyan ugy sysinstall stb.stb.? mert megcsináltam reboot kész mysqlben átírtam telenor-os eroor... o.O és channel 1-et választottam végig error-ozik itt nekem...-.-

Profizockerre is fel lehet menni, 2010es klienssel, lásd: GGMT2, Metin2Creative, ChronosMetin2.
Csak indító :')

P3NG3R aztmondod másik indítóval jó lenne a chat? (Eclipse kliens by alone)

Mert Akkor mondhatnál 1et :p

Hát...=/ megnyitja de nem engedi hogy belépjek hiba a szeró kapcs-ban=/

nem lehet hogy a root.eix-ben van a hiba? az uichat-ben?

serverinfo.py-ben hamachi ip .100-ra ha saját gépedről fut.

amugy Alone kliensében nem lehet kibontani a root-okat szóval nem tudom átírni alapból 2010-es indító van benne Lexico-tól

Ki lehet azt bontani, csak megfelelő bontóval :)

http://data.hu/get/4235868/root.rar

Genike-nek köszönd!

Nekem is ő adta! Alone klienséből.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!!!!!!!<333333333333^^
HA SZABD KÉRDEZNI HOL ADHATOK KARMÁT??? :P