Nem nyílik a teleportos (K)

Indította Zsadist, 2011-09-03, 15:56:35

Sziasztok !

A következő a gondom lemagyarosítottam a teleportos német qvest fáját és újra töltöttem a qvest mappát is de most
nem nylik meg szal egyáltalán nem lehet se a városon belüli se a kívüli teleportossal elmenni vhova.

Ugyan ez van a GM npc vel is .

profizocker94 v2 es szerverfájlról van szó

vki esetleg tudja h mi lehet a gond?

Nem tudom mi a probléma vele, de tessék itt egy full Magyar teleportos. ~ Katt ~

Idézetet írta: Funk Dátum 2011-09-03, 16:43:36
Nem tudom mi a probléma vele, de tessék itt egy full Magyar teleportos. ~ Katt ~

Többel is ki lett próbálva, semmi eredménnyel eddig

A sima német sem portál?

Mire forditottad a nevét?   Teleportáló?

Make.sh-t nem árt lefuttatni, jogokat adni a cuccnak
Ha ékezetes betűvel végződik egy sor, a " előtt hagyj neki egy spacet
Vigyázz hogy a parancsokat ne írd át.
Ha ezek mind stimmelnek akkor mennie kéne.

2011-09-04, 17:06:19 #5 Utolsó szerkesztés: 2011-09-04, 17:11:26 Szerző: Zsadist
Sziasztok !

Pont ez volt a gáz make.sh megvolt lefuzttatta az összes qvestet és nem írt hibár belépek reload q és sehol semmi

de kipróbálom azt amit feljebb linkeltek előre is köszi lehet írok még

Amúgy az npc nevét nem írtam át csak a fájlban lévő szövegeket. Maradt teleporter abban is

Am ezeket a fájlokat most hova rakjam mert a qvest mappába olyan kéne nekem h map_warp.qvest

ugyanis nincs is már 9012 es mappa mert make.sh után eltűnt :S

Idézetet írta: Zsadist Dátum 2011-09-04, 17:06:19
Sziasztok !

Pont ez volt a gáz make.sh megvolt lefuzttatta az összes qvestet és nem írt hibár belépek reload q és sehol semmi

de kipróbálom azt amit feljebb linkeltek előre is köszi lehet írok még

Amúgy az npc nevét nem írtam át csak a fájlban lévő szövegeket. Maradt teleporter abban is

Am ezeket a fájlokat most hova rakjam mert a qvest mappába olyan kéne nekem h map_warp.qvest

ugyanis nincs is már 9012 es mappa mert make.sh után eltűnt :S

Ezt a fájlt egyszerűen visszarakod a helyére, mégpedig:

usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object

Köszi a problémát megoldottuk bizonyos értelemben a lényeg h működik a portos :D

Köszi a vűlaszokat témát zárom