[Kliens]Crashelt fájlok (K)

Indította jozseffff, 2011-09-18, 16:09:32

Sziasztok,
Végre megtanultam, hogy is kell crashelni a fájlokat, szerintem elég hasznos ha nem akarod az lzo keyt irogatni mindenholés van egy kezdőnek mondható kliensed (de viszont van benne egyedi dolog) és le akarod védeni.
Na szóval a kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlatos így le védeni dolgokat?(pistiket gondolom egyből megálítja) de én nem csak előlük akarom le védeni a klienst (nem sokára publikálni fogom sajátot)
Szóval mennyire tanácsos így védeni?

Őszintén?:D
Semennyire?:D Ismerek pár embert aki röhögve szétkapja.

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-09-18, 16:11:58
Őszintén?:D
Semennyire?:D Ismerek pár embert aki röhögve szétkapja.
Én is szét kapom bármikor, de viszont én ara vagyok kiváncsi hogy az ittenieket szerintetek mekkora % ban álítja meg (fentebb le írtam, hogy azért kell, hogy valamilyen szinten le tudjam védeni a klienst mivel publikálni szeretném, mert ha egyedi lzo val védem le akkor minek publikáljam? :D)

Arra is van megoldás. Crank kliensében van egy ingame serverinfo átíró. Ha azt beépíted, szinte bárhova felmehetnek majd a klienseddel anélkül hogy szétbontanák.

A levédésről meg annyi a véleményem hogy vagy a lehető legjobban, vagy sehogy.

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-09-18, 16:18:14
Arra is van megoldás. Crank kliensében van egy ingame serverinfo átíró. Ha azt beépíted, szinte bárhova felmehetnek majd a klienseddel anélkül hogy szétbontanák.

A levédésről meg annyi a véleményem hogy vagy a lehető legjobban, vagy sehogy.
Kösz, ez jó ötlet, lehet ez lesz de azért még a Crash-en is elgondolkodok, mert nem annyira fullos a kliens

Modok szerintem meghagyhatjátok ezt a témát hátha valakinek segít.

Témát zárom!